38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

e2 ne zaman geliyor

Geldi canım, iki katını yakın artmış 990 küsur, herhalde idare eder durumdadır, dün için istememişlerdi e2, ancak bu yeni yumurta işleri karıştırınca bir daha bakalım oldular. 2-3 yumurta civarı birşey olacak demek ki. Bugün randevum geç, eve gitmem 9'u bulur herhalde, haberdar ederim. Herşey yolunda giderse pazar günü Opu olacak. Eşim artık sen kafayı yedin diyor, çünkü (aaaa yaşasın, tesadüfe bak, opu günüm Hera'nın -bizim köpek- yaşgünü ile aynı gün olabilir oley, oley, oley filan olunca ben).....

sevgili denizatı ilk yazını okudumhayırlısı olsun canım sevindirici amaşimdi de hasta olmuşsun..lütfen ihmal etme.lütfen bir baktır derim ben.hiçbirşey boşa gitmez panik yapmamalısın.herşeyde vardır bir hayır.herşeyin başı önce kendi sağlığımız.sakın yumurta toplamazlar diyesöylememezlik yapma.gereği neyse o olur.hem belki de sıradan bir griptir.bol bol bitki çayları içersin bol istirahat edersin inşallah iyileşirsin.zaten biliyorsundur tüp tedavisi sırasında başka herhangibir ilaç almamız yasak.umarım dikkat etmişindir hoşçakal.

oh.990 çok iyi.benim 6 yumurtada 1146 idi senin daha az yumurta ve sayı çok yüksek.eminim çok kaliteliler.hadi hadi sevinmelisin.çok çok iyi herşey yolunda..aman maşallah maşallah

hadi bakalım yüzdün yüzdün kuyruğa geldin. inşallah emeklerine değecek.

hahaha çok güldüm herada, hera'nın Dgünü sana uğurlu gelsin.

benim bir arkadaşım köpeğinin doğumgününde sosisli makarna yapıp sokak köpeklerine ikram etmişti. Sen bir parti düzenliyor musun :)

Bu arada biraz halsizlik var, inşallah domuz olmam akşam bakamazsam sabah ilk içim yazdıklarını okumak olacak

sevgili balance dualarımız seninleydinan yalnız değildin hastanede.inşallah Allah gönlüne göre verir.şimdi ooooooooohhh yan gel yat birkaç gün güzel şeyleri düşün güzelin gelsin.hoşçakal.

ooooooooooo taze anne denizkarayurt u açık görüyorum.hoşgeldin taze anne.nasıl gidiyor annelik.güzelmi yorucumu.hadi anlat

Denizatı belirtiler onu gösteriyor hemen doktorunla görüş derim, normal gripse bile önlemini aldır. Geçmiş olsun umarım gidişatı etkilemez.

Erverdi canım,
Şöyle bir sayfaları okuyayım dedim. Lütfen morallerinizi bozmamaya çalışın. Anladıüım kadarıyla Herada, Karamel ve sen tedavidesin. Balance'ciğimin de transeferi var. Allah hepinize sabır versin canlarım.

Annelik gerçekten çok güzel. Allah hepinize yaşatsın bu duyguyu. Çok yorucu ama çok güzel. Uyku falan kalmadı. O ne zaman uyursa o zaman uyuyabiliyorum kesik kesik. Ama herşeye değiyor. ınşallah darısı hepinize canlarım.

sevgili balance dualarımız seninleydinan yalnız değildin hastanede.inşallah Allah gönlüne göre verir.şimdi ooooooooohhh yan gel yat birkaç gün güzel şeyleri düşün güzelin gelsin.hoşçakal.

yahuu az önce yazarken düşünmüştümde aklıma gelmemişti.hah şimdi hatırladım söylüyorum.ooooooooooooohhh 3 dönüm bostan yangel osman.herhalde böyle birşeydi yata yata sende bostanı büyüt balancecim yavru balanceleriopuyorumnanaktan

%5'i bu şekilde arttırıyoruz biraz daha bir de ovülasyonunu takip edersen bence %15 lere 20 lere çıkar bir de yumurta kaliteli olursa süperr olur. Ben beklemedeyim ama ne bileyim ümidim yok neden diye sorarsan regli belirtilerim olduğunu düşünüyorum gerçi erken gebelik belirtilerinin regli belirtileri ile aynı olduğu da yazar ama ne bileyim işte...bekleyip göreceğiz..onun dışında iyiyim.

waterss senin 15iydi değilmi tahlil günün.hadi az kalmış.son 3 gün.evet beklemekten başka yapacak bişeyimiz yok.sabırr sabırr .

