38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Şimdilik çıkıyorum kızlar,

Yarın için bana şans dileyin ne olur. ışlem bitiminde en yakın arkadaşımın evine atıcaz kendimizi, oradan size mesaj atmaya gayret ederim.

Destek için hepinize bir kez daha çok teşekkür ederim. Sevgiler,

herada büyük günlerden biri geldi demek ki arkadaşım...ınşallah yarını hayırlısı ile atlatıp küçük bebişlerini karnına ve sonra kucağına alacaksın...Allahtan uzun ömürlü evlatlar diliyorum sana ve hepimize....Ben transferden bir gün önce başlayarak 1 dilim ananas yemiştim(ama fazlası rahimi asidik yapıp embriyonun tutunmasını engelliyormuş)bunuda 6 gün kadar yedim...protein ağırlıklı beslendim(Öğlen yemeklerinde kendi yaptığım 3 tane köfte ve salata yemiştim)3-4 gün kadar yaptım(sonra bıktım)....ve canım ayaklarını üşütme,hatta hastaneye giderken(opu içinde,transfer içinde)yanına kalın bir çorap al(Transferimde ayaklarım çok üşümüştü) evde de çorap giymeye dikkat et....Allahım inşallah gönlüne göre versin...

birşey daha var lütfen belirtilere takılma.....Bak bana 17 haftalık hamileyim yeni başlayan(yaklaşık 10 gün kadar oldu) göğüslerimde acı var...Mide bulantısı,uyku hali hiç birşey olmadı,herkesin olacak diye bir kural yok canım...Bütün dualarım seninle....

canım heradacım içini ferah tut minik heradalar önce rahmine düşecekler sonra kucağına gelecekler. 12 gün süreyle stresi yorgunluğu yasaklıyorum. pozitif olacağız tamam mı kaydirigubbakcemile3

bol şanslar herada.herşey gönlünce olsun.karnına küçük heradalar dolsun.

Kızlar selam,

Dayanamadım, yine girdim, Denizatını merak ettim, ateşi yükselmişti ama bugün yarın OPU'su vardı, var mı haberi olan? ınşallah herşey yolunda gitmiştir.

Karamel'cim, Deniz Bulut'çum (söz, ben pesimistin önde gideni, pozitif olucam), Erverdi'cim, Balance'çım, sevgili hamilemiz Dilkalman çokkkkk teşekkür ediyorum sizlere, yarın yolda bu güzel dilekleri aklımdan geçiriyor olucam. Çok teşekkürler, inşallah, arka arkaya bizim minik kopyalarımız hayatımıza dahil olur bir an önce, sağlıkla, hayırlısıyla, dualarım hep ama hep bizler için. ınşallah.

Dilkalman'cım, sağolasın arkadaşım detaylı bilgi için. Bu durumda ben de bir an önce ananas edinsem iyi olacak Teşekkürler. Senin doktor haberlerini bekliyorduk, maşallah 17 haftalık oldun demek. Allah hayırlısıyla, sağlıkla tamamına erdirsin. Eh cinsiyetini söylemedin bize daha galiba, maşallah arkadaşım, neredeyse yarı yol demişsin. Tekrar tekrar maşallah.

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim Sevgili Bulut,

2010 hepimizin annelik duygusunu tattığı bir yıl olur inşallah. Sevgiler..

Arkadaşlar merhaba bugün çok yoğundum , misafirlerde yeni gitti bugün yazılanlara bir göz attım..

Esterya'cım geçmiş olsun ama bu tip şeyler hamileliklerin başında olabiliyor dr un mutlaka progesteron hormonu içeren ilaç vermiştir ve tabi yatak istirahati aman kalkma dinlen geçiyor telaş etme. Bebişi görmişsün kesede ne güzel merak etme.

Herada'cım bu sabah için her şey güzel olacak minik heradalar seninle olacak artık bugün ayın 13'ü yani 25 Aralık'ta güzel habeleri alacağız inşallah yeni yıla bebişlerinle gireceksin inşallah.

Bulut2 cim senin de yeni yaşını kutlarım bu yeni yaşında bebeğini kucağına alırsın inşallah .

Denizatı 'nı bende merak ettim, umarım iyi haberlerle döner.

Any'cim yazıları çok detaylı okuyamadım ama den de bu sene bebeğine kavuşursun inşallah, bu tpic deki arkadaşlar çok destek oluyor, paylaşımları da faydalı geçmiş yazıları okuyabilirsen pek çok şeyin cevabını bulabilirsin.

Karamel'cim ben senin konunda bilgili değilim ama kendi başımdan geçen kimyasal gebelik sonrası kendiliğinden düşük oluyor , kürtaj gerekmiyor. 4+4 haftalıktı senin bu haftadan daha büyüktü galiba ben 34 gün sonra regli olmuştum ama senin gebeik haftan daha büyük olduğundan biraz daha uzun sürebilir, bence az kaldı .

