Benim annem sizinkiler kadar masum degildiama ben ogluma 15 senedir 1 fiske bile vurmadım cunku ihtiyac hissetmedim, cunku kıyamadım, cunku mesela 7 yasında bir cocuk dayak yemeyi hakedecek ne yapabilir ki? Dayak korkusu ile neden yalana sıgınsın ki.. Neden dayak yuzunden psikolojisi bouzlsun ki , ben anneyim ben onu kotuluklerden korumaya calısırken o neden benden korksun ki..
Ben 15 sene once hamile kaldıgımda inanın kızlar dogru durust doktora bile gitmedim ne kalp atısından haberim vardı ne yolk sac tan nede keseden,, hamile kaldım ve 9 ay sonra dogurdum o kadar..
Bir de abuk soru arkadaşlar, fikri olan var mı?
Eh yaş malum saçlarda beyaz var. Biliyorum boya yaptırmak zararlı değil falan filan, özellikle bitkiselse, yumurtalar toplandıktan sonra hemen boya yaptırayım, zararı olsa bile ortada yumurta filan olmadığı bir gün neticede. Ne dersiniz, fikrinizi alayım dedim. Şimdi dün doktora iptal mi iptal mi dedikten sonra, peki ya saçlarım gibi bir soru soramam vallahi
Herada'cım merhaba.. Denizatı tecrübeli sanırım bu konu da ona kulak vermekte fayda var ,dediğin gibi binbir güçlükle zaten ortaya geliyor boyatma o zaman bekle bakalım.. ben ettim sen etme arkadaşım.
Gerçi ben çalıştığım için makyaj da yapıyorum parfüm de sürüyorum ama galiba yapmamak ya da organik olanlarını kullanmak lazım..
Kızlar ne güzel sohbet dönmüş, kaçırmışım.
Waterss'çım, güzel haberler alacağız senden inşallah. Boya konusunu şimdilik rafa kaldırdım, riske girmeyeyim, bile bile de olmaz şimdi.
Doktor randevusu iyiydi kızlar, son kontrol demiştik, 3. küçük yumurtam durmuş ama başka bir 3. yumurta adayı çıktı, iyi mi? Cücelikten terfi, 16 mm olmuş o da. Bir doz daha yapalım, yarın bakalım dendi. Ben böyle tek tek mi yumurtlayacam nedir? Toplamada başka yumurtalarla da karşılaşma ihtimali de ilk defa konuşuldu bu sefer, durum budur, hepinizi öptüm, iyi akşamlar...
Erverdi'cim, neredesin yahu, haber vermedin merak ediyoruz, seslen tez zamanda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?