38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Selam Kızlar, sağolun destek için, bu akşam gidip bakayım yumurtalar yine sürpriz yapacaklar mı?

Yine güzel muhabbet olmuş, kaçımışım, oku oku bitmedi ha

Karamel'cim, içini ferah tut arkadaşım, inşallah gerek kalmaz, kalsa bile Deniz Bulut'un dediği gibi çözümsüz değil. Bıliyorum, tedaviyi bekliyor olmak zor ama inşallah her geçen gün bebeklerine (bakınız tek yazmadım) yaklaşıyorsun, maşallah gerçekten değerlerin süper.

Denizatı, arkadaşım, hayırlısı olsun tedavin. ıhtimal bugün ben de çatlatma iğnemi vurulurum, aynı günlerde tedavileri tamamlıyor olacağız inşallah.

Doğru diyorsunuz, bir şekilde takipte olmak lazım, hangi ay ne olacağı hiç belli değil. ınşallah bu topic'teki herkes bir sonrakı yılbaşında bebeklerini kucaklamış olacaklar, inşallah.

Hadi arkadaslar söyle ataga kalkalim. 2010 da bebeklerimiz karnimizda veya kucagimizda nasil da azimli gönlü genc anneler oldugumuzu dünyaya gösterelim

heradacığım, hadi bakalım büyüt de gel yumurtaları, bazen gülüyorum millet çocuk büyütüyor biz yumurta:)

kızlar demin tüp doktoruna yazdım, sanırım ben görüşmede şu kürtaj sonrası rahim ağzı spazmlarını söylememiştim.
Oda herşeyi normal görüp öyle pahalı işlemlere hemen gerek yok demişti (histeroskopi için) ama ben istiyorum rahim ağzı yapışan ya içide yapıştıysa. Tamam kötü düşünmüyorum bu sefer için ama önceden 2 spazmım var.

Kaç doktora sordum her rahim için operasyon sonrası helede tüp bebekse şart rahim içi görüntüleme der.

Bakalım ne diyecek. Zaten beklemedeyim hiç olmazsa o fırsatı eğerlendirelim değil mi ?

not : popomu kaşıdım :)))))))))))))))) değerler iyi demişsiniz ya

Canim icin rahat edecekse yaptir histeroskopiyi ama sen endiselerini bir kez daha doktorunla paylas, belki seni rahatlatacak bir aciklama getirebilir. Hangi merkez seni takip ediyor?

Canim icin rahat edecekse yaptir histeroskopiyi ama sen endiselerini bir kez daha doktorunla paylas, belki seni rahatlatacak bir aciklama getirebilir. Hangi merkez seni takip ediyor?

Jinepol canım.

Takip derken Eylül de gittim muayene oldum, görüştük Kasım'da başlarız dedik ama araya o adet döneminde gebelik girdi.

Kendi doktorum Ferticenter'ı tavsiye etti (herada'nın gittiği) ancak öncesinde bura ile görüşüp karar vermiştik.

Sevgili herada ve denizatı İnşallah sizlerden de güzel haberlerinizi alırız.
denizbulut dediğin gibi hiç belli olmaz senin için mucize yakınlarınfa olabilir.
Hadi inşallah.
Karamelcim sen de ara vermişsin hadi bakalım başlayınca takip ederim sürecini.

Dünden beri atesim vardi ve halsizlik vs. Hormonlardan diye düsünüyordum ama simdi sabahtan beri ishal, öksürük de basladi. Son 1 saattir yaniyorum. 39,5 atesim. Domuz gribi mi oldum yoksa? Cok panikteyim. O zaman anestezi verip yumurta toplama da yapamazlar. Bütün hersey bosa gidecek

allah allah ters olmuş, hemen doktorlarınla konuş bence

Evet canım, bir an önce doktorunla konuşmalısın, ne olur bizi de haberdar et..

Sevgili Karamel, histeroskopi konusunda tüp tedavini üstlenecek doktor ne diyor? Gerçi insan kafasına takınca illa ki yaptırmak ister, yapılmasının bir mahsuru yok bildiğim kadarıyla, yüreğini ferahlatacaksa yaptır derim ben de.

