38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya


güldürdün beni çok hoşsun.cüce heradalar...bakın kızlar insanoğlu böyle işte.. işler pek yolunda gitmese bile olaylara espriyle yaklaşıyoruz.aferin kız herada.tutumunu çok beğendim.olsun o ikisi de yeter bize.zaten oldumu bir taneden oluyor.dilerim koca heradalar üzmez seni.e2in kaçtı merak ettimbu yaşta 2 taneye bakmak bana zor gelir doğrusu.olsun da bir tane olsun yeter ki.ama senin gönlündeki neyse dilerim o olur
 
Kızlar abimlerdeyim, yarın detay yazarım. Sadece çok teşekkür etmeye girdim. ınanmiyorum size yaaaa resmen nöbet tutmussunuz. Can arkadaslarım, coook teşekkürler.
 
sagol waterscim inana kotu tecrubelerim olmasa hic korkmuycam ama bu sene icinde iki defa hamile kalip iki defa husran yasayınc asimdi cok mu kuruntulu oldum ne

Tabi haklısın o zaman insan etkisinde kalıyor ister istemez ama bir şey söyleyeceğim eğer bu iki hafta geçmez diyorsan birinci haftanın sonunda baktırabilirsen baktır. Aslında doktor biraz fazla uzatmış ama bu elindeki mevcut USG cihazının hassasiyetinden kaynaklanıyor olabilir.
 
karamel,herada waters iyi akşamlar canım.kız süslü sana da iyi akşamlar(kendileri kızkardeşim olur zilli)
 
balance ;sen ne yaptın.yarın tamammı transferin.ses çıkmadı.ben mi görmedim

erverdicim temizlikle uğraştım anca girebildim.... işleri bitiriyimki rahat yatayım perşembe saat 14.00 te TRASVERİM VAR BANA NE OLUR ARKADAŞLAR DUA EDİN SON UMUDUM İNŞALLAH YİNE KİMYASAL OLMAM BU SEFER TUTAR ÇOK DUYGUSAL OLDUM HERHAL HORMONLARLA İLGİLİ İĞNELERE BAŞLADIM.dr bana hapmı fitilmi iğnemi istiyosun dedi..bende hangisi iyiyse onu öner dedim iğneyi önerdi.inan arkadaşım canım acımış hiç umrumda değil yeterki tutsun..ey yüce rabbim emeklerimizi boşa çıkarma anne olmak isteyen tüm arkadaşlara ve bana hayırlı evlat nasip et.:Saruboceq: herkeze SELAM HERKEZE BOL ŞANSLAR GÖRÜŞMEK DİLEĞİ İLE..:a015:
 
Sevgili Balance dualarımız seninle canım, Allah saglıklı hayırlı bir evlat nasip etsin sana
Tijencim hosgeldin bende 73 lüyüm ama sızdım aralarına işte sende buyur gel :)
 

tam 14,00 de dua edeceğim senin için, inşallah 12, gün sonra yıl bitmeden güzel haberi alacağız.
 
Sevgili Balance dualarımız seninle canım, Allah saglıklı hayırlı bir evlat nasip etsin sana
Tijencim hosgeldin bende 73 lüyüm ama sızdım aralarına işte sende buyur gel :)

demek aramıza sızdın haaaa casus musun sen yoksa :roflol::roflol::roflol::roflol:
 
Merhaba Arkadaşlar,

Balance'çım, öncelikle bol şanslar, herşey gönlünce olsun, bugün hep dua edeceğim sana. Uğraşlarına değecek ve bizlere hamilelik haberini müjdeleyeceksin inşallah.

Karamel'cim, Erverdi'cim, Esterya'cım, Deniz Bulut'çum sağolun kızlar yaaa. Geçmişte ben de nöbet tuttum buralarda güzel haberleri bir an önce almaki için, bana yapılacağı hiç ama hiç aklıma gelmezdi. Çok ama çok mutlu ettiniz, mahcup ettiniz sağolun.

Dünkü kargaşa için de kusura bakmayın, mesajı yazdım, göndereyim derken birden kaybettim (bir daha dokunmalı cep telefonu alanın !), toplantıya gittim ama direkt tuvalate, aceleden de ne imla işareti, ne düzgün cümle, offff offfff, habersiz bırakmaktan iyidir diyip gönderdim işte.

Durum şudur; bu protokolde daha önce de okumuştum biryerlerde yumurtayı çok büyütmüyorlar, 17-18 mm'de çatlatma iğnesi vuruluyor. 10 dakika ultrasonda görüntü alacağız diye uğraştılar (dedim ki taslaklar bile mi kayboldu nedir), neticede iki adet 15 mm bir de 10 mm yumurta göründü. Diğerleri hala ölçülmeye değmeyecek durumda ve onlardan ümidi kestik. Bu ikisi işimizi görecek muhabbeti yapıldı, kalitenin mühim olduğu vurgulandı, bu iki yumurtanın bugün istenilen boyuta geleceği tahmin edildi ve bu durumda OPU cumartesi denildi.

Ben muayeneden çıktım, yolda eşimi aradım 'aşılamaya dönelim mi' diye. Çünkü biliyorsunuz iki ay önce çok daha az bir dozajla 18-19 mm iki yumurtam olmuştu aşılama için, sanırım bu kist de işleri mahvetti, büyümeyen yumurtalarım geçen ayki kistli yumurtalığımdan filan. Eşim önce sakin sakin, sonra da sitemle 'bir de sen bu Türk milletinin hepsi mi doktor diye kızarsın, neyse hiç olmazsa senin uzmanlık alanın belli, yardımcı üreme tekniklerinde uzmanlaşmışsın' diye dalga geçti ve aşılama olmayacak, doktoruna güven artık dedi.

Sonrasında en yakın arkadaşımı bunaltayım bari dedim, o da 'bu çocuk gelecek yahu, bir tane bile döllense, bu transfer yapılacak, attırma kafamın tasını' dedi. Peki dedim. Duramadım, akşam doktorumu aradım 'bu aşamada bir iptal, beni döllenme gerçekleşmediği için yapılacak bir iptalden daha çok üzmez, aksi durumda, yıkılırım. Geçen seferki tedaviyi unutun diyorsunuz ama o zaman 6 yumurta toplanmıştı, 2 döllenmişti, ya şimdi hiç döllenme olmazsa, gerçekten iyi mi bu yumurtalar' dedim. O da beni ikna etti, içiniz rahat olsun, beğenmiyor olsak asla devam etmezdik, orta karar 10 yumurtadansa biz bu durumu tercih ederiz ve devam ediyoruz, içinizi bulandırmayın dedi.

Sonuçta, benden başka iptal yok mu iptal diye dolanan yok Gerçekten adette değilim kızlar, ya döllenmezlerse, hevesim kursağımda kalırsa diyorum. Eşim hala çiftlik mi açıyoruz, takım mı kuruyoruz, bize iki tane yetiyor diyor. Özünde, çok çok iyi bir moralle olmasa da devam diyorum. Aynı Alabama gibi, bir tane bile döllense, sonuna kadar devam. Ondan sonrasını düşünmüyorum, ona da o zaman bakarız.

Tijen, hoşgeldin arkadaşım. Ne demek, her yaş grubundan arkadaşa kapı açık, yeter ki kafalar bir olsun ki, bunun alası burada
 
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…