38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

canım, 14. gün önemli değil zaten sperm 72 saat yaşıyor. 13. tamamsa o 14 ve 15.gün yumurtlasan bile yakalar, esterya öyle olmadı mı :)

Pre-seed de kullandım o da spermlerin hareketliliğini engellenmediği gibi kolay hareketini sağlıyor ve yaşaması için ortam oluşturuyormuş. Nelere kafa yorar oldum son 7 aydır, doktoraya başlasam yarım sömestr dersleri bitirir bu kadar zorlanmazdım walla..kaydirigubbakcemile3

Ben bu topikden de siteden de çok şey öğrendim gerisi araştırınca geliyor zaten hepimizi teoride neredeyse uzmanlık seviyesine geldikte pratikten sınıfta kalıyoruz..:roflol:

Allah'ım ol dediği zaman tüm kapılar açılır , umarım bizler için de hayırlısıyla tüm kapılar açılır:Saruboceq:

Canım bayram ertesi ne güzel bir haber bu opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5 çok sevindim. maşallah sana.
heradacım seninde tedavin başlıyomuş hayırlısı ile hayırlı sonuçlara ulaşırsın inşallah. muradına ermeni teminni ediyorum canım.
erverdicim sen naptın ne zaman başlıyo tedavi nihayi kararını verebildin mi?
diğer kızlar hepinizi öpüyorum yolunuz açık olsun bebekleri olanlar bebişlerinizi benim için mıncıklayın bebeleri yolda olanlar bebelerinize çabucak sağlıkla kavuşun. henüz aday olamayanlar yani benim gibi olanlarında aday başvuruları bir an önce kabul edilsin inşallah.

canım çok çok özür dilerim, sanırım sana nasıl olduğunu sormayı unuttum

sende 2010 da başlayacaktın bir araştırma var mı ?

aynı şeyi bende doktoruma söyledim " meslektaş olduk ama diplomam yok" diye sırnaşık şeysırnaşık şey

Kizlar KK bi garip cevap yazamıyorum donup kalıyor bana guzel dileklerde bulunup cevap yazamadıklarım lutfen kusura bakmasınlar alabamam coks agol cnm bir kac defa sana yazdım ama gitmedi guzleim

Çok teşekkürler arkadaşım :) Amin :)

Evet yorgunlukların en keyiflisi bu :) Az sonra oğluşum uyanır ve emmek ister, onu uyutunca ben de yatacağım, yoksa yorgunluktan ayakta duramam. Arada böyle uyku kaçamakları yapmaya çalışıyorum :) Dualarım her zaman sizlerle canım :) Bu yaşadıklarımı sizlerin de yaşamasını bütün kalbimle diliyorum, daha sonra bu topikte sadece yavrularımızın gelişimini ve yaramazlıklarını konuşacağız hep birlikte :)
Teşekkürler canım, amiiiiinnnnn... darısı hepinizin başına inşallah :)
tekrar hayırlı olsun oğluşun valla tam erkek bebek, kimse kızmı erkek mi demez :))) Şeker, doğuma girerken adımızı söyleyebildin mi yada dua edebildin mi çok merak ettim :)
sağol canım :) etmez miyim, tabii ki tek tek isimlerinizle (ismini bildiklerimi isimleriyle bilmediklerimi nickleriyle) dua ettim, hatta hamile olan, doğuma yakın olan arkadaşlarım için bile dua ettim. Rabbim inşallah duymuştur beni ve dualarımı kabul etmiştir :)
Aynen öyle erverdi'ciğim, duyguda tek olmak işte :) sağol arkadaşım, çok teşekkürler iyi dileklerin için :)
hadi bakalım, tam gaz devam :) hamile kalacağınıza inanın, o enerjiyi çekin üzerinize :) ve sakın ya olmadıysa düşüncesini aklınıza bile getirmeyin lütfen... o zaman şans yarı yarıya düşer :)
canım çok tatlı maşallah allah bağışlasın allah sağlıklı analı babalı uzun ömür versin dileyen tüm kadınlara da bu mutluluğu yaşatsın. öpüyorum minik rüzgarı opuyorumnanaktan
Amiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn :Saruboceq:
Evet canım, annelik bu olsa gerek, kimselere emanet etmek istemedim oğlumu ve kendimi iyi olmak için zorladım. İyi ki de öyle yapmışım :) Teklifini cevapladım canım, albümü görebilirsin :)
Teşekkürler canım :) İnşallah bir sonraki bayramda da sen yavrunla gireceksin bayrama :)
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt süper bir haber buuuuuuuuu alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis tebrik ederim canım, çok sevindim... Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah :Saruboceq:
Harika bir duygudur bu, seni çok iyi anlayabiliyorum Roni'ciğim... Hareketlerini hissetmeye başladığın zaman daha da farklı şeyler hissedeceksin :) Hamilelik gerçekten çok güzel bir tecrübe :) Darısı herkesin başına inşallah :)
Teşekkürler Defne'ciğim :) evet bu yorgunluklar olmasa çıldırırdık sanırım :) ben de uyurken sık sık seyrediyorum oğluşumu ve hala inanamıyorum... Sen de güle güle büyüt yavrunu canım :)
sağol hayatım ben iyiyim :) hadi bakalım, tam gaz devam ediyorsunuz ve 2010'da ufaklıkları kucaklarınıza alıyorsunuz inşallah :)

