ALLAH veeallah niye böyle yaptım ki.elim değiverdi işte..veeeeeee kızlar neredeyse çatlamak üzere olan güzel bir yumurtamla karşı karşıya geldim.dr istersen aşılama yapalım dedi ben ilişki saati tespit etmesini istedim.diğer tahlillerin iyi olduğunu rezervimin iyi olduğunu sonuç alınmayan durumlarda o istemediğim şeyin önerildiğini ve maalesef yine kızacaksınız 40 geçirmememi söyledi.şok oldum kızlar şok.ben oraya neredeyse bende iş bitmiş diye giderken orda canım yumurtam beni bekliyordu.işin ilginci ne ilaç kullandım ne birşey.hem de adetin 10uncu günüydü halbukiben hep 16 17nci günlerde yumurtlardım hem de ilaçla..........akşam 12 de pregnly çatlatma iğnemi oldum........amam giderken allaha duat ettim yolda allahım ne olur bir umut demiştim doğru ellerde olayım demiştim.sanırım heradacım da okuyorsan eğer bizim dilimizden tanrınn kulaklarına oldu.....mutluluğumu anlatama mümkünü şimdi hamile kalmasam bile hala birşeylerin yolunad gittiğini öğrenömek bir kadın olarak çok sevindirici birşey.hoşçakalın sizi seviyorum bu sabah namaz kıldım hepimize dua ettim gözyaşlarımla....
Kizlar dun aksam dr a gittim 30 kasımda 200 olan degerim dun aksam yani 48 saatten biraz fazla zaman sonra 770 cıktı cok mutlıu oldum kızlar, belirtim yok ama degerim artıyor. Doktor vajinal ultrason ile baktı ama tam keseyi goremedi nokta kadar bisi var sanki dedi. pztesi tekrar bakacak.. cok mutlu oldu kızlar ya.. keseyi gorememesi bile beni korkutmadı pztesi gorecem bebegimi Allahın izni ile ..
Kızlar site bir tuhaf, diğer sayfaları okuyamadım, inşallah adam gibi çalıştığı günlere.
Esterya'cım, harika canımmmm. Tebrik ediyorum, çok güzel bir değer. Elbette bir sonrakinde göreceksin keseyi, 1000'li değerleri aşmak gerekiyor kese için. süper.
Erverdi'cim, nasıl sevindim, nasıl sevindim anlatamam. Böyle şeyleri okurken senin gözlerin dolar hep, yazının alıntısını okurken benim de gözlerim doldu, çok mutlu oldum senin için arkadaşım. İçindeki sesi dinlemekten güzeli var mı, inşallah bu ay güzel haber vereceksin bizlere, 2009'un son ayı hepimize hayırlı gelecek inşallah. Dualarım seninle, inşallah bu güzel sürpriz, bir müjdeyle hayat bulacak.
Waterss'çım, diğer güzel haberi de senden bekliyorum. İnşallah arkadaşım. Doktorlar yumurtanın çatladığını anlıyorlar, aklında kalmasın arkadaşım, git doktoruna, durumun netlik kazansın. Hayırlısıyla da iki haftaya müjdeyi ver bize.
Kızlar, dün kontrolüm iyi geçti, tedaviye başlayalım dediler, dün akşam ilk iğnemi oldum. Bugün ara bir görüşmem var (sebebini gelince anlatarım), pazartesi kontrolüm var. Bu sefer farklı bir protokol uygulanacak, bakalım. Gayet keyifli bir görüşme oldu. İnşallah devamı da böyle gelir.
waters esterya merhaba online görüyorum sizi.waters seninde tedavin hayırlı olsun canım maşallah esterya ben sen herada koşturuyoruz bu ay.inşallah gülenlerden oluruz.ben olmasam da çok üzülmeyeceğim.bir daha bir daha bir daha şansımın olduğunu biliyorum artık.yumurtanın çatlamak üzere olduğunu anlıyor dr.istersen git dr a.çatlamadıysa bile çatlatma iğnesi verir.saatinizi ayarlarsınızhadi inşallah..esteryacım senden ne haber bu aralar nete birşeyler oluyor 38e giremiyorum şimdi de msn yok oldu hayret!Sevgili herada;beni ne de güzel tanımışsın.sulugözlüyümdür hiç tutamam kendimi.bugün bile an geldi zırıl zırıl ağladım.an geldi dua ederk ağladım an geldi güldüm kendime.bir deli erverdi işte....karamelle de karşılaşamadık .o çok yoğun bu hafta.ona da kolaylıklar gelsin.işte böyle..........görüşmek üzere
ka
ramelim burdayım ben.gel beni oku gel gel gel hemen oku..duy beni.herada sen de duy.deniz bulutalabama kızlar kendimde değilim hepiniz duyun sesimi.şimdi çıkıyorum sitedeki bütün kızlaröpüyorum siziaklıma gelen ilk isimleri yazdım kimse darılmasınyine gelirim hoşçakalın sevgiyle kalın:teytey:
Bu arada genetik test çıktı, sonuç normal " sayısal ve groos yapısal kromozom anomalisi yok" diyor. Tüp bebek merkezine göre boşuna yaptırdık işe yaramayacak, bir yaştan sonra yumurta kalitesizliği yapıyor bunu. Bir doktora göre de pgt bize uygun değil, eğer bozukluk olsa pgt işe yarıyor ancak yaşa bağlı kalite düşüklüğüne yapacak birşey yok.
