38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Erverdi'cim duygularını o kadar içten ve güzel dile getimiştin ki o nedenle beni çok dugulandırmıştın , ben de içimden geçtiği gibi yazdım umarım seni incitmemişimdir sanki yazında biraz bana kırılmış gibi geldin eğer öyleyse özür dilerim arkadaşım.

Hepimiz aynı duygular içerisindeyiz burda ama bazı arkadaşlarımız senin gibi çok uzun yıllar bu yolda uğraş verdiğinden daha da duygulandım. Hani sen bana demiştin bir yazında ben 17 yıldır uğraşıyorum sen 7 aydır diye işte o zaman daha hiç bir şey yaşamadığımı bu konu da anladım. Yaşadıklarını herkes kendi bilir. Heradya da yazdım bu hepimizi için çok hassas bir konu yoksa kimsenin kimse için vah vah demesi için yazmıyoruz sen de öyle ben de öyle..lütfen böyle algılamanı istemem çok üzülürüm..anlaştık geğil mi Erverdi'cim..

eh artık hiç ümidim yok ama denemekten de birşey kaybetmem değil mi? bugün sipariş verirsem bu hafta gelir. nerelere ne paralar verip nelerle uğraştım. madem yumurta bitiyor son birkaç yumurtayı da böyle değerlendireyim. bakarsın kaliteli bir tanesine denk gelirim zemuszemus

maşallah gözün aydın. aman erken gitme. sonra kalp atışını duyamazsınız ve birşeyler yanlış mı diye üzülürsün.

hayır waters hayır.. kesinlikle seni tenzih ederim.daha doğrusu geceki yazımda o sözlerimden sonra sizleri tenzih ederim .burada hepimiz birer dost olduk az çok.ben o ilk sözlerimi buraya sadece biz girmiyoruz başkaları da giriyor rahatlıkla okuyabiliyorlar o yüzden öyle yazdım.yoksa;karamele ya da heradaya karşıaaaaaaaa sizde ne çektiniz bakın bunlar da var anlamında değil kesinlikle bu anlamda değil.bunu en içten duygularımla yazıyorumben bu foruma girince güç aldım buraya girmeme sebp olan arkadaşta MONETA isimli arkadaştır..o benim için umut oldu güzel sözleriyle desteğiyle.burayı bulduktan sonra baştan başlayarak okumaya başladım ümitsizliğe kapıldığım anlar da.sizi anlayacak kimselerle birşeyleri paylaşmak çok güzel.şimdiye kadar hiçkimse tarafından anlaşılmadığıma inandım.ama burada birbirimize inandık güvendik destek verdik.üzüntümüze ağladık sevincimize güldük ben ikisine de ağladım..güçlü olduğuna inandığım kişilerin ümitsizliğe kapılması beni üzdü daha çok kızdırdı.çünkü burada birbirimizden güç alıyoruz.bırakmak isteyen yola tekrar devam ediyor.ve inat edince sonucunu da alabiliyor tabiii istisnalar kaideyi bozmaz.bu yüzden öyle yazdım yoksa arkadaşları sizleri tenzih ederim.hepimiz güçlü olalım elimizden geleni yapalım.bende bir sorun yok eksik cümlem olmuş.oturupta şöyel yazıyıiiim böyle diyiiim diye olanlanmış birşey değil kesinlikle bir haftadır bende çok karışığım geceleri uyanıyorum sabah erkenden uyanıyorıum erken uyanırsam namaz mılıyorum hepimize ama hepimize söylüyorum arkadaşım kesinlikle hiçkimsenin kalbini kırmak üzmek gibi bir niyetim yoktu.halaa da yok..sadece vazgeçmeyelim istiyorum ümitsizliğe kapılmayalım istiyorum olur ama yine dirilelim..benden yana bir sorun yok sevgili waters hoşçakal......kızlar birkaç sayfayı okuyamadım odaklandığım an döneceğim sizlere artık çıkmalıyım.hoşçakalın sevgiyle kalın

Waterss, sevgili arkadaşım, içten ve sıcak mesajların için bir kez daha teşekkür ederim. Okuyan herkesin yüreğini ısıtacak cinsten, kalbine sağlık.

