herada ya devam;bir denememde ,gonal f,menogon, femara ,koraspin,folik asit,estrofem,sürekli kullandığım levotiron tiroit ilacıbunlara artı olarak saizen diye dışardan kaçak olarak getirttiğimiz bir iğne büyüme hormonu iğnesiymiş.bunların hepsini kullandım normal tedavidekiilaçlardan hariçti bu saizen ve de bir tüp bebek tutarındaydı.ve bu haricen kullandığım iğneyi kullanmayı kimse bilmiyordu hastanedekihemşireler dr lar uğraştılar enjektörünü çalıştırabilmek için.bir günde 8 hastene gezdim artık hastanenin avlusuna oturdum ağladım.saatini geçirdimdiğnenin kimse vuramıyordu.eşim bırak işte olmaması için fereken herşey oluyor olmayıver dedi.dinlemedim.8inci hastaneAlman hastanesiydi artık neredeyse yalvararak yapmalarını istedim yoksa kırıp içmeyi düşündüm.zehirlermiş onuda yapamazdım.bir şekilde orada dakişkalrca uğraşılarak kolumdan yapılabildi o günlük doz 2 sene önce o çileye bir de 22 milyon verdim .tek iğne. kolumdan ertesi gün kü doz için tedavi gördüğüm hastanede hemşireler yapabilmek içinenjektörle uğraşırken 1 buçuk milyarlık ilacı döktüler.ve sonucum koca bir sıfırdı.şimdi kalkmış morartıdan iğne deliğinden şikayet ediyorsunz koca bebekler.çok kızdım hızımı alamadım çıkıyorum.karamelle herada:mymeka:
Erverdi'cim, sağol hayatım. Zor günler geçirdiğini tahmin ediyordum, okuyunca ne zorluklardan geçtiğini daha bir anladım. Ancak kendimi ifade edemedim tam sanırım, söylenmiyordum ya da şikayet etmiyordum Karamel'e. Bu tedaviler zorlu, benim sesim çıkmıyor böyle bir tedavideyken sen güçlü, morallisin yapma demeye çalışıyordum. Ne zormuş diye şikayet etmiyor, Karamel'e moral vermeye çalışıyordum. Morartı ya da iğne deliği umurumda değil açıkçası, bunları yazmadım bile. Kasettiğim fiziksel zorluklar değildi zaten. Bu arada eşim iğneyi hazırlamak için her enjektör açışında köpeğimiz içeriye kaçıyor
Kızlar, bugün e2 için kan verirken, kanımı alan bayan 'aman hanımefendi, doğum yaptıktan sonra sakın ilaçlara devam edin, yoksa benim gibi saçlarınız dökülür' dedi. İçtenliği o kadar hoşuma gitti ki, ben de bayana 'bakın bayan, saçınız hiç de düşündüğünüz gibi kötü durumda değil, kaldı ki çocuğum olsun da ben kel olayım, hiç sorun değil' diyince, kadın ne kadar şaşırdı ve öyle içtenlikle ikiz bebeklerim olsun diye dua etti ki. Yeter ki sağlıkla, mutlulukla, hayırlısıyla gelsinler, kalanı gerçekten önemli değil.
Bu arada bugün kontrolüm vardı. e2 sonuçlarımı beğenmedim (geçen seferki tüp denemesinde bu değer aynı günde iki katıydı neredeyse), doktorlarıma da iptal ediyoruz herhalde dedim kağıdı uzatırken. Neticede içeride bayağı yumurta var ama çok ufaklar. Durum iyi, dozajı arttırmıyoruz, çarşamba bir kontrol daha yapalım dediler. Keyifliydiler ama niyeyse gayet soğukkanlılıkla iptale hazırlıyorum kendimi, ne yapayım, ben elimden geleni yaptım, kalanı Allah'ın takdiri. Bu arada doktorlar iptalden bahsetmediler bile, belki de ben kuruyorum. Yani çarşamba dananın kuyruğu kopuyorNeyse, işte, benden haberler böyle.
Hepinizi öpüyorum. Bu arada Karamel'cim, ne demek utandırmak, aşkolsun. Çok içtenlikle yazdım mesajımı sana, umarım azıcık da olsa kendini daha iyi hissetmişsindir.
cevabınız için teşekkür ederim......evet internetten çok araştırdım ve şu yakın zamanda yaptıracak birini görünce sormak istedim.....benimde 4.cü denemem olucak.....benimkilerde tutut fakat düştüler....sebepleri çok araştırıldı ve bir sebep bulunamadı.........bende yaptırmayı düşünüyorum........3.cü denemede son demiştik ama birkezde böyle deniyelim diyoruz.........sizede bol şanslar.......
TEŞEKKÜR ederim...deneyin bence inşallah bu sefer tutup hiç bırakmaz anneciğini bende allah nasip ederse perşembe trasverim..sanada bol şans
Kızlar,
Annemlerdeyim. O yüzden kısa yazabiliyorum. Haliyle epeydir takip edemedim. Ama bir ay sonra evime geçince eski sayfaları da tek tek okuyacağım. Bu arada tedavide olan arkadaşlarımın hepsine başarılar diliyorum.
