- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
kızlar kızlar şimdi haber geldi.deniz karayurt doğurmuş3 900 gr.53 cm boyunda bir tosuncukmuş.herkese selamı varmışdarısı hepinize diyormuş..elçiye zeval olmaz.bende ona geçmiş olsun diyorum belki bugün iletirim.güle güle büyütsün bebeğini.ne güzel bir andır..uf çıkıyorum işte.yazamıyorumsize de haber vermeden duramıyorum...tarifi yok bir aile gib oldunuz.ben ne biçim bir insanım ya olur ağlarım olmaz ağlarım.bakmışın biraz sonrada sevinçten gülerim..haaa sevinçtende ağlarım........
karamelim erverdim gunaydın tazecikler.. Bugun uyandım yataktayım halen dinleniyrum bir kac saat daha kalkmaya niyetim yok, evimin halinin icler acisi olmasına ragmen :)
kızlar günaydın, herkesin iyi olmasına çok sevindim. ve ne gariptirki herada ile aynı kaygıları taşıdım siteye giremezsek nasıl haber alırım arkadaşlarımdan diye.
herada, iğnelerde iletişim bozukluğu derken neler oldu müsait olduğunda yazar mısın ?
valla abdal'a malum deyin aptal'a değin esterya'da nasıl içime doğduysa garip bir şekilde bombayı erverdinin patlatacağını düşünüyorum :))) ne çok sevinirim. sanırım en çok emek, süre veren o, herşeyi hakediyor.
biten yaş, girilen yaş :) valla yaş hesabını karıştırdım sorana 69 diyorum. eeee şaka bir yana kaç yaşında olacağız 2010'da :)
canım gerçekten senden müjdeli haberi alınca ben de çok sevineceğim. çünkü bu yolda en çok bekleyen sensin. umarım rabbim daha çok bekletmez.günaydın karamel,şu an müsait değilim ama bakmadan duramadım.senin gibi aptala kurban olsunlar yavrucum.öperim o güzel dillerini.kimin neyi hakettiği hiç belli değil be güzelim.herşeyin hayırlısı.güzel sözlerin için öpüldün bil.canım kan testiyle folikülün uyumunu şöyle anlıyor drlar.yumurtanın büyüklüğünün adet günüyle uyumuna bakıyorlar.normal seyrinde ise gerek görmüyorlar. ben şimdi bu yumurtamdan kesin emin olmak için dr e2 testini yaptırmka istediğimi söylediğimde gerek olmadığını söylemişti.hani bebeğin gelişiminin haftasına uyumlu olup olmadığı gibi folikülün de uyumunu anlıyorlar.hoşçakal.çıkmalıyım.kıazlar herkes kendine iyi baksın.bu sabah yine hepiniz dualarımdaydınız
kızlar kızlar şimdi haber geldi.deniz karayurt doğurmuş3 900 gr.53 cm boyunda bir tosuncukmuş.herkese selamı varmışdarısı hepinize diyormuş..elçiye zeval olmaz.bende ona geçmiş olsun diyorum belki bugün iletirim.güle güle büyütsün bebeğini.ne güzel bir andır..uf çıkıyorum işte.yazamıyorumsize de haber vermeden duramıyorum...tarifi yok bir aile gib oldunuz.ben ne biçim bir insanım ya olur ağlarım olmaz ağlarım.bakmışın biraz sonrada sevinçten gülerim..haaa sevinçtende ağlarım........
deniz bulutcuğum yaptırma, çünkü adet olsanda vücut kendini 2-3 ayda topluyormuş, bende hep yaptırayım demiştim doktorum boşver sen onları dediydi.
birden ben olsam benimde 27, gün ama hep problem çıktı allah yüzüme baksında bu sefer problemsiz adet olayım.
birde ne yoğunlukta adet oldun yazarsan sevinirim
yaptırma derken fsh-e2 testlerini değil mi? evet benim de aklıma geldi o kadar hormon kürtaj derken vücut daha ancak kendine geliyordur diye şimdi kimbilir ne çıkar ya çok düşük ya çok yüksek en az 1 adet daha beklemeli.
benim de 3 gün geç oldu merak etme olursun internetten okuduğum 40-45 güne kadar geçikebilirmiş. yoğunluk için birşey diyemeyeceğim daha ilk gün yarın yazarım
herada doğum gününmüş nice senelere canım. inşallah bir sonrakine bebeğinle girersin opuyorumnanaktanmüsait olunca en azından uygulanan protokolün adını yazsan merak ettim valla
canım gerçekten senden müjdeli haberi alınca ben de çok sevineceğim. çünkü bu yolda en çok bekleyen sensin. umarım rabbim daha çok bekletmez.
benim de en son e2-fsh-lh değerlerime geçen şubat bakılmıştı. daha sonra gittiğim hiçbir dr istemedi. sanırım artık görülen folikül sayısı ve büyüklüğü yeterli oluyor onlar için. tabii tüp bebek tedavisinde en az 1-2 kere (büyük merkezlerde her kontrolde) e2 ye bakılıyor.
