38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Erverdi'cim bu SUPERRRRRRRRRRR bir durum harika çooookkkk sevindim belki Esterya gibi bu ay da hemen olabilir ama olmasa bile çok kısa zamanda olacağa benziyor. Gerçekten mutlu oldum çok güzel bir haber verdin bize. Dr'un garanti olsun bir pürüz çıkmasın diye 40'ı geçirme demiştir niye kızalım.40'ını geçen ama biyolojik saati iyi giden arkadaşlarda var ben ve onlarda umutsuzluğa kapılmasın. O zaman hayırlısı ile senin için hep beraber bu ay umutlu bir bekleyişe başlayacağız ne güzel. Tüm kalbimle her şeyin yolunda gitmesi dileğimle zemuszemus

Esterya'cım hayırlısı ile oldu Allah sağlıkla tamamına erdirip kucağına almayı nasip etsin . Haftaya pazartesi kese görülür , değerlerin de çok iyi artmış maaşallah.

Ben de doktora USG takibi gidecektim ama gerek kalmadı çünkü 8.günden beri Fortel'in ovülasyon testini her gün yaparak geçirdim bayramı ve 29-30 Kasım da LH değeri çift çizgi çıktı hele 30 Kasım'da çok koyu idi ikinci çizgi. Biz de 29 ve 30 Kasımı değerlendirdik. 1 Aralık'ta yaptığımda bariz tek çizgi öbür çizgi kaybolmuştu .Bu da LH hormonunun düştüğünü gösteriyor yani yumurtam çatladı bu durumda diye düşünüyorum . Eğer öyle ise bu ay için ben de umutluyum...Bir de bugün doktora gitsem acaba yumurtanın çatladığını anlayabilir mi ? yoksa hiç bir şey yapmayıp bekleyeyim mi karar veremedim ? dün randevu alamadım randevuları doluydu.

waterscim dun aksam da yapsaydınız keske hadi hayırlısı yeni yıla bol hamile ile girelim :)

Kızlar site bir tuhaf, diğer sayfaları okuyamadım, inşallah adam gibi çalıştığı günlere.

Esterya'cım, harika canımmmm. Tebrik ediyorum, çok güzel bir değer. Elbette bir sonrakinde göreceksin keseyi, 1000'li değerleri aşmak gerekiyor kese için. süper.

Erverdi'cim, nasıl sevindim, nasıl sevindim anlatamam. Böyle şeyleri okurken senin gözlerin dolar hep, yazının alıntısını okurken benim de gözlerim doldu, çok mutlu oldum senin için arkadaşım. İçindeki sesi dinlemekten güzeli var mı, inşallah bu ay güzel haber vereceksin bizlere, 2009'un son ayı hepimize hayırlı gelecek inşallah. Dualarım seninle, inşallah bu güzel sürpriz, bir müjdeyle hayat bulacak.

Waterss'çım, diğer güzel haberi de senden bekliyorum. İnşallah arkadaşım. Doktorlar yumurtanın çatladığını anlıyorlar, aklında kalmasın arkadaşım, git doktoruna, durumun netlik kazansın. Hayırlısıyla da iki haftaya müjdeyi ver bize.

Kızlar, dün kontrolüm iyi geçti, tedaviye başlayalım dediler, dün akşam ilk iğnemi oldum. Bugün ara bir görüşmem var (sebebini gelince anlatarım), pazartesi kontrolüm var. Bu sefer farklı bir protokol uygulanacak, bakalım. Gayet keyifli bir görüşme oldu. İnşallah devamı da böyle gelir.

