- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
Yazdıklarım kayboldu inanmiyorum toplantiya gelip tuvaletten yazıyorum iyi mı durum çok parlak değil 2 yumurta Almis basını gitmiş 3. Takipte diğer bir düzine cüce heradalar seklinde. Cumartesi opu yarın son kontrol, aşılama dedim esim hayır bize iki yetiyor diyor. İki acar bir Nazlı yumurtayla yola devam dedik. Ben Kacar
sagol waterscim inana kotu tecrubelerim olmasa hic korkmuycam ama bu sene icinde iki defa hamile kalip iki defa husran yasayınc asimdi cok mu kuruntulu oldum ne
Kızlar abimlerdeyim, yarın detay yazarım. Sadece çok teşekkür etmeye girdim. ınanmiyorum size yaaaa resmen nöbet tutmussunuz. Can arkadaslarım, coook teşekkürler.
karamel,herada waters iyi akşamlar canım.kız süslü sana da iyi akşamlar(kendileri kızkardeşim olur zilli)
sana işlerinde kolay gelsin waters.iyi akşamlar canım yarın ve öbür gün ,gün içinde sizlerle olamayacağım işler yoğun ofis dışında olacağım iyi haberlerle karşılaşmak üzere..
balance ;sen ne yaptın.yarın tamammı transferin.ses çıkmadı.ben mi görmedim
balance....hayırlı transferler olsun inşallah.........dualarım seninle........
erverdicim temizlikle uğraştım anca girebildim.... işleri bitiriyimki rahat yatayım perşembe saat 14.00 te TRASVERİM VAR BANA NE OLUR ARKADAŞLAR DUA EDİN SON UMUDUM İNŞALLAH YİNE KİMYASAL OLMAM BU SEFER TUTAR ÇOK DUYGUSAL OLDUM HERHAL HORMONLARLA İLGİLİ İĞNELERE BAŞLADIM.dr bana hapmı fitilmi iğnemi istiyosun dedi..bende hangisi iyiyse onu öner dedim iğneyi önerdi.inan arkadaşım canım acımış hiç umrumda değil yeterki tutsun..ey yüce rabbim emeklerimizi boşa çıkarma anne olmak isteyen tüm arkadaşlara ve bana hayırlı evlat nasip et.:Saruboceq: herkeze SELAM HERKEZE BOL ŞANSLAR GÖRÜŞMEK DİLEĞİ İLE..:a015:
şelammmmm :)
bende 72 liyim takılabilirmiyim buraya?
Sevgili Balance dualarımız seninle canım, Allah saglıklı hayırlı bir evlat nasip etsin sana
Tijencim hosgeldin bende 73 lüyüm ama sızdım aralarına işte sende buyur gel :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?