Arkadaşına canı yürekten sabırlar diliyorum. Elbette inşallah ilk çocuğuna gelecek kardeş çok bekletmez, seneye bugünlerde minik bebeğine kavuşmuş olur, Allah sabırlar versin.

Lucky için gerçekten üzgünüm, Dost'un sağlıklı olmasına çok ama çok sevindim. Daha uzun yıllar sizle olur inşallah.

haklısın aslında canım. ne bileyim birdahaki ay varsa vardır yoksa yoktur diyince. yoksa daha gençlerin bile kürtaj sonrası adetleri 50-60 gün gecikebiliyor vs sonrasında da zaten cok sayıda yumurtaları olmuyordur herhalde. bakacaz artık. sen de merak etme. hiç olmayacak değil ya. vücut kendine geliyor yeni yeni. olması yakındır. en fazla ocaktaki tedavine biraz geç balayacaksın. aman hormonlar otursun sayı ve kalite iyi olsun da geç olsun.

Uzun zamandır siteye giremedim.Bugün sabahtan beri geçmişi okuyordum.Hepinizden haberleri aldım.Hep aklımdaydınız.

Hereda arkadaşım moralini hemen baştan bozmuşsun.Benimde 2.tüp denememde ilk e2 değerim düşük çıkmıştı.Yumurtalar yavaş gelişince oluyor.Daha sonraki değerler daha önemli.Biraz pozitif olmaya çalış lütfen.Biliyorum insanın morali bozuluyor ama sen içini ferah tut.Sayıdan çok kalite önemli biliyorsun.

Deniz bulut arkadaşım adet olmana sevindim.Kürtajdan sonra birkaç ayda vucut kendini yeniliyor canım.Bu ayki duruma bakıp da durumu değerlendirme arkadaşım.Bak önümüzdeki aylarda yumurta durumun değişecektir.Tekrar deneme yapman da çok sevindim.Moralini biraz daha yüksek tutmaya çalış lütfen canım.

Erverdi arkadaşım senin çocuk özlemin çok uzun yıllar boyunca sürmüş.Çok badireler atlatmışsın.Sana biraz daha sabır diliyorum arkadaşım.Allah mutlaka uğraşlarının karşılığını vericektir canım belki de bu ay.Bu ay olmasa da 2010 yılında hamile kalacağına inanıyorum ben canım.Hepinize çok selam kızlar.

aslında ben ilkini 40, ikinciyi 26 sayıp 10-11 ocak dedim. bu tarih benim işime çok gelir. şirkette işlerimin en rahat olduğu dönem ayın 10 undan sonrası aslında şimdi gelirse zor'a düşerim ama biliyorsun korku var ya o korku seninde bildiğin duygu

günaydın hülyacığım

Sana da yazıcaktım ama yazıyı gönderdikten sonra aklıma geldi.İşler de bu ara biraz yoğun ofiste evde de yine biraz sorunlar var onun için kafamı tam toplayamıyorum.Arkadaşım sen boşu boşuna stres yapıyorsun canım ya.Senin tıkır tıkır işleyen bir adet döngün var.Kürtajdan sonra adetin biraz gecikmesi gayet normal.Bu sorun olduğunu göstermez.Birkaç gün geç olsun hayırlı olsun bence.Biraz rahat ol canım ya.

