Anladım Denizcim.Senin de hakkında hayırlısı olsun.
Genetik danışmanımız eşimin aklını karıştırdı.Donorun hastalıkları olur falan diye.
Eşimi bu yüzden %100 olmasada biraz ikna edebildim.Hala bir drla daha konuşalım diyor.
Sorma yani aslında biz kadınlar çok savaşçıyız.Erkekler hemen pes etmeye dünden hazır canım.
Donor için söyledi yani verici olacak olan kişinin birsürü hastalıkları olabilir.
Çocuğa geçebilir gibi bilgiler verdi.
Ama kendi yumurtamda çıkarken de kromozom anomalisi vardı zaten.
Hiç bir şeyin garantisi yok zaten.
Ben Kıbrıs'taki drdan öğrendiğim kadarıyla alıcıya kromozom analizi
ve embriyolarda PGT yapılarak sağlıklı emriyolar rahme yerleştiriliyormuş.
İnşallah sağlıklı ve hayırlı evlatlarımız rahmimizde tutunsun.
Bir de abuk soru arkadaşlar, fikri olan var mı?
Eh yaş malum saçlarda beyaz var. Biliyorum boya yaptırmak zararlı değil falan filan, özellikle bitkiselse, yumurtalar toplandıktan sonra hemen boya yaptırayım, zararı olsa bile ortada yumurta filan olmadığı bir gün neticede. Ne dersiniz, fikrinizi alayım dedim. Şimdi dün doktora iptal mi iptal mi dedikten sonra, peki ya saçlarım gibi bir soru soramam vallahi
Herada sakin sacini boyatma, bitkiselle dahi... Ben bu konuyu konustum, yumurta toplama öncesi ve sonrasi kesinlikle yasakmis... Yumurta ve embriolarda allerjik reaksiyon olusturabiliyorlarmis. Hatta parfüm, kozmetik, sampuan, deterjanlar vs. Ben sadece zeytinyagli sabun kullaniyorum. Ayrica bitkisel boyalar beyaz saci kapatmiyor. Ben daha önce 8 hafta süren gebeligimde beyaz saclarim yüzünden kendimi cok cirkin hissetmistim, moralim bozulmustu. O yüzden bu sefer bunun ici care aradim ve Bagdat caddesinde Mark's and Spencer'in karsisinda merdivenlerle asagi inilen bir takici var, icinde takma saclar, peruklar vs satilan ayri bir bölüm var. Saclarimin beyazlarini kapatacak genis bantlar almak icin oraya tesadüfen gitmistim. Sacimin renginde ve gercek sactan sadece tepedeki beyazlari örtecek sekilde cok mukemmel bir eklenti yaptilar. Toka gibi takiliyor ve hic anlasilmiyor. Tavsiye ederim canim. Zaten bu tedaviler, ilaclar bizi cok yipratiyor, bir de kadin olarak kendini cirkin hissetmen olayi daha da zor hale getiriyor. Tavsiye ederim. Orada hamile oldugumu söylemistim ve % 20 indirim yapmislardi, eger sen de gidersen hamileyim diye söyle.
hadii yaaaa toplamadan öncede mi yasak akannehir neyse ki ben düşen bebeğe genetik analiz yaptırdım da kromozom bozukluk çıktı yoksa ben kimyasalda olduğu gibi eşimle aram bozuktu yeterince istemedim ondan mı düştü, saçımı boyattım ondan mı oldu, yoruldum mu acaba diye takardım. benim saçlar kıvırcık eklenti saç falan da olmaz ama mucizem olsa da ben beyaz saçlı dolaşsam :smiley-cool:
bende yeni yıl dileğini sevdim herada, ne güzel birer ikişer veledlerimizle görüşürüz gerçekten hayali bile güzel. Ne güzel benimkilerin bir sürü teyzesi olacak (dikkat benimkinin değil benimkilerin)
ama 2 çift laf edemeyiz ki, ona bur, buna yapma, dur düşersin falan :))))))))))
Karamel'cim, olsun, yumurtaydı, boyuttu, takvimdi, ödevdinin yerini bir müddet yapma, vurma alsın ya, gerçekten alsın artık. Düşünsene, boyuna birbirimizi çimdikleriz, gerçek mi bu diye, ben uzun bir müddet dert yanabileceğimizi sanmıyorum, eminim sana da öyle geliyordur. Bebişim bu gece uyutmadı, Allah'ıma şükür iyi ki var tarzı, başı sonu kopuk cümleler kurmazsak iyidir
Heradam sen nerde calısıyorsun?
ya ben makyaj yapmaya cok useniyorum zaten pek beceremiyorum da
annem babam bana bir fiske vurmadı ama çok özeniyorum kızınca terlik fırlatacağım :))))
bu arada kesinlikle inanamayacağız neydi o günler diyeceğiz , inşallah yarabbim
Oooooooo terlik işi süper canım. Annem, abimle bana boyuna terlik fırlatırdı, Allah'tan tutturmazdı ya da tutturamazdı ancak evde bütün terlik belleri kırıktı, duvara kapıya çarpmaktan. Misafire verecek terlik bulamazdık filan. Evet canım, gelenekler kaybolmamalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?