canım, 14. gün önemli değil zaten sperm 72 saat yaşıyor. 13. tamamsa o 14 ve 15.gün yumurtlasan bile yakalar, esterya öyle olmadı mı :)
Canım bayram ertesi ne güzel bir haber bu opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5 çok sevindim. maşallah sana.Waterscim yumurta takibi adetin 9m gunu basliyor canimm..
Buarada karamelimmmm gobek adini hazirlaaa sanirim hamileyimm :)
Biraz once test yaptim cok silikte olsa ikinci cizgi ciktiii:) yarin sabah tekrar yapacagim garanti olsun :)
Cok mutluyum ama cok da korkuyorum kizlar ya.. Dualariniza cok ihtiyacim varr dr gitmeye ultrasona girmeye bile korkuyorum .. Hic belirtim yok ne goguslerimde bir agri sizi ne kasiklarimda nede midemde bulantii. Dualariniza cok ihtiyacim var kizlar..
Canım bayram ertesi ne güzel bir haber bu opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5 çok sevindim. maşallah sana.
heradacım seninde tedavin başlıyomuş hayırlısı ile hayırlı sonuçlara ulaşırsın inşallah. muradına ermeni teminni ediyorum canım.
erverdicim sen naptın ne zaman başlıyo tedavi nihayi kararını verebildin mi?
diğer kızlar hepinizi öpüyorum yolunuz açık olsun bebekleri olanlar bebişlerinizi benim için mıncıklayın bebeleri yolda olanlar bebelerinize çabucak sağlıkla kavuşun. henüz aday olamayanlar yani benim gibi olanlarında aday başvuruları bir an önce kabul edilsin inşallah.
Pre-seed de kullandım o da spermlerin hareketliliğini engellenmediği gibi kolay hareketini sağlıyor ve yaşaması için ortam oluşturuyormuş. Nelere kafa yorar oldum son 7 aydır, doktoraya başlasam yarım sömestr dersleri bitirir bu kadar zorlanmazdım walla..kaydirigubbakcemile3
Ben bu topikden de siteden de çok şey öğrendim gerisi araştırınca geliyor zaten hepimizi teoride neredeyse uzmanlık seviyesine geldikte pratikten sınıfta kalıyoruz..:roflol:
Allah'ım ol dediği zaman tüm kapılar açılır , umarım bizler için de hayırlısıyla tüm kapılar açılır:Saruboceq:
Çok teşekkürler arkadaşım :) Amin :)Rüzgar Deniz'cim, büyük bir keyifle okudum mesajını, albüme de baktım, maşallah Rüzgar'a, maşallah.
Çok güzel, tosun bir oğlan, maşallah.
Senin de iyi olmana sevindim, ne güzel bir mutluluk yaşıyorsun, ikide bir maşallah demekten alamıyorum kendimi. Sana kolaylıklar diliyorum, yorgunlukların bu en keyiflisinde. Eşini de tebrik et benim için, ne mutlu ve gururlu bir babadır şimdi o. Çok öperim seni ve minik Rüzgar'ı. Analı, babalı, bol kısmetli, mutluluk ve keyif dolu uzunn bir hayat nasip etsin Allah ona. Güzel dileklerin için de sağol, o kadar belli ki bizler için de ne kadar içtenlikle dilediğin. Senin dudaklarından Tanrı'nın kulaklarına diye bir laf vardır ya, inşallah canım.
Teşekkürler canım, amiiiiinnnnn... darısı hepinizin başına inşallah :)Ben de çok duygulandım o an ve seni aramak geldi içimden daha sonra rahatsız ettim galiba deyip pişman olmuştum ama şimdi içim rahatladı..Rüzgar, maaşallah çok tatlı fotografında şimdi o mis kokar , sıcacıktır..Allah anneli babalı büyütsün hayırlı bir evlat olsun..seni ve eşini tebrik ederim tekrar darısı bekleyen hepimize inşallah..
sağol canım :) etmez miyim, tabii ki tek tek isimlerinizle (ismini bildiklerimi isimleriyle bilmediklerimi nickleriyle) dua ettim, hatta hamile olan, doğuma yakın olan arkadaşlarım için bile dua ettim. Rabbim inşallah duymuştur beni ve dualarımı kabul etmiştir :)tekrar hayırlı olsun oğluşun valla tam erkek bebek, kimse kızmı erkek mi demez :))) Şeker, doğuma girerken adımızı söyleyebildin mi yada dua edebildin mi çok merak ettim :)
Aynen öyle erverdi'ciğim, duyguda tek olmak işte :) sağol arkadaşım, çok teşekkürler iyi dileklerin için :)sevgili rüzgar deniz ve sevgili herada ;ne de güzel ifade etmişsiniz duygularınızı.....şimdi okudum.gözyaşlarıma engel olamıyorum..sanırım duygu da tek olmak bir olmak böyle bir şey.....sevgili rüzgar deniz iyi olduğuna sevindim....oğluna da önce sağlık sonra hayırlı güzel bir gelecek diliyorum.sevgili herada;seninde dediğin gibi bizim dudaklarımızdan Tanrının kulaklarına.................
