38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Defne ne haber, nasil gidiyor annelik. Dunyalar guzeli minik prenses nasil? umarim uykulari duzene girmistir de sen de biraz rahatlamissindir.

Balance canim ne yaptin, ne zaman deneyecektin sen? Haberdar et bizi ben cok merak ediyorum seni.

canım senden ne haber nasıl hamilelik gidiyor.benim tedavim başladı rahimden parça alndı.co cülter yapılacak biliyorsun şuan burun spreyi kullanıyorum rahim kalınlaştıktan sonra ya perşembe ya cumağa trasverim var hamilelerin duası kabul olur banada dua edin arkadaşlar şuan boş duygular içindeyim inşallah stres yapmam

Canim iyiyim ben cok sukur. Bugun hic kusmadim midem de bulanmadi. Sanirim artik gecmeye baslayacaktir. Kan sonuclarini bekliyorum. Onun sonucuna gore amniyosentez gereklimi degilmi karar vericez.
Tabii ki dua ederim canim benim hic merak etme sen. Lutfen stres yapma relax ol. Bu defa olacak canim, oyle dusun ku oyle olsun. Beni haberdar et lutfen.
Butun kalbimle dua edicem. Sevgiler

Selamlar Kızlar,

Deniz Karayurt'a kucak dolusu tebrikler, gözün aydın dileklerimi gönderiyorum. Maşallah tosun Avşar bebeğe. Allah analı babalı, bol kısmetli, keyif ve mutluluk dolu, bereketli ve uzunnnn bir hayat nasip etsin inşallah.

Hülya'cım, demek sen de soğan kürü yaptın ınşallah regli sonrası rahat bir histeroskopi geçireceksin. Oğlunla ilgili de haberlerini bekliyoruz. ınşallah güzel haberlerini vereceksin bize.

Waterss, sağolasın arkadaşım. Güzel dileklerine ben de katılıyorum arkadaşım, inşallah hayırlısı ve sağlıkla bebeklerimiz bizi çok bekletmeden gelirler. Paylaşımımızı da çok doğru yazmışsın, doktorlar bize yaş yaş diyor, halbuki bu topik'te en büyük avantajımız yaşımız. Her ne kadar çılgın çıtırlar olsak da, yaş belli bir düşünce olgunluğunu ve duyarlılığı da beraberinde getiriyor.

Erverdi'cim, nasılsın arkadaşım, yine soruyorum, ödevler tamam mı Bu ay hayırlısıyla müjde bekliyoruz senden Deniz Karayurt'un doğum haberini müjdelediğin için de çok sağol. ınşallah biz de senin doğum haberlerini alacağız bu topic'ten.

Esterya'cım, yarın keseyi görünce bize de bir an önce müjdele olur mu arkadaşım

Karamel'cim, yıl olarak 69'lu olmayı ben de seviyorum ama benim o senede yaşamışlığım 48 saatten az Bir 3-4 ay daha 40 demeye devam edeyim, bu bir ilk olsun

Testleri sormuşsun, benim bir önceki ay FSH, e2, prolaktin ve tiroid hormonlarıma bakılmıştı. Bu ay tedaviye başlarken tekrarlanmadı bu testler. Sadece yarın e2'yi yaptırmam lazım ve tedavi boyunca her kontrole gittiğimde e2'nin yeni sonuçlarını götürmem gerekiyor. E2'ye yumurta sayısından ziyade foliküllerin içinin dolu olup olmadığına dair fikir versin diye bakıldığını biliyorum. Hangi merkezde yaptıracaksan, artık yola çıkınca güvenmek gerek, gözü biraz da kapamak gerek diye düşünüyorum ben artık. Geçen sefer paranoyak gibiydim çünkü. Şu an da korkunç rahat olduğumu söyleyemem ama yine de normal kalmaya gayret ediyorum.

Deniz Bulut'çum, sağol arkadaşım, şimdiden aldım doğum günü tebriğini. Teşekkürler. 30 Aralık benim doğum günüm, inşallah öncesinde güzel haberi almış olurum da gerçek bir doğum günü kutlaması olur, yoksa yok sayacağım bir gün olur açıkçası.

