38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Deniz Bulut'çum, teşekkür listeme eklemeyi unutmuşum seni, kafa işte. Düzeltmemi yaptım. Desteğin için çok çok sağolasın.

heradam canım benim, eşine sonuna kadar katılıyorum 2 döllensin 2 si tutsun veya bir tanesi tutsun daha ne isteriz. Başka bir topicte kadının 23-25 yumurtası toplanmış ama döllenen olmamış, önemli olan kalite, sayı değil. Belki o arkadan gelende toplanır 3 tane olur belli mi olur

İnşallah o iki yumurtanda çok kaliteli olur. Şu 15 gün oldukça heyecanlı geçecek balance, sen :))))))))

balance inan tüm kalbimle dua ediyorum. en iyi biz birbirimizi anlıyoruz. ben de önümüzdeki 1-2 ay içinde 5-6 yumurtam ve son 1 kere deneyecek şansım olsa diye dua etmekteyim. hayırlısı neyse o olsun. inşallah bebeğinizi kucağınıza alırsınız.

şelammmmm :)
bende 72 liyim takılabilirmiyim buraya?
olmaz gençleri almıyoruz 1 ocağa kadar yasak sana :umursamaz:neyse hoşheldin buyrunnnnnnnnn
bak canım bunca ayki takip ve 2 deneme sonucu şunu öğrendim ki 5-6 yumurta değil kaliteli 1 tanesi yetiyor bize. bende her 2 denemede de 6 tane toplanmıştı ama sadece 1 tanesi çok iyi kalite döllenmişti. ve sanırım 2 denemede de tutunmaya çalışan o oldu. 5-6 tane toplansa da hepsi iyi kalite olmuyor ki biz yaşlarda. kaliteli kromozomları sağlam 1 tane yeter ve inşallah sende 3 tane olacak. ve tutacak. şu andan itibaren sonucu alacağın güne kadar negetif şeyler düşünmeni yasaklıyorum sana. olacak inşallah. olmazsa da ölüm yok yine deneyeceksin. ama bunu şu an düşünmeyeceksin. olacak kaydirigubbakcemile5

Bir de abuk soru arkadaşlar, fikri olan var mı?

Eh yaş malum saçlarda beyaz var. Biliyorum boya yaptırmak zararlı değil falan filan, özellikle bitkiselse, yumurtalar toplandıktan sonra hemen boya yaptırayım, zararı olsa bile ortada yumurta filan olmadığı bir gün neticede. Ne dersiniz, fikrinizi alayım dedim. Şimdi dün doktora iptal mi iptal mi dedikten sonra, peki ya saçlarım gibi bir soru soramam vallahi

ben doktora sormadan boyatmıştım hem de transferden sonra hem de normal boya ile amerikan hastanesinin doktorlarına güvenerek. aşağıdaki linke bakabilirsin. özellikle transferden önce hiçbir zararı olmaz zaten bu dönem hemen herşey serbest son kez.

Hamilelikte saç boyatılabilir mi ?-Dr.Alper Mumcu (www.mumcu.com)

hahaha aynı sorunum var ama saçlarım simsiyah arada bir iki beyaz olsada görünmüyor, bende bir değişiklik istiyorum, diyorum ki 40 geldim boyatma boyatma 60 damı boyatacağım (annemin 60 da simsiyahtı)

Şöyle kızıl yapsam :) ama yumurtalara falan etki eder diye hep erteliyorum.

Varya ben o sıpaları ne edeceğim gelsin (sırf benimkiler değil sizinkilerde) kahve içme, saç boyatma vs vs vs bu ne be :))))))))

Denizatı,karamel ve herada diğer arkadaşlara da merhabalar.
Buradan da aldığım güzel davet üzerine vaktim oldukça selam vereceğim merak etmeyin arkadaşlar.
Herada çok sağol arkadaşım gerçi ben 40'ı aştım ama.Çok sağol davetin için.Tedavinde bol şanslar canım.Allah yardımcın olsun.

hoşgeldin canım, senin derdinde bizim derdimizdir. En azından aynı yaş grubu olunca birbirimizi daha iyi anlıyoruz

Birde,

Tüm şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum. Daha 20-21 yaşlarında çocuklar ((

2 gündür ağlamaktan gözlerim yanıyor artık. Allah ailelerine sabır versin.

