- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
kızlar merhaba;sevgili deniz karayurtsezeryana gireken bizleri düşünüp isimlerimizi not tutman çok duygulandırıcı .sende güle güle hayırlı güzel geleceklerde sağlıkla büyüt bebeğini..sevgili herada;çok sayıda küçük küçük folikülün olduğunu yarın takibe gideceğini yazmışsındilerim o küçükler kocaman olurlarda annesine tutunurlar.büyümezlerse de onların bileceği iş.nasıl olsa daha çoook kardeşi annelerinde..deniz bulutta yeni bir tedaviye karar vermiş onun adına sevindim hayırlısı olsun.gönlünce olsun.hülyanın daperşembe günü histereskopisi olacakmış umarım herhangibir yapışıklık varsa sorun giderilir.yoksa eğer bu daha da sevindirici.perşembe günü balance nin de transferi olacak hayırlısıyla.olumlu haberi bekliyorum.sevgili waters güzel dileklerinpaylaşımların için teşekkür ederim.tiroit problemim var ama ilaçla kontrol altında.belli periyotta kan tahlillerimi yaptırıyorum canım.bana gelince bana da bişeyler oluyor herşeye ağlar üzülür oldum.ama adet günüm gelene kadar test yapmıyacağım.karamelin de adet oldum haberini okumayı bekliyorum.esterya seni de unutmadım bebek.kalp atışı gününe kadar sabır diliyorum.dualarım hepinizle hoşçakalın sevgiyle kalın...
Sağol Waterss'çım, inşallah hem biz hem bu ay güzel sonuçlara gebe oluruz
Ben henüz folikül geliştirme aşamasındayım, yumurtalarımın yeterli büyüklüğe gelmesi için ilaç alıyor ve bol bol da umut etmeye çalışıyorum. Yarın bir kontrolüm daha var, ölçülemeyecek kadar ufak yumurtalarımın belli bir büyüklüğe gelmiş olmasını umuyorum.
Gelecek haftayı izinli geçirmek niyetindeydim ama tedavi devam ederse sanırım daha uzayacak. Herşey yolunda giderse bu da önümüzdeki hafta sonuna varmadan yumurtaların toplanması demek. Yumurtalar toplanıp, ertesi gün döllenme durumları belli olunca transfer gününe karar veriliyor, 2, 3 ya da 5. gün. Transferden sonra da 12 gün üzerine sayıyorsun, test günün ortaya çıkıyor. Herşey kısmet, herşeyin hayırlısı. Yarın haber veririm akşam sizlere. Sağol ilgine de.
kızlar günaydın;az önce yine benimleydiniz.duamdaydınız.duyguda bir olmak çok güzel birşey.deniz karayurtun tek tek isimlerimizi bir kağıda yazıp o son anlarda bizim için dilemesi,benim de bu saatlerde sizin çin dilediğmi paylaşmam,watersin bu işin sıra ile olsa kendi sırasından vazgeçmek istemesi,yani bilmiyorum insanın hiç tanımadığı birilerinin duasını almasıhepimizin iyi olacakbak görüceksin diye birbirine umut aşılaması , bütün bunlar duyguda tek olmak...muhteşem.herşeyin herkesin duygudan uzaklaşmaya başladığı bu dünyada bunu yakalayabilmek inanılmaz çok güzel sanıyorum sabahları daha bir duygusal oluyorum bu saatlerde hoşçakalın
sagolasın karamelim Allah hepinizden razı olsun.. kızlar benim hic belirtim yok halen bi midem bulansın bi goguslerim sızlasın yok abi...pozitif dusunmeye calısıyorum Allaha dua ediyorum.. Ama su da var arkadaslar Allah nasip ettiyse olacak bizim yapacak hicbirseyimiz yok bir yerden sonra..