Protokolü sormuşsun, eminim senin bildiğin ve üzerinde fikrin olan bir protokoldür. Mikrodoz protokolü uygulanıyor bu sefer. Ben açıkçası iki tür protokol var, biri uzun, biri kısa protokol diye biliyordum. Bu da sanırım bir tür kısa protokol ama okuduğuma göre son dönemde özellikle 37 yaş üzeri kadınlarda kullanılmaya başlayan (özellikle de bir önceki IVF'si başarısızsa benim gibi) bir tedavi türüymüş. Bakalım, yaşayıp göreceğiz.

Oh ne güzel, adet olmuşsun, ne güzel, dilediğimiz gibi ilaçsız. Test konusunu aynen dediğin gibi, en güzel doktorun söyleyecektir. Bize de haber ver olur mu arkadaşım?

Balance'çım, hoşgeldin arkadaşım. Transferin hayırlı olsun, inşallah ay sonunda arka arkaya hamilelik müjdeleri veririz.

Roniyam, ne güzel, inşallah mide bulantıları dönemi bitiyordur. Güzel ve keyifli bir hamilelik dönemi diliyorum sana. Kan testi sonuçlarını bize de yaz olur mu?

ınşallah kimseyi atlamadım, hepinizi öpüyorum kızlar, güzel, keyifli bir hafta diliyorum hepinize.

Son düzenleme:
merhaba herada;ödevimi yapıyorum hocam..inşalah sınıfta kalmayız.tabiiki müjdeli haberi veririm size.niye vermiyim ki.bu sevinç hepimizin.duyguda tekiz.biriz hepimiz burda.deniz karayurta bende geçmiş olsun diyorum bebeğini güzel geleceklerde büyütsün.ah ne de güzel söylemişsin .inşallah seninde doğum haberini alırız demişsin.ne büyük bir mucizem olur bu benim.inşallah yavrucum inşallah......

karamel canım adet yoğunluğunu sormuştun çok yoğun değil. zaten 40 yaş sonrası eskiye göre çok azalmıştı benim, kürtajdan sonra daha da az oldu ama sanırım bu çok önemli değil.
herada mikrodoz protokolünü okumuştum evet daha önce başarısız denemesi olan ve az sayıda folikülü olan hastalara uygulanıyor bildiğim. inşallah başarılı sonuç alırsınız ve son olur
ben doktoruma hormon testlerini sordum gerek yok dedi nasıl olsa bu yaşta yüksek çıkar artık bizim için önemli olan gördüğümüz foliküller dedi. ben adet olduğumu ama bu ay tüp bebek yaptırmıyacağımı söyledim yine de 3. veya 4. günü kontrole çağırdı. dr neye bakacak bilmiyorum ama yarın sabah gideceğim bakalım kürtaj sonrası folikül vs var mı?

hayırlı olsun tedavin. ne çok bekledin. valla benim dondurulmuşum olsa şimdiye 10 kere denerdim. inşallah bu sefer bebeğini kucağına alırsın :CüvCüv::lepi:

selam balance.........co cultur sana neden yapılıyor......bu kaçıncı denemen...........dr.um banada co cultur önerdi ....o yüzden soruyorum.....yazını okuyunca hemen sorma gereği duydum..... cevaplarsan sevinirim.......ve ayrıca tedavin hayırlı olsun........

merhaba..... benim bu 3. ve son olucak.. bende bir problem yok co cultur sebepsiz gebeliklerde düşüklerde yapılan bir uygulama ben tekrarlamıyacağım için doktorum önerdi şansı arttırıyormuş.bence sizde deneyin internette araştırabilirsiniz bol şans

çok şükür iyisin gerisini merak etme herşey yolunda gidecek allahın izniyle gebeliğin tadını çıkar canım.tahlillere kafanı takma allaha emanet kendine iyi bak...

