- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
Sağolun kızlar. Ne yapayım, istediğim kadar hırpalayayım kendimi, değiştirebileceğim hiçbir şey yok. Bundan sonrasına bakacağım gerçekten. Çünkü eh kaliteyle bölünse ve transfer olsa bile, boşu boşuna umut et, olmasın ve yine üzül, toparlan bir kere daha dene. Diyelim hamile kaldım bu sefer eh kaliteli yumurta paranoyası, boş kese, kalbi durdu, of of, çok zor olur. Döllenen biriciğime de haksızlık etmek istemiyorum ama hayırlısıyla devamı gelmeyecekse, gerçekten bugünkü sona razıyım, gerçekten.
Bundan sonra ne yapacağımı bilmiyorum, doktoruma birşey de diyemem, üzgün olduğuna eminim. Kendi doktorumla konuşurum, bakalım bana ne önerecek, bir de Metropolitan der Deniz hep, oraya da bir gitme vakti geldi demek ki. Mantıken doktorum artık tüpteki durumumu da tam biliyor, bir kere daha denenmeli birlikte diyorum ama yine de bir gidip görüşmek lazım Metropolitan ile. Waterss'çım, hangi ovulasyon testini kullanıyorsun öğrenebilir miyim? Eve artık bu tür malzemeler alma vakti geldi
Hepinizi öpüyorum, ofisten kaçmam şart işleri toparlayıp çıkayım bir an önce, şimdilik grip oluyorum galiba diye geçiştiriyorum ama bu gittikçe kızaran burnu ve gözleri daha fazla saklayamayacağım galiba.
Sağolun kızlar. Ne yapayım, istediğim kadar hırpalayayım kendimi, değiştirebileceğim hiçbir şey yok. Bundan sonrasına bakacağım gerçekten. Çünkü eh kaliteyle bölünse ve transfer olsa bile, boşu boşuna umut et, olmasın ve yine üzül, toparlan bir kere daha dene. Diyelim hamile kaldım bu sefer eh kaliteli yumurta paranoyası, boş kese, kalbi durdu, of of, çok zor olur. Döllenen biriciğime de haksızlık etmek istemiyorum ama hayırlısıyla devamı gelmeyecekse, gerçekten bugünkü sona razıyım, gerçekten.
Bundan sonra ne yapacağımı bilmiyorum, doktoruma birşey de diyemem, üzgün olduğuna eminim. Kendi doktorumla konuşurum, bakalım bana ne önerecek, bir de Metropolitan der Deniz hep, oraya da bir gitme vakti geldi demek ki. Mantıken doktorum artık tüpteki durumumu da tam biliyor, bir kere daha denenmeli birlikte diyorum ama yine de bir gidip görüşmek lazım Metropolitan ile. Waterss'çım, hangi ovulasyon testini kullanıyorsun öğrenebilir miyim? Eve artık bu tür malzemeler alma vakti geldi
Hepinizi öpüyorum, ofisten kaçmam şart işleri toparlayıp çıkayım bir an önce, şimdilik grip oluyorum galiba diye geçiştiriyorum ama bu gittikçe kızaran burnu ve gözleri daha fazla saklayamayacağım galiba.
Selam Kızlar,
Durum pek iç açıcı değil açıkçası, 1 tane döllenmiş onun da bölünmeyebileceği de ihtimal dahilinde. Yarın transfer olacakmış gibi hazırlanmamızı istiyorlar ama sabahtan belli olacak o yumurtanın da transfer edilip edilmeyeceği. Hep kalite kalite dedik, sanırım pek kaliteli değil döllenen de. Açıkçası, bu aşamada kalsa da olur gerçekten, bir de boşu boşuna yürek çarpıntısıyla beklemeyeyim 12 gün daha.
