38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Ben de evdeyken açık bırakıyorum PC yi işimi yapıp bir taraftan da cevaplıyorum iyi oluyor. İşte de arada bir girip yazıyorum .

Evet bu ay bayağı haber bekliyoruz..Benim günüm yarın bakalım artık hayırlısı ne ise o olsun. Benim ovülasyonum 1 Aralıkta oldu bugün 14. günü luteal faz normalde 14 gün sürüyormuş ya aslında bugün de olabilir ya da tam olarak 14 günün bitmesi gerekiyorsa ki sanırım öyle hesap ediliyor yarını bekliyorum. Yarın da sabahtan öğleden sonraya kadar bir firmada toplantım var belki bir yerde iyi kendimi dinlemeyeceğim. Pedime bakıyorum kahverengimsi bir akıntı falan da yok normalde bir iki gün öncesinen olurdu gerçi olacak sa bu gün olabilir, o zaman kesin anlarım ,bir de burnumun kenarında sivilce çıkar o da yok.

Karamel'cim,

Canım ya, iyi olduğuna sevindim midenin ve inşallah korktuğun gibi geçmez doktor randevun. Akşam kaçta, lütfen haberdar et bizleri. ınşallah iyi geçecek ve bu hafta regliymiş, histeroskopiymiş, hepsi hallolacak. Canın yanarsa da -ki inşallah hiç gerek kalmaz- bebeğini kollarında düşün arkadaşım, bizim anneliğimiz galiba daha hamile kalmadan başlıyor, bebeklerimize değer diyelim. Dua edeceğim sana bol bol, korktuğun gibi geçmesin hiçbiri diye.

Demek temizlik malzemelerine düşkün bir eşin var, ne iyi. ınşallah temizlik yapma konusunda da malzemelerin satın alınmasına olduğu kadar katılımcıdır

Waterss'çım, akıntı olmaması iyiye işaret, çarşambaya haberlerini bekliyoruz. Yarının dolu birgün olmasına sevindim, gerçekten insanın aklının biraz uzaklaşması iyi geliyor.

Canlarım ben iyiyim evdeyim dinlniyorum biraz kanamam yok denecek kadar az kahverengi lekeler geliyor bazen cuma dr baktıgında kese bozulmamıs dedi ben yinede dinleneyim dedim

sağol birtanem, evet benim adam hem alır hem yapar, ben sadece eşlik ederim :)))) bir güzel cam siler , sanki hiç kirlenmeyecek gibi toz bırakmaz ben bıkarım tamam gir içeri derim.

Canlarım ben iyiyim evdeyim dinlniyorum biraz kanamam yok denecek kadar az kahverengi lekeler geliyor bazen cuma dr baktıgında kese bozulmamıs dedi ben yinede dinleneyim dedim

hamişim, dinlen tabi sık dişini biraz ama bizi de habersiz bırakma tamam mı yoksa çok merak ediyoruz.

Karamel'cim senin de regline az kaldı belirtiler vermeye başladı vücudun. Rahim ağzı spazmını bilmiyorum inşallah bu sefer acısız atlatırsın, histeroskopiden de iyi sonuçlar çıkacaktır..senden de haberler bekliyoruz..

İyi yapıyosun dilen Esterya'cım doktor bu süreçte progesteron hormonu verdi mi ? yoksa ilaçsız bir dinlenme mi ? Senden haber aldığıma sevindim.

erverdi inşşş sevineceğiz ve evi süsleyeceğiz olmazsa da denemeye devam
waterss senden de aynen güzel haberi bekliyoruz olmadı yılmazk yok devam :lepi:
benim preseed yanlış büroya gönderilmiş gönderici adresi doğru yazmamış bugün konuştum doğru adresi verdim herhalde yarın ancak gelir

esterya iyi olmana sevindim. inşallah kalp atışını da duyacaksın

karamel keşke işlemsiz gelse adetin olmazsa da inşallah çok acımaz. histeroskopi yumurta toplama işlemi gibi bayılıp ayılıyorsun. sonra birkaç gün hafif lekelenme tarzı kanaman olabiliyor. ama bence gereksiz ben eğer dr yüksek ücret isterse önce rahim filmi çektir diyorum ben öyle yapmıştım. inan hiç acı-sızı olmuyor. 10 dakikalık bir işlem soyunma giyinme dahil. 250-300 civarıydı sanırım. radyomar veya ecomara sorabilirsin. eğer yapışıklık tüplerde tıkanıklık vs varsa orada görülüyor zaten. için rahatlar. doktoruna sor derim.

herada dinlenmeye devam. panik yok. inşallah gelecek heradan.

denizatı çok merak ettim 3 gündür hep bakıyorum dün daha hiç girmemişti de. inşallah opudan önce ateşi düşmüştür ve iyi haberlerini verir

roniyam sesin soluğun çıkmıyor. bebek nasıl? bulantıların geçti mi? test sonuçlarını aldın mı? amniosentez yaptıracak mısın?

canım, görüşmeye gittiğimizde hem rahim filmi hem de histeroskopi videolarını izletti. Rahim filminde bildik siyah beyaz alanlar varken, histeroskopi muhteşem birşey rahim içini elinin içi netliğinde görüyorsun. en ufak bir kılcal damar büyümesi bile gözüküyor. O yüzden açıkcası bu benim tercihim.

