38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

yok canım ancak 5. güne gidebilecek kalitede embriyoların varsa embriyolog ve dr diyor. yoksa labaratuar koşullarında tutup kalitesini daha da bozmak istemiyorlar.

son 3 sayfadır benim adım hiç geçmiyor .. bugun cok duygusalım zaten agladım aglıyacam
ay çok güldüm ilahi opuyorumnanaktan sen gir o zaman bize birşeyler söyle taze anne adayıa.s

Ah anacım, senin o sayfalarda ne işin var, daha önceki üzüntülerini deşme, geleceğe umutla bak be güzelim, ne güzel keseni gördün, bebişin seninle ve hayırlısıyla kucağına da alacaksın. Lütfen pozitif ol, güzel şeyler düşün.

mafoldum bensanıırm bir sure tv izlememem gazete okumamam lazım herseyden fena halde etkileniyorum biraz once kk da bebegi karnında ölen annelerin topiginde bir hikaye okudum bogazıma bir ymruk kilitlendi kaldı

hayır ne işin var o topicte, ne okuyorsun oraları vakit geçirmek istiyorsam KK da kocasından, kaynanasından çekenleri oku :) valla ben öyle yapıyorum

şeker, biz hiç seni ihmal eder miyiz aklın alıyor mu bunu :)

Keşke bir dilek dileseymişim, Rüzgar Deniz'den haberi olanlar var mı diye yazacakken, Rüzgar'ı online görüyorum. Sabırsızlıkla haberlerini bekliyoruz canım.

++[
QUOTE=waterss;10354685]OVÜLASYON TESTİN DEĞERLENDİRİLMESİ

Deniz Bulutcum şöyle anlatayım ;

1- Testleri yapmaya başlayınca çok silikde olsa C nin yanın da ikinci hayalet çizgiyi görüyoruz, çünkü hiç bir şey yapmasak da vücudumuzda az da olsa bu hormon her zaman var

2- Daha sonra T yani numune çizgisi hayalet halinden biraz daha belirgin hale geliyor ama test sonucu halen negatif

3- Ertesi gün bakıyorsun T çizgisi C çizgisine yakın renkte test pozitif ve hemen o akşam değerlendiriyorsun.

4- Bir sonraki gün T çizgisi C çizgisinden çok belirgin bir şekilde koyu işte o LH nin pik yaptığı tepe noktası. Bu aşamada halen ovülasyon olmamış durumda folikülden başını çıkarmış durumda ve serbest kalmayı bekliyor. Tabi bu test sonucu da pozitif o akşamı da değerlendiriyorsun.

5- Bu serbest kalma olayı LH pik yaptıktan sonra azalmaya başlıyor ya biraz aşağı indiğinde ovülasyonda başlıyor ve LH konsantrasyonu sıfırlanmadan az önce ovülasyon tamamlanmış oluyor. Yumurta folikülden ayrılmış oluyor. Yumurtanın fertililizasyona hazır hale gelmesi 6 saat sürüyormuş.

O nedenle iki gün üst üste çift çizgiyi yakalayıp 3. gün negatifi yakaladığında içerlerde bir yerlerde bu anlattıklarım oluyor.
..[/QUOTE]

sağol canım ben bu test olayını bu kadar ayrıntılı bilmiyordum. nelerle uğraşıyoruz değil mi? bir de ovulasyon testi sen hangi markayı almıştın yazarsan sevinirim.

ya benden bıktınız ama babamıza doktorla yazıştığımı söyledim. meğer doktor odaya gelince 30-40 gün arası demiş tabi narkozlu hatırlayamadım ama benim ger çektende hep öyle olduydu. (35-36 gün)

Karamel canım benim, ne demek bıkmak, aşkolsun, için rahatlamıştır umarım, benim doktorum da 40 güne kadar normal demişti. Ah arkadaşım, gecikmeyecek periyodu geciktireceksin yapma böyle. Geçen sefer bana dediğini ben de şimdi sana diyorum, inan 1 haftaya yaşasın olacaksın, ne olur rahat ol.