Çok şaşırdım dersem yalan olur, ne yapalım vakit kısmet, daha gidilecek yolumuz, göreceğimiz tedaviler var demek ki. Hepinizi öptüm, aralarda uğrarım bugün.
aferin işte böyle. hem belki o altın yumurta şu anda bölünmekte olandır yerimsenibenDenizatını ben de merak ediyorum, inşallah iyidir ve OPU'su olmuştur. İnşallah.
Waterss'çım, sakın moralini bozma. Bak ben bile, evet üzülüp zırlıyorum ama, pes etmiş değilim. İlla yaş 40 diye herkesin yumurtası kötü olacak diye kural yok. Benim için bile geçerli bu, gelecek ay daha kaliteli bir yumurtam olabilir, belli mi olur. Pes etmeyip, o altın yumurtayı kaçırmamaya bakmamız lazım sadece.
karamel canım sanırım çoğu merkez kolaya kaçıyor ve bizim gibi zor hastalrla uğraşmak istemiyorlar zaten şansımız çok düşük. ayrıca memorial sadece erkek kısırlığında değil bizim gibi ileri yaş durumunda da çok başarılı. zira ekip ve labaratuar çok iyi üstüne de yılların tecrübesi var. her hasta ayrı bir tecrübe ve bundan yararlanıp ona göre protokollerini falan belirliyorlar. aslında keşke ilk tedaviden itibaren oraya gidebilseydim başarı şansım daha fazla olabilirdi. zaten indirimli fiyatı 1600 EUR ki çoğu merkez 3500 diyor. ama bana hep 450 iu gonal f + 75 iu managon dedi ki 10-12 gün bu iğneleri olsam 3500 de o tutardı burası beni yıkıyor. genelde gonalf ile çalışıyor ve yüksek dozlar çok pahalıya geliyor. ama denizatına düşük dozda menagon ile özel bir protokol uygulamış. dedim ya artık bu yaşlarda sabır inat ve para gerekli bir de şans tabii :Saruboceq:yerimseniben
benim dr 1 kere daha bakalım yeterli folikül yoksa bir daha bakmaya gerek yok dedi ama mailleştiğim bir dr birkaç ay takip edilebilir dedi. en azından emin olmak için durumdan 3-4 kez bakılabilir. baksana her dr başka birşey söylüyor kafamçokkarıştı
Gonal-F de benim kara listeye girdi vallahi. 9 gün 450'lik vuruldum, hale bak. Geçen sefer hadi bu aşılama diye fostimona ses etmemiştim, 2 yumurtam gelişmişti. Of of, yakında ilaç kalmayacak kullanacağım
pes etmek tabiki yok.
kaç ay ara vermek gerekiyorki tabiki maliyet çok her ay olabilmesi mümkün değilde vücut için nasıl işliyor acaba ? çünkü biz 3-4 deneme yapacaksak bunu yıllara yayma şansımız yok en fazla aylara yayabiliriz değil mi?
şu ilaçlar nedir birde bana söyleseniz, neye göre seçiyorsunuz doktor seçmiyor mu bunları ?
şimdi bana 3500 + ilaç dediler bende oh dedim ilacımı kendim alayım ne tutarsa tutsunda eksik olmasın. Sonra demesinler mi ilacı biz veriyoruz elinizde kalma ihtimali olmuyor ne kullanırsanız onu ödüyorsunuz.
Bu iyi mi kötü mü ?
Arkadasllar bugun nedense psikolojim kotu, teselli falan edesiniz diye yazmıyorum biraz once yine kanamama oldu dr aradım gel hemen dedi gittim. embryoyu goremiyorum kalp atısı goremiyorum ama kese duruyor dedi..
Allahın gucune gitmesin ama ben tukendim artık, dayanacak gucum kalmadı, belki var ama su an yok gibi hissediyorum hamile kaldım kalmadım kalp attı atmadı embriyo oldu olmadı.. cok yorucu beynim kalbim cok yoruldu.. kocama diycem ugrasamayacagım onun cocugu yok bosanırız buluruz birini cocuk yapar bende oglumla bir hayat kurarım.. kafam allak bullak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?