hayırlı olsun tedavin. ne çok bekledin. valla benim dondurulmuşum olsa şimdiye 10 kere denerdim. inşallah bu sefer bebeğini kucağına alırsın :CüvCüv::lepi:

sağol canım ben beklemedim doktorum öyle istedi herşeyde bir hayır vardır.bakalım artık sen ne yapıcan biryerlere karar verdinmi.pek bişeylerden haberim yok geçen yazdıklarınızı okuyamadım çok sayfalar geçmiş.senin için neyse hayırlısı olsun...

kızlar bu sabah yine benimleydiniz....esterya güzel haberle gel olurmu.balance nin de trnasferi bu hafta.bu aydan ne kadar çok beklediğimiz haber var değilmi?herada esterya hülya unuttuğum varmı waters ta vardı sanırım.sonra karameli dinleyeceğiz heyecanla..yeniyılla birlikte alabama ile onlarda start vereceklerdeniz bulutta da kıpırdanmalar var.benim olmasa da çok üzülmeyeceğim.şimdi tüpe biraz daha soğuk bakıyorum.bir an önce tedaviye başlamak isterken sağlıklı olduğumu öğrenince...sanırım birkaç ay ertelerim.olmazsa o zaman denerim.hem o zaman daha stressiz olur.maddi açıdanda kendimi üzmeden olur.bende artık karamel gibi konuşmaya(yazmaya) başladım.o öyle söylüyordu.önce şu kadar aşılamabakalım yı denerim sonra tüpe geçerim falan...hehbakalım panda çubuğu hangimize çıkacak bu ay...bana çıkmazsa zaten kışın dondurma yemiyorum....ama çıkarsa bir kaçamak yaparım..inşallah birimiz olsun seviniriz bu ay.hoşçakalın güzeller.

kızlar bir fıkra var.kısacık güldüreyim istedim.duyulmuş bir fıkra ama.belki duymayanınız vadır.küçük bir gülümseme için yazıyorum ve çıkıyorum.adamın birinin 3 tel saçı varmış gitmiş berbere.berber telin birini sağa yatırmıştel düşmüş.2nciyi sola taramış.o da gitti.ne yapıcağını şaşırmış.berberib bu halini gören adamBIRAK DAĞINIK KALSIN demiş.opuyorumnanaktan

kızlar hepinize günaydın, çok öpüyorum sizleri.

Bütün pazar yattım yuvarlandım canım kapı dışarı çıkmak istemedi. Elimde sürünen bir kitap vardı onu bitirdim sevindim, galatasaray berabere kaldı üzüldüm :)))

Fazla düşünmek istemiyorum ama sıkıldım. Bugün 29.gün 35-37 ye gider, gitsinde sorunlu olmasın.
N tuhaf her ay adet olmamayı isterken, bu ay adet olsam diye bakıyorum. Olayım ki 10-11 Ocak gibi başlayayım.

Roniyamcığım,
inşallah kan testi iyi çıkar, bizi haberdar et olur mu ?

Karamelcim senin messajına yazdığım cevabı bir türlü Cuma gönderememiştim ekran donup duruyordu, saklamıştım bugün gönderiyorum..

ıyiyim Karamel'cim sağol . Evet dün site beni de çıldırttı. Bende beklemedeyim artık 14-15 Aralık gibi istemediğim regli günümü bekliyorum. ınşallah kaliteli bir yumurtaya denk gelmişimdir. Doktorunun dediğine göre yaşa bağlı kalite düşüklüğünün önüne geçilemiyor ama içlerinde kaliteliler de var tabi.. Onlar bize denk gelsin hepimize inşallah.

Eylül ayında doktora gittim döllenme olmuş ama kalitesiz yumurta muhtemelen gelişmesine devam edemediğinden kimyasal gebelik oluştu. O nedenle tüp bebekte eğer oluyorsa birden fazla embriyo oluşturup olmazsa dondursunlar, gerektiği kadarı transfer etsinler..Allah korusun ilki tutmazsa transfere hazır embriyolar olsun değil mi ? Doktorlar tabi işini bilir.. ben sadece düşündüklerimi yazdım ..Hayırlısı olsun tekrar..