Erverdi'cim..sen ve ben beklemedeyiz değil hayırlısı bakalım. Ben de hiç bir belirti yok dün sanki çok hafif regli benzeri belirti hissettim bugün onlarda yok. Gerçi belirtilere çok takılmıyorum her bünye farklı çünkü bekliyorum sadece..

Herkese bir kerede cevap yazmaya çalıştım ama her seferinde cevapla butonuna bastım, uyku iyice bastırdı o nedenle olsa gerek.

Deniz Bulut'cum senin preseedler geldi mi ? ovülasyonun sıkı takibini de atlama canım, gerçi sen benden çok daha tecrübelisin bilirsin ama yine de yazmak istedim..ınşallah bu yılın sonu önümüzdeki yılın başı Rabbimiz bizleri bebeklermizle buluşturur..

evet canım beklemedeyiz.senin 15iydi değilmi.evet benimde arada adet belirtilerim oluyor.karın ağrısı sivilce gibi.ama bir de bakmışsın hiçbirşey yok.çok dinlememek lazım kendimizi sanırım.amaaaan gelicekse gelicektir işte.gelmezse de bir daha yaa.canımız sağolsun ne yapalım.hayat herşeye rağmen güzel.herşeye.düşünsenize 1 kere veriliyor bu şans bize.istediğinı ye ye iç gez eğlen.ne istersen.bence şu an şöyle deriiiin bir nefes çekipte rahat br nefes alabiliyorsak buna da şükür.diyorum.üstelik yumurtamız olduğu süreceşansımız var.şimdiki bilimde olmasa bile şans var.herşey gönlümüzce olsun arkadaşlar

herada bu sabah aklımdaydın.hayırlısı canım.bize iyi olduğun zaman son gelişmelerden haber canım

Hepinize iyi pazarlar....opuyorumnanaktan

Waterss cim hoşgeldin:Çok teşekkürler arkadaşım.a.s.
Senin de herşey gönlünce olsun.

kızlar günaydın,

heradacığım inşallah toplanan yumurtalarım güzelce döllenecek hiç ama hiç moralini bozma, ayrıntılara çok takılma (diyene bak)

çıkmam lazım akşama gireceğim öpüyorum hepinizi

Selam Kızlar,

Eve girer girmez yazayım dedim. Güzel mesajlarınız için bir kez daha teşekkürler hepinize.

Gayet rahat bir işlem oldu, bekletilmedim, muamele gayet iyiydi yani , hele beni uyutan bayanın annemmiş gibi ilgisi çok dokundu "ah yavrum, senin ellerin buz kesmiş, dur ben seni şimdi rahatlatıcam, iğne acıtmadı di mi, ne olur rahat ol, güzel bir uykuya dalacaksın şimdi filan diye, uyuttu beni."

3 yumurta toplandı, biri boş çıkmış, 2'si işleme alındı. Yarın öğlene kadar durumları belli olacak. Doktorum adetle işimiz yok, mühim olan kalite dedi, bir sürü de güzel laf etti.

Benden önce çok genç bir kızcağızın opu işlemi vardı, aklım onda kaldı. Beni opuya götürürlerken doktoru ve hemşireler kendine tam gelsin diye uğraşıyorlardı, nasıl ağlıyor, nasıl haykırıyordu anlatamam. Aklım onda kaldı opu'ya girerken. Çok çabuk ayıldım, ayıldıktan 10 dakika sonra da kıyafetlerimi giymiş, makyajımı yapmış yatakta oturuyordum, kokoş ne olacak Yan taraftan sesler gelmiyordu, hah dedim yumurta adediyle filan rahatlamıştır kesin. Daha sonra doktorum anlatırken, sayıyla işimiz olmaz diye, yandaki kızcağızı örnek verdi, çok üzüldüm. 10 yumurta toplanmış, hepsi boş. Ben çıkarken hala oradaydı, kapısı açıktı, gözgöze gelmeye bile çekindim, ah canım ya. inanın bugün kendimi unuttum tez zamanda başarılı bir tedavisi olsun, güzel haberler alsın diye ona dua ediyorum.

Slm bayanlar bende 38 yaşındayım kendimi bu bölüme uygun gördüm ocak adetimde bende tüp bebege baslıyacagım hersey nromal fakat kalamıyorum hamile 1 yıl önce hamile kaldım dogal yoldan düşük yasadım zaman geciyor dedim tüp bebege karar kıldım bakalım hayırlısı çok fazla tecrübem yok ama araştırınca oluyor bu yaşlarda sanş azalıyomus... umut tüp bebekte yaptıracagım umuta giden varmı bu bölümde sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…