hadi bakalım, tam gaz devam :) hamile kalacağınıza inanın, o enerjiyi çekin üzerinize :) ve sakın ya olmadıysa düşüncesini aklınıza bile getirmeyin lütfen... o zaman şans yarı yarıya düşer :)Bu arada doktora gittim kızlar, haber vereyim istedim. Karamel'cim, malum olmuş sana, aspirasyona gerek kalmadı. Şimdilik tedaviyi engelleyecek bir durum yok gibi dediler. En net kararı reglinin 1. ya da 2. gününde verebiliriz dediler tabii ki, regli ile birlikte sıfırlanıyormuş ya ortalık
Bayram ya da değil farketmez ilk gün arayın, duruma göre 2. gün kontrol, kontrol günü ya da ya da ertesi gün de tedaviye başlarız dediler, bakalım. Az kaldı, hayırlısıysa nasip olsun bu tedavi, değilse, beklemeye alıştım artık, biraz daha beklerim diyorum.
Hepinize iyi bayramlar, inşallah bir sonraki kurban bayramında hepimizin kucakları bebeklerimizle dolmuş olur kızlar. Hayırlısıyla, sağlık ve huzurla, inşallah.
Amiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn :Saruboceq:canım çok tatlı maşallahallah bağışlasın allah sağlıklı analı babalı uzun ömür versin dileyen tüm kadınlara da bu mutluluğu yaşatsın. öpüyorum minik rüzgarı opuyorumnanaktan
Evet canım, annelik bu olsa gerek, kimselere emanet etmek istemedim oğlumu ve kendimi iyi olmak için zorladım. İyi ki de öyle yapmışım :) Teklifini cevapladım canım, albümü görebilirsin :)Rüzgar deniz arkadaşım iyi olduğuna sevindim.Ne güzel duygular onlar çok iyi bilirim arkadaşım.Ben de senin gibi sezeryanda bir gün yatıp kalkmıştım.Bana yatak hazırlamışlardı evde annemle kayınvalidem bir kez bile yatmamıştım.Bebeğime hep ben bakmıştım.Sanki onlar bebeğime dokundukları zaman kıskanıyordum onları.Bana kızıyorlardı hiç yatmıyorum diye.Annelik bu olsa gerek demiştim ben de kendi kendime.Neyse ben henüz fotoğraflarınızı göremedim.İnşallah bayramdan sonra görebilirim.Öptüm ikinizi de arkadaşım.
Teşekkürler canım :) İnşallah bir sonraki bayramda da sen yavrunla gireceksin bayrama :)Kizlar selam, hepinize iyi bayramlar diliyorum. Umarim bir dahaki bayramda hepimiz bebislerimizi kucagimiza almisizdir ya da gun sayiyoruzdur.
Deniz bulutcum genetik testinde birsey cikmasi en azindan bebeginin neden gelismedigini acikliyor. Benim 2. normal cikmisti o beni daha cok uzmustu. Neyse gecmis gecmiste kalmistir. Belki esinle aran duzelir ve tekrar denersin bu defa hersey daha iyi olur.
herada canim kistin gitmesine sevindim, insallah tedavin baslar ve iyi sonuclanir.
Ruzgar denizcim tebrik etmistim ama bir kez daha edeyim. Yakisikli oglunla iyi bayramlar diliyorum sana.
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt süper bir haber buuuuuuuuu alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis tebrik ederim canım, çok sevindim... Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah :Saruboceq:Waterscim yumurta takibi adetin 9m gunu basliyor canimm..
Buarada karamelimmmm gobek adini hazirlaaa sanirim hamileyimm :)
Biraz once test yaptim cok silikte olsa ikinci cizgi ciktiii:) yarin sabah tekrar yapacagim garanti olsun :)
Cok mutluyum ama cok da korkuyorum kizlar ya.. Dualariniza cok ihtiyacim varr dr gitmeye ultrasona girmeye bile korkuyorum .. Hic belirtim yok ne goguslerimde bir agri sizi ne kasiklarimda nede midemde bulantii. Dualariniza cok ihtiyacim var kizlar..