Son düzenleme:
waters esterya merhaba online görüyorum sizi.waters seninde tedavin hayırlı olsun canım maşallah esterya ben sen herada koşturuyoruz bu ay.inşallah gülenlerden oluruz.ben olmasam da çok üzülmeyeceğim.bir daha bir daha bir daha şansımın olduğunu biliyorum artık.yumurtanın çatlamak üzere olduğunu anlıyor dr.istersen git dr a.çatlamadıysa bile çatlatma iğnesi verir.saatinizi ayarlarsınızhadi inşallah..esteryacım senden ne haber bu aralar nete birşeyler oluyor 38e giremiyorum şimdi de msn yok oldu hayret!Sevgili herada;beni ne de güzel tanımışsın.sulugözlüyümdür hiç tutamam kendimi.bugün bile an geldi zırıl zırıl ağladım.an geldi dua ederk ağladım an geldi güldüm kendime.bir deli erverdi işte....karamelle de karşılaşamadık .o çok yoğun bu hafta.ona da kolaylıklar gelsin.işte böyle..........görüşmek üzere

kızlar güzel dilekleriniz için hepinize teşekkürler.benimde dualarım hepimiz için.......haaa bu arada unutmıyayım deniz karayurt yarın akşam saatlerinde hayırlısıyla sezeryana girecekmiş...yeni öğrendim de söyliyeyim dedim

Herada'cım teşekkür ederim 2009 un son ayı hepimiz için hareketli geçiyor, Esterya ile başlayan güzel habeler inşallah hepimiz için devam eder. İşlerin yoğunluğundan bugünkü randevumu iptal etmek zorunda kaldım izin almamın imkanı yoktu. Ama geçen aylardan USG den biliyorum benim yumurtam oldunlaşıyor ve çatlıyor problem yok benim problemim sanıyorum bu ay çödüm vajinal kuruluk ve ovülasyon gününü tutturamam. Bir Eylül de tutturdum onda dakimyasal gebelik geçirdim. Artık bu ay hayırlısı ümidim var, boşa çıkmaz inşallah umutlanmaya da korkuyorum.

Senin tedavinde hayırlı olsun transferin tahminen ne zaman yapılacak bu ay çıkmadan sonuç alabilecek miyiz ?

Erverdicim benim tedaviye başladığım yok, ben bu ay ovülasyon testi ve pre-seed kullandım da ondan ümitliyim ovülasyonumu yakaladım umarım çalışmalarda başarılı olmuşuzdur. 15 Aralık'ta belli olur. Senin de inşallah.. bu ay çok kişiden hamile haberi alırız diye düşünüyorum. Hayırlısı..

Deniz Karayurt'cum, sağ salim sağlıkla bebeğini kucağına alacaksın yarın inşallah Allah şimdiden anneli babalı büyütsün hayırlı evlat olsun. Anneciğini babacığını üzmesin sizlerin kıymetini bilen bir evlat olsun ..Allah her zaman onu iyi insanlarla karşılaştırsın. Sevigler..

ay dün site çıldırttı beni, bir boşluk buldum giremedim.

erverdi, inan çok sevindim okurken gözlerim doldu, inşallah o senden habersiz gelişen yumurta güzel şeyler yaşatır sana. Umut ne güzel şey

deniz karayurt , sağlıkla bebeğini kucağına al inşallah.

herada, elek olmaya başladım galiba iğnelerle :))))) hoşnut olduğuna çok sevindim. sen aralık ben ocak halen göbek tokuşturabiliriz unutma :)

roniyam, alabama, hülya, waterss iyisiniz değil mi kızlar :)

esterya, nasıl gidiyor şeker ?

Bu arada genetik test çıktı, sonuç normal " sayısal ve groos yapısal kromozom anomalisi yok" diyor. Tüp bebek merkezine göre boşuna yaptırdık işe yaramayacak, bir yaştan sonra yumurta kalitesizliği yapıyor bunu. Bir doktora göre de pgt bize uygun değil, eğer bozukluk olsa pgt işe yarıyor ancak yaşa bağlı kalite düşüklüğüne yapacak birşey yok.

Allahtan hayırlısı inşallah kaliteli bir yumrtaya denk gelirde yüzümüz güler.

