38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Deniz Bulut'cum evet sperm yapısı ve morfolojisi için olanlar içinde çok iyiymiş. Hatta az sayıda spermi olanların yorumlarını da okudum ve başarılı olmuşlar.

Erverdi'cim canım okurken gözlerim doldu eşim hatta ne okuyorsun öyle dedi..inan bu işin sırası olsa kendi şansımı da sana verirdim sen ve senin gibi uğraşan ve ilk bebekleri için uğraşan her arkadaşımın bebeklerini kucaklamalarını istiyorum. Az sonra yine dualarımda olacaksınız. Karamel ve Herada'ya da kızma insan her zaman güçlü olamıyor bazen içinde büyüttüğü tereddütlerini böyle paylaşarak destek arıyor..sende bilirsin.

Bir şey anlatmak istiyorum bizim evin yakınında oturan bir arkadaşım var kız 23 yaşında evlendi 28 yaşında anne olabildi. Sebebi bilinmeyen infertiliteymiş sonunda bir miyom mu yanlış söylemeyeyim bir ameliyatı esnasında doktoru rahmin içerisinde perde olduğunu görmüş onu aldılar ve 2 ay sonra hamile kaldı. Bu da böyle bir örnek.

Az önce deniz bulut'a yazdım doğurganlık döneminde vajinan yeterince ıslak değilse spermler rahim ağzına ulaşamadan ölebilir.

Bir de tiroit problemin var mı ? sanırım yukarıdakullandığın ilaçlar arasında var, o da istene sınırlarda ki değerlerde mi ?

Affına sığınarak yazdım belki sen benim bu yazdıklarımı çoktan kontrol ettirmişsindir ama yine de yaplaşmak istedim. Erverdicim.

Herada cım Erverdiden sonra sende ağlattın beni çektikleriniz inşallah bebeklerinize kavuşmakla son bulur inşallah hepiniz tek tek bu bebekleri hak ediyorsunuz bunları okudukça kendimi unuttum ben hiç bir şey görmemişim bu savaşma yolunda ..Bu arada ben çocuk sahibi olduktan sonra hassastım aşırı hassas oldum bu anne olmak isteme duygusu ve annelik öyle yoğun bir duygu ki önüne geçilemiyor doğanın biz kadınlara bahşettiği bir duygu bu herhalde. Sizler anne olma yolundasınız ama çoktan
birer fedakar anne olmuşsunuz gerçekten yazdıklarınız bunu çok iyi anlatıyor. Annelik bu kendinden önce onu düşünmek değil mi , işte sizler.. Yüce Allah'ım bu uğraşları hayırlısı ile ödüllendirecektir.

Aman Waterss'çım, inan üzmek, ağlatmak değildi kasıt, canım benim, ne yapalım hepimiz birşekilde aklımıza geleni, mantığımıza veya duygularımıza uyanı yapıyoruz, bizim de imtihanımız bununlaymış demek ki. Güzel dilek ve duaların için de sağol, sen de dahil hepimiz için bu dua ve güzel dilekler, inşallah canım, inşallah. Bu ay topic gayet azimli, inşallah müjdeler alıp vereceğiz birbirimize. Olmazsa da yılmadan devam. Karamel'e de yazdım bugün, bu tedavilere mani olacak bir sağlık sorunumuz olmadığı müddetçe denemeye devam. Tedaviler ne kadar zorlarsa zorlasın esas umudumun bitmesi üzer beni, umudumuz olduğu müddetçe uğraşacağız, değil mi güzel arkadaşım?

Bugün yine geç yazıyorum sana kusura bakma, bahsettiğin bebeğin hem de yol yarılanmışken kaybına ne kadar üzüldüm, Allah o bayana sabırlar versin, bu acıyı başka bir acıyla unutturmasın inşallah ve umarım tez zamanda kolları bir bebekle dolsun. Aklımda olacak o bayan, sabırlar ve tez zamanda güzel haberler için artık dualarımda o da var.

Ah bir de annenin ölen köpeği, bir köpek sahibi olarak çok iyi anlıyorum kaybınızı da. Annene zor olacaktır yokluğuna alışmak. Yine bir köpek sahibi olarak, onlara isimleriyle hitap edememek de rahatsız ediyor, adı neydi? Ben şimdiden bizimkine birşey olursa diye gözyaşı döküyorum bile, çok istiyorum bebeğim yetişsin Hera'mıza, benim bebeğim okuldan dönerken bahçede Hera onu bekliyor olsun, hayal değil mi işte, kuruyorum ben de bazen

Son düzenleme:

TEŞEKKÜR ederim...deneyin bence inşallah bu sefer tutup hiç bırakmaz anneciğini bende allah nasip ederse perşembe trasverim..sanada bol şans

TEŞEKKÜR ederim...deneyin bence inşallah bu sefer tutup hiç bırakmaz anneciğini bende allah nasip ederse perşembe trasverim..sanada bol şans

hayırlı,güzel transferler olsun inşallah.........balance88 i hep takip ediyor olucam..........inşallah güzel haberinizi burdan alırız.........hem banada umut olmuş olursun ..........

canım ya meleksin sen bizleri o durumda bile unutmadın.allah seni ve bebişini bütün kötülüklerden korusun kendine iyi bak GÜZEL MELEK ANNE Şeniz a.s. SENİ ÇOK SEVİYORUZ

hayırlı,güzel transferler olsun inşallah.........balance88 i hep takip ediyor olucam..........inşallah güzel haberinizi burdan alırız.........hem banada umut olmuş olursun ..........

