Balance canim ne yaptin, ne zaman deneyecektin sen? Haberdar et bizi ben cok merak ediyorum seni.
canım senden ne haber nasıl hamilelik gidiyor.benim tedavim başladı rahimden parça alndı.co cülter yapılacak biliyorsun şuan burun spreyi kullanıyorum rahim kalınlaştıktan sonra ya perşembe ya cumağa trasverim var hamilelerin duası kabul olur banada dua edin arkadaşlar şuan boş duygular içindeyim inşallah stres yapmam
hayırlı olsun tedavin. ne çok bekledin. valla benim dondurulmuşum olsa şimdiye 10 kere denerdim. inşallah bu sefer bebeğini kucağına alırsın :CüvCüv::lepi:canım senden ne haber nasıl hamilelik gidiyor.benim tedavim başladı rahimden parça alndı.co cülter yapılacak biliyorsun şuan burun spreyi kullanıyorum rahim kalınlaştıktan sonra ya perşembe ya cumağa trasverim var hamilelerin duası kabul olur banada dua edin arkadaşlar şuan boş duygular içindeyim inşallah stres yapmam
canım senden ne haber nasıl hamilelik gidiyor.benim tedavim başladı rahimden parça alndı.co cülter yapılacak biliyorsun şuan burun spreyi kullanıyorum rahim kalınlaştıktan sonra ya perşembe ya cumağa trasverim var hamilelerin duası kabul olur banada dua edin arkadaşlar şuan boş duygular içindeyim inşallah stres yapmam
selam balance.........co cultur sana neden yapılıyor......bu kaçıncı denemen...........dr.um banada co cultur önerdi ....o yüzden soruyorum.....yazını okuyunca hemen sorma gereği duydum..... cevaplarsan sevinirim.......ve ayrıca tedavin hayırlı olsun........
çok şükür iyisin gerisini merak etme herşey yolunda gidecek allahın izniyle gebeliğin tadını çıkar canım.tahlillere kafanı takma allaha emanet kendine iyi bak...Canim iyiyim ben cok sukur. Bugun hic kusmadim midem de bulanmadi. Sanirim artik gecmeye baslayacaktir. Kan sonuclarini bekliyorum. Onun sonucuna gore amniyosentez gereklimi degilmi karar vericez.
Tabii ki dua ederim canim benim hic merak etme sen. Lutfen stres yapma relax ol. Bu defa olacak canim, oyle dusun ku oyle olsun. Beni haberdar et lutfen.
Butun kalbimle dua edicem. Sevgiler
Selamlar Kızlar,
Deniz Karayurt'a kucak dolusu tebrikler, gözün aydın dileklerimi gönderiyorum. Maşallah tosun Avşar bebeğe. Allah analı babalı, bol kısmetli, keyif ve mutluluk dolu, bereketli ve uzunnnn bir hayat nasip etsin inşallah.
Hülya'cım, demek sen de soğan kürü yaptınİnşallah regli sonrası rahat bir histeroskopi geçireceksin. Oğlunla ilgili de haberlerini bekliyoruz. İnşallah güzel haberlerini vereceksin bize.
Waterss, sağolasın arkadaşım. Güzel dileklerine ben de katılıyorum arkadaşım, inşallah hayırlısı ve sağlıkla bebeklerimiz bizi çok bekletmeden gelirler. Paylaşımımızı da çok doğru yazmışsın, doktorlar bize yaş yaş diyor, halbuki bu topik'te en büyük avantajımız yaşımız. Her ne kadar çılgın çıtırlar olsak da, yaş belli bir düşünce olgunluğunu ve duyarlılığı da beraberinde getiriyor.
Erverdi'cim, nasılsın arkadaşım, yine soruyorum, ödevler tamam mıBu ay hayırlısıyla müjde bekliyoruz senden Deniz Karayurt'un doğum haberini müjdelediğin için de çok sağol. İnşallah biz de senin doğum haberlerini alacağız bu topic'ten.
Esterya'cım, yarın keseyi görünce bize de bir an önce müjdele olur mu arkadaşım
Karamel'cim, yıl olarak 69'lu olmayı ben de seviyorum ama benim o senede yaşamışlığım 48 saatten azBir 3-4 ay daha 40 demeye devam edeyim, bu bir ilk olsun
Testleri sormuşsun, benim bir önceki ay FSH, e2, prolaktin ve tiroid hormonlarıma bakılmıştı. Bu ay tedaviye başlarken tekrarlanmadı bu testler. Sadece yarın e2'yi yaptırmam lazım ve tedavi boyunca her kontrole gittiğimde e2'nin yeni sonuçlarını götürmem gerekiyor. E2'ye yumurta sayısından ziyade foliküllerin içinin dolu olup olmadığına dair fikir versin diye bakıldığını biliyorum. Hangi merkezde yaptıracaksan, artık yola çıkınca güvenmek gerek, gözü biraz da kapamak gerek diye düşünüyorum ben artık. Geçen sefer paranoyak gibiydim çünkü. Şu an da korkunç rahat olduğumu söyleyemem ama yine de normal kalmaya gayret ediyorum.
