38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Sevgili Waterss, sağolasın arkadaşım. ınşallah güzel haberler alacağız senden bu hafta. Dualarımdasın sevgili arkadaşım.

gelmedi herhalde yarın. zaten çalışmada çarş perş

dediğin gibi hiçbirşey kendini paralamaya değmiyor

canım inşallah o 2 minik herada yarın çok güzel döllenmiş olacak. zaten bize gereken kaliteli 1 tane yumurta unutma kaydirigubbakcemile3

selam canım hoşgeldin. hayırlı olsun

herada demiş alıp yollayacağım diye valla ben de arayıp ne bulursam onu yollarım. inşallah canım. vala 17 sene sonra ne yapsan azdır inşş :dance:

Deniz Bulut'çum, geldi mi preseed'ler merak ettim. Bu konuya tekrar eğilmene o kadar çok seviniyorum ki... Ödevlere aman dikkat

Bu arada bu aşılama dönemlerindeki ödev ve ödev ve ödev (maşallah doktorum en az 5 günlük listeler veriyordu her defasında) döneminden sonra, unutmuşum, bugün aman ha, ilişki yok dediler tedavi bitimine kadar. Yine birileri söylüyor ne yapıp yapmayacağımızı ama olsun, size ödevlerle dolu, keyifli bir dönem, bana da ödevsiz keyifli bir dönem diliyorum. Haydi bakalım, inşallah...

sağol yavrucum sorduğun için.ama karnım ağrıyo işte yaaaaaaaaaaaa.sen nasılsın bostan büyüyormu.küçük balanceler ne alemde.18ine kadar adet olmam lazım.hele bir 18 olsun .o günü görelim de....

kızım karın ağrılığıda hamilelik belirtisidir.bunlara takılma bendede ağrı olmayınca korkuyorum tutmadımı diye....KIZLAR BEN İYİYİM AMA BUNALDIM YATMADAN AHHHH 22 ARALIK GELSEDE GÜNLER bitmiyo.ESTERYACIM geçmiş olsun canım aman dikkat et allaha emanet olun.heradacım aferin pozitif ol sonuna kadar inşallah hepimizin yüzü gülecek

ben bu hafta çarşıya immeyi düşünüyorum zaten.bulurum inşallah

canım valla benim ödevden keyif aldığım yok ama mecburiyetten. tek son şanslarım diye evden gönderdiğim adamı geri alıyorum (daimi değil ama o zaman çekilmiyor!) neyse ben elimden geleni yapayım da neyse hayırlısı o olsun. zaten benim yaşımda doğal şansı % 5 tüp şansı %10. üstüne para verip o iğneleri olmaya değer mi bilmiyorum :umursamaz:

canım o kadar yatma çok yatmak da iyi değilmiş rahime kan gitmezmiş. ben her 2 tüpte de yatmadım. hatta ilkinde hiç dinlenmedim sonra kendimi suçladım benim yüzümden mi kimyasal oldu diye. 2. de ilk gün yattım. 2. gün hafif ev işine başladım. 3. gün işe başladım. tuttu. ama kromozom bozukluğundan kalbi durdu. yani 1 dr abartıp isterseniz basket oynayın tutacağı varsa tutar demiş ya devamlı yatmanın çok farkettireceğini sanmıyorum. tutacaksa her türlü tutuyor merak etme. yine doktorlar devamlı yatmak tutma şansını arttırsaydı 12 gün hastanede yatırırdık diyorlar. inşallah olacak

Deniz Bulut'çum,

Ne olur yüzdelere takılma. Olacağı varsa oluyor demiyor muyuz hep? %15 ihtimal verilen ve 38 yaş sonrası kadınlara pek de önerilmeyen aşılamayla hamile kaldım biliyorsun, kalp atışından sonra düşük ihtimali %3'e düşer diye bir yazı okumuştum ve kalp atışını duyunca, yaşasın oldu bu iş demiştim. Sen de ben de kaybettik bebeklerimizi gerçekleşme olasılığı %3 olan birşey için hem de. Benim doktorum da bu aşamaya geldikten sonra düşük ihtimali%1'di demişti mesela, olacağı varsa oluyor.

Hem bakar mısın halime. geçen sefer 7 yumurta oluştu, 6 toplandı, 2'si döllendi, ağlayarak transfere gittim, iki tane az diye, şimdi ikisi de döllenirse düğün bayram edeceğim. Şansımın az olduğunu ben de biliyorum ama imkansız olmadığı müddetçe...Deneyeceğiz arkadaşım, sıkma kendini, yumurtamız biterse donasyonla. Bugün kaliteden bahsederken doktorla, azim filan konuşuldu, aman dedim iki, bir, neyse, benim kadar azimli olsunlar yeter. Umut etmeye devam edelim arkadaşım, bu istatistiklerin canına okuruz evellallah Eşinle de kolaylıklar diliyorum sana, sen nasıl mutlu olursan, öyle olsun.

