38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Denizatı arkadaşım, eğer anlattıysan affet atlamışım demektir o zaman, sen de tedavide misin? Nasıl gidiyor?

a.s Nazli bebeklerimiz gelin artik, bakin biz sizin icin nelerden vazgectik...

Evet çok nazlı bu gelecek bebekler bekletmeyin gelin artık bekleyenler sadece anne ve babalarınız değil küçük bir ordu da sizi bekliyor.Eskiden büyük sözü dinlenirdi nedir bu doğmamış zamane çocuklarından çektiklerimiz aaaaaaaaaaaaaaaa..olmaz ki ..Hadi bu sefer bekliyoruz çocuklar bak yeni yılı kutlayacağız hep birlikte

merhaba kızlaaaaaaaaaarrrr ben geldiiim.hepiniz iyisinizdir umarım.iyisiniziyisiniiiiiiiizzzzzzz.maşallah.az önce sayfaları okudum da ne güzel kaynatmışsınız bu gün.bu arada aramıza yeni katılanlar olmuş.onlarda hoşgelmişlerdenizatı,bulut2 ve tijen..bizde sabah sigortalar attı.elektrikler yoktu.randevumda vardı ilaç yazdıracaktım dra.öğleye kadar evdeyoktum.bir de sorun çıktıı.dr eczacı trafiğine tutuldum.ialcıda alamadım iyimi.ilaç eczanenin hatası yüzünden elimde var gözüküyor halbuki bugün kullanmam lazım.herneyse bir şekilde hallettimsonra eve gel .elektrikçi filan.evde yalnız değildi komşum ,kardeşim.işte böylekızkardeşimde bizdeyken saat tam 2 de balanceye dua ettik.artık hayırlısı Allahtan.yazılanları okudum da heradayla karamel;ne de güzel kaynatmışsınız öyle..bayıldım konuşmalara.bugün şenlikliymiş burası.ne güzell.heradacım 3 yumurta çok iyi bence.biri durmuş ama ötekilerden yetişen olmuş amaaaannn2 ya da 3 yada 4 hepsi bahane işte.oldumu 1 tanecikten oluyor işte.innnşallah1 tanesi olsun da umutların boşa çıkmasın Allah hepimizin yüzünü güldürsün.ayrıca saçını opudan sonra boyatma işi bana akıllıca geldi ama yined e tedbirli olmakta yarar var bence.esteryacımçocuğuna vurup vurmama konusunda takdir ettim seni.ama çok sabır isteyen birşey.bizler bir sürü dayak yedik büyüdük.ama benim bir teyzem var.çok isterdim ki onun gibi olmak.asla çocuklarına vurmadı el kaldırmadı.komşuları bile dalga geçermiş vur bir görelim diye.aaaaaaa naapıyiim vuramıyorumki nasıl vuruluronuda beceremem diyordu.bu yüzden onu çok takdir ederim.ileride bende isterdimki eğer bir çocuğum olsaydı anneminbana vurduğunu hiç hatırlamıyorum demesini çok isterdim.ama dedim ya çok sabır isteyen bir şey.hiç belli olmaz onlara o kadar uzun yoldan gelirse belki de biz kıyamayız onlara.şimdilik böyle hoşçakalın.görüşmek üzere.A!karamel sen adet oldun mu?dra gidicem demişsin

canım toplamaya bakarsın büyümesi durmuş yumurtan da büyür 4 tane olurlar. olmasa da üzülme olanlar yeter. inşallah minik heradalar sana sımsıkı tutunup kocaman harika heradalar olacaklar. inşallah yeni yıla en az 3 kişi olarak gireceksiniz (ay tabii bir de köpeğiniz hera) a.s