SAĞOL ÇOK TEŞEKKÜRLER inşallah burda herkezin kucağı boş kalmaz ALLAH EMEKLERİMİZİ BOŞA ÇIKARMASIN.:Saruboceq:

HERADACIM, ERVERDıCıM VE KARAMELCıM, LÜTFEN...kendinizi üzmeyin sabrın sonu selamettir.buda bizim sınavımız evet ağır bir sınav ama yapacak birşeyimiz yok beklemekten başka.Bir tanıdığım var ne zorluklarla oğlunu büyüttü yemedi yedirdi giymedi giydirdi şuan oğlundan dayak yiyor ne zor birdurum atsan atamazsın satsan satamazsın evlat.......nederler çocuğu olmayanın bir derdi olanın bin derdi var derler allah hayırlısını versin.bunlarıda düşünmek lazım

kızlar iyi geceler;en son yazdıklarım yüzünden umarım kimse darılmamıştır.bunları yazmamın sebebi bu foruma giren yazıştığım tanıyabildiğm ya da nasıl diyeyimişte bu sayfalara giren herhangibirinin yazdıklarımı okuyup ta kimsenin vah vah tüh tüh yazııık diye düşünmesini sağlamak değil asla amacım.tamamen spontane gelişen bir şeydikaramel ve herada gibi güçlü arkadaşlarımızn en azından ben öyle tanıdım,özellikle karamelin ayakta dimdik güçlü duran bir arkadaşımızın böyle ümitsizliğe kapılması üzdü beni.ardından heradayı okudum.o anki ruh halimle onun da yazdıklarını ben de tedavideyim benim de morale ihtiyacım varken şimdi ben moral veriyorum.olarak algıladımbu yüzden bunları yazma gereği hissettim.bilmiyorum belki bir sahipleniş benimkisi.çocuğumuz olsun olmasın hayata karşı ayakta dimdik olmak zorundayız.sen biraz sendeledinmi hemen düşürmeye kalkışanlar olabilir.çünkü insanlar düşündüğümüz kadar adil değil.sizin üzüntünüz hiç aklınıza bile gelmeyebilir ama başkalarının mutluluğu olabilirlütfen hiçkimseye fırsat vermeyelim.ben burayı seviyorum sizleri seviyorum neredeyse bir aile gibi görüyorum. sevgili herada tedavin olumlu gelişmeyebilir bana yazdığın cevaptan öyle anlıyorum..umut olduğu sürece bir daha ya olabilir.inan seni çok iyi anlıyorum.hoca damdan düşmüş te koşun dr çağırın demişler hoca için. ..hoca duruun bana dr değl damdan düşen birini getirindemiş.aynı bu misal anlıyorum.ama halaaa bir merdivenimiz varken o merdivene çıkacak gücümüz varken en önemlisi de hala bir damımız varken nedentamire devam etmiyelim...alın işte yine kendiliğnden gelişti.yazdım ama tamda cuk oturdu....işe bakın yaa ağlayarak başladım yoruma şimdi gülüyorum......demiştim bir deli erverdi işte.artık gidip uyuyayım.tabiii uyuyabilirsem eğer.şu son dr a gittiğimden beri 1 haftadır allak bullak oldum.yeniden doğdumyemem içmem uyumam herşeyim birbirine kaçtı.1 haftadır tvde çıkan memleketimşzle ilgili çıkan kötü haberlerden bile haberim yoktu bu akşam sofrada eşim hatırlatınca utandım......neyse hadi çıktım.sizi seviyorum güzeller

canım benim tekrar Allah analı babalı büyütsün diyorum. Kokla yakışıklı oğluşunu benim için, bir ara resmini koyarsan bakarız. Dualarında içinde çok çok teşekkürler, allah kabul eder inşallah

deniz bulutum bence vücut kendini toplamadığı içindir, 2 adet sonra yaptır gör güzel sonuçları. Doktor bana geçende dediğim gibi vücüt gebelikten yeni çıktı bir ayda toparlanmaz hormonlar alt üst demişti. Gerçektende 3. adette baktırdım sonuçlar gayet iyiydi ona bile gerek yoktu erkendi demişti. Sende öyle olacaksın. Bu arada 38 olmak isterdim ama 40 'ım eeee 2010 geliyor demek 41 olacağız. :))

canım inşallah transferin çok iyi geçer ve bize güzel müjdeyi verirsin.

canım, en korktuğum şey, umutla bekle, gözünün içine bak sonra böyle bir durum insan yıkılır. Allah hakkımızda hayırlısını versin.

