38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

xxxnezo;hoşgeldin aramıza.tedavin hayırlı olsun.yumurta ürettiğimiz sürece şansımız var güzelim gerisini kafana takma.hoşçakal.
 

canım hayırlı olsun allah tamamına erdirsin 9 ay sonrada kucağına almayı nasip etsin..hiç kafana takma iyi düşün iyi olsun pozitif enerji yayalım sonrada :CüvCüv: :CüvCüv:
 
xxxnezo, aramıza hoş geldin.

heradacığım, kokoşum valla müthişsin ya birde makyaj yapmışsın :))

demek yumurta toplanmada da boş dolu anlaşılıyor bunu bilmiyordum neyse biz iki diyorduk 2 gelsin tam gelsin, yarını merakla kalp çarpıntısıyla bekliyorum şuna inanki tüm kalbimle ve heyecanla senden gelecek cevabı bekliyorum.

erverdim, hadi anam patlat bombayı

valla bu ara kendimde pek değilim unuttuğum atladığım olanlar lütfen alınması.

deniz bulutcuğum ödev işi tamam dimi :)

beni sorarsınız kramplar başladı adet oluyor sanırım ama akmıyor buna bile şükür hormonlar düzeldi demek, adette küçük işlemle tamam olur.

İnşallah sonra çektireceğim histeroskopi de iyi olurda gönlüm kafam rahat başlarım aygaz'a :)))
 

canım, herşeyin rahat ve iyi gitmesine çok sevindim.
 
herada; canım inşallah yarın öğlende güzel haberlerini alırız. kızlar;bende bi mok yok.karnım ağrıyo yaaaaaaadelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden.şaka bir yana gerçekten karnım ağrıyo.her an gelebilir.ama buda tam bir kritetrdeğil ki.bir arladaşım karnım ağrıyo karnım ağrıyo diye diye hamileydi....şimdi bir kızı var..ah olsa ..keşke olsa.ben biliyorum o bombayı patlatmayı ama.kızlar hiç planınız varmı hamile kalırsam şöyle yapıcam böyle yapıcam diye...benim var.açıklıyorum size;hani eskidenbir süsler olurdu.hatırlarsınız belki.hani şöyle yanar döner.sünnetlerde düğünlerde iplere asılırdı.şimdi kullanılmıyor sanırım.iki tarafı ayrı renkte.şıkır şıkır parlaktı yanar döner birşeydi.yelle birlikye hareketlenir döner kıvrım kıvrım olurdu.yaaa ismini bilmiyorum.hani yanına fener filan açılıp kapanan yuvarlak süsler ,balonlar asılırdı.bir hatırlayanınız varsa...lütfen nerede bulurum acaba o süsleri ben..çünkü eğer hamile kalırsam evime bayram gelicek düğün olacak.. evime iplerle asacağım süsliyeceğim.bileniniz varsa yazsın.hoşçakalııııınn.
 

Herada'cım hayırlı olsun , o iki yumurtacık sana bebek olarak geri dönsün inşallah. O genç bayana da üzüldüm bu işin piskolojisi insanı zaten yiyip bitiriyor , neyse ki genç önünde şansları var. Kalitenin önemli olduğu kesin. Yarın da haber aldığında güzel haberler vermeni bekliyoruz canım.
 
erverdicim sen nasılsın adet tarihin ne zaman hadi bir bomba patlat inşallah hamileyim diye

sağol yavrucum sorduğun için.ama karnım ağrıyo işte yaaaaaaaaaaaa.sen nasılsın bostan büyüyormu.küçük balanceler ne alemde.18ine kadar adet olmam lazım.hele bir 18 olsun .o günü görelim de....
 

Evet Erverdi'cim 15 idi senin ki tam olarak ne zaman dı ?

Bu ay ben de sivilce çıkmadı geçen iki ayda sivilcem çıkmıştı ama ona da takmıyorum olduysa olmuştur olmadıysa canımız sağolsun, ne güzel yazmışsın çok şükür sağlıklıyız hayat güzel ve devam ediyor hiç bir şeyin sonu değil katılıyorum, yumurtalarımız olduğu sürece şansımızı zorlayacağız ve sonunda bizim için hayırlısı ne ise olur inşallah.
 