Allahtan hayırlısı inşallah kaliteli bir yumrtaya denk gelirde yüzümüz güler.
Bugün işlemin 26. günü, bende normalde 26 günde bir adet olurum ağrı var inşallah kanama gerçekleşir yoksa geçen seferki gibi ufakta olsa yapışıklık olursa moral bozukluğu
Doktorumda olabilir ama basitçe açılıyor üzelme dedi ama elde olmuyor
Selam Kızlar,
Bu site bugünlerde korkutmaya başladı. Dün bir an 'ya bir daha siteye giremezsem, bu site kapanırsa, arkadaşlarımı kaybettiysem ya' diye düşünürken yakaladım kendimi, bu fikir hiç de hoşuma gitmedi, itiraf edeyim.
Öncelikle, Deniz Karayurt'a çokkk güzel bir doğum diliyorum. Ne güzel yahu, bu siteye girdiğimde ilk tanıdığım insanlar, hem Deniz hem de Rüzgar Deniz anne oldular. İnşallah darısı hepimizin başına.
Erverdi'cim, Deniz'in doğum haberini verdiğin için sağol. Ben de merakla bekliyordum açıkçası. Allah analı babalı, keyifli, bol kısmetli, mutluluk dolu uzunnnn bir hayat nasip etsin Avşar Bebeğe.
Sen nasılsın arkadaşım? Ödevleri aksatmıyorsun di mi
Waterss'çım teşekkür ederim canım. Ne yaptın doktora bugün mü gideceksin, inşallah ay ortasında güzel haberler müjdeleyeceksin bizlere.
İnan OPU günümü de bilmiyorum, olası transfer gününü de. Herhalde önümüzde hafta sonu ya da bir sonraki hafta başı OPU olur diye düşünüyorum. 30 Aralık doğum günüm, tam 40 yaşında olucam (yeni sistem bu, bitirdiğim yaşı söylüyorum artık), ya sevinçten kudurduğum bir yaşgünü olacak, ya da bilmiyorum artık..
Karamel'cim, evet iğnelere başladım. Birazdan özetleyeceğim. Genetik testinin genelde bir sonuç vermediğini okumuştum biryerlerde. Hem sen de bir sonuç beklemiyordun zaten, herşey geride kaldı, boşver. Kaliteli ve azimli bir yumurta dilemekten başka çaremiz yok. İnşallah bu tedavilerimiz yüzümüzü güldürür arkadaşım. Ne olur yapışıklığı kafana takma, iyi şeyler düşünüp, iyi şeyleri çağıralım. Herşey yolunda gidecek bu sefer, hayırlısıyla.
Deniz Bulut'çum, seni duymak ne güzel arkadaşım. Güzel dileğin için sağol canım, inşallah. Umuyorum ki 40 güne kalmadan, ilaca ihtiyaç bırakmadan periyodun başlar. Seni merak ediyorum ben de, nasılsın?
Kızlar demiştim, dün tekrar doktora gittim. Bir iletişim sorunu yaşamışız, ilaçların kullanımıyla ilgili, detayına girmeyeyim. Taksam kafayı acayip takardım ama geride bırakmaya karar verdim, sonuç negatif olursa o zaman açarım dosyayı önüme tekrar
Karamel'cim, delik deşik olma durumları şimdilik idare ediyor; henüz kalçadan iğne olmadığımdan durum gayet iyi. Bu sefer gayet farkediyorum bu yüklemelerin dengeyi nasıl zorladığını. Dengesiz bir tip olup çıkmam umarım. Transfer sonrası bekleyiş dönemi gibi bu ilaca başlanan ilk beş gün. Ben sormadım, onlar da söylemedi antral folikül sayılarını. O yüzden gerçekten hiç ama hiçbir fikrim yok ne kadar yumurta geliştirmeye çalıştığımı. Sadece merak edip uygulanan protokolü araştırdım biraz, sonra da pişman oldum bırak bunun peşini, ne gerek var diye. Eşim de arayıp bana bekar gecesi yap istersen rahatlarsın dedi, süper, en yakın arkadaşımın evindeyim bu gece ve yarın bütün gün. Kafa dağıtırım diye umuyorum. Böyle işte. Uzun yazdım ama bir daha ne zaman girilebilir bu siteye kimbilir.
Sitemizin taze annelerine, güzel hamiş annelerine (Roniyam ve Estarya), güzel anne adaylarıa (Deniz Bulut, Karamel, Erverdi, Waterss, Hülya (Hem anne hem de aday), Alabama ve adını sayamadığım herkese (ben de varım yahu, kendime de) çok ama çok sevgiler gönderiyorum. İyi ki varsınız kızlar, bu topic çok kıymetlim benim, sizler sayesinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?