Haklısın arkadaşım ama ben hatırlıyorsan 2.tüp denememde sana soruyordum histereskpoiyi yaptırdın mı diye.Abdala malum olur derler ya öyle birşey.Ben ilk hamileliğim kürtajla sonlandıktan sonra 1 yıl içinde hamile kalamayınca bana aşılama deneyelim diyordu çapadaki dr'um.Ben de hayır bir an önce laparoskopi yapalım diyordum.İki kez aşılama yaptırdıkben 3.yaptırmıycam dedim.Sonra dr'um laparoskopi yaptı.Sen haklıymışsın.Tüplerinin ikisi de çok yapışıktı zar zor açtık ama yine kapanma ihtimail var demişti.Şimdi de ben 3 tane kürtaj yaptırmış biri olarak rahimde yapışıklık olduğunu düşünüyorum.Yani içme öyle doğuyor.Bu arada ben 38 yaşımı 6 aralıkta doldurdum.39'dan gün alıyorum.Yumurta kalitem de iyi ama sorun ne görücez perşembe günü.

Benim 2.tüp bebek denememde blastokist embriyoyu ben istemiştim ama ilk denememizdeki embriyolog arkadaş yumurtalarımın çok kaliteli olduğunu söylemişrti ve o önermişti.Gerçi biz merkez değiştirdik ama onlara da bahsettik.Dosyaya not düşmüşlerdi blastokist embriyo diye.Sonra benim yumurta sayım az olunca korkmuştum ama öyle olmadı.Toplam 4 yumurta toplandı 3'ü döllendi.Hepsi 5.güne kadar geldi.Dr'um da bu kadar kaliteli embriyolar yine tutunamazsa histereskopi şart demişti işte.
Yani sen kendin talep et blastokist diye ama onlar gelişimlerine göre karar veriyorlar.

sağol canım ben bu test olayını bu kadar ayrıntılı bilmiyordum. nelerle uğraşıyoruz değil mi? bir de ovulasyon testi sen hangi markayı almıştın yazarsan sevinirim.[/QUOTE]

Ben Fortel aldım. 2 kutu aldım 8. günden 14. gün dahil yaptım 12-13 pozitif 14 negatif çıktı bıraktım fiyatı yine pahalı yaa 49.90 TL . Zaten geçen ay bunlara çalıştım.

İnşalah Herada'cım.. Bu arada bu açıklamalara ihtiyacın olmaz umarım tüp olayı iyi bir sonuç verir inşallah.. Ben tüp ile ilgili yazılarınızı okuyorum ama çok net anlamıyorum işlem sırasını şimdi sen hangi aşamadasın transfer ne zaman hayırlısı ile ?

mafoldum bensanıırm bir sure tv izlememem gazete okumamam lazım herseyden fena halde etkileniyorum biraz once kk da bebegi karnında ölen annelerin topiginde bir hikaye okudum bogazıma bir ymruk kilitlendi kaldı

Esterya ne işin var o sitelerde.. neden haftasına göre bebek gelişimlerini takip etmiyorsun..öyle kötü örneklere bakma lmaz:

Sağol Waterss'çım, inşallah hem biz hem bu ay güzel sonuçlara gebe oluruz

Ben henüz folikül geliştirme aşamasındayım, yumurtalarımın yeterli büyüklüğe gelmesi için ilaç alıyor ve bol bol da umut etmeye çalışıyorum. Yarın bir kontrolüm daha var, ölçülemeyecek kadar ufak yumurtalarımın belli bir büyüklüğe gelmiş olmasını umuyorum.

Gelecek haftayı izinli geçirmek niyetindeydim ama tedavi devam ederse sanırım daha uzayacak. Herşey yolunda giderse bu da önümüzdeki hafta sonuna varmadan yumurtaların toplanması demek. Yumurtalar toplanıp, ertesi gün döllenme durumları belli olunca transfer gününe karar veriliyor, 2, 3 ya da 5. gün. Transferden sonra da 12 gün üzerine sayıyorsun, test günün ortaya çıkıyor. Herşey kısmet, herşeyin hayırlısı. Yarın haber veririm akşam sizlere. Sağol ilgine de.

Heradacım dualarim seninle arkadasım insallah en hayırlı en saglıklı en guzel sonucları alırsın burda paylasırsın bizlerle..

Heradacım dualarim seninle arkadasım insallah en hayırlı en saglıklı en guzel sonucları alırsın burda paylasırsın bizlerle..

Canım benim, hem anne, hem anne adayı, sağolasın, inşallah diyorum hayatım, Allah söyletiyordur inşallah sana. Sen de rahat olma, bu dönemin keyfini çıkarma sözü ver bana bakalım, anlaştık mı

Hadi inşallah bu ay biterken senden de güzel haber alabiliriz demek..her şeyin yolunda gitsin , engeller olmasın ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…