38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

kızlar hepinize merhaba birşekilde girdim de bakıyiiim dedim sizlere.hepiniz iyisiniz umarım.heradacım daha dur bugün start verdik.artık hayırlısı.....hepimiz için hayırlısı neyse o olsun.insanın umudunun olması çok güzel bir şey..hepiniz kendinize iyi bakın.hoşçakalın.sevgilerimle Erverdi.

hülya;aklımdaydın ama sitede çok sorun var girilemiyor bir tuhaf bu aralar.oğlunageçmiş olsun diyorum umarım en kısa zamanda iyileşir.

kızlar günaydın, herkesin iyi olmasına çok sevindim. ve ne gariptirki herada ile aynı kaygıları taşıdım siteye giremezsek nasıl haber alırım arkadaşlarımdan diye.

herada, iğnelerde iletişim bozukluğu derken neler oldu müsait olduğunda yazar mısın ?

valla abdal'a malum deyin aptal'a değin esterya'da nasıl içime doğduysa garip bir şekilde bombayı erverdinin patlatacağını düşünüyorum :))) ne çok sevinirim. sanırım en çok emek, süre veren o, herşeyi hakediyor.

biten yaş, girilen yaş :) valla yaş hesabını karıştırdım sorana 69 diyorum. eeee şaka bir yana kaç yaşında olacağız 2010'da :)

Son düzenleyen: Moderatör:
herada canım, sormayı unuttum bu arada sana hormon testleri yapıldı mı, benim gittiğim yerde doktor çok ka testiniz var gereksiz olmuş dediydi.

Anlayamadığım ultrasonla yeterince yumurta ve antral folikül görünce kan testi gereksiz mi oluyor acaba ? amaç yumurtaysa o hesap mı ?

günaydın karamel,şu an müsait değilim ama bakmadan duramadım.senin gibi aptala kurban olsunlar yavrucum.öperim o güzel dillerini.kimin neyi hakettiği hiç belli değil be güzelim.herşeyin hayırlısı.güzel sözlerin için öpüldün bil.canım kan testiyle folikülün uyumunu şöyle anlıyor drlar.yumurtanın büyüklüğünün adet günüyle uyumuna bakıyorlar.normal seyrinde ise gerek görmüyorlar. ben şimdi bu yumurtamdan kesin emin olmak için dr e2 testini yaptırmka istediğimi söylediğimde gerek olmadığını söylemişti.hani bebeğin gelişiminin haftasına uyumlu olup olmadığı gibi folikülün de uyumunu anlıyorlar.hoşçakal.çıkmalıyım.kıazlar herkes kendine iyi baksın.bu sabah yine hepiniz dualarımdaydınız

karamelim erverdim gunaydın tazecikler.. Bugun uyandım yataktayım halen dinleniyrum bir kac saat daha kalkmaya niyetim yok, evimin halinin icler acisi olmasına ragmen :)

kızlar kızlar şimdi haber geldi.deniz karayurt doğurmuş3 900 gr.53 cm boyunda bir tosuncukmuş.herkese selamı varmışdarısı hepinize diyormuş..elçiye zeval olmaz.bende ona geçmiş olsun diyorum belki bugün iletirim.güle güle büyütsün bebeğini.ne güzel bir andır..uf çıkıyorum işte.yazamıyorumsize de haber vermeden duramıyorum...tarifi yok bir aile gib oldunuz.ben ne biçim bir insanım ya olur ağlarım olmaz ağlarım.bakmışın biraz sonrada sevinçten gülerim..haaa sevinçtende ağlarım........

erverdiciğim sağol güzel haberlerin için allah hepimize birbirimizin haberlerini vermeyi nasip etsin. , 2 denizde maşallah tosuncuk doğurdular, allah ana babalı büyütsün, sağlıklı vatanına milletine hayırlı olsun.

karamelim erverdim gunaydın tazecikler.. Bugun uyandım yataktayım halen dinleniyrum bir kac saat daha kalkmaya niyetim yok, evimin halinin icler acisi olmasına ragmen :)

yat kız yat, kavun karpuz yata yata büyürmüş. Arkadaşın işte tırmalasın :)))))))))

herada doğum gününmüş nice senelere canım. inşallah bir sonrakine bebeğinle girersin opuyorumnanaktanmüsait olunca en azından uygulanan protokolün adını yazsan merak ettim valla

canım gerçekten senden müjdeli haberi alınca ben de çok sevineceğim. çünkü bu yolda en çok bekleyen sensin. umarım rabbim daha çok bekletmez.
benim de en son e2-fsh-lh değerlerime geçen şubat bakılmıştı. daha sonra gittiğim hiçbir dr istemedi. sanırım artık görülen folikül sayısı ve büyüklüğü yeterli oluyor onlar için. tabii tüp bebek tedavisinde en az 1-2 kere (büyük merkezlerde her kontrolde) e2 ye bakılıyor.
ben bugün adet oldum 29. gün. kendim meraktan acaba fsh yükselmiş mi menapoza ne kadar var gösterir mi diye merak ediyorum. yaptırsam mı? ama en az 100 lira o testler şimdi sıkıntıdayım boşuna vermeyeyeim de. doktoruma sorayım en iyisi.