Oğlum dünyaya geldi. 4 Aralık' saat 18.00'de. 3.900 ağırlığında 53 cm boyunda. Allah hepinize bu güzel duyguyu nasip etsin. Bunu bütün kalbimle diliyorum.
Ben de doğuma girmeden Defnem ve Rüzgar'ım gibi size dua ettim. Hatta elbisemin cebine bir gün önceden hepinizin ismini tek tek yazdığım kağıdı koydum kimseyi unutmayayım diye. Beklerken tek tek dua ettim hepinize. Spinal anestezi yapılırken de zaten çırılçıplak Allah'la baş başa kalıyor insan. Asıl duayı orada hepiniz için okudum. (Allah kabul etsin.)
Hepiniziz çok seviyorum canlarım.
hayırlı,güzel transferler olsun inşallah.........balance88 i hep takip ediyor olucam..........inşallah güzel haberinizi burdan alırız.........hem banada umut olmuş olursun ..........
Kızlar,
Annemlerdeyim. O yüzden kısa yazabiliyorum. Haliyle epeydir takip edemedim. Ama bir ay sonra evime geçince eski sayfaları da tek tek okuyacağım. Bu arada tedavide olan arkadaşlarımın hepsine başarılar diliyorum.
Oğlum dünyaya geldi. 4 Aralık' saat 18.00'de. 3.900 ağırlığında 53 cm boyunda. Allah hepinize bu güzel duyguyu nasip etsin. Bunu bütün kalbimle diliyorum.
Ben de doğuma girmeden Defnem ve Rüzgar'ım gibi size dua ettim. Hatta elbisemin cebine bir gün önceden hepinizin ismini tek tek yazdığım kağıdı koydum kimseyi unutmayayım diye. Beklerken tek tek dua ettim hepinize. Spinal anestezi yapılırken de zaten çırılçıplak Allah'la baş başa kalıyor insan. Asıl duayı orada hepiniz için okudum. (Allah kabul etsin.)
Hepiniziz çok seviyorum canlarım.
bakalım bir sonraki aya kadar araştırırım inşallah vücut daha kendini toplamadığı içindir.
güzelim neden böyle yapıyorsun? sen daha 38 değil misin? inan daha bir dolu tüp deneyecek zamanın var. hatta bakarsın arada normal olur. daha yeni hamile kaldın. bebek gelişmemiş olabilir ama birinde gelişmese diğerinde olur. gerçekten de çok takarsan adet gelmez. gör bak 35. güne falan kalmadan olacaksın. yapma böyle
TEŞEKKÜR ederim...deneyin bence inşallah bu sefer tutup hiç bırakmaz anneciğini bende allah nasip ederse perşembe trasverim..sanada bol şans
HERADACIM, ERVERDıCıM VE KARAMELCıM, LÜTFEN...kendinizi üzmeyin sabrın sonu selamettir.buda bizim sınavımız evet ağır bir sınav ama yapacak birşeyimiz yok beklemekten başka.Bir tanıdığım var ne zorluklarla oğlunu büyüttü yemedi yedirdi giymedi giydirdi şuan oğlundan dayak yiyor ne zor birdurum atsan atamazsın satsan satamazsın evlat.......nederler çocuğu olmayanın bir derdi olanın bin derdi var derler allah hayırlısını versin.bunlarıda düşünmek lazım
Aman Waterss'çım, inan üzmek, ağlatmak değildi kasıt, canım benim, ne yapalım hepimiz birşekilde aklımıza geleni, mantığımıza veya duygularımıza uyanı yapıyoruz, bizim de imtihanımız bununlaymış demek ki. Güzel dilek ve duaların için de sağol, sen de dahil hepimiz için bu dua ve güzel dilekler, inşallah canım, inşallah. Bu ay topic gayet azimli, inşallah müjdeler alıp vereceğiz birbirimize. Olmazsa da yılmadan devam. Karamel'e de yazdım bugün, bu tedavilere mani olacak bir sağlık sorunumuz olmadığı müddetçe denemeye devam. Tedaviler ne kadar zorlarsa zorlasın esas umudumun bitmesi üzer beni, umudumuz olduğu müddetçe uğraşacağız, değil mi güzel arkadaşım?
Bugün yine geç yazıyorum sana kusura bakma, bahsettiğin bebeğin hem de yol yarılanmışken kaybına ne kadar üzüldüm, Allah o bayana sabırlar versin, bu acıyı başka bir acıyla unutturmasın inşallah ve umarım tez zamanda kolları bir bebekle dolsun. Aklımda olacak o bayan, sabırlar ve tez zamanda güzel haberler için artık dualarımda o da var.
Ah bir de annenin ölen köpeği, bir köpek sahibi olarak çok iyi anlıyorum kaybınızı da. Annene zor olacaktır yokluğuna alışmak. Yine bir köpek sahibi olarak, onlara isimleriyle hitap edememek de rahatsız ediyor, adı neydi? Ben şimdiden bizimkine birşey olursa diye gözyaşı döküyorum bile, çok istiyorum bebeğim yetişsin Hera'mıza, benim bebeğim okuldan dönerken bahçede Hera onu bekliyor olsun, hayal değil mi işte, kuruyorum ben de bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?