tamam söz takmamaya çalışacağım. iyiki varsınız ya

deniz bulut yumurta takibine gidip, ilişki zamanıda pressed kullansan
valla doktorlara gidip gelmekten yoruldum. pazartesi doktora gideceğim sabah yine tedavi rüyası görüyordum dr gonal f veriyor ama az (bir iğne uzatıp bunu günde şu kadar yapacaksın diyor) yanında yine menagon kullanacakmışım vs. sıkıntıyla uyandım. aslında yeni bir tedaviye başlayacak gücüm de yok. genelde 40 dan sonra 26 günde bir adet olsam da benim yumurtalar 14. gün civarı büyüyorlar. yani ilişki günleri 12-14. ama garanti olsun diye 10-12-14 diyelim. 10-12-14. günler de pressed kullanilabilir.

ben de tedavi için çok hesaplamıştım ama sen ne yaparsan yap o kendi istediği zaman geliyor. takılmamaya hesap yapmamaya çalış arkadaşım yoksa çok yoruluyorsun inan. tecrübeyle sabittir yerimseniben

Waterss arkadaşım gen gün bana selam vermişsin ama ben görmeden çıkmışım siteden.Sen nasılsın az günün kaldı sanırım.ınşallah pozitifi görürsün bu ay.belirtilere sakın takılma.onlar hep yanıltıcıdır zaten.Ben de hep öyle olmuştur çünkü.

merhaba canım. umarım herşey iyi gidiyordur. oğlun da iyidir. valla insan ilk duyunca üzülüyor ama diğer yandan çok da yorulmuşum son 2 yılda olur mu olacak mı diye uğraşmaktan şu an allah bir mucizesini verirse olur yoksa ne yapalım modundayım. rabbimden hayırlısını diliyorum :Saruboceq:

merhaba Hülya'cım, ben iyiyim bekliyorum işte 15 Aralık gibi olmam lazım yani olmamam :) kızacaksın ama bu aydan hem ümidim var, hem de sanki böyle bir şey benim için artık olamaz gibi . Nedenine gelince benim eşim normalde ikinciyi istemiyor hatta bu ay son deneyelim bitsin olmuyor bak dedi. O nedenle kafam karışık aslında ovülasyon testi ve preseed ile devam edebilirsem bana olacak gibi geliyor . Ben keşke bu ikisini daha önce keşfedebilseydim. Çünkü ben ovülasyon gününü genelde denk getiremediğimi geç anladım bir de kuruluk problemim vardı. Belki de diyorum bu son ay ise denediğimiz , Allahım nasip edecekse bunlar bana vesile oldu. İşte böyle canım sıkkın bekliyorum.

Eşimden yana denemelerimize devam etme konusunda umudum yok belki denemeleri bırakmak zorunda kalacağım hele bir bakalım sonucu görelim . Yoksa ben illa bu ay olsun diye gözünün içine bakmazdım konunun ama geri planda böyle bir problemim var. Ben de hayırlısı diyorum.

Deniz Bulut'cum istersen garanti olsun diye ovülasyon testinden alabiliyorsan al derim eğer karar verirsen ve istersen testlerin negatif ve pozitif değerlendirmelerini sana yazabilirm ben hatta garanti sonuçlar alabileyim diye idrarları beyaz plastik bardağa yaparak daldırdım daha iyi oluyor. Sen bir düşün istersen. Bu konuda testin mantığı ve ilişki süreleri konusunu yabancı sitelerden de bayağı okudum. İstersen paylaşırım. Gerçi belki sen de biliyorsundur.

Deniz Bulut cum hani son şansların olabilir diye hiç bir açık kapı bırakmamak adına söylemek istiyorum sen 14. gün yumurtladığını beiliyorsun belki ama bu aylarda birden düzen değişiyorsa bunu kaçırmamak adına reglinin 8. gününden 17. veya 18. gününe kadar hergün ovülasyon testi yapmalısın ve her yaptığın testi atmayıp karşına sıra ile diz ben öyle yaptım net bir şekilde tablo önünde duruyor olacak zaten eğer çift çizgiyi yakalarsan 2 gün genelde üst üste oluyor. 3. gün sıfırlanıyor işte o üçüncü gün yumurtladığın gündür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…