OH RAHATLATTIN BENİ YARIN AYAĞA KALKIYORUM. :lepi:

Evet Balance'çım, eğer transferim olursa, ben de yatmayı düşünmüyorum günlerce. Gerçi yarın hariç haftanın diğer günleri işe gitmeyeceğim ama yatmayacağım da. Geçen sefer 3 gün bir saatte bir dolanıp sonra geri yatıyordum. Beta hcg değerimi görünce, ne bu olmuştum, sonucun karşısında değer olarak 1 bile yoktu, yükselmeye tenezzül bile etmemiş. Az önce de yazdım Deniz'e ben de, olacağı varsa oluyor. Sen ilk günlerini dinlenerek geçirdin, sonra temposuz makul bir normal hayat yeterli bence de. Mühim olan galiba pozitif olmak, öyle kalmak. Hem ne güzel, artık geri sayımda tek haneye düştün bile, bol şanslar canım.

hehhee bende de ilkinde 8 gelişip 6 toplanıp 2 döllenince karaları başlamıştım. şimdi tüp yapacak 5 yumurta bulunsa zil takıp oynayacağım delikafadulden neyse gerçekten olacaksa olur. kafayı da yememek lazım. işyerinden bir arkadaşımın 44 yaşında teyzesi doğal yoldan bu yaz arkadaşım ve kendi kızı ile birlikte doğurdu. hatta kızının sütü azmış kendi bebeğiyle kızınınkini bile emzirmiş! yani allah verecekse veriyor.

OH RAHATLATTIN BENİ YARIN AYAĞA KALKIYORUM. :lepi:
evet canım devamlı yatma daral gelir bu daha da kötü. ben 2. gün arkadaşımla kahve içmeye bile gittim. sadece yorulma ve kendini zorlama. bir de ağır kaldırıp (hoş ben 5-6 kiloya kadar herşeyi kaldırdım) gerinme.

Sevgili Waterss, sağolasın arkadaşım. İnşallah güzel haberler alacağız senden bu hafta. Dualarımdasın sevgili arkadaşım.

Sağol Herada'cım bir umut bekliyorum işte şimdi bu ovülasyon testi kullananların topiğine bakıyordum, tabi yaşlarını bilmiyorum ama bizden gençtirler bugün de aldığım haberle bu ovülasyon testini bu ay benle birlikte kullanıp hamile olanların sayısı 3 e yükseldi. İçlerine biri preseed de kullanmıştı.Günümün geçmesini bekleyeceğim, ondan sonra test yaparım. Ama o testlerde de tek çizgiyi görmek ne bileyim beni geriyor hiç test yapmaya elim var mıyor ?

Senden de inşallah güzel haberler alacağız..

kızlar günaydın,

esterya'yı merak ediyorum sürekli mailine yazmayayım rahatsız etmeyeyim diyorum ama dayanamadım, kanama oldu dedi bir daha yazmadı.

şöyle bir hızlıca baktım, tekrar okuyacağım. hepinizi öpüyorum.

herdacığım, hemen haber ver bize tamam mı :)

erverdi, anam sen halime ol, senin evini süse boğmayan ne olsun , söz tamam mı :)

deniz bulut, varya şu stresi atsak birer veledimiz olsa geresi gelecekte, ilkini beceremedik.

denizatı'nı çok merak ettim nasıl yumurta toplaması ve ateşi vardı

waterss'cığım güzel bir haber inşallah

herada karamel kızlar günaydın

Günaydın Erverdi, nasılsın canım ? ben de hiç bir belirti yok sorarsan ama dün gece bir rüya gördüm regli olmuşum..bir de çok enteresan bir şey oldu dün akşam kızımın saçını tarıyordum birden bana anne hamilemisin dedi şok oldum nereden çıktığını anlamadım neden böyle bir soru sordu tam afalladım hayır diye bildim o da bir şey demedi. Belki düşüncelerimde olan şeyleri hissetti ya rüyam ne bileyim .

