38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Selam arkadaşlar, Selam Erverdi'cim,

Evet canım. Hayırlısıyla bu gece çatlatma iğnemi vuruluyorum, pazar sabah 10'da da toplama var. Doktor çıkarken, kalite önemli, sayıya kesinlikle takılmak yok, ne yapalım bu sefer daha az yumurta oldu, bir olsun, kaliteli olsun, bizim olsun dedi, çok güldüm.

Neyse işte böyle, hayırlısıyla hera'mızın doğum gününde!, küçük heradalar can bulsunlar diye ufak bir uykuya yatıyor olucam. Bu süreçteki desteğiniz için hepinize bin teşekkürler, çoğu zaman mesajlarınızı tekrar tekrar okudum, moral yaptım kendime. Hepinizi öpüyorum.

Son düzenleme:

hadi canım bu topikte çiftter çiftter güzel haberler verelim sadece yatma ve bekleme süreci kötü tutsunda bunlar unutulur BOL ŞANSLAR CANIM :lepi:

cnm nasılsın ya ??????????? senı nasıl ozledım bıbılebılsen sensız olmuyor kızzzz :))) benı hatırladınmı? allagh ızın verırse eger salı gunu tek dondurulmuş embrıyonumla yolla cıkacagız inş. tabıkı embrıyonum bozulmazsa eger ? 5.cı gunune olmasına benı baya umutlandırdı onu denemeye karar verdık bana bol şans dıle olurmu? ayrıca bızı fazla yanlız bırakma senın tavsıyelerını ıhtıyacımız var

kaliteli döllenen 1 tek yumurta yeter ama inşallah rabbim sana çifter çifter verir. 12 gün sonra minik heradaların haberini alacağız allahın izniyle kaydirigubbakcemile5

Arkadaşlar sizlerin yaşları kaçtı benim gibi 43 olan kim var? :)
ne yazık ki ben 2010 mayısında 43 oluyorum :1no2: denizatı var bildiğim. bir de bu aralık 43 üne giren yeni annemiz ruzgardeniz var. o 42 yi geçerken hamile kalıp bebeğine kavuştu

Kızlar günaydın.

Bugün benim doğum günüm. :hooray:

Vallahi hiç heyecanım yok.Anne olmadan bir doğum günüm daha geçiyor.

İnşallah bir dahaki doğum günüme kadar en güzel hediyem

evladım sağlıkla rahmimde büyür ve kucağıma sağlıkla gelir.Hepimizin İnşallah

Son düzenleme:
kızlar dun gece benim biraz kanamam oldu dr a gitik kese bozulmamıs dedi bebisi gorduk nokta kadar ama kalp atısı goremedi henuz

geçmiş olsun esteryacım.Aman bol bol istirahat et.Rahat ol kese bozulmadığına göre iydir bebişin.
Kalp atış bazen daha geç zamanda duyulabiliyor.

nice yıllara inşallah bir sonraki doğum gününü bebeğinle kutlarsın opuyorumnanaktan

kızlar dun gece benim biraz kanamam oldu dr a gitik kese bozulmamıs dedi bebisi gorduk nokta kadar ama kalp atısı goremedi henuz
geçmiş olsun. kese bozulmadıysa korkulacak birşey yok demektir. defne arkadaşımız çok kanamalı ve riskli bir hamilelik geçirdi ama sonunda bebeğini kucağına aldı. kalp atışı için de erken değil mi dr zaten haftaya çağırmıştı. inşallah haftaya görürsünüz

Heradacım aklım hep sende dualarım seninle.. 12 gun sonra minik heradalar burda zıp zıp zıplayacak bence :)

doğum günün kutlu olsun bulut2.artık doğum günlerinin heyecanı olmaz tabiii güzelim bir yaş daha yaşlandığımızxı hatırlatıyor çünkü bize.ama biz içimizdeki çocuğu yaşlandırmayalım.nice senelere.dilerim bundan sonra bebeğnle yaşlanırsın
hoşçakal

merhaba.38 yaşında evlendim şimdi 43 yaşındayım. tesadüfen bu siteyi yeni gördüm. bilmediğim çok şeyler var. sizler bu konuda epey yol almışsınız ve bilgileriniz benden çok fazla. bilgilerinizden faydalanmak istiyorum.

akşam yazdıklarınızdan birkaç sayfa okudum.bir arkadaşta kromozom bozukluğu tespiti yapılmış. hangi tahlili yaptırdınız?öğrenebilirmiyim.

Any hoşgeldin o kromozom anomalisi olanlardan biri benim canım.
Ben de 43 yaşındayım.Bizden istenen test karyotip genetik analiziydi.
Sen de menopozdamısın?çocuğun varmı?

hadi canım bu topikte çiftter çiftter güzel haberler verelim sadece yatma ve bekleme süreci kötü tutsunda bunlar unutulur BOL ŞANSLAR CANIM :lepi:

Çok teşekkürler Balance'cım. İnşallah arka arkaya güzel haberler vereceğiz birbirimize. Başka bir topic'te yazmışsın neler yapalım, yiyelim diye. Protein ağırlıklı beslenmeyi yazmışsınız zaten, ben burada her gün bir dilim ananas, kivi tarzı şeyler yenmeli diye birşeyler okuduğumu hatırlıyorum. İnşallah hiçbirimizin emeği karşılıksız kalmayacak.

erverdicim ve heradacım çok teşekkür ediyorum.Tebrikleriniz için
İnşallah arkadaşlarım İnşallah.Allahım büyüktür.

hereda arkadaşım.teşekkür ederim.hoşbulduk.
bulut2hayır çocuğum yok.menepozda değilim.5 yıl evvel yumurta takibi yaptırırken yumurtam 35 mm oldu ve doktor bu ay hamile kalamazsın bu yumurta ile dedi. eve geldim o hırsla (bir yerden duymuştum).
sıcak suyun buharına oturdum.hamile kaldım. dr.şaşırdı.alttan muayene yapmak istedi ben istemedim üstten bakın dedim .25 senelik doktorum diyerek azarladı.ilk önce üstten baktı bebeği, gördü,inatla o aletle içimden baktı fakat göremedi. eve geldim o gece kan damlaları.nihayetinde başka doktora gittim. 10 gün sonra kalp atışları durdu hamilelik sonlandırıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…