Uyutarak HSG 500 , uyutarak hist. 900 dendi o yüzden ben hist istedim. Tüp yapacak doktorumun rahim içini görmesi eğer bir yere bırakacaksa embriyoyu iyi bir yere bırakması gibi hain bir planım var.

Selam Kızlar,

Durum pek iç açıcı değil açıkçası, 1 tane döllenmiş onun da bölünmeyebileceği de ihtimal dahilinde. Yarın transfer olacakmış gibi hazırlanmamızı istiyorlar ama sabahtan belli olacak o yumurtanın da transfer edilip edilmeyeceği. Hep kalite kalite dedik, sanırım pek kaliteli değil döllenen de. Açıkçası, bu aşamada kalsa da olur gerçekten, bir de boşu boşuna yürek çarpıntısıyla beklemeyeyim 12 gün daha.

Çok şaşırdım dersem yalan olur, ne yapalım vakit kısmet, daha gidilecek yolumuz, göreceğimiz tedaviler var demek ki. Hepinizi öptüm, aralarda uğrarım bugün.

heradacım benim ev zaten küçük bir depocuk kadar.küçük yani.gönüllerimiz bir olsun süsleriz yine heryeri.vakitte öğlene geliyor artık haber gelir az bir zaman sonra.burada olacağım .Karamelcim;anlaşılan sana yine müdahale gerekicek offf yaa.ne diyeyeim canım hep adet oldum demeni bekledim ama olmadı ne yazık.madem histereeskpiyi de yaptırıcan.sana şimdiden kolaylıklar diliyorum arkadaşım.ben hiç yaptırmadım nasıl olduğunu bilmiyorum.bir fikrimyok.eşinin temizlik hastası olmasına güldüm.Allah kolaylık versin canım sana. öyle pipirikli insanı çekmek zor olur.bir de erkekse.ama işne de geliyordur.sana yapacak bişey kalmıyordur.bu da güzell.

heradacım az önce yazıyordum ki sen de yazmışsın.hakkında hayırlısı neyse o olsun arkadaşım sen elinden geleni yaptın.hepimiz buradayız.seninleyiz.yumurtan döllensede döllenmesede hamile olsan da olmasanda.şu an içinde bulunduğun durumu yaşadığın duyguları çok iyi anlıyorum.inan anlıyorum.ve büyük bir metanetle karşıladığını görüyorum canım.

sadece gerçeği istersen seni teselli edebilmem için senin bu yazdıklarını sindirmem lazım.

Açıkcası kalitesiz olduğunu görseler, sen toplatalım desende toplamazlardı. O yüzden çok şaşırdım.

Ama hep dediğimiz gibi allah hakkımızda hayırlısını versin. eğer gelecekse o inanmadığın yumurta bile kucağına gelir.

Ne desek boş ama kendini çok hırpalama lütfen

Son düzenleyen: Moderatör:
Sağolun kızlar. Ne yapayım, istediğim kadar hırpalayayım kendimi, değiştirebileceğim hiçbir şey yok. Bundan sonrasına bakacağım gerçekten. Çünkü eh kaliteyle bölünse ve transfer olsa bile, boşu boşuna umut et, olmasın ve yine üzül, toparlan bir kere daha dene. Diyelim hamile kaldım bu sefer eh kaliteli yumurta paranoyası, boş kese, kalbi durdu, of of, çok zor olur. Döllenen biriciğime de haksızlık etmek istemiyorum ama hayırlısıyla devamı gelmeyecekse, gerçekten bugünkü sona razıyım, gerçekten.

Bundan sonra ne yapacağımı bilmiyorum, doktoruma birşey de diyemem, üzgün olduğuna eminim. Kendi doktorumla konuşurum, bakalım bana ne önerecek, bir de Metropolitan der Deniz hep, oraya da bir gitme vakti geldi demek ki. Mantıken doktorum artık tüpteki durumumu da tam biliyor, bir kere daha denenmeli birlikte diyorum ama yine de bir gidip görüşmek lazım Metropolitan ile. Waterss'çım, hangi ovulasyon testini kullanıyorsun öğrenebilir miyim? Eve artık bu tür malzemeler alma vakti geldi

Hepinizi öpüyorum, ofisten kaçmam şart işleri toparlayıp çıkayım bir an önce, şimdilik grip oluyorum galiba diye geçiştiriyorum ama bu gittikçe kızaran burnu ve gözleri daha fazla saklayamayacağım galiba.

canım ya çıkmayan candan ümit kesilmezmiş lütfen pozitif olmaya çalışki iyi olsun.bazı olumsuzlukları biz çağırırmışız yani kötü enerji gerçekten bu doğrulanmış birşey.... bilim adamları doğrulamış ve dinde doğrulamış..şimdi iyi düşünücez normalde 1yumurtayla hamile kalmıyoruzmu inşallah bölünecekler trasverinde güzel geçecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…