erverdicim temizlikle uğraştım anca girebildim.... işleri bitiriyimki rahat yatayım perşembe saat 14.00 te TRASVERİM VAR BANA NE OLUR ARKADAŞLAR DUA EDİN SON UMUDUM İNŞALLAH YİNE KİMYASAL OLMAM BU SEFER TUTAR ÇOK DUYGUSAL OLDUM HERHAL HORMONLARLA İLGİLİ İĞNELERE BAŞLADIM.dr bana hapmı fitilmi iğnemi istiyosun dedi..bende hangisi iyiyse onu öner dedim iğneyi önerdi.inan arkadaşım canım acımış hiç umrumda değil yeterki tutsun..ey yüce rabbim emeklerimizi boşa çıkarma anne olmak isteyen tüm arkadaşlara ve bana hayırlı evlat nasip et.:Saruboceq: herkeze SELAM HERKEZE BOL ŞANSLAR GÖRÜŞMEK DİLEĞİ İLE..:a015:
olmaz gençleri almıyoruz 1 ocağa kadar yasak sana :umursamaz:neyse hoşheldin buyrunnnnnnnnnşelammmmm :)
bende 72 liyim takılabilirmiyim buraya?
bak canım bunca ayki takip ve 2 deneme sonucu şunu öğrendim ki 5-6 yumurta değil kaliteli 1 tanesi yetiyor bize. bende her 2 denemede de 6 tane toplanmıştı ama sadece 1 tanesi çok iyi kalite döllenmişti. ve sanırım 2 denemede de tutunmaya çalışan o oldu. 5-6 tane toplansa da hepsi iyi kalite olmuyor ki biz yaşlarda. kaliteli kromozomları sağlam 1 tane yeter ve inşallah sende 3 tane olacak. ve tutacak. şu andan itibaren sonucu alacağın güne kadar negetif şeyler düşünmeni yasaklıyorum sana. olacak inşallah. olmazsa da ölüm yok yine deneyeceksin. ama bunu şu an düşünmeyeceksin. olacak kaydirigubbakcemile5Merhaba Arkadaşlar,
Durum şudur; bu protokolde daha önce de okumuştum biryerlerde yumurtayı çok büyütmüyorlar, 17-18 mm'de çatlatma iğnesi vuruluyor. 10 dakika ultrasonda görüntü alacağız diye uğraştılar (dedim ki taslaklar bile mi kayboldu nedir), neticede iki adet 15 mm bir de 10 mm yumurta göründü. Diğerleri hala ölçülmeye değmeyecek durumda ve onlardan ümidi kestik. Bu ikisi işimizi görecek muhabbeti yapıldı, kalitenin mühim olduğu vurgulandı, bu iki yumurtanın bugün istenilen boyuta geleceği tahmin edildi ve bu durumda OPU cumartesi denildi.
Bir de abuk soru arkadaşlar, fikri olan var mı?
Eh yaş malum saçlarda beyaz var. Biliyorum boya yaptırmak zararlı değil falan filan, özellikle bitkiselse, yumurtalar toplandıktan sonra hemen boya yaptırayım, zararı olsa bile ortada yumurta filan olmadığı bir gün neticede. Ne dersiniz, fikrinizi alayım dedim. Şimdi dün doktora iptal mi iptal mi dedikten sonra, peki ya saçlarım gibi bir soru soramam vallahi
Bir de abuk soru arkadaşlar, fikri olan var mı?
Eh yaş malum saçlarda beyaz var. Biliyorum boya yaptırmak zararlı değil falan filan, özellikle bitkiselse, yumurtalar toplandıktan sonra hemen boya yaptırayım, zararı olsa bile ortada yumurta filan olmadığı bir gün neticede. Ne dersiniz, fikrinizi alayım dedim. Şimdi dün doktora iptal mi iptal mi dedikten sonra, peki ya saçlarım gibi bir soru soramam vallahi
canım nolcak yazmışsın aylamışsın hepimiz biriz burada a.s.Deniz Bulut'çum, teşekkür listeme eklemeyi unutmuşum seni, kafa işte. Düzeltmemi yaptım. Desteğin için çok çok sağolasın.
Denizatı,karamel ve herada diğer arkadaşlara da merhabalar.
Buradan da aldığım güzel davet üzerine vaktim oldukça selam vereceğim merak etmeyin arkadaşlar.
Herada çok sağol arkadaşım gerçi ben 40'ı aştım ama.Çok sağol davetin için.Tedavinde bol şanslar canım.Allah yardımcın olsun.
Evet gerçekten çok üzücü.Birde bir şehitin o yokluk içinde ailesi ve aldığı 100 tl yı ailesine yollaması nasıl içimi burktu.
Allah yardımcıları olsun İnşallah.Allah rahmet eylesin.
Denizatı,karamel ve herada diğer arkadaşlara da merhabalar.
Buradan da aldığım güzel davet üzerine vaktim oldukça selam vereceğim merak etmeyin arkadaşlar.
Herada çok sağol arkadaşım gerçi ben 40'ı aştım ama.Çok sağol davetin için.Tedavinde bol şanslar canım.Allah yardımcın olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?