Harika bir duygudur bu, seni çok iyi anlayabiliyorum Roni'ciğim... Hareketlerini hissetmeye başladığın zaman daha da farklı şeyler hissedeceksin :) Hamilelik gerçekten çok güzel bir tecrübe :) Darısı herkesin başına inşallah :)Kizlar ben iyiyim ama hala bulantilarim gecmedi bu sabah yine ogur ogur oldum vallahi. Neyse sikayet etmiyorum. Carsamba gunu USG vardi, gorduk bebisimizi. Cok hareketliydi masallah. onu gorunce gozyaslarimi tutamadim. cok duygulandim. insallah saglikli bir sekilde kucagima da almayi allah nasip eder bana ve burdaki butun kizlara. Inanin hepiniz icin cok dua ediyorum.
Kalin saglicakla, hepinizi opuyorum.
Teşekkürler Defne'ciğim :) evet bu yorgunluklar olmasa çıldırırdık sanırım :) ben de uyurken sık sık seyrediyorum oğluşumu ve hala inanamıyorum... Sen de güle güle büyüt yavrunu canım :)ruzgardenizcim gozunaydin canim:)oglusunu benim icin op:)suan neler hissettgini ve neler yasadigini en yakin ben anlarim sanirim..hep bebeklerin yorgunlugu olmasa anneler mutluluktan cildirir diye dusunuyorum:)bir hengame bir kosturmaca tam olarak dusunemiyor insan bunun ne buyuk bir mucize oldugunu..ancak kizim uyurken onu seyreerken inanamiyorum gozlerim doluyor olurolmaz herseyle...ruzgar cok guzel bir bebek cokda tombik annesi allah size bagislasin..saglikla buyusun..galiba usluda bir oglan:)benim kziim biraz cadi..uyumuyor surekli bagiriyor kucagima aldigimda susuyor ancak..kimseyi istemiyor zaten bende vermiyorum kimselere..ancak bayilmak uzere yorgun olursam annem aliyor..ruzgarcim tekrar gozunaydin..gule gule buyut bebegini..sevgiler
sağol hayatım ben iyiyim :) hadi bakalım, tam gaz devam ediyorsunuz ve 2010'da ufaklıkları kucaklarınıza alıyorsunuz inşallah :)selam arkadaşlar,
nasılsınız diye önce geçmişi okurken esterya'nın müjdesini gördüm.
canım benim çok sevindim, yuppiiii.
Kız gittin çatladı dediler, yok değil dedik bir daha gittin vs vs. ve şimdiiiiiiiiiiiiiii çok heyecanlı
ehh bana epey iş düşüyor göbek adını düşünmeye başlamam gerek :)))
Adetten 2 gün sonra 200 düşük değil bence benim doktorumun demesi değerin azı çoğu değil 2 ye katlaması önemli.
herada, canım adet olmuş ve tedaviye başlamış olman gerek nasıl gidiyor, neler oldu.
erverdi, waterss, deniz (bulut, karayurt, rüzgar) roniyam, defne, serpil canlarım nasılsınız
benim tedavi ocakta başlayacak bu ay kürtajdan sonra ilk adet muhtemel 13-18 aralıkta olur, ikinci adet 11-13 ocak'ta olur (normalde adet döngüm 26 gün) ama kürtaj sonrası ilk adet biraz uzuyor.
bu arada , hayıt suyu aldım en kolayı sabah akşam suyla karıştırıp içiyorum.
Canım bayram ertesi ne güzel bir haber bu opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5 çok sevindim. maşallah sana.
heradacım seninde tedavin başlıyomuş hayırlısı ile hayırlı sonuçlara ulaşırsın inşallah. muradına ermeni teminni ediyorum canım.
erverdicim sen naptın ne zaman başlıyo tedavi nihayi kararını verebildin mi?
diğer kızlar hepinizi öpüyorum yolunuz açık olsun bebekleri olanlar bebişlerinizi benim için mıncıklayın bebeleri yolda olanlar bebelerinize çabucak sağlıkla kavuşun. henüz aday olamayanlar yani benim gibi olanlarında aday başvuruları bir an önce kabul edilsin inşallah.
kızlar günaydın,
şirket merkezinin bize attığı bir gol sonucu bu hafta çok ama çok yoğun olacağız, aklımdasınız ama ihmal etme olasılığım yüksek bilginiz olsun hepinizi öpüyorum
Kizlar dun aksam dr a gittim 30 kasımda 200 olan degerim dun aksam yani 48 saatten biraz fazla zaman sonra 770 cıktı cok mutlıu oldum kızlar, belirtim yok ama degerim artıyor. Doktor vajinal ultrason ile baktı ama tam keseyi goremedi nokta kadar bisi var sanki dedi. pztesi tekrar bakacak.. cok mutlu oldu kızlar ya.. keseyi gorememesi bile beni korkutmadı pztesi gorecem bebegimi Allahın izni ile ..
kakızlar günaydın nabersiniz, sizlerde yok olmuşsunuz çabuk yerlerinize gelin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?