Çok teşekkür ediyorum kızlar.

Karamel'cim, desteğine bin teşekkür. Hemen bilgilendirmeye çalışırım, söz. Benimle mutlu olup, benimle üzüldüğünü anlamamak mümkün mü? O çarpıntıya dayanamam diye eşimi aramalarını istedim. Kendimi biliyorum, geçen sefer de öyle olmuştu. Sevgilimden duymayı tercih ediyorum, ıYi ya da kötü, haberi o versin bana. Sizlerle de paylaşacağım hemen.

Krampların başlaması adet başlangıcı da olamaz mı yani, ne güzel işte, salı çarşambaya kalmadan sinyalleri aldın. Herşey yerli yerine oturacak, bak gör, ocak ayında da nöbeti devralacağım senden, haberlerini bekleyip, hep birlikte müjdeni bekleyeceğiz.


Balance'çım, sen nasılsın, desteğin için çok sağol. Evet, evet, bugün itibariyle pek bir pozitifim, umuyorum ben de bekleme süresince moralli kalmaya çalışacağım. Yarınki dönemeci de bir alayım, iki tanecik miniğim bir hayat mücadelesine girişmişken, onları yok saymayayım değil mi?

Bu ay ne kadar güzel bir sürü müjde bekliyoruz.

XXXnezo, hoşgeldin, tedavin şimdiden hayırlı olsun. Ne zaman başlıyorsun?

Esterya'cım, evet canım, hamile arkadaşlarımızdan düzenli haber almak istiyoruz. Merakta bırakma bizi, nasılsın?

Sevgili Erverdi ve Waterss, sayılı gün çabuk geçermiş. Bu hafta güzel haberlerinizi bekliyoruz, haydi arkadaşlar.
 
Erverdi'cim,

Hep okurdum ama inanmazdım, gerçekten de erken hamilelik belirtilerini regli belirtilerinden ayırmak imkansız. Dolayısıyla, karnım ağrıyor diye hiç endişelenme. Hiç belli olmaz yani. Bu hafta sizler için geri sayımdayız
 

Erverdi'cim ben dediğin süsü anladım ben çok gezerim orası burası o nedenle aynısı olmasa bile en bol bu tarz süslemeleri tam bulacağın dönemdeyiz yani yeni yıl süslemeleri , senin dediğin süslemeleri hiç bir yerde görmüyorum ama Metro'ya bak derim orada bol çeşit olur. Girerken firma ismi soruyorlar bildiğin tanıdığın metroya kayıtlı bir firma varsa kapıdan o firma adına günlük kart çıkarabiliyorsun ve alışverişten sonra kasada ödeme yapman için bu gerekli. Onun dışında en bol süslemelr bauhaus gibi yerler de ben ce bu aralar biak derim. Bugün Nautilus'a gittim ama orada bu tarz şeyler yoktu ama Carefour içine bakmadım..

Belirtilere takılmayalım bak arkadaşının da karnı ağrıyormuş ama olmuş. O kadar zaman geçti şu iki gün geçmez ..bu arada senin hangi gün beklenmeyen regli tarihin.
 

AHHHHH CANIMYA GÖZLERİMİ YAŞARTTIN eey kurban olduğum ver allahım çifter çifteer :Saruboceq:
 
Erverdi'cim, dediğin süslemeleri Eminönü taraflarında, o sünnet, düğün için kıyafet, v.s. satan yerlerde bulurmuşuz gibi geliyor. Söz hamile haberi ver, bulup göndericem sana onları. Ben de o tarif ettiğin süslemeleri çokkkk severdim
 
Balance'cım seni tam takip edemedim ama şimdi yazılanlardan anladığım kadarı ile transferin mi yapıldı ? öyleyse hayırlısı olsun ..iyi habeler inşallah bekliyoruz.
 
evet karamel yaaa madem sinyal veriyor seninki.belki bugün yarın gelir.yolcu bekler gibi bekledik seninkiyi yaaadelikafadulden
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…