günaydın canım, dün merak ettik seni[/QUOsağol canım benim.merak edilecek birşey yok.yazdım.okumuşsundur.esteya ile şahsen görüşüyormusun.akşamdan beri gözükmüyor da
günaydın canım, dün merak ettik seni[/QUOsağol canım benim.merak edilecek birşey yok.yazdım.okumuşsundur.esteya ile şahsen görüşüyormusun.akşamdan beri gözükmüyor da
tamam yazdım gelir birazdan :)
sağol canım. preseed siparişini verdim gittigidiyordan. kargolanmış. bugün gelmesi gerek. olmadi en geç pazartesi alırım. bakalım sonra da çalışacağım o % 5 lik ümit için :1rolleyes:sen nasılsın?Deniz Bulut cum nasılsın ?
Hayırlı olsun tedavin. Ben de görüşmüştüm. Güven veriyor. Onunla çalışan prof. Bülent Baysal ı da bir arkadaşımın teyzesi (kendisi de dr) çok övmüştü. Gelinini de doğum için ona gönderdi. Ama genelde kendi muayenehanesinde bakıyor. Haftanın 1-2 günü gidiyor sanırım ist cerrahiye.arkadaşlar hepinize selam. uzun bir aradan sonra yeniden 3. deneme için kolları sıvadık. Cumartesi ilk görüşme olacak nasipse. Bir ara bütün ümitlerimi kaybetmiştim ama yeniden toparladım kendimi. Allahım hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın, emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah. 3. deneme için dr sami cengiz ile görşcez bakalım.
Deniz Bulut, 2 yumurta çok güzel daha ne olsun ki sonuçta ilaç içmedin ve kürtaj sonrası ilk ay öyle değil mi ?
Senle kürtaj da aramızda 2 gün var, ben hala adet bekliyorum bak senin 2 yumurtan oldu ve bu ay umudun var (maşallah)
Yani demem o ki sakın umutsuzluğa kapılma eninde sonunda emeklerimize cevap alacağız.
ama 2 yumurtaya tüp olmuyor hayatım yine de şükür o 2 tanenin 1 tanesi yine büyüyor ve % 5 kendi kendine olma olasılığı var ya hiç olmasaydı değil mi? yerimseniben yani benim dr senin iş bitti demeye getirince moralim bozuldu. bilmiyorum gücüm yetse memorial a gideceğim orası hep aklımda kalmıştı çok az yumutrtayla bile takip ve çok uygun tedavi planlıyorlar. sen adet olunca kontrola gidecek misin? tedaviye başlamasan da gidince hem rahminin en sağlıklı durumu hem de işte yumurtalar gözüküyor ama belki bazen özellikle biz yaşlarda hormonların düzelmesi azıcık daha zaman alıyordur. mesela benim hiç yumurta olmayan sağ yumurtalığım adetten beri hala sanki yumurta üretiyormuş gibi sızlıyor.
daha öncede mi oldu? sende neden böyle oluyor ki? o zaman işlem mi yapıyor dr? ilaç vermiyor mu adet gelsin diye?
ah be karamelcim olsak bir türlü olmasak.senin sorunun da benimkisinin tam tersi.benim tutmaz adet olurum sancıdan mahvolurum kanama kanama.üstüm başım yatak mahvolurumvüzut parça atar ciğer gibi.onu atana kadar yerlerde sürünürüm.daha olmadı serum yazarlar.benimde bünyem yapıyor seninde baksana tam tersi akamıyor.ya da zorlamayla geliyor.yazık bir de müdahale görüyorsun.umarım en kısa zamanda olursun.bak aklıma ne geldi.ben adaçayının kan söktürücü özelliği olduğunu hamile kadınların bunu içmemeleri gerektiğini rahim kaslarını açtığını duymuştum.dene bir istersen.ben bunu duyduktan sonrada içmedim.ben sallama alıyordum.başağrısına çok iyi geliyordu.ama böyle de bir etkisi varmış.kulağına küpe...ilkinde 32-36 gibi kramplarım sancılarım olduydu, bende acemiydim 40 günü bekledim doktora gittim , hormonal diye 2 söktürücü iğne verdi olmadı, açtı olmadı, spiral taktı. O zaman zaten korunuyorduk spiralin sıkıntısı yoktu.
İkincide Martta gene 32-36 arası kramp sancı doktor anladı konuyu , sıkıntı hormonla ilgili değil kananın geçeceği yerle ilgili kanülle açtı, ertesi ay tam 26. günde kramp hemen doktor gene açtı. 3 adet normal oldu.