Elverdi'cim gerçekten sen bir hamile haberi ver galiba hepimiz sevinçten soluğu senin evde alıp tam bayram yapacağız..bu ay olur inşallah ama olmasada yumurtaların var Allah'ın izni ile olacak biraz daha sabır edelim. Bu sabah ezan okunurken sen ve herkese dua ettim kimsenin adını unutmadım sanırım..Herşey 2010 da güzel olacak. Zaten sağlıklıyız ve hala genciz hayatta güzel öyle değil mi ?

ayyy canım arkadaşlarım benim yaa...iyiki varsınız .iyiki buradayız.ne güzel olur dimi kızlar.hem evi süsleriz hem de kutlarız.inşallah yarabbi inşallah.düşüncesi bile çok güzel...denizatını bende merak ediyorum kızdan ses çıkmadı ya.waters;seni de açık gördüm sanada günaydın..esterya ile en son ctesi görüştüm dinleniyordu.ama dün ve bugün yok .umarım herşey yolundadıraman bebeğine bişey olmasın.bir an önce gelse de haber alsak

evet canım haklısın çok şükür ki sağlıklıyız.ben iyiyim belim ağrıyo biraz.senin büyük gün yarın..hadi yaaa birimiz gülelim .ne çok haber bekliyoruz bu ay birbirimizden.herada,balance sen esteryanın da cuma günü kalp atışı haberini alacağız inşallah.unuttuğum varmı acaba kızlar kızmayın olurmu.düşündükçe kafam gidiyorbir yandan mutfağı topluyorum bir yandan bakıp gidiyorum duan için sağol arkadaşım.kızına malummu oldu yoksa.görüşmek üzere

deniz bulut, sen histeroskopi yaptırdın değil mi ? o gece hastanede falan kalmak gerekmiyor değil mi ? kürtajda hemen ayaklanıldığına göre onda niçin kalınsın değil mi ?

Günaydın Kızlar,

Karamel'cim öncelikle, nasılsın, miden ne durumda, nasıl hissediyorsun kendini. Dün akşam yattım, sonra aklıma geldi aaa ben Karamel'e bugün nasıl olduğunu sormayı unuttum dedim, nasıl vicdan yaptım anlatamam. Umarım kendini iyi hissediyorsundur bugün.

Evet, ben de Esterya'yı merak etmeye başladım, haberdar et bizi ne olur. ınşallah herşey yolundadır.

Bu arada söz, haberi alır almaz ileticem sizlere. Ya ikisi de döllenecek ya da hiçbiri gibi geliyor ama bana ne malum oldu ki bugüne kadar? Hayırlısı olsun diyorum, dua ediyorum, çalışmaya çalışıyorum işte
Umut konusunda haklısın, her ne kadar karamsarlık doldursa da içimizi çoğu zaman, içeride bir yerlerde minik de olsa bir ümit kırpıntısı olduğuna eminim, gerçi dün işleme giderken dedim ki eşime "şöyle bir 15 gün uyutsalar beni, neyse durum 15 gün sonra uyandığımda öğreniversem, ne güzel olurdu kimbilir."

Erverdi'cim, günaydın, evde depo yeri var mı depo yeri? Biz teyzeleri Küçük Erverdi için evini o arzu ettiğin süslerle doldurmaya azimliyiz, ona göre

Waterss'çım, malum olmak diye birşey var hayatta, inşallah diyeyim. 15'ini bekliyordun yanılmıyorsam, bu durumda çarşamba büyük gün, inşallah müjdeli haberini alacağız buradan. Şu preseed ve ovulasyon testi ne güzel işe yarıyormuş. ınşallah 4 numara sen olacaksın arkadaşım.

Son düzenleme:
Heradacığım, bu stresin arasında birde beni mi düşündüm :))) Midem iyi geçti gitti, iyiyim canım

Dün birde alışverişe gittik, çünkü dolaba fare düşşse kafasını kırardı :) Benim adam tek gitse, elinde temizlik malzemeleriyle gelir gene yemek yerine birbirimizi yerdik.

Çünkü adamn en büyük aşkı kova, süpürge ve tem. malzemeleri.

Bugün akşamada doktordan rand aldım kramp sancım çok sabah ağrıyla uyandım. 3 kez tecrübeyle sabittir ki rahimağzı gene spazm yaptı. Gideceğim açacak, offf ne fena bir işlemdir o, allah kimseye vermesin.

Hatta geçen bayıldım sandı seslendi " iyimisin " diye.

O bitsin, aklımda kalacağına haftayada histeroskopiyi yaptırır rahatlarım (inşallah rahatlarım birşey çıkmaz)

eee heradacığım, sanada sayılı saatler kaldı sonuç ne olursa olsun dünyayı dar etme kendine, herşeye kendini hazırla iyi olursa hepbirlikte sevineceğiz ama kötü olursa da durmak yok, son yumurtaya kadar devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…