kısa yazmak zorundakaldım çünkü oğluşum uyanmak üzere, hepinizi çok öpüyorum kızlar, kendinize çoooooooooooookkkkkkkkkkk iyi bakın :)

sevgili rüzgar deniz,bebişin henüz çok küçük sürekli bakıma ihtiyacı var ve sende yorgunsundur.yine de buraya uğraman çok güzel.teşekkürler.hoşçakal sevgiyle kal..küçük sevgilinle kal.

merhaba alabamacım;evet bir karar verdim tüpten önce 2 ay folikül takibi yaptıracağım.kendimle ilgili bilgi edineceğim.duruma göre artık..eğer tüpe elverişli ise hayırlısıyla bir kez daha deneyeceğim.....ama boşdurmak yok yine bana.araştırmalara devam......inandığım en uygun tedavi ve ekibi bulunca start vereceğim.......sen de uğramıyorsun pek buraya...eşin ve sen iyi oldunuz mu......görüşmek üzere.hoşçakal

esterya;inşallah yarın güzel sonucunu alacağız.hadi sağlıcakla kal...herada karamel bu aralar pek denk gelmiyoruz.iyimisiniz.herşey yolundamı?hülya senden de öyle.bir haber yok.... umarım kimsede sorun yoktur.hoşçakalın...

kızlar günaydın,

şirket merkezinin bize attığı bir gol sonucu bu hafta çok ama çok yoğun olacağız, aklımdasınız ama ihmal etme olasılığım yüksek bilginiz olsun hepinizi öpüyorum

kızlar günaydın,

şirket merkezinin bize attığı bir gol sonucu bu hafta çok ama çok yoğun olacağız, aklımdasınız ama ihmal etme olasılığım yüksek bilginiz olsun hepinizi öpüyorum

bunu söylemen bile bir incelik.kolay gelsin kendine iyi bak karamel

Esterya arkadaşım harika bir haber vermişsin arkadaşım tam da bayramda.İnşallah herşey yolunda gider canım.Kan sulandırıcı iğnelere başladın mı? Selman LAÇİN'di dr'un sanırım.Bugün beta hcg yaptırıcaktın herhalde site de sorun var belki ondan girememişindir.Allah tamamınna erdirsin arkadaşım.

Beni ve oğlumu merak eden arkadaşlar çok teşekkür ederim.Oğlum bayram öncesi bu griplere yakalndı.Bayramın 4. günü de kusma ishal başladı.Dün işe başladım sabah sonra öğleye doğru bakıcımız aradı yine kustu diye öğleden sonra izin alıp gittim.Bu gün iyi gibi.Dairede de işler yoğun bu ara onun için yazamadım.Hepinizi merak ettim ama.

esterya ne oldu gülüm gittn mi doktora 2. testi dün yaptırmış olan lazım ne oldu ?

herada adet oldun değil mi başladın sanırım, senden de ses çıkmadı

hadi kızlar merakta bırakmayın arada girer bakarım.

