a.s Nazli bebeklerimiz gelin artik, bakin biz sizin icin nelerden vazgectik...
Kızlar ne güzel sohbet dönmüş, kaçırmışım.
Waterss'çım, güzel haberler alacağız senden inşallah. Boya konusunu şimdilik rafa kaldırdım, riske girmeyeyim, bile bile de olmaz şimdi.
Doktor randevusu iyiydi kızlar, son kontrol demiştik, 3. küçük yumurtam durmuş ama başka bir 3. yumurta adayı çıktı, iyi mi? Cücelikten terfi, 16 mm olmuş o da. Bir doz daha yapalım, yarın bakalım dendi. Ben böyle tek tek mi yumurtlayacam nedir? Toplamada başka yumurtalarla da karşılaşma ihtimali de ilk defa konuşuldu bu sefer, durum budur, hepinizi öptüm, iyi akşamlar...
Erverdi'cim, neredesin yahu, haber vermedin merak ediyoruz, seslen tez zamanda.
evet arkadaşlar yaaa.dün kahroldumo güzelim tazecik evlatların cenaze namazını izledim isyanları tepkileri.çok ağldım bende.gençler bağırıyorlardı izmirde can verdik kan verdik yan gelip yatmadık diye.offffffff çok acı çok.bazen diyorum böyle hergün ölmektense hepimiz bir olalım kadın erkek çoluk çocuk herkes.savaşsa eğer kurtuluş olsun artık.hepimiz katılalım bitsin bitsin artık.kurtuluş savaşı da böyle kazanılmadımı.bu ne peki?sonu gelmeyen ne uğrunda gidiyor canlar.ço k üzülüyorum çok bu yavrulara.hepsi analarının yavruları ..çok acı çok.eşime diyorum bireysel olarak biz ne yapabiliriz.bir şey olmalı.birşey yapmalı.ama ne.kendime de kızıyorum kimi zaman.neyse bu konunun sonu gelmez..sadece artık kan dökülmesin istiyorum artık yavrular ziyan olmasın..
Denizatı arkadaşım, eğer anlattıysan affet atlamışım demektir o zaman, sen de tedavide misin? Nasıl gidiyor?
arkadaşlar hepinize selam. uzun bir aradan sonra yeniden 3. deneme için kolları sıvadık. Cumartesi ilk görüşme olacak nasipse. Bir ara bütün ümitlerimi kaybetmiştim ama yeniden toparladım kendimi. Allahım hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın, emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah. 3. deneme için dr sami cengiz ile görşcez bakalım.
erverdi özlettin kendini merak ettik valla inşallah halletmişsindir tüm işlerini :Saruboceq:
evet arkadaşlar yaaa.dün kahroldumo güzelim tazecik evlatların cenaze namazını izledim isyanları tepkileri.çok ağldım bende.gençler bağırıyorlardı izmirde can verdik kan verdik yan gelip yatmadık diye.offffffff çok acı çok.bazen diyorum böyle hergün ölmektense hepimiz bir olalım kadın erkek çoluk çocuk herkes. savaşsa eğer kurtuluş olsun artık.hepimiz katılalım bitsin bitsin artık.kurtuluş savaşı da böyle kazanılmadımı.bu ne peki?sonu gelmeyen ne uğrunda gidiyor canlar.ço k üzülüyorum çok bu yavrulara.hepsi analarının yavruları ..çok acı çok.eşime diyorum bireysel olarak biz ne yapabiliriz.bir şey olmalı.birşey yapmalı.ama ne.kendime de kızıyorum kimi zaman.neyse bu konunun sonu gelmez..sadece artık kan dökülmesin istiyorum artık yavrular ziyan olmasın..
arkadaşlar hepinize selam. uzun bir aradan sonra yeniden 3. deneme için kolları sıvadık. Cumartesi ilk görüşme olacak nasipse. Bir ara bütün ümitlerimi kaybetmiştim ama yeniden toparladım kendimi. Allahım hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın, emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah. 3. deneme için dr sami cengiz ile görşcez bakalım.
Merhaba Herada. Burada anlatmadim, gerci Deniz Bulut'la mesajlasmistik, o biliyor. Ben de su an tedavideyim.43 yasindayim. 4. denemem. Yumurta rezervim cok azalmis durumda. 1 kimyasal gebelik, bir de 4-5 ay önce kalp seslerinin duyulmamasi nedeniyle sonlanan bir hamilelik var, ama sayisini hatirlayamadigim kadar tedaviye baslayip yanit yok diye iptal edilen tedaviler veya hic yumurta yok diye hic baslanilmayan tedaviler... Neyse üzüntüleri geride birakip artik bu isi basaracagiz.
Bu sefer bitkisel kürlerden faydalaniyorum.
Ama yeniyila hepimiz bebeklerimizle girecegiz ve burada birbirimizin mutlulugunu paylasacagiz.
Buna cok inaniyorum,
Cünkü birseyi cok istersek yapabiliriz.
günaydın karamel.
Kızlar, Balance'ın transferi olmuştur. İçine düşen o güzel ışıklar inşallah, sağlıkla sımsıkı tutunurlar annelerine. 2 haftaya güzel haberlerini alırız inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?