Balance'cım seni tam takip edemedim ama şimdi yazılanlardan anladığım kadarı ile transferin mi yapıldı ? öyleyse hayırlısı olsun ..iyi habeler inşallah bekliyoruz.
Herkese bir kerede cevap yazmaya çalıştım ama her seferinde cevapla butonuna bastım, uyku iyice bastırdı o nedenle olsa gerek.
Deniz Bulut'cum senin preseedler geldi mi ? ovülasyonun sıkı takibini de atlama canım, gerçi sen benden çok daha tecrübelisin bilirsin ama yine de yazmak istedim..İnşallah bu yılın sonu önümüzdeki yılın başı Rabbimiz bizleri bebeklermizle buluşturur..
dediğin gibi hiçbirşey kendini paralamaya değmiyorevet canım beklemedeyiz.senin 15iydi değilmi.evet benimde arada adet belirtilerim oluyor.karın ağrısı sivilce gibi.ama bir de bakmışsın hiçbirşey yok.çok dinlememek lazım kendimizi sanırım.amaaaan gelicekse gelicektir işte.gelmezse de bir daha yaa.canımız sağolsun ne yapalım.hayat herşeye rağmen güzel.herşeye.düşünsenize 1 kere veriliyor bu şans bize.istediğinı ye ye iç gez eğlen.ne istersen.bence şu an şöyle deriiiin bir nefes çekipte rahat br nefes alabiliyorsak buna da şükür.diyorum.üstelik yumurtamız olduğu süreceşansımız var.şimdiki bilimde olmasa bile şans var.herşey gönlümüzce olsun arkadaşlar
canım inşallah o 2 minik herada yarın çok güzel döllenmiş olacak. zaten bize gereken kaliteli 1 tane yumurta unutma kaydirigubbakcemile3Selam Kızlar,
Eve girer girmez yazayım dedim. Güzel mesajlarınız için bir kez daha teşekkürler hepinize.
Gayet rahat bir işlem oldu, bekletilmedim, muamele gayet iyiydi yani, hele beni uyutan bayanın annemmiş gibi ilgisi çok dokundu "ah yavrum, senin ellerin buz kesmiş, dur ben seni şimdi rahatlatıcam, iğne acıtmadı di mi, ne olur rahat ol, güzel bir uykuya dalacaksın şimdi filan diye, uyuttu beni."
3 yumurta toplandı, biri boş çıkmış, 2'si işleme alındı. Yarın öğlene kadar durumları belli olacak. Doktorum adetle işimiz yok, mühim olan kalite dedi, bir sürü de güzel laf etti.
selam canım hoşgeldin. hayırlı olsunSlm bayanlar bende 38 yaşındayım kendimi bu bölüme uygun gördüm ocak adetimde bende tüp bebege baslıyacagım hersey nromal fakat kalamıyorum hamile 1 yıl önce hamile kaldım dogal yoldan düşük yasadım zaman geciyor dedim tüp bebege karar kıldım bakalım hayırlısı çok fazla tecrübem yok ama araştırınca oluyor bu yaşlarda sanş azalıyomus... umut tüp bebekte yaptıracagım umuta giden varmı bu bölümde sevgiler
herada demiş alıp yollayacağım diye valla ben de arayıp ne bulursam onu yollarım. inşallah canım. vala 17 sene sonra ne yapsan azdır inşş :dance:herada; canım inşallah yarın öğlende güzel haberlerini alırız. kızlar;bende bi mok yok.karnım ağrıyo yaaaaaaadelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden.şaka bir yana gerçekten karnım ağrıyo.her an gelebilir.ama buda tam bir kritetrdeğil ki.bir arladaşım karnım ağrıyo karnım ağrıyo diye diye hamileydi....şimdi bir kızı var..ah olsa ..keşke olsa.ben biliyorum o bombayı patlatmayı ama.kızlar hiç planınız varmı hamile kalırsam şöyle yapıcam böyle yapıcam diye...benim var.açıklıyorum size;hani eskidenbir süsler olurdu.hatırlarsınız belki.hani şöyle yanar döner.sünnetlerde düğünlerde iplere asılırdı.şimdi kullanılmıyor sanırım.iki tarafı ayrı renkte.şıkır şıkır parlaktı yanar döner birşeydi.yelle birlikye hareketlenir döner kıvrım kıvrım olurdu.yaaa ismini bilmiyorum.hani yanına fener filan açılıp kapanan yuvarlak süsler ,balonlar asılırdı.bir hatırlayanınız varsa...lütfen nerede bulurum acaba o süsleri ben..çünkü eğer hamile kalırsam evime bayram gelicek düğün olacak.. evime iplerle asacağım süsliyeceğim.bileniniz varsa yazsın.hoşçakalııııınn.
sağol yavrucum sorduğun için.ama karnım ağrıyo işte yaaaaaaaaaaaa.sen nasılsın bostan büyüyormu.küçük balanceler ne alemde.18ine kadar adet olmam lazım.hele bir 18 olsun .o günü görelim de....
