Eşimden yana denemelerimize devam etme konusunda umudum yok belki denemeleri bırakmak zorunda kalacağım hele bir bakalım sonucu görelim . Yoksa ben illa bu ay olsun diye gözünün içine bakmazdım konunun ama geri planda böyle bir problemim var. Ben de hayırlısı diyorum.
niye canım, biraz açık olacak ama sizin zaten eş olarak belli bir ilişki periyodunuz var. sende hiç belli etme yumurtalama gününde ilişkiye girmeye çalış. preseedi de bir ara wc ye kaçar kullanırsın falan.
Waterss, bu preseed ve ovülasyon testi işini benim de kafama soktun vallahiİnşallah bu tedaviyle yüzüm güler ama olmadı hiçbir ayı boş geçirmeden, tedaviyi beklediğim aylarda ben de deneyeceğim, inşallah bu ay ortasında senden de güzel haberler alırız, ben çok inanıyorum bu ay müjdeli haberler vereceğine.
Kızlar ben de cumartesi adet oldum.Dün dr'umu aradım.Perşemben günü Beylikdüzü Medicana'da hisrtereskopim çekilecek bakalım.İki tüp bebeğin de biyokimyasal gebelikle sonuçlanmasının bir açıklaması olacaktır inşallah.Benim beklentim bu yani.hayırlısı tabi.
Deniz Bulut cum hani son şansların olabilir diye hiç bir açık kapı bırakmamak adına söylemek istiyorum sen 14. gün yumurtladığını beiliyorsun belki ama bu aylarda birden düzen değişiyorsa bunu kaçırmamak adına reglinin 8. gününden 17. veya 18. gününe kadar hergün ovülasyon testi yapmalısın ve her yaptığın testi atmayıp karşına sıra ile diz ben öyle yaptım net bir şekilde tablo önünde duruyor olacak zaten eğer çift çizgiyi yakalarsan 2 gün genelde üst üste oluyor. 3. gün sıfırlanıyor işte o üçüncü gün yumurtladığın gündür.
canım yine demin gördüm yumurtası gelişmeyenler başlığında bir arkadaş yaşım ileri diye yazıyordu 1 kimyasal 1 düşük birkaç da yumurta büyümediği için iptal tedavisi olmuş. geçen ay yüksek doz ile 1 hafta sonra yumurta büyümemiş mesela. bu ay 7 tane büyüyormuş. eğer tut ki olmadı büyümedi bu ay, bu artık olmayacak demek değil. bir bakarsın bir sonraki ay 9 tane birden büyür. henüz ümitsiz olmak için çok erken hem.Selam Kızlar,
Karamel, Deniz Bulut, Hülya, Waterss, sağolun kızlar destek için, yok moral bozmuyorum vallahi. Sayıda da değilim, kendimi reddetmiyorum yani, o kadar küçükler ki sayılamadılar bile Hayırlısı neyse o olsun, devam ediyoruz işte. Ben ne kadar zorlarsam zorlayayım, herşey olacağına varıyor, hayırlısı diyelim, bekleyelim görelim. Hepinizi öptüm.
evet ben de daha rahat oluyor diye plastik bardak ile denemiştim. bir de galib sabah ilk idrar yapmayın diyordu ben akşam dönünce denemiştim. sen hangi markayı kullandın? yine pahalı bir marka almak istemiyorum boş yere zaten olasılık % 5! preseed i de gitti gidiyordan buldum aldım 2 tane. bir bayan amerikadan getirttim hamile kaldim elimdekileri satıyorum diyordu tanesi 40 lira. normalde 130 lira. inşallah aynısıdır ve tarihi geçmemiştir gelince göreceğim. iade ederim ama tabii bu ayı kaçırmış olacağım. artık bu da allaha havale. olacaksa olur a.sDeniz Bulut'cum istersen garanti olsun diye ovülasyon testinden alabiliyorsan al derim eğer karar verirsen ve istersen testlerin negatif ve pozitif değerlendirmelerini sana yazabilirm ben hatta garanti sonuçlar alabileyim diye idrarları beyaz plastik bardağa yaparak daldırdım daha iyi oluyor. Sen bir düşün istersen. Bu konuda testin mantığı ve ilişki süreleri konusunu yabancı sitelerden de bayağı okudum. İstersen paylaşırım. Gerçi belki sen de biliyorsundur.
Kızlar ben de cumartesi adet oldum.Dün dr'umu aradım.Perşemben günü Beylikdüzü Medicana'da hisrtereskopim çekilecek bakalım.İki tüp bebeğin de biyokimyasal gebelikle sonuçlanmasının bir açıklaması olacaktır inşallah.Benim beklentim bu yani.hayırlısı tabi.
ben de ovülasyon testlerini 2 tüp arası kullanmıştım hem de şu daha pahalı olanını mediplus mıydı neydi adı. 2 ay yumurtlama olduğunu anladım 2. çizgi çıktı ve ertesi günü soldu hemen. ben 2. çizgi olduğu gün çatlayacak diye düşünüyordum solduğu gün mü çatlıyor? son denememde hiçbir değişiklik olmadı halbuki 19. gün doktora gittiğimde o aykinin çatlamış olduğunu söyledi.
sen de eşin istemese bile kendin denemeye devam edebilirsin. en azından tam gününü tutturamazsan bile 1 gün önce 1 gün sonra olur. zaten spermler 3 gün yaşıyor. krem için de madem aldık işe yarasın hem kuruluk var dersin yerimseniben
canım yine demin gördüm yumurtası gelişmeyenler başlığında bir arkadaş yaşım ileri diye yazıyordu 1 kimyasal 1 düşük birkaç da yumurta büyümediği için iptal tedavisi olmuş. geçen ay yüksek doz ile 1 hafta sonra yumurta büyümemiş mesela. bu ay 7 tane büyüyormuş. eğer tut ki olmadı büyümedi bu ay, bu artık olmayacak demek değil. bir bakarsın bir sonraki ay 9 tane birden büyür. henüz ümitsiz olmak için çok erken hem.
evet ben de daha rahat oluyor diye plastik bardak ile denemiştim. bir de galib sabah ilk idrar yapmayın diyordu ben akşam dönünce denemiştim. sen hangi markayı kullandın? yine pahalı bir marka almak istemiyorum boş yere zaten olasılık % 5! preseed i de gitti gidiyordan buldum aldım 2 tane. bir bayan amerikadan getirttim hamile kaldim elimdekileri satıyorum diyordu tanesi 40 lira. normalde 130 lira. inşallah aynısıdır ve tarihi geçmemiştir gelince göreceğim. iade ederim ama tabii bu ayı kaçırmış olacağım. artık bu da allaha havale. olacaksa olur a.s
son 3 sayfadır benim adım hiç geçmiyor .. bugun cok duygusalım zaten agladım aglıyacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?