hereda arkadaşım.teşekkür ederim.hoşbulduk.
bulut2hayır çocuğum yok.menepozda değilim.5 yıl evvel yumurta takibi yaptırırken yumurtam 35 mm oldu ve doktor bu ay hamile kalamazsın bu yumurta ile dedi. eve geldim o hırsla (bir yerden duymuştum).
sıcak suyun buharına oturdum.hamile kaldım. dr.şaşırdı.alttan muayene yapmak istedi ben istemedim üstten bakın dedim .25 senelik doktorum diyerek azarladı.ilk önce üstten baktı bebeği, gördü,inatla o aletle içimden baktı fakat göremedi. eve geldim o gece kan damlaları.nihayetinde başka doktora gittim. 10 gün sonra kalp atışları durdu hamilelik sonlandırıldı.
hereda arkadaşım.teşekkür ederim.hoşbulduk.
bulut2hayır çocuğum yok.menepozda değilim.5 yıl evvel yumurta takibi yaptırırken yumurtam 35 mm oldu ve doktor bu ay hamile kalamazsın bu yumurta ile dedi. eve geldim o hırsla (bir yerden duymuştum).
sıcak suyun buharına oturdum.hamile kaldım. dr.şaşırdı.alttan muayene yapmak istedi ben istemedim üstten bakın dedim .25 senelik doktorum diyerek azarladı.ilk önce üstten baktı bebeği, gördü,inatla o aletle içimden baktı fakat göremedi. eve geldim o gece kan damlaları.nihayetinde başka doktora gittim. 10 gün sonra kalp atışları durdu hamilelik sonlandırıldı.
kızlar dun gece benim biraz kanamam oldu dr a gitik kese bozulmamıs dedi bebisi gorduk nokta kadar ama kalp atısı goremedi henuz
bulut arkadaşım ön görüşme için acıbaden cem beye gitmiştim o benden genetik kan testi istemişti.yaptırmadık daha.bu kantestinde çıkarmı kromozom bozukluğu
bulutcuğum nice senelere olsun , inşallah yeni yaşın sana bebiş getirir.
veee
hepinizi çok öpüyorum
sevgili herada teşekkür ederim seninde herşey gönlünce olsun. geçmiş sayfalarda e2 diye birşeyden bahsetmişsiniz bunu öğrenmek istiyorum.
merhaba.38 yaşında evlendim şimdi 43 yaşındayım. tesadüfen bu siteyi yeni gördüm. bilmediğim çok şeyler var. sizler bu konuda epey yol almışsınız ve bilgileriniz benden çok fazla. bilgilerinizden faydalanmak istiyorum.
Çok teşekkürler Balance'cım. İnşallah arka arkaya güzel haberler vereceğiz birbirimize. Başka bir topic'te yazmışsın neler yapalım, yiyelim diye. Protein ağırlıklı beslenmeyi yazmışsınız zaten, ben burada her gün bir dilim ananas, kivi tarzı şeyler yenmeli diye birşeyler okuduğumu hatırlıyorum. İnşallah hiçbirimizin emeği karşılıksız kalmayacak.
inşallah canım bak gör herşey yolunda gidecek yumurtanın az oluşu kalitesiz oluşu inan boş yeterki rabbim ol desin sen elinden geleni yap gerisini allaha bırak kafanada birşey takma dualarımız seninle :Saruboceq::CüvCüv:
evet deniz bulutcuğum merkezler hakkında çok fazla bilgim yok.zaten tekirdağdayım. memorialde diğerlerine göre aralarındaki gördüğün farkları paylaşırsan sevinirim.gecen yaz acı badem cem beyle ön görüşme yapmıştım.bana çok pozitif geldi .fakat yapılacak işlemleri bilmiyorum.
Ben biraz midemi üşütmüşüm bugün işede gitmedim evdeyim, bügün 34. gün gelen giden yok muhtemel salı çarş doktora giderim
hepinizi çok öpüyorum
sevgili herada teşekkür ederim seninde herşey gönlünce olsun. geçmiş sayfalarda e2 diye birşeyden bahsetmişsiniz bunu öğrenmek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?