Selam arkadaşlar, Selam Erverdi'cim,
Evet canım. Hayırlısıyla bu gece çatlatma iğnemi vuruluyorum, pazar sabah 10'da da toplama var. Doktor çıkarken, kalite önemli, sayıya kesinlikle takılmak yok, ne yapalım bu sefer daha az yumurta oldu, bir olsun, kaliteli olsun, bizim olsun dedi, çok güldüm.
Neyse işte böyle, hayırlısıyla hera'mızın doğum gününde!, küçük heradalar can bulsunlar diye ufak bir uykuya yatıyor olucam. Bu süreçteki desteğiniz için hepinize bin teşekkürler, çoğu zaman mesajlarınızı tekrar tekrar okudum, moral yaptım kendime. Hepinizi öpüyorum.
Selam arkadaşlar, Selam Erverdi'cim,
Evet canım. Hayırlısıyla bu gece çatlatma iğnemi vuruluyorum, pazar sabah 10'da da toplama var. Doktor çıkarken, kalite önemli, sayıya kesinlikle takılmak yok, ne yapalım bu sefer daha az yumurta oldu, bir olsun, kaliteli olsun, bizim olsun dedi, çok güldüm.
Neyse işte böyle, hayırlısıyla hera'mızın doğum gününde!, küçük heradalar can bulsunlar diye ufak bir uykuya yatıyor olucam. Bu süreçteki desteğiniz için hepinize bin teşekkürler, çoğu zaman mesajlarınızı tekrar tekrar okudum, moral yaptım kendime. Hepinizi öpüyorum.
ne yazık ki ben 2010 mayısında 43 oluyorum :1no2: denizatı var bildiğim. bir de bu aralık 43 üne giren yeni annemiz ruzgardeniz var. o 42 yi geçerken hamile kalıp bebeğine kavuştuArkadaşlar sizlerin yaşları kaçtı benim gibi 43 olan kim var? :)
Kızlar günaydın.
Bugün benim doğum günüm. :hooray:
Vallahi hiç heyecanım yok.Anne olmadan bir doğum günüm daha geçiyor.
İnşallah bir dahaki doğum günüme kadar en güzel hediyem
evladımsağlıkla rahmimde büyür ve kucağıma sağlıkla gelir.Hepimizin İnşallah
geçmiş olsun. kese bozulmadıysa korkulacak birşey yok demektir. defne arkadaşımız çok kanamalı ve riskli bir hamilelik geçirdi ama sonunda bebeğini kucağına aldı. kalp atışı için de erken değil mi dr zaten haftaya çağırmıştı. inşallah haftaya görürsünüzkızlar dun gece benim biraz kanamam oldu dr a gitik kese bozulmamıs dedi bebisi gorduk nokta kadar ama kalp atısı goremedi henuz
doğum günün kutlu olsun bulut2.artık doğum günlerinin heyecanı olmaz tabiii güzelim bir yaş daha yaşlandığımızxı hatırlatıyor çünkü bize.ama biz içimizdeki çocuğu yaşlandırmayalım.nice senelere.dilerim bundan sonra bebeğnle yaşlanırsınKızlar günaydın.
hadi canım bu topikte çiftter çiftter güzel haberler verelim sadece yatma ve bekleme süreci kötü tutsunda bunlar unutulur BOL ŞANSLAR CANIM :lepi:
kaliteli döllenen 1 tek yumurta yeter ama inşallah rabbim sana çifter çifter verir. 12 gün sonra minik heradaların haberini alacağız allahın izniyle kaydirigubbakcemile5
Sağol canım arkadaşım, inşallah, azimli bir yumurta yetiyor bize. İnşallah, inan korkum bir iki döllenirse, ya tutmazsadan ziyade, ya hiçbiri döllenmezse diye. Geçen seferki düşük döllenme korkutuyor, sonra da saçmalama diyorum, yeterince kaliteli bir yumurtaysa zaten döllenir, güzel bölünür. Sen de ben de kromozomal sorunlarla düşük yaptık, çok doğru diyorsun, bize kaliteli, azimli, sağlıklı bir yumurta yetiyor. Desteğin için çok sağol, inşallah 2010 yılı hepimize uğurlu gelecek.
Kızlar günaydın.
Bulutçum, nice mutlu yıllara. Ben de canı gönülden diliyorum bir sonraki yaşgününe bebeğinle girmeni. Herşey gönlünce olsun.
kızlar dun gece benim biraz kanamam oldu dr a gitik kese bozulmamıs dedi bebisi gorduk nokta kadar ama kalp atısı goremedi henuz
Çok geçmiş olsun hayatım, kese bozulmamış ne güzel işte. Ne olursun kanamalara takılma. Hep okuyoruz, sağlıkla devam eden bir sürü gebelikte başlarda kanama olabiliyor diye. Gönlünü ferah tut, bak hem bebişin minicik de olsa görünmüş sana, kalp atışı için de daha vaktin var, biliyorsun. Güzel ve sıcak mesajın için de teşekkürler, inşallah minik hera müjdesi vereceğim sizlere.
merhaba.38 yaşında evlendim şimdi 43 yaşındayım. tesadüfen bu siteyi yeni gördüm. bilmediğim çok şeyler var. sizler bu konuda epey yol almışsınız ve bilgileriniz benden çok fazla. bilgilerinizden faydalanmak istiyorum.
Hoşgeldin arkadaşım, gerçekten tam olman gereken topictesin. Burada hem bildiklerimizi, hem hayatımızı paylaşıyoruz, azimli anne adayları topiğimize hoşgeldin tekrar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?