Kızlar hepinizi öptüm, ben kaçar.

Erverdi'cim, inşallah canım. e2'yle kafayı bulandırmayayım artık daha fazla, bir önceki denemede 7 yumurta 1500 küsur e2, sonuç negatif. Senin dudaklarından Tanrı'nın kulağına. ınşallah.

Dileklerim hepiniz için,

Henüz doğum masasına yatmak nasip olmadı ama OPU için listem hazır, yanımda taşıyorum. Deniz Bulut ve Karamel'in isimlerinin yanına (2) yazdım vallahi. ınşallah. Biz dileyelim de yukarısı kabul etsin, hayırlısıyla inşallah.

iyice dinlen şımart kendini ve bebeklerini. inşallah yeni yıl uğur getirecek kaydirigubbakcemile3

valla benim de fostimon denince kötü anılarım canlansa da fiyatı nedeniyle tercih ederdim. neyse inşallah bu sefer sonuç harika olacak

denizcim en zor zamanları herhalde bir yandan uykusuz geceler bir yandan anneliği öğrenme. ama dediğin gibi herşeye değiyordur. gülegüle büyüt minik bebeğimizi opuyorumnanaktan

% 20 ler gençlerin seviyesi onun için çok kaliteli bir yumurtaya denk gelmek gerekli ama neden olmasın değil mi?
son 4 yılda 4 hamilelik yaşayan ben diyorum ki adet ile gebelik belirtisinin pek farkı yok. bazen göğüs ağrısı erken başlıyor bazen geç bazen akıntı fazla oluyor bazen az. bende adet olmadan 1 gün önce falan vajinal kuruluk oluyor fazladan. bir de eskiden sivilce çıkardı hep şimdi bazen çıkıyor. yani belirtilere takılmamak mümkün değil ama çok kulak asma yine de

Kizlar selam hepinize
Amma cok yazismisiniz sayfalarin hepsini okuyamadim. Anladigim kadariyla esterya keseyi gormus cok sevindim.
Herada opu icin gun sayiyor, insallah bu defa bebisini kucagina alicak.
Deniz karayurtcum ogluyla mesgul.
Deniz Bulutcum canim pes etmeyip tekrar ugrasman beni mutlu etti.
Erverdi insallah senin de hersey yolunda gider.
ve sevgili Balance insallah 12 gun sonra bize guzel haberi verirsin.
Yeni gelen arkadaslar sizler de hosgeldiniz.
Umarim 2010 da hepimiz anne olur, birbirinden guzel bebeklerimizi kucagimiza aliriz, insallah.
hepinizi opuyorum.

balancecım senin de hayırlı olsun tedavin.
Tedavide olanlara bir tavsiye yumurta sayısına takılmayın.Kromozom anomalisi yoksa kaliteliyse bir aksilik olmaz sa bebişiniz rahminize tutunacaktır.
2. tavsiye stres yapmayın.Bir de hareketsiz yatayım bebiş düşer diye pimpiriklenmeyin.
kabız olmamaya bakın:)
Acizane en büyüğünüz ve tecrübeliniz konuşuyor.Çünki ben zamanında bu hataları yaptım.Kromozom anomalisi varmış gerçi ama tedavilerimde çok stres yapardım.
Bu sefer donörde olsai,tedaviye gittiğimde dünya yansa umurumda olmayacak
Çünki önce ben değerliyim ve umutlarım hayallerim.
Hepinize bol şanslar.Bana da tabi:)):teytey:

sağol canım lnşallah
balance.......transferin hayırlı olsun........inşallah 12 gün sonra güzel haberlerini alırız burdan........
inşallah güzel haber veririm.peşindende sen :CüvCüv:

teşekkürler canım herkeze bol şans bu ay herkezden umutluyum

kız sen çok alemsin allahta seni güldürsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…