Bugün işlemin 26. günü, bende normalde 26 günde bir adet olurum ağrı var inşallah kanama gerçekleşir yoksa geçen seferki gibi ufakta olsa yapışıklık olursa moral bozukluğu

Doktorumda olabilir ama basitçe açılıyor üzelme dedi ama elde olmuyor

Son düzenleyen: Moderatör:

canım inşallah kendiliğinden gelir bebeğin de hiç tüp vs uğraşmak zorunda kalmazsın. inşallah 15 gün sonra hayırlı haberini alırız. olmazsa da sakın üzülme yumurta varsa bu her an olabilme olasılığı demektir opuyorumnanaktan

herada tedavinin hayırlı sonuçlanmasını diliyor ve detayları sabırsızlıkla bekliyorum canım kaydirigubbakcemile3

karamelcim sonuca göre anamali yoksa neden gelişmemiş peki yeterli derecede kaliteli olmadığından mı? bende kromozom anamalisi vardı ki bu yaşlarda normal. bir de bir gazetede lafif küpelioğlu tüp bebek tedavisinde kullanılan ilaçların yumurtaların kromozomunu bozabildiğini söylüyordu. yani hem yaş hem ilaçlar işimiz 2 kere daha zor.
ben de 26 günde bir adet oluyordum bugün 28. gün hiçbir belirti vs yok. gecikecek gibi. 40 güne kadar normal diye okudum. daha da olmazsan ilaç veriyorlarmış sanırım ama ilaç almadan bünye normale dönsün diye dua ediyorum. inşallah seninki de gecikmez canım

Selam Kızlar,

Bu site bugünlerde korkutmaya başladı. Dün bir an 'ya bir daha siteye giremezsem, bu site kapanırsa, arkadaşlarımı kaybettiysem ya' diye düşünürken yakaladım kendimi, bu fikir hiç de hoşuma gitmedi, itiraf edeyim.

Öncelikle, Deniz Karayurt'a çokkk güzel bir doğum diliyorum. Ne güzel yahu, bu siteye girdiğimde ilk tanıdığım insanlar, hem Deniz hem de Rüzgar Deniz anne oldular. İnşallah darısı hepimizin başına.

Erverdi'cim, Deniz'in doğum haberini verdiğin için sağol. Ben de merakla bekliyordum açıkçası. Allah analı babalı, keyifli, bol kısmetli, mutluluk dolu uzunnnn bir hayat nasip etsin Avşar Bebeğe.

Sen nasılsın arkadaşım? Ödevleri aksatmıyorsun di mi

Waterss'çım teşekkür ederim canım. Ne yaptın doktora bugün mü gideceksin, inşallah ay ortasında güzel haberler müjdeleyeceksin bizlere.
İnan OPU günümü de bilmiyorum, olası transfer gününü de. Herhalde önümüzde hafta sonu ya da bir sonraki hafta başı OPU olur diye düşünüyorum. 30 Aralık doğum günüm, tam 40 yaşında olucam (yeni sistem bu, bitirdiğim yaşı söylüyorum artık), ya sevinçten kudurduğum bir yaşgünü olacak, ya da bilmiyorum artık..

Karamel'cim, evet iğnelere başladım. Birazdan özetleyeceğim. Genetik testinin genelde bir sonuç vermediğini okumuştum biryerlerde. Hem sen de bir sonuç beklemiyordun zaten, herşey geride kaldı, boşver. Kaliteli ve azimli bir yumurta dilemekten başka çaremiz yok. İnşallah bu tedavilerimiz yüzümüzü güldürür arkadaşım. Ne olur yapışıklığı kafana takma, iyi şeyler düşünüp, iyi şeyleri çağıralım. Herşey yolunda gidecek bu sefer, hayırlısıyla.

Deniz Bulut'çum, seni duymak ne güzel arkadaşım. Güzel dileğin için sağol canım, inşallah. Umuyorum ki 40 güne kalmadan, ilaca ihtiyaç bırakmadan periyodun başlar. Seni merak ediyorum ben de, nasılsın?

Kızlar demiştim, dün tekrar doktora gittim. Bir iletişim sorunu yaşamışız, ilaçların kullanımıyla ilgili, detayına girmeyeyim. Taksam kafayı acayip takardım ama geride bırakmaya karar verdim, sonuç negatif olursa o zaman açarım dosyayı önüme tekrar