Ah Karamel'cim ah ya, akşam haberlere bakarken dedim ki hepsi bebek bu canların. Yarı yaşımda, çok içimi kanatıyor bu haberler. Allah geride kalanlarına özellikle de annelerine sabırlar versin, nasıl ayakta kalınır ve yaşanırsa gidenden sonra.

Son düzenleme:
Deniz Bulut ve Karamel, sağolun kızlar. Deniz'cim, Alper Mumcu'nun yazısını okudum, ben de sanıyorum benzer bir yazıya güvenerek tutan aşılamamda, kan testime 1-2 gün kala, aynen senin gibi normal boya ile boyatmıştım. Senin ve Karamel'in yorumlarından sonra tamam dedim, OPU günü boyatırım. Sağolun. Karamel'cim, ne şanslısın, 1-2 beyazla, benim özellikle bu sene fışkırmaya başladı beyazlar resmen. Kızıl elbette güzel bir renk ama çabuk akan çok itinayla bakım gerektiren bir renktir, söyleyeyim.

Kalite konusunda yorumlarınıza da katılıyorum. Ben de çok inanarak yazdım hep adetten ziyade kalitedir önemli olan diye, o yüzden artık susuyorum. ıki gariban yumurtam azimle büyümeye çalışırken, yoklarmış gibi yapmayayım değil mi?

Bulut, hoşgeldin arkadaşım. Hepimiz 40'lı yaşlardayız işte, birbirimizi en iyi biz anlarız, ne önemi var ki birkaç ay ya da yıl farkının? Gerçekten 20'li yaşlarımda 'ben oldum, olgun biriyim ben' filan derdim, 20'li, hatta belki de 30'un ilk bölümündeki kendime, şu an karşıma çıksa, katlanmam mümkün değil. Beni anlamaz çünkü O yüzden bu topiği umarım sen de bizler gibi çok seveceksin. Görüyorsun, tedavilerimizden, beyaz saçlarımıza kadar konuşuyoruz, hayatı paylaşıyoruz işte

Evet gerçekten çok üzücü.Birde bir şehitin o yokluk içinde ailesi ve aldığı 100 tl yı ailesine yollaması nasıl içimi burktu.
Allah yardımcıları olsun İnşallah.Allah rahmet eylesin.

herada, bence saçının rengine boyat dipten çok belli olmaz beyazlar çıkarsa da çıksın.

Çünkü 9 ay boyatamayacaksın. :)))

Evet sevgili herada aynı gemi yolcularıyız.Bizi bizden başkası anlayamaz çok doğru.
Boşver beyazları biz böylede güzeliz:)

hoşgeldin a.s. 40 ını bende aştım benim 43 olmama 5,5 ay kaldı :umursamaz:ben çıkmadık candan ümit kesilmez diye uğraşanlardanım :gitme:

Sevgili denizbulut hoşbulduk canım.Ben 2 gün sonra 44 e basacağım inşallah.Dolu dolu 43 üm yani.
Abla de lütfen opuyorumnanaktan

bulut 2 hatırladım canım donör düşünüyordun. orada da demiştim çok düzgün giden bir evliliğim ve eşimin de önceki evliliğinden 1 çocuğu olmasaydı yapardım. hem de yaza kadar bekler baktım gerçekten de yumurtalar bitti yapardım. ama eşimin zaten çocuğu var ve durumumuz karışık ve sadece kendim için düşünüyorum bebeği o nedenle olmazsa daha uğraşmayacağım.

Anladım Denizcim.Senin de hakkında hayırlısı olsun.
Genetik danışmanımız eşimin aklını karıştırdı.Donorun hastalıkları olur falan diye.
Eşimi bu yüzden %100 olmasada biraz ikna edebildim.Hala bir drla daha konuşalım diyor.
Sorma yani aslında biz kadınlar çok savaşçıyız.Erkekler hemen pes etmeye dünden hazır canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…