Bende hormal çalışıyor ama rahim ağzı spazm yapıyor kan akamıyor o yüzden ilaç fayda etmiyor. Bu sefer işin içinde tüp var aşırı hassas çalıştı ama genede olabilir bünyen yapıyor bunu dedi.
biliyorsun şimdi merakla beklemedeyim
şöyle söyleyim martta kürtaj oldum, haziranda fsh 5,77 e2 38 di yani adet olmamak için neden yoktu ama olmuyordu
sağol canım. preseed siparişini verdim gittigidiyordan. kargolanmış. bugün gelmesi gerek. olmadi en geç pazartesi alırım. bakalım sonra da çalışacağım o % 5 lik ümit için :1rolleyes:sen nasılsın?
Hayırlı olsun tedavin. Ben de görüşmüştüm. Güven veriyor. Onunla çalışan prof. Bülent Baysal ı da bir arkadaşımın teyzesi (kendisi de dr) çok övmüştü. Gelinini de doğum için ona gönderdi. Ama genelde kendi muayenehanesinde bakıyor. Haftanın 1-2 günü gidiyor sanırım ist cerrahiye.
Kızlar ben de bu ay sadece 2 yumurta görüldü ben ümidi kesmiştim ki denizatı sağolsun tedavisini anlattı bazen hiç yumurta olmuyormuş bazen birkaç tane derken bu ay 7 taneyi yakalamışlar. inşallah çok güzel geçecek tedavisi ve bebeğine kavuşacak. demek bu yaşlarda yumurtalar tam bitmeden böyle dalgalanmalar olabiliyor. allahtan hayırlısı hepimiz için a.s
Sevgili denizatı tedavin hayırlı olsun canım.Yumurtaların çok güzel gelişmiş.İnşallah herşey sonuna kadar yolunda gider.
Bol şanslar.
O 7 folikülden 4'ü büyüdü, oldukca yavas da olsa büyüdüler. 16mm yi buldular, biri 15mm, bugun catlatma ignesi verildi. Dilerim kaliteleri iyi olur. Ama bu inanilmaz bir sayi benim icin. Yani hic yumurta yoktu. Daha gecen ay 1 hafta sonra iptal edildi ivf sadece 1 folikül vardi. Aylarca hic yumurta yoktu.
Hic belli olmuyor arkadaslar. Psikolojinle, beslenmenle her ay degisiyor yumurta yaniti. Yumurtam yok artik diye hic moralinizi bozmayin. Her ay kontrol ettirin. Ben spor yapmanin da etkili olabilecegine inaniyorum. Ama agir spor degil de her gün 1 saat düzenli spor. Hormonlari ve kan dolasimini, psikolojiyi düzeltiyor. Yani yumurta olmayan aylarda neden yok diye kendinizi yiyip bitirmek yerine, yumurtalarimi ortaya cikarmak icin ne yapabilirim diye ugrasin. Antiaging destekler, beslenme... Yani onlara ulasmaya odaklanin. Yumurtam yok, kadersizim diye düsününce yumurtalara faydasi yerine zarari oluyor. Ben buradaki birsürü arkadasin aslinda varolan yumurta rezervine bu negatif düsüncelerle ulasamadigini düsünüyorum. Yoksa hicbirimiz o kadar yasli degiliz. Köylerde bir sürü kadin bu konulara takik olmadigi icin 50 yaslarindan sonra kendiliklerinden hamile kaliyorlar. Bizim ne farkimiz var onlardan?:1rolleyes:
Sevgili karamel,denizbulut diğer arkadaşlar hepinize merhabalar.
tedavide olanlara bol şanslar.İnşallah bu tedavileriniz son olur anneliği tadarsınız.
Denizbulut 2 yumurtan olmuş bu harika bence.Yumurtalarını küçümseme hiç belli olmaz.
Bak benim ilk tedavimde 1 yumurta olmuştu yine de transfer etmişlerdi.
Ona rağmen hamilelik testim 36 dıydı.Tabi kromozom anomalim olduğu için iyi ki düşmüş diyorum.
Sen 2 yumurtayla bile tedaviye gidebilrsin.yeterki kaliteli sağlıklı emriyo oluşmuş olsun.
ilkinde 32-36 gibi kramplarım sancılarım olduydu, bende acemiydim 40 günü bekledim doktora gittim , hormonal diye 2 söktürücü iğne verdi olmadı, açtı olmadı, spiral taktı. O zaman zaten korunuyorduk spiralin sıkıntısı yoktu.
İkincide Martta gene 32-36 arası kramp sancı doktor anladı konuyu , sıkıntı hormonla ilgili değil kananın geçeceği yerle ilgili kanülle açtı, ertesi ay tam 26. günde kramp hemen doktor gene açtı. 3 adet normal oldu.
Bende hormal çalışıyor ama rahim ağzı spazm yapıyor kan akamıyor o yüzden ilaç fayda etmiyor. Bu sefer işin içinde tüp var aşırı hassas çalıştı ama genede olabilir bünyen yapıyor bunu dedi.
biliyorsun şimdi merakla beklemedeyim
şöyle söyleyim martta kürtaj oldum, haziranda fsh 5,77 e2 38 di yani adet olmamak için neden yoktu ama olmuyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?