hepinize mucadelelerinizde sabır ve basarılar diliyorum dunya guzelleri
merhaba waters;beklemediğimiz? çok tatlısın yaa.ne güzel söylüyorsun öyle.ama benimkisi arsızdır mubarek.en son 23 kasımda oldum 2 aralık gecesi de çatlatma iğnemi oldum.ben takip için gitmiştim 10uncu günümdü.bir de ne görelim 19 milim olmuş güzel bir yumurta.dr aşılama teklif etti ama tek yumurta olduğu için ben ilişki saati tespit etmesini istedim.olmazsa yine birkaç ay böyle takiple deniyeceğim.böylesi şimdilik daha mantıklı geliyor bana.dünya kadar ilaçla 2 3 yumrta ilaçsız tek.hem o 2 3 yumrtadan da 1 i trnsfer oluyor..takipten maksadın çalışmalar ise.ödevlerimizi yaptık canım.artık saldım çayıra mevlam kayıra
sagolasın karamelim Allah hepinizden razı olsun.. kızlar benim hic belirtim yok halen bi midem bulansın bi goguslerim sızlasın yok abi...pozitif dusunmeye calısıyorum Allaha dua ediyorum.. Ama su da var arkadaslar Allah nasip ettiyse olacak bizim yapacak hicbirseyimiz yok bir yerden sonra..
hepinize mucadelelerinizde sabır ve basarılar diliyorum dunya guzelleri
Karamelim canım yaaa walla siz olmasanız ben napardım topiginizin en sabırsız en sımarık uyesi olarak :) 9 ay cekeceginiz var benden diycem ama arkamdan sizde geleceginiz icin bende seve seve sizi cekecem , gobis tecrubelerimizi beraber paylasacagız Allahın izni ile :) :)
herada bugün senden güzel haberler bekliyorum zemuszemus
heradacığım, sonucu alır almaz bizle paylaş heyecanla bekliyoruz.
43 yaş ve ikizler maşallah süper bir moral bu :))) bizimde müthiş hikayelerimiz olacak sıpalar geldiğinde
şimdi sadece kan mı verdin herada.?Çok teşekkür ederim kızlar, hepinize ayrı ayrı, yazmadan da duramam isimlerinizi, Deniz Bulut'çum, Karamel'cim, Waterss'cım, Elverdi'cim, Esterya'cım, Hülya'cım ve saymadığım herkes, teşekkür ediyorum, inşallah diyeyim.
Az önce yine kan verdim, yine aynı hemşire, sanırım bu e2 gezileri hemşireyle konuşulanlar şeklinde de gelişmeye başlayacak. Hepimize moral olsun diye yazıyorum.
Bugün benim evde beni bekleyen 9 aylık ikizlerim var dedi. Çok uğraştık, çok gözyaşı, çok umutsuzluk, ne paralar döktük, çok istedim, bak oldu dedi. Siz de çok isteyin, vallahi olur, uğraşırsınız ama olur işte dedi. Yaşı da 43 müş. İsimlerinizi ben de içimden tek tek saydım, inşallah hepimiz için geçerli olsun, bu uğraşların sonu hayırlısıyla, sağlıkla bebeklerimizi kucaklamak olsun diye dua ettim.
Yumurtaların durumunu bilmiyorum, öğlen gibi sonuç çıkacak yine yorum yapacağım, kompetanız ya güyaHata yaptığımı biliyorum, iki ayrı protokolü karşılaştırmak büyük hata. Neyse işte, inşallah güzel haberler veririm sizlere.
Erverdi'cim, zor günler geçirdin ama ne olur, bu taze ve güzel bir başlangıç, senin de "hiç ummadığım anda hamile kaldım ve bebeğim kucağımda (şu pörsümüş sperm hikayesine ben de gülmüştüm)" diyeceğin bir hikayen olacak, bak göreceksin. Ben böyle bir müjdeyi Deniz Bulut'tan da bekliyorum. Erverdi, Waterss, Karamel, Balance, Hülya, daha çokkkk hamile haberleri alacağız inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?