ben bugün adet oldum 29. gün. kendim meraktan acaba fsh yükselmiş mi menapoza ne kadar var gösterir mi diye merak ediyorum. yaptırsam mı? ama en az 100 lira o testler şimdi sıkıntıdayım boşuna vermeyeyeim de. doktoruma sorayım en iyisi.
heradanın doğum gününü bende kutluyorum.denizcim ben devlet hastanesinde yaptırdım tahlillerimi genel cerrah bölümünde fsh,lh,prlve tiroit hormonlarıma baktırdım.tabiii durumumu dr a izah edip yaptırdım hiçbir ücret ödemedim.yani tamamen dr un insiyatifine kalmış.benim gittiğm hastanede her dr yazmıyor.biri yazıyor ben de yazan dru takip edip ondan istiyorum tahlillerimi.istersen şansını dene.insanın içi daha rahat oluyor dra gitmeden kendinle ilgili bilgin oluyor.deniz karayurtun hangi hastanede doğum yaptığını bilmiyorum bu bilgiye ulaşırsam haber veririmgüzel dileklerin için de teşekkürler
ERVERDI canim cok sevindim insallah o guzel yumurtan bebisin olur:)hersey guzel gelisir..dualarin kabul olsun canim:)ALLAH veeallah niye böyle yaptım ki.elim değiverdi işte..veeeeeee kızlar neredeyse çatlamak üzere olan güzel bir yumurtamla karşı karşıya geldim.dr istersen aşılama yapalım dedi ben ilişki saati tespit etmesini istedim.diğer tahlillerin iyi olduğunu rezervimin iyi olduğunu sonuç alınmayan durumlarda o istemediğim şeyin önerildiğini ve maalesef yine kızacaksınız 40 geçirmememi söyledi.şok oldum kızlar şok.ben oraya neredeyse bende iş bitmiş diye giderken orda canım yumurtam beni bekliyordu.işin ilginci ne ilaç kullandım ne birşey.hem de adetin 10uncu günüydü halbukiben hep 16 17nci günlerde yumurtlardım hem de ilaçla..........akşam 12 de pregnly çatlatma iğnemi oldum........amam giderken allaha duat ettim yolda allahım ne olur bir umut demiştim doğru ellerde olayım demiştim.sanırım heradacım da okuyorsan eğer bizim dilimizden tanrınn kulaklarına oldu.....mutluluğumu anlatama mümkünü şimdi hamile kalmasam bile hala birşeylerin yolunad gittiğini öğrenömek bir kadın olarak çok sevindirici birşey.hoşçakalın sizi seviyorum bu sabah namaz kıldım hepimize dua ettim gözyaşlarımla....
ESTERYA cook sevindim..sagliksiz giden bhcg sonucu almanin ne demek oldugunu cok cok iyi bildiigm icin senin sonucunu merakla bekledim ..cok guzel bir degere ulasmis canim..insallah hepo saglikla devam eder ..Kizlar dun aksam dr a gittim 30 kasımda 200 olan degerim dun aksam yani 48 saatten biraz fazla zaman sonra 770 cıktı cok mutlıu oldum kızlar, belirtim yok ama degerim artıyor. Doktor vajinal ultrason ile baktı ama tam keseyi goremedi nokta kadar bisi var sanki dedi. pztesi tekrar bakacak.. cok mutlu oldu kızlar ya.. keseyi gorememesi bile beni korkutmadı pztesi gorecem bebegimi Allahın izni ile ..
DENIZKARAYURTCUM canim cook sevindim..formumuzun iki oglusuda masallah tosuncuk oldu:)benim kizim cok minyon kaldi teyzeleri...eee kiz ya:)denizcim seni ve oglunu cok opuyorum...allah anali babali saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah..kızlar kızlar şimdi haber geldi.deniz karayurt doğurmuş3 900 gr.53 cm boyunda bir tosuncukmuş.herkese selamı varmışdarısı hepinize diyormuş..elçiye zeval olmaz.bende ona geçmiş olsun diyorum belki bugün iletirim.güle güle büyütsün bebeğini.ne güzel bir andır..uf çıkıyorum işte.yazamıyorumsize de haber vermeden duramıyorum...tarifi yok bir aile gib oldunuz.ben ne biçim bir insanım ya olur ağlarım olmaz ağlarım.bakmışın biraz sonrada sevinçten gülerim..haaa sevinçtende ağlarım........
kızlar merhaba uzun zamandır giremiyorum maşallah defne rüzgardeniz denizkarayurtcum doğum yapmış allah analı babalı büyütsünler.topikteki yazıları geri dönüp okuma şansım yok gelişmiş haberleri sizden alıyım diğer hamilelerden ne haber inşallah güzel gidiyodur tedavideki arkadaşlar topiğimiz şenlendi bebişler uğur getirir inşallah bizlerinde yüzü güler inşalahhhhhhhhh sizleri çoooook özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?