Erverdi'cim, dediğin süslemeleri Eminönü taraflarında, o sünnet, düğün için kıyafet, v.s. satan yerlerde bulurmuşuz gibi geliyor. Söz hamile haberi ver, bulup göndericem sana onları. Ben de o tarif ettiğin süslemeleri çokkkk severdim
Deniz Bulut'çum, geldi mi preseed'ler merak ettim. Bu konuya tekrar eğilmene o kadar çok seviniyorum ki... Ödevlere aman dikkat
Bu arada bu aşılama dönemlerindeki ödev ve ödev ve ödev (maşallah doktorum en az 5 günlük listeler veriyordu her defasında) döneminden sonra, unutmuşum, bugün aman ha, ilişki yok dediler tedavi bitimine kadar. Yine birileri söylüyor ne yapıp yapmayacağımızı ama olsun, size ödevlerle dolu, keyifli bir dönem, bana da ödevsiz keyifli bir dönem diliyorum. Haydi bakalım, inşallah...
canım o kadar yatma çok yatmak da iyi değilmiş rahime kan gitmezmiş. ben her 2 tüpte de yatmadım. hatta ilkinde hiç dinlenmedim sonra kendimi suçladım benim yüzümden mi kimyasal oldu diye. 2. de ilk gün yattım. 2. gün hafif ev işine başladım. 3. gün işe başladım. tuttu. ama kromozom bozukluğundan kalbi durdu. yani 1 dr abartıp isterseniz basket oynayın tutacağı varsa tutar demiş ya devamlı yatmanın çok farkettireceğini sanmıyorum. tutacaksa her türlü tutuyor merak etme. yine doktorlar devamlı yatmak tutma şansını arttırsaydı 12 gün hastanede yatırırdık diyorlar. inşallah olacakkızım karın ağrılığıda hamilelik belirtisidir.bunlara takılma bendede ağrı olmayınca korkuyorum tutmadımı diye....KIZLAR BEN İYİYİM AMA BUNALDIM YATMADAN AHHHH 22 ARALIK GELSEDE GÜNLER bitmiyo.ESTERYACIM geçmiş olsun canım aman dikkat et allaha emanet olun.heradacım aferin pozitif ol sonuna kadar inşallah hepimizin yüzü gülecek
canım valla benim ödevden keyif aldığım yok ama mecburiyetten. tek son şanslarım diye evden gönderdiğim adamı geri alıyorum (daimi değil ama o zaman çekilmiyor!) neyse ben elimden geleni yapayım da neyse hayırlısı o olsun. zaten benim yaşımda doğal şansı % 5 tüp şansı %10. üstüne para verip o iğneleri olmaya değer mi bilmiyorum :umursamaz:
canım o kadar yatma çok yatmak da iyi değilmiş rahime kan gitmezmiş. ben her 2 tüpte de yatmadım. hatta ilkinde hiç dinlenmedim sonra kendimi suçladım benim yüzümden mi kimyasal oldu diye. 2. de ilk gün yattım. 2. gün hafif ev işine başladım. 3. gün işe başladım. tuttu. ama kromozom bozukluğundan kalbi durdu. yani 1 dr abartıp isterseniz basket oynayın tutacağı varsa tutar demiş ya devamlı yatmanın çok farkettireceğini sanmıyorum. tutacaksa her türlü tutuyor merak etme. yine doktorlar devamlı yatmak tutma şansını arttırsaydı 12 gün hastanede yatırırdık diyorlar. inşallah olacak
Deniz Bulut'çum,
Ne olur yüzdelere takılma. Olacağı varsa oluyor demiyor muyuz hep? %15 ihtimal verilen ve 38 yaş sonrası kadınlara pek de önerilmeyen aşılamayla hamile kaldım biliyorsun, kalp atışından sonra düşük ihtimali %3'e düşer diye bir yazı okumuştum ve kalp atışını duyunca, yaşasın oldu bu iş demiştim. Sen de ben de kaybettik bebeklerimizi gerçekleşme olasılığı %3 olan birşey için hem de. Benim doktorum da bu aşamaya geldikten sonra düşük ihtimali%1'di demişti mesela, olacağı varsa oluyor.
Hem bakar mısın halime. geçen sefer 7 yumurta oluştu, 6 toplandı, 2'si döllendi, ağlayarak transfere gittim, iki tane az diye, şimdi ikisi de döllenirse düğün bayram edeceğim. Şansımın az olduğunu ben de biliyorum ama imkansız olmadığı müddetçe...Deneyeceğiz arkadaşım, sıkma kendini, yumurtamız biterse donasyonla. Bugün kaliteden bahsederken doktorla, azim filan konuşuldu, aman dedim iki, bir, neyse, benim kadar azimli olsunlar yeter. Umut etmeye devam edelim arkadaşım, bu istatistiklerin canına okuruz evellallahEşinle de kolaylıklar diliyorum sana, sen nasıl mutlu olursan, öyle olsun.
evet canım devamlı yatma daral gelir bu daha da kötü. ben 2. gün arkadaşımla kahve içmeye bile gittim. sadece yorulma ve kendini zorlama. bir de ağır kaldırıp (hoş ben 5-6 kiloya kadar herşeyi kaldırdım) gerinme.OH RAHATLATTIN BENİ YARIN AYAĞA KALKIYORUM. :lepi:
Sevgili Waterss, sağolasın arkadaşım. İnşallah güzel haberler alacağız senden bu hafta. Dualarımdasın sevgili arkadaşım.
herada karamel kızlar günaydın
Günaydın Erverdi, nasılsın canım ? ben de hiç bir belirti yok sorarsan ama dün gece bir rüya gördüm regli olmuşum..bir de çok enteresan bir şey oldu dün akşam kızımın saçını tarıyordum birden bana anne hamilemisin dedi şok oldum nereden çıktığını anlamadım neden böyle bir soru sordu tam afalladım hayır diye bildim o da bir şey demedi. Belki düşüncelerimde olan şeyleri hissetti ya rüyam ne bileyim .
Elverdi'cim gerçekten sen bir hamile haberi ver galiba hepimiz sevinçten soluğu senin evde alıp tam bayram yapacağız..bu ay olur inşallah ama olmasada yumurtaların var Allah'ın izni ile olacak biraz daha sabır edelim. Bu sabah ezan okunurken sen ve herkese dua ettim kimsenin adını unutmadım sanırım..Herşey 2010 da güzel olacak. Zaten sağlıklıyız ve hala genciz hayatta güzel öyle değil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?