Deniz Bulut'çum, sağol arkadaşım, şimdiden aldım doğum günü tebriğini. Teşekkürler. 30 Aralık benim doğum günüm, inşallah öncesinde güzel haberi almış olurum da gerçek bir doğum günü kutlaması olur, yoksa yok sayacağım bir gün olur açıkçası.
Protokolü sormuşsun, eminim senin bildiğin ve üzerinde fikrin olan bir protokoldür. Mikrodoz protokolü uygulanıyor bu sefer. Ben açıkçası iki tür protokol var, biri uzun, biri kısa protokol diye biliyordum. Bu da sanırım bir tür kısa protokol ama okuduğuma göre son dönemde özellikle 37 yaş üzeri kadınlarda kullanılmaya başlayan (özellikle de bir önceki IVF'si başarısızsa benim gibi) bir tedavi türüymüş. Bakalım, yaşayıp göreceğiz.
Oh ne güzel, adet olmuşsun, ne güzel, dilediğimiz gibi ilaçsız. Test konusunu aynen dediğin gibi, en güzel doktorun söyleyecektir. Bize de haber ver olur mu arkadaşım?
Balance'çım, hoşgeldin arkadaşım. Transferin hayırlı olsun, inşallah ay sonunda arka arkaya hamilelik müjdeleri veririz.
inşallah arkadaşım burdaki herkeze dua ediyorum.yeni yıl bizlere hayırlı olur inşallah hepimiz bu stresten kurtuluruz..
Roniyam, ne güzel, inşallah mide bulantıları dönemi bitiyordur. Güzel ve keyifli bir hamilelik dönemi diliyorum sana. Kan testi sonuçlarını bize de yaz olur mu?
İnşallah kimseyi atlamadım, hepinizi öpüyorum kızlar, güzel, keyifli bir hafta diliyorum hepinize.
hayırlı olsun tedavin. ne çok bekledin. valla benim dondurulmuşum olsa şimdiye 10 kere denerdim. inşallah bu sefer bebeğini kucağına alırsın :CüvCüv::lepi:
Kızlar merhaba, haftasonu siteye giremedim kötü bir haftasonu geçirdim. Annemim köpeği öldü gerçi çok yaşlıydı ama (16 yaşında ) çok anımız vardı ve aileden biriydi onu Tuzla'da Belediyenin hayvan gömü yeri var oraya gömdük.
Eve geldim sonra bir arkadaşım var 18 haftalık hamileydi hafya içi kanaması olmuştu onu aradım bebeğinin kalbi durmuş çok konuşamadı bu sefer daha da kötü oldum çok üzüldüm. Herşey bizim için ama bazen çok ağır geliyor yaşananlar..
Bu dünyada nasıl ki doğum var, bizler nasıl ki bir canlının temelini atmaya çalışıyoruz ve ona hayat vermek istiyoruz ama ölümde var bunu da biliyoruz zaten ama üzülmemek elde değil.
Allah istereyerek ve binbir zahmetle attığımız bu temelleri bir filiz gibi büyütüp bizlere nasip etsin ..ölüm zaten Allah'ın emri ama sıralı ve gecinden olsun inşallah..
selam arkadaşlar. kötü başladım güne allah beterinden saklasın. şu an başka tedavi düşünmüyorum dememe rağman dr kontrole çağırmıştı. gittim ki yumurtalar bitmiş mafoldumben sadece 2 folikül vardı. nisan tedavimde 8 folikül vardı. temmuzda 10 folikül olan harika bir ayı parasızlıktan es geçmiştik eylülde 6 folikül ile başlamıştık. kürtaj sonrası bu ay sağ yumurtalıkta (ki hep bunda fazla folikül oluyordu) hiç folikül yoktu solda 2 tane vardı. doktorum bir sonraki ay yine gitmemi eğer durum aynıysa bundan sonra böyle kalacağını ama bir olasılık belki daha fazla sayıda folikül görebileceğini söyledi. insanın eşiyle arası bozuk da olsa bu yaştan sonra zaten ne çocuğu dese de durumun 1 yıl için de (hatta 1,5 yıl önce doğal yoldan hamile kalabilmişken) bu kadar hızla kötüye gitmesi canını acıtıyor. evet bu yaşlarda hızla bu işin bittiğini hep okudum internette ama görmek yaşamak ayrı. şu an karmakarışığım. ne yapalım diyecek yapacak birşey yok artık. haaa o 2 folikülden 1 i gelişecekmiş bu ay. yani işim normal ilişki ile % 5 olasılığa kaldı. ay şaka gibi şimdi bu adamla yaşanmaz artık derken belli günlerde birlikte olmamız gerekli o da yüzde 5 için. offf canım sıkkın :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?