allah bağışlasın güle güle analı babalı büyütsün. darısı tüm isteyenlere. erverdi hangi hastanede doğum yaptı biliyor musun en azından girip resmini görüp belki bir mesaj bırakırdık

deniz bulutcuğum yaptırma, çünkü adet olsanda vücut kendini 2-3 ayda topluyormuş, bende hep yaptırayım demiştim doktorum boşver sen onları dediydi.

birden ben olsam benimde 27, gün ama hep problem çıktı allah yüzüme baksında bu sefer problemsiz adet olayım.

birde ne yoğunlukta adet oldun yazarsan sevinirim

deniz bulutcuğum yaptırma, çünkü adet olsanda vücut kendini 2-3 ayda topluyormuş, bende hep yaptırayım demiştim doktorum boşver sen onları dediydi.

birden ben olsam benimde 27, gün ama hep problem çıktı allah yüzüme baksında bu sefer problemsiz adet olayım.

birde ne yoğunlukta adet oldun yazarsan sevinirim

yaptırma derken fsh-e2 testlerini değil mi? evet benim de aklıma geldi o kadar hormon kürtaj derken vücut daha ancak kendine geliyordur diye şimdi kimbilir ne çıkar ya çok düşük ya çok yüksek en az 1 adet daha beklemeli.
benim de 3 gün geç oldu merak etme olursun internetten okuduğum 40-45 güne kadar geçikebilirmiş. yoğunluk için birşey diyemeyeceğim daha ilk gün yarın yazarım

evet evet, hormon testlerini diyorum.

ERVERDI canim cok sevindim insallah o guzel yumurtan bebisin olur:)hersey guzel gelisir..dualarin kabul olsun canim:)

ESTERYA cook sevindim..sagliksiz giden bhcg sonucu almanin ne demek oldugunu cok cok iyi bildiigm icin senin sonucunu merakla bekledim ..cok guzel bir degere ulasmis canim..insallah hepo saglikla devam eder ..

DENIZKARAYURTCUM canim cook sevindim..formumuzun iki oglusuda masallah tosuncuk oldu:)benim kizim cok minyon kaldi teyzeleri...eee kiz ya:)denizcim seni ve oglunu cok opuyorum...allah anali babali saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah..
HULYA cim sana yazamadim ama okuyup takip ettim..oglun hastalanmis cok uzuldum ama simdi iyilik haberlerini okudum sevindim..cok gecmis olsun..histeroskobine hic mana veremedim inankiben ikikere gecirdim..bendede yapisiklik vardi ama zaten giris kisminda bu acilarak ilerleniyor seninki cok ilginc bence dr degistir derim..tedavin hayirli olsun canim
KARAMELCIM seninde tedavin hayirli olsun..benimkide gecen sene ocakta baslamisti insallah ugurlu olur:)

sanırım deniz karayurt etlik hastanesinde yapmış doğumunu ama yüzde 100 emin değilim.aldığım duyum bu

defne teşekkür ederim güzel dileklerin için.annelik nasıl gidiyor.dualarım hepimize.bebeği olmayanlara hayırlı evlat doğum yapacaklara hayırlı kolay doğum bebişi olanlara da sağlıklı evlatlar diledim hep.artık hakkımızda hayırlısı...

kızlar merhaba uzun zamandır giremiyorum maşallah defne rüzgardeniz denizkarayurtcum doğum yapmış allah analı babalı büyütsünler.topikteki yazıları geri dönüp okuma şansım yok gelişmiş haberleri sizden alıyım diğer hamilelerden ne haber inşallah güzel gidiyodur tedavideki arkadaşlar topiğimiz şenlendi bebişler uğur getirir inşallah bizlerinde yüzü güler inşalahhhhhhhhh sizleri çoooook özledim

Balance canim ne yaptin, ne zaman deneyecektin sen? Haberdar et bizi ben cok merak ediyorum seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…