Bu arada bugün tuvalette hani şu yumurtalama zamanı gördüğümüz jel-akıntı tarzı birşeyle karşılaştım. İnşallah geçen yumurtlamada olduğu gibi, benimkiler hızını alıp çatlamaya filan kalkmamışlardır. Birazdan da e2 sonucunu alıcam diye heyecanlanıyordum, bu sürpriz canımı sıktı, inşallah korktuğum gibi değildir.

Birtanem, ama çatlamayı baskılayıcı ilaç veriyorlar değil mi ? İstenmeyen zamanda çatlamasın diye muhtemel o çatlama akıntısı değildir, kalbini ferah tut.

Hist. yapacakta tüp bebekçi önce gerek yok demişti ama ona spazmları anlatmışmıydım hatırlamıyorum. Ben anlatmadım diyorum, babamız anlattın diyor.

Bakalım bugün yarın bir cvp yazar.

Evet Karamel'cim, hergün düzenli bir dozaj kullanıyorum da gözüme az geliyor miktarı Dün sordum gerçi, ana ilaçtan bir dozaj daha dediklerinde çatlamaz bunlar di mi diye, bakalım artık.

O zaman hem sen hem ben gönlümüzü ferah tutmaya çalışalım, üzerimize düşeni yapıyoruz, sonuçta da herşey olacağına varır gibi geliyor, iyilikle güzellikle inşallah.

aman hemen doktorunu ara allah korusun normal grip de iyi değil tam bu şansı yakalamışken belki hemen antibiyotik - penilisin iğne verip durup durdururlar gribi. inşallah birşeye engel olmaz :Saruboceq:

sağol canım. inşallah

canım zaten 1 hamilelik oluşmuş dr rahmi temiz görüyorsa hist gerek yoktur. ben ilk tüpten sonra rahim filmi çektirmiştim ve onda rahmin en üst kısmında az yapışıklık çıkmıştı. hatta 1-2 tüp doktoru hist gerekmez demişti ama ben gerekir diyenleri dinlemiştim. sen yeni hamile kaldın. bence için rahat etmeyecekse adetin 4-8. günleri arasında bir rahim filmi çektirsen zaten gözükür. hem çok çok basit hem ağrısız. ecomar veya radyomar. ikisi de iyi.

yok canım ona göre ayarlamışlardır çok zor yani çatlaması. ancak çatlatma iğnesini yaptıktan sonra sert ve ani hareketler ağır ev işleri yapmayın deniyor erken çatlamasın diye. sen bu tedavi büyütmek için hangi ilacı kullandın heradacım?

selam arkadaşlar hoşbulduk. güzel dilekleriniz için herataya erverdiye karamele denizbuluta esreryaya daha aklıma gelmeyen arkadaşlara çok teşekkür ederim.trasverim iyi geçti o geceyi hastanede geçirmek istedim doktorum sağolsun kabul etti.bugün eve döndüm sizleri merak ettim GÜZEL HABERLER OKUDUM HADı HERADACIM YENı YILA GEBıŞ GıR HERKEZDE OLUMLU DÜŞÜNCE..YENı GELEN ARKADAŞLAR HOŞGELLDıNıZ KUSURA BAKMAYIN ARKADAŞLAR SıZı YATARAK KARŞILADIM..]]

hadi hayırlı olsun canım senle birlikte gün saymaya başlıyoruz. :CüvCüv:

Balance'çım, inşallah lohusa yatağından da yazacaksın bizlere. Dualarımız seninle, yılın sonunu inşallah güzel getireceksin, emeklerine değecek.

Deniz Bulut'çum, Gonal-F kullandım. Doktor fostimon yapalım demişti ama ben kapris yaptım, bir önceki tedavide kullandım sevmiyorum o ilacı dedim (bak bak şu çok bilmişe, ne anlıyorsam artık ilaçtan, o çok bilmişlik de biraz pahalıya patladı ama ne yapalım, yanında da hergün sabah akşam lucrin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…