38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Ünlü ıtalyan sinema yıldızı Monica Bellucci’nin (45) iki aylık hamile olduğu iddia edildi.

ister doğal ister tüp ne farkeder yaşa bakın siz ve üstelik 5 yaşında kızı varmış.

TIP dünyasında orta yaştan sonra anne olmanın riskleri tartışılırken, magazin dünyasının ünlüleri buna meydan okurcasına bir bir anne oluyor. Sinema dünyasında 40’ından sonra anne olma modasına en son Oscarlı ünlü aktris Helen Hunt uydu. Ünlü aktrist 41 yaşında bir kız çocuk sahibi oldu. 47 yaşındaki Oscar ödüllü Geena Davis ise on gün önce ikiz çocuk doğurdu.

RıSKE RAĞMEN

DÜNYACA ünlü şarkıcı Madonna, ikinci çocuğu Rocco’yu 41 yaşında dünyaya getirdi. Oscarlı yıldız Julianne Moore da ikinci çocuğunu 41’inde doğuran bir Hollywood annesi... Türkiye’deki ünlüler arasında da geç yaşta anne olmayı tercih edenler yaygınlaşıyor. ışadamı ıshak Alaton’un kızı Leyla Alaton, 40 yaşından sonra anneliğe kavuşan ünlülerimizden...

Karamel'cim,

Ben de senin gibi moral yapacak haberlere dalıyorum hep Sağol paylaştığın için, vallahi çok iyi geliyor Bir gün ünlü ya da değil birilerinin hamilelik haberine bu kadar sevineceksin deselerdi mesela 3 sene önce, şaşırdınız heralde derdim söyleyenlere

Erverdi'cim,

Ben kıtalar arası bir koşturmaca içindeyim de ondan hayatım, ne yaptığımın tam anlaşılmaması çok normal. Asya yakasında oturuyorum, Avrupa yakasında çalışıyorum. Doktorum Kadıköy'de. ış yerine yakın bir hastanede kan testimi yaptırıyorum, sonucu emaille alıp, 3'te de doktor randevuma gidiyorum, test sonuçlarına bakılacak, ultrason kontrolü var (gerçi gitmeden ben teşhisi koyarım, o ayrı .-)). Bugünkü koşturmaca bitmedi, 4.30'da Levent'te toplantım var, doktordan toplantıya, oradan da akşam abimlere yemeğe, Maltepe'ye. Bugün kıtalar arası mekik diplomasisi var yani Doktor sonrası yolda size kısa da olsa bir mesaj yollamaya çalışıcam.

Nar suyu mu dedin, hemen, burada taze sıkan bir sürü büfe var, sağol öneri için, hemen deniyorum. Geç kaldım ama iki gündür de incir kürü yapmaya başladım, bakalım, umut, hayırlısı

Son düzenleme:
Ah Karamel'cim, güldürdün beni canım benim. Bizler gerçekten çok hoş anne aday adaylarıyız ya....

Kızlar test sonucu geldi; doktorunuz konuşuyor; bir oh dedim çünkü e2 iki katından fazla artmış (birgün beta HCG yerine e2'yi sayacağım aklıma gelmezdi. Evet, biliyorum, elma ve armudu karıştırıyorum, bakalım 2 saat sonra doktorlardan neler duyacağım. ınşallah artık sayılabilir boyutlara ulaşmıştır minik herada'lar Hepinizi öpüyorum.

oooo süper bir haber bu, hadi bir koşu doktora git, küçük herada' larıda saydırda gel. (allah iyiliğini versin çok güldüm ya )

ben emniyet müdürünü aradım yolları kestiriyorum, çabuk git diye

aman çok takılma e2 ye. bence küçük heradalar da büyümüştür. inşallah akşama güzel haberlerini yazarsın. ben de her kontrol teşvikiye-ümraniye-yeşilköy arası delirmiştim sen beni geçtin kafamçokkarıştı

Herada gelmisssssssssssssss

Yazdıklarım kayboldu inanmiyorum toplantiya gelip tuvaletten yazıyorum iyi mı durum çok parlak değil 2 yumurta Almis basını gitmiş 3. Takipte diğer bir düzine cüce heradalar seklinde. Cumartesi opu yarın son kontrol, aşılama dedim esim hayır bize iki yetiyor diyor. İki acar bir Nazlı yumurtayla yola devam dedik. Ben Kacar

hadi hayırlısı 2 yumurta ikiz demek :)

neyse rahatlayınca yaz, akşam evden bakacağım bende bugün biraz erken kaçabilirim

canımcım 3 yumurta da yetiyor. 2 tanesi kaliteli döllenirse tamam. hep diyoruz ya bize kaliteli 1 tane yeter diye. ileri yaşta da 1 tane yumurtası gelişip döllenen var. inşallah olacak kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…