Herada, birtanem nereden çıkardın iptal olacağını yumurtalar biraz geç büyüdüğü için e2 düşüktür, kalitesiz olduğu için değil bence. Çarşamba güzel haberlerini bekliyorum

Erverdi, canım desteğin için çok sağol. ınsan her zaman güçlü olamıyor, o güçlü durumlarda eşimin telkinleriyle oluyor ve ben güçlü olmaktan yoruldum (( Neyse ilk adetimle inşallah eski gücüme kavuşacağım söz.

Son düzenleyen: Moderatör:
gUNAYDIN Kızlar hepinizi cok ozledim, bu arada ben olur olmaz herseye aglar oldum kızlar.. erverdicigimin yazdıklarını okudum agladım deniz bulutuun kini okudum agladım.. amaaa karamelim varya karamelim benim idolum onun umutsuzluga kapılmasına cok kızdım.. o ki her zaman beni yureklendiren destek olan kale gibi kadın...
Burdaki herkes cok ozel herkes cok tecrubeli olgun akıllı , hepinizi cok seviyorum kızlar,
erverdim kalbi guzel kendi guzelim bu ay ki umutların yeserecek insallah dualarım hep seninle, yanlıs anlasılmasın arkadaslar hepinize dua ediyorum hepinize dua en buyuk dayanagımız.. Allah hepimize saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.. off duygularım karmakarısık bir guluyorum bir agliyorum bir kocamı seviyorum bir boşanmaya kalkıyorum oglumu dusunuyorum gençlik işte o ufakken gezdim dolastım calıstım eglendim onu ihmal ettim sanki icim pismanlık dolu.. dun gece yarısı kalktım agladım agladım.. nolcak bana bilmiyorum

çıtırım, tamam tamam söz düzeleceğim. azıcık dertlenelim dedik bir rahat vermediniz :)))

sakın oğlunla ilgili üzülme, sanki o çok büyük o hala çocuk ve hala senin ilgine ihtiyacı , kaçırdıklarını şimdi yap arayı kapat.

eee sen onu bunu boşverde dünü anlat biraz keseyi gördün haberi geldi, birde senin ağzından dinleyelim

canım dun dr a gittim vajnal usg ile baktı ve işte kese dedi.. bebek dedim .. oo elif hanım dedi bu ne acele hedefimiz keseyi gormekti gorduk icimiz rahat dıs gebelik degil, adım adım gidicez dedi .. 2 hafta sonra gelin o zaman bebege bakacagız dedi, bebek sizin kadar aceleci olmayabilir dedi :)
bu arada raporumu yazdı kan sulandırıcı ignelerimi artık katılım payı ödemeden alabilecegim, ne olur ne olmaz progestan verdi 2 hafta sonra goruselim dedi :)

hadi hayırlısı doktorun bana dediği gibi " sen iki hafta dayanamazsın" demişti. sende dayanamaz haftaya gidersin gibi me geliyor :)

Gözün aydın Esterya'cım,

ıki hafta sonra (bana da öncesinden muayene koltuğuna yatarsın gibi geliyor ) güzel haberlerin devamını bekliyoruz. Bu duygusallığın o kadar normal ki, hayırlısıyla kucağına da alacaksın, çok keyifli ve rahat bir hamilelik diliyorum sana tekrar.

Canım üzülme ben duygularını anlıyorum zaten bu konular bir kadın için çok hassas konular burada hepimiz en ince ayrıntısına kadar paylaşıyoruz çok güzel bir bir ortam . Mücadelede birbirimize destek oluyoruz sen de sakın üzülme ne olur.

Arkadaşım bu hafta evinde dinleniyor, işe gitmiyor haliyle her şey bizim için değil mi ? Onun bir oğlu var, ikincisini istiyordu ama yine olur tabi ama kendini toparlaması lazım.

Canım köpeğimizin adı Lucky idi Terier 16 yaşındaydı oğlu var bir de adı Dost 14 yaşında gayet iyi o annemin yanında bir de ben hamileyken bile karnıma gelip yaslanırlardı. Kızım doğduktan sonra da belli bir süreden sonra onlarla haşır neşir oldu ben hayvanları çok severim kızıma da aşıladığımı düşünüyorum özellikle sahipli hayvanlara dokunmasına izin veriyorum.

Can dostlarımızı kaybetmek çok zor evet umarım Hera sizinle uzun yıllar yaşar.

Canım sabret senin de bebeğin Hera'yı görecek neden olamsın ? Tıp o kadar ilerledi ki çaresi var evet maddiyata ve maneviyata dayanıyor durum Allah kolaylık versin olacak inşallah. Bir de başka bir arkadaşımdan tüp bebek tedavi sürecinin biraz zorlu olduğundan eminim o da tüp bebekle geçen sene ikizlerine kavuştu sanırım 2. ya da 3. demesinde oldu. Biz yaşlarda bir arkadaş o nedenle içini rahat tut. Sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…