Kızlar merhaba, haftasonu siteye giremedim kötü bir haftasonu geçirdim. Annemim köpeği öldü gerçi çok yaşlıydı ama (16 yaşında ) çok anımız vardı ve aileden biriydi onu Tuzla'da Belediyenin hayvan gömü yeri var oraya gömdük.

Eve geldim sonra bir arkadaşım var 18 haftalık hamileydi hafya içi kanaması olmuştu onu aradım bebeğinin kalbi durmuş çok konuşamadı bu sefer daha da kötü oldum çok üzüldüm. Herşey bizim için ama bazen çok ağır geliyor yaşananlar..

Bu dünyada nasıl ki doğum var, bizler nasıl ki bir canlının temelini atmaya çalışıyoruz ve ona hayat vermek istiyoruz ama ölümde var bunu da biliyoruz zaten ama üzülmemek elde değil.

Allah istereyerek ve binbir zahmetle attığımız bu temelleri bir filiz gibi büyütüp bizlere nasip etsin ..ölüm zaten Allah'ın emri ama sıralı ve gecinden olsun inşallah..

canım ya gerçekten kötüymüş (( köpeğe çok üzüldüm , hayvanlarımız can dostlarımız insan çok alışıyor.

Arkadaşın için diyecek kelime yok, 18 hafta ne demek yaklaşık 4,5 ay offf çok korkunç birşey. allahım böyle bir acı kimseye yaşatmasın

selam arkadaşlar. kötü başladım güne allah beterinden saklasın. şu an başka tedavi düşünmüyorum dememe rağman dr kontrole çağırmıştı. gittim ki yumurtalar bitmiş mafoldumben sadece 2 folikül vardı. nisan tedavimde 8 folikül vardı. temmuzda 10 folikül olan harika bir ayı parasızlıktan es geçmiştik eylülde 6 folikül ile başlamıştık. kürtaj sonrası bu ay sağ yumurtalıkta (ki hep bunda fazla folikül oluyordu) hiç folikül yoktu solda 2 tane vardı. doktorum bir sonraki ay yine gitmemi eğer durum aynıysa bundan sonra böyle kalacağını ama bir olasılık belki daha fazla sayıda folikül görebileceğini söyledi. insanın eşiyle arası bozuk da olsa bu yaştan sonra zaten ne çocuğu dese de durumun 1 yıl için de (hatta 1,5 yıl önce doğal yoldan hamile kalabilmişken) bu kadar hızla kötüye gitmesi canını acıtıyor. evet bu yaşlarda hızla bu işin bittiğini hep okudum internette ama görmek yaşamak ayrı. şu an karmakarışığım. ne yapalım diyecek yapacak birşey yok artık. haaa o 2 folikülden 1 i gelişecekmiş bu ay. yani işim normal ilişki ile % 5 olasılığa kaldı. ay şaka gibi şimdi bu adamla yaşanmaz artık derken belli günlerde birlikte olmamız gerekli o da yüzde 5 için. offf canım sıkkın :çok üzgünüm:

Deniz Bulut'cum O %5'i de dene bence eşinle bir gayret .. belli mi olur . Ancak çok sıkı artık USG ilemi yoksa ovülasyon testi ile mi nasıl yapacaksan takip ettirebilirsin, bir de sana preeseed kullan diyeceğim eğer istersen ben ilk defa bu ay denedim su sitede preseed kullananlar topiği var orayı okudum tabi yurtdışı sitelerdeki yorumları da okudum sperm dostu bir lubricant spermi koruyor ve rahim ağzından içeri girmesine ortam hazırlıyor, vajinal kuruluk yaşıyorsan zaten spermler 30 dk içinde ölüyormuş bu jel çok iyi gibi gözüküyor. Google dan distribütörünü buluyorsun istediğin eczaneye bir günde gönderiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…