Karamel'cim, delik deşik olma durumları şimdilik idare ediyor; henüz kalçadan iğne olmadığımdan durum gayet iyi. Bu sefer gayet farkediyorum bu yüklemelerin dengeyi nasıl zorladığını. Dengesiz bir tip olup çıkmam umarım. Transfer sonrası bekleyiş dönemi gibi bu ilaca başlanan ilk beş gün. Ben sormadım, onlar da söylemedi antral folikül sayılarını. O yüzden gerçekten hiç ama hiçbir fikrim yok ne kadar yumurta geliştirmeye çalıştığımı. Sadece merak edip uygulanan protokolü araştırdım biraz, sonra da pişman oldum bırak bunun peşini, ne gerek var diye. Eşim de arayıp bana bekar gecesi yap istersen rahatlarsın dedi, süper, en yakın arkadaşımın evindeyim bu gece ve yarın bütün gün. Kafa dağıtırım diye umuyorum. Böyle işte. Uzun yazdım ama bir daha ne zaman girilebilir bu siteye kimbilir.

Sitemizin taze annelerine, güzel hamiş annelerine (Roniyam ve Estarya), güzel anne adaylarıa (Deniz Bulut, Karamel, Erverdi, Waterss, Hülya (Hem anne hem de aday), Alabama ve adını sayamadığım herkese (ben de varım yahu, kendime de) çok ama çok sevgiler gönderiyorum. İyi ki varsınız kızlar, bu topic çok kıymetlim benim, sizler sayesinde.

Son düzenleme:
Hereda arkadaşım tedavin hayırlı olsun canım.Rahat olman ne güzel.İnşallah sonuna kadar böyle gidersin arkadaşım.Ben de aralık doğumluyum canım.Belli bir yaştan sonra bitirdiğin yaşı söylüyorsun bir de bizim gibi aralık doğumlular birkaç günle bir yıl büyük oluyoruz.Tüp bebek merkezini söylemişmiydin ben mi atladım acaba.Sana bol bol şans diliyorum arkadaşım.öptüm.

Erverdi arkadaşım harika bir haber vermişsin.İnan çok sevindim.İnşallah bir sürpriz olucak hem kendine hem bize canım.

Wateers arkadaşım ayın 15'ine bir şey kalmadı müjdeli haberi bekliyoruz canım.Ardından Erverdi sonra da hereda'dan.2010 yılına topiğimiz bir sürü hamile dolucak hayırlısıyla.Tabiki hamile arkadaşlarımız birer birer doğurdu.Yarın kısmetse Avşar bebeğimiz de hayata gözlerini açıcak.Bir tek rniyam arkadaşımız şu anda hamile.Ardından diğerleri gelicek.Pardon Esteryayı unuttum.O daha çok yeni.İnşallah hafta sonu keseyi görücek o da.

Bu arada Deniz bulut arkadaşımızla Karamel arkadaşımız da adetlerini bekliyorlar.İlaçsız nasip eder inşallah.Bu arada ben de tüp bebekten sonraki ilk adetimi bekliyorum.Çok da belim ağrıyor.Soğan suyu kürü yapmıştım.O kürün adeti erken getirdiğini duymuştum ama tüp bebekten sonra benim adetim geçen 31-32.günler gelmişti.Adet olunca dr'um Selman LAÇİN'i arıycam.Histereskopim çekilecek Allah kısmet ederse bu kez.Biraz uzun oldu.Kusura bakmayın.

Herada'cım umarım çok güzel bir 40 yaş doğum günü geçirirsin alacağın güzel habelerle . Ben de Haziran 69 doğumluyum senden 6 ay büyüğüm..Bir kızım var, ikincisi için uğraşıyorum umarım hepimizin bebekleri bizi çok bekletmez gelirler.. Bu topiği ben de çok seviyorum hatta alışkanlık yarattı hangi meslek grubundan olursak olalım hangi okulları bitirmişsek bitirelim ortak bir amaç için kader birliği ediyoruz ve birbirimize destek oluyoruz herkesi bir şekilde hayal dünyamda canlandırdım arkadaşlarım oldunuz o nedenle topiğe giremeyince bende seninle aynı şeyleri düşündüm.. İşlerin yoğunluğu nedeni ile izin alıp gidemedim ama ters bir durum yok iyiyim artık günümü bekleyeceğim şimdilik gitmeyi düşünmüyorum. İnşallah yumurtların kalitelisine denk geliriz de o ay bebeklerimize kavuşuruz. Sendende ilerleyen günlerde güzel haberler bekliyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…