Kizlar dun aksam dr a gittim 30 kasımda 200 olan degerim dun aksam yani 48 saatten biraz fazla zaman sonra 770 cıktı cok mutlıu oldum kızlar, belirtim yok ama degerim artıyor. Doktor vajinal ultrason ile baktı ama tam keseyi goremedi nokta kadar bisi var sanki dedi. pztesi tekrar bakacak.. cok mutlu oldu kızlar ya.. keseyi gorememesi bile beni korkutmadı pztesi gorecem bebegimi Allahın izni ile ..

canım yaa sana ne dedim bak gördünmü hadi haırlısı.çok sevindim.akşam çok merak ettim sitede sorun vardı sanırım.bir türlü giremedim açmadı.neyse öğrendim ya.hadi gözünaydın.keseyi görmek içindaha erken 1 hafta çinde inşallah görürsün diye tahmin ediyorum kendine iyi bak hoşçakal

KIZLAR KIZLAR KIZLARRRRRRRR SEVİNCİMDEN BAĞIRARAK SÖYLÜYORUM BENDEDE GÜZEL HABERLER VAR dün dr dan gelince hemen girip paylaşmak istedim ama sitede sorun vardı girilmiyordu.hatırlarsanız tüpten önce 2 ay folikül takibi yaptırmak kendimle ilgili bilgi edinmek emin adımlarla mantıklı bir şekilde bu yolda devam etmek istiyordum.dün dr a gittim ben biraz korkuyla bişraz çekinerek uzanırken daha çok heyecanla.niyetimadet bittikten sonraki 1 hafta içinde iyi bir takip yaptırmak folikül oluşuyormu durumum nedir yoksa gerçekten sonamı geliyordum bunu netleştirmek istiyordum.

ALLAH veeallah niye böyle yaptım ki.elim değiverdi işte..veeeeeee kızlar neredeyse çatlamak üzere olan güzel bir yumurtamla karşı karşıya geldim.dr istersen aşılama yapalım dedi ben ilişki saati tespit etmesini istedim.diğer tahlillerin iyi olduğunu rezervimin iyi olduğunu sonuç alınmayan durumlarda o istemediğim şeyin önerildiğini ve maalesef yine kızacaksınız 40 geçirmememi söyledi.şok oldum kızlar şok.ben oraya neredeyse bende iş bitmiş diye giderken orda canım yumurtam beni bekliyordu.işin ilginci ne ilaç kullandım ne birşey.hem de adetin 10uncu günüydü halbukiben hep 16 17nci günlerde yumurtlardım hem de ilaçla..........akşam 12 de pregnly çatlatma iğnemi oldum........amam giderken allaha duat ettim yolda allahım ne olur bir umut demiştim doğru ellerde olayım demiştim.sanırım heradacım da okuyorsan eğer bizim dilimizden tanrınn kulaklarına oldu.....mutluluğumu anlatama mümkünü şimdi hamile kalmasam bile hala birşeylerin yolunad gittiğini öğrenömek bir kadın olarak çok sevindirici birşey.hoşçakalın sizi seviyorum bu sabah namaz kıldım hepimize dua ettim gözyaşlarımla....

kızlar günaydın nabersiniz, sizlerde yok olmuşsunuz çabuk yerlerinize gelin :)
ka

ramelim burdayım ben.gel beni oku gel gel gel hemen oku..duy beni.herada sen de duy.deniz bulutalabama kızlar kendimde değilim hepiniz duyun sesimi.şimdi çıkıyorum sitedeki bütün kızlaröpüyorum siziaklıma gelen ilk isimleri yazdım kimse darılmasınyine gelirim hoşçakalın sevgiyle kalın:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…