evet arkadaşlar yaaa.dün kahroldumo güzelim tazecik evlatların cenaze namazını izledim isyanları tepkileri.çok ağldım bende.gençler bağırıyorlardı izmirde can verdik kan verdik yan gelip yatmadık diye.offffffff çok acı çok.bazen diyorum böyle hergün ölmektense hepimiz bir olalım kadın erkek çoluk çocuk herkes.savaşsa eğer kurtuluş olsun artık.hepimiz katılalım bitsin bitsin artık.kurtuluş savaşı da böyle kazanılmadımı.bu ne peki?sonu gelmeyen ne uğrunda gidiyor canlar.ço k üzülüyorum çok bu yavrulara.hepsi analarının yavruları ..çok acı çok.eşime diyorum bireysel olarak biz ne yapabiliriz.bir şey olmalı.birşey yapmalı.ama ne.kendime de kızıyorum kimi zaman.neyse bu konunun sonu gelmez..sadece artık kan dökülmesin istiyorum artık yavrular ziyan olmasın..

Denizatı, Bulut2 ve Tijen aramıza hoş geldiniz ben de aslında sizler gibi yeniyim ,galiba bir ay kadar oldu bu topic deyim, burdaki herkes çok olgun, sevecen, hayatdolu ve bilgililer deneyimleri ve paylaşımları bana da çok şey kattı son bir ayda .

Hiç sorma o cenaze töreni hepimizi gözyaşlarına boğdu gencecik fidanlarımız, bir evlada ne kadar zorluklarla yerine göre sahip olunuyor, sahip olduktan sonra da ne şartlarla, fedakarlıklarla o boya geliyor. Bir savaş olsa karşındaki düşmanı bilirsin ama bu gencecik çocuklarımızı haince pusuya düşürüyorlar. Bu konu çok uzun bitmez yazmakla. Kendi adımıza yapabileceğimiz şeyler var tabi ama ayrı bir topic konusu olur. Aynı şekilde kan dökülmesin anne babaların yürekleri yanmasın artık.............turkbayragi

arkadaşlar hepinize selam. uzun bir aradan sonra yeniden 3. deneme için kolları sıvadık. Cumartesi ilk görüşme olacak nasipse. Bir ara bütün ümitlerimi kaybetmiştim ama yeniden toparladım kendimi. Allahım hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın, emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah. 3. deneme için dr sami cengiz ile görşcez bakalım.

Denizatı arkadaşım, eğer anlattıysan affet atlamışım demektir o zaman, sen de tedavide misin? Nasıl gidiyor?

Merhaba Herada. Burada anlatmadim, gerci Deniz Bulut'la mesajlasmistik, o biliyor. Ben de su an tedavideyim.43 yasindayim. 4. denemem. Yumurta rezervim cok azalmis durumda. 1 kimyasal gebelik, bir de 4-5 ay önce kalp seslerinin duyulmamasi nedeniyle sonlanan bir hamilelik var, ama sayisini hatirlayamadigim kadar tedaviye baslayip yanit yok diye iptal edilen tedaviler veya hic yumurta yok diye hic baslanilmayan tedaviler... Neyse üzüntüleri geride birakip artik bu isi basaracagiz.
Bu sefer bitkisel kürlerden faydalaniyorum.
Ama yeniyila hepimiz bebeklerimizle girecegiz ve burada birbirimizin mutlulugunu paylasacagiz.
Buna cok inaniyorum,
Cünkü birseyi cok istersek yapabiliriz.

kızlar yine erkenden hortladım bu sabahlaelaelaelaelae.45 dk kadar sonra ezan okunur.anladınız:Saruboceq:

tedavin hayırlı olsun canım Allah emeğini boşa çıkarmasın

erverdi özlettin kendini merak ettik valla inşallah halletmişsindir tüm işlerini :Saruboceq:

birisini özlediğini bilmek....çok güzel bir duygu...kızlar hepiniz sağolun.hallettim denizcim hallettim.benden kaçmaz.zorla drlarla konuşuyorum ağızlarından giriyorum burunlarından çıkıyorum.bir şekilde hallettim.demokraside çareler tükenmezmiş.hehehehehhee.ALDIM YA YA İLACIMIdelikafadulden

bende tamamen böyle düşünüyorum erverdiciğim. Bu arada bugün 33, gün gelen gidin maalesef yok.

canım tedavin hayırlı olsun, inşallah bu sefer olacak.

Evet hep birlikte başaracağız, tekrar hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…