evet canım haklısın çok şükür ki sağlıklıyız.ben iyiyim belim ağrıyo biraz.senin büyük gün yarın..hadi yaaa birimiz gülelim .ne çok haber bekliyoruz bu ay birbirimizden.herada,balance sen esteryanın da cuma günü kalp atışı haberini alacağız inşallah.unuttuğum varmı acaba kızlar kızmayın olurmu.düşündükçe kafam gidiyorbir yandan mutfağı topluyorum bir yandan bakıp gidiyorum duan için sağol arkadaşım.kızına malummu oldu yoksa.görüşmek üzere
Karamel'cim,
Canım ya, iyi olduğuna sevindim midenin ve inşallah korktuğun gibi geçmez doktor randevun. Akşam kaçta, lütfen haberdar et bizleri. İnşallah iyi geçecek ve bu hafta regliymiş, histeroskopiymiş, hepsi hallolacak. Canın yanarsa da -ki inşallah hiç gerek kalmaz- bebeğini kollarında düşün arkadaşım, bizim anneliğimiz galiba daha hamile kalmadan başlıyor, bebeklerimize değer diyelim. Dua edeceğim sana bol bol, korktuğun gibi geçmesin hiçbiri diye.
Demek temizlik malzemelerine düşkün bir eşin var, ne iyi. İnşallah temizlik yapma konusunda da malzemelerin satın alınmasına olduğu kadar katılımcıdır
Canlarım ben iyiyim evdeyim dinlniyorum biraz kanamam yok denecek kadar az kahverengi lekeler geliyor bazen cuma dr baktıgında kese bozulmamıs dedi ben yinede dinleneyim dedim
Heradacığım, bu stresin arasında birde beni mi düşündüm :))) Midem iyi geçti gitti, iyiyim canım
Dün birde alışverişe gittik, çünkü dolaba fare düşşse kafasını kırardı :) Benim adam tek gitse, elinde temizlik malzemeleriyle gelir gene yemek yerine birbirimizi yerdik.
Çünkü adamn en büyük aşkı kova, süpürge ve tem. malzemeleri.
Bugün akşamada doktordan rand aldım kramp sancım çok sabah ağrıyla uyandım. 3 kez tecrübeyle sabittir ki rahimağzı gene spazm yaptı. Gideceğim açacak, offf ne fena bir işlemdir o, allah kimseye vermesin.
Hatta geçen bayıldım sandı seslendi " iyimisin " diye.
O bitsin, aklımda kalacağına haftayada histeroskopiyi yaptırır rahatlarım (inşallah rahatlarım birşey çıkmaz)
eee heradacığım, sanada sayılı saatler kaldı sonuç ne olursa olsun dünyayı dar etme kendine, herşeye kendini hazırla iyi olursa hepbirlikte sevineceğiz ama kötü olursa da durmak yok, son yumurtaya kadar devam
Canlarım ben iyiyim evdeyim dinlniyorum biraz kanamam yok denecek kadar az kahverengi lekeler geliyor bazen cuma dr baktıgında kese bozulmamıs dedi ben yinede dinleneyim dedim
watercim umarım hamilesindir cnm dualarım seinle
karamel keşke işlemsiz gelse adetin olmazsa da inşallah çok acımaz. histeroskopi yumurta toplama işlemi gibi bayılıp ayılıyorsun. sonra birkaç gün hafif lekelenme tarzı kanaman olabiliyor. ama bence gereksiz ben eğer dr yüksek ücret isterse önce rahim filmi çektir diyorum ben öyle yapmıştım. inan hiç acı-sızı olmuyor. 10 dakikalık bir işlem soyunma giyinme dahil. 250-300 civarıydı sanırım. radyomar veya ecomara sorabilirsin. eğer yapışıklık tüplerde tıkanıklık vs varsa orada görülüyor zaten. için rahatlar. doktoruna sor derim.
Selam Kızlar,
Durum pek iç açıcı değil açıkçası, 1 tane döllenmiş onun da bölünmeyebileceği de ihtimal dahilinde. Yarın transfer olacakmış gibi hazırlanmamızı istiyorlar ama sabahtan belli olacak o yumurtanın da transfer edilip edilmeyeceği. Hep kalite kalite dedik, sanırım pek kaliteli değil döllenen de. Açıkçası, bu aşamada kalsa da olur gerçekten, bir de boşu boşuna yürek çarpıntısıyla beklemeyeyim 12 gün daha.
Çok şaşırdım dersem yalan olur, ne yapalım vakit kısmet, daha gidilecek yolumuz, göreceğimiz tedaviler var demek ki. Hepinizi öptüm, aralarda uğrarım bugün.
Selam Kızlar,
Durum pek iç açıcı değil açıkçası, 1 tane döllenmiş onun da bölünmeyebileceği de ihtimal dahilinde. Yarın transfer olacakmış gibi hazırlanmamızı istiyorlar ama sabahtan belli olacak o yumurtanın da transfer edilip edilmeyeceği. Hep kalite kalite dedik, sanırım pek kaliteli değil döllenen de. Açıkçası, bu aşamada kalsa da olur gerçekten, bir de boşu boşuna yürek çarpıntısıyla beklemeyeyim 12 gün daha.
Çok şaşırdım dersem yalan olur, ne yapalım vakit kısmet, daha gidilecek yolumuz, göreceğimiz tedaviler var demek ki. Hepinizi öptüm, aralarda uğrarım bugün.
Selam Kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?