Ah Karamel'cim, güldürdün beni canım benim. Bizler gerçekten çok hoş anne aday adaylarıyız ya....
Kızlar test sonucu geldi; doktorunuz konuşuyor; bir oh dedim çünkü e2 iki katından fazla artmış (birgün beta HCG yerine e2'yi sayacağım aklıma gelmezdi. Evet, biliyorum, elma ve armudu karıştırıyorum, bakalım 2 saat sonra doktorlardan neler duyacağım. İnşallah artık sayılabilir boyutlara ulaşmıştır minik herada'larHepinizi öpüyorum.
Ah Karamel'cim, güldürdün beni canım benim. Bizler gerçekten çok hoş anne aday adaylarıyız ya....
Kızlar test sonucu geldi; doktorunuz konuşuyor; bir oh dedim çünkü e2 iki katından fazla artmış (birgün beta HCG yerine e2'yi sayacağım aklıma gelmezdi. Evet, biliyorum, elma ve armudu karıştırıyorum, bakalım 2 saat sonra doktorlardan neler duyacağım. İnşallah artık sayılabilir boyutlara ulaşmıştır minik herada'larHepinizi öpüyorum.
herada, yoruldum bi dur lütfen :)
evet haklısın karamel bende yoruldum. bu ne trafik yaaa!neyse sonucu güzel olsun.sanırım şu saatlede drdadır güzel sonuçla gelir inşallah
Herada gelmisssssssssssssss
Yazdıklarım kayboldu inanmiyorum toplantiya gelip tuvaletten yazıyorum iyi mı durum çok parlak değil 2 yumurta Almis basını gitmiş 3. Takipte diğer bir düzine cüce heradalar seklinde. Cumartesi opu yarın son kontrol, aşılama dedim esim hayır bize iki yetiyor diyor. İki acar bir Nazlı yumurtayla yola devam dedik. Ben Kacar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?