38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

canım senin yaşın ve yumurtaların daha çok uygun hamile kalmaya. ama ne de olsa 35 i geçince bozuk yumurtalara denk gelinebiliyor ve gelişmeyebiliyor. ama bekle bir belki kalbi atacak. hem olmasa bile neler yaşıyoruz burada hemen öyle pes etmek olur mu? bak ne tedaviler oluyoruz ne iğneler yiyoruz kaç kere hastaneye gidip geliyoruz bayılıyoruz ayılıyoruz sonra 12 gün bekliyoruz sonra test üstüne test yapıyoruz sonra kalbi atmıyor kürtaj oluyoruz da pes etmiyoruz. şimdi kendini kötü hissediyorsun ama herşey olacağına varıryor dua edelim ve bekleyelim. olmasa bile önünde daha zaman var

Kızlar ben çıktım artık,

Gerçekten şu an öyle bir ruh hali içindeyim ki, bir sonraki tedaviyi planlıyorum, böylesi daha iyi. Şimdi gidip bütün gününü bana moral vermeye adayan sevgilimi, kardeşimden yakın arkadışımı görmem, iyi olduğuma dair onları ikna etmem lazım.

Desteğiniz çok değerliydi, sağolun, sevgiler

Hereda arkadaşım benim perşembe günü histereskopim çekildi.Dr'um rahimde yer yer
kanamalı alanlar gördüğünü söyledi.Bu alanlardan parça almış iltihabik bir durum olabilir dedi.Sonuç bir hafta sonra belli olacak.Rahimde önemli bir yapışıklık yoktu dedi.Yalnız geçen ayki histereskopi denememdeki dr'un dediği gibi rahim ağzı çok darmış.Nasıl transfer yaptığına o da şaşırıyor.Kaç oldu bir sorun yaşamışmıydık diye sorup duruyor.Rahim ağzı hem dar.hem uzun,hem de normalden biraz daha fazla eğimli diyor.Ben bu durumda normal yolla 4 kez hamile kaldım.Yine kalabilirim herhalde.Bu arada bitkisel tedavilere ağırlık vermek istiyorum.Bu sonucu da bir alalım bakıcaz yolumuza.Senden haber bekliyorum canım.İnşallah yarın haberler daha iyi olacak arkadaşım.

Esterya arkadaşım senin sinirlerin çok bozulmuş herhalde şu anda onun için sağlıklı düşünemiyorsun.Biraz sakinleş bebeğine birşey olmamıştır.Rahimde kanama olduğu için bebek
.Cumaya kadar bekle canım.

Waterrs arkadaşım senden yarın müjdeli haber bekliyoruz.Belirtiler öyle gibi geliyor bana.ınşallah yarın moralimiz olacaksın bizim.

Erverdi arkadaşım bir tek sen beni hatırlamışsın.Çok duygulandım okuyunca.Senin haberlerini de alıcaz inşallah en kısa zamanda.Karın ağrısı iyi bir işaret ama yine de belirtilere takılmamak lazım onu çok iyi biliyorum.4 gebeliğimin de belirtileri çok farklıydı.Süs olayına gelince bahsettiğin süsleri çok iyi biliyorum.Sanki Carrıfursa a gördüm o süslerden.Sen müjdeyi ver yeterki olmasa da yaratırız senin için.

yeni aramıza katılan arkadaşlara da hoşgeldiniz diyorum.Hoşçakalın kızlar.Vakit buldukça arada bakıcam.

Hülya'cım bakalım inşallah hayırlısı..halen bir belirtim yok..kahverengi akıntımda yok hiç bir şey yok.

Oğlun nasıl düzeldi mi ? senin durmun nasıl gidiyor, siteye girince bir ara yazarsın. Herkesi takip etmeye çalışıyorum ama bazen yetişemediğim de oluyor, sen de aklımdasın özellikle oğlunun sağlığı inşallah iyi olmuştur diye dua ediyorum aklıma geldiğinde.

benim preesed ler geldi. daha kullanmama var. çarş-cuma gibi gerekecek herhalde. belki de salı-perş-cuma daha uygun olur. ucuz bulunca 2 kutu almıştım belki tüp olmasa da birkaç ay yumurta olur doğal deneme fırsatım olur diye. olmazsa birinize veririm. bakalım bir sonraki ay rezerv için dr ne diyecek. waters sivilce çıkmaması iyi. bende de hemen hep çıkar. inşallah çarş müjdeli haberi verirsin

Peki canım dr bunları söyledi ama gerisini getirmedi mi ? yani şimdi ne olacak diye yarım kalmış sanki .

Panik yapıp kendini harap etme, seni anlıyorum biraz sakinleşmeye ihtiyacın var. Hiç bir şey bitmiş değil .

bekliycez dedi cuma tekrar gidicem 7+0 olmus olacak belkide gitmem pztesi falan giderim ne bileyim icimden hicbisi gelmiyor

bekliycez dedi cuma tekrar gidicem 7+0 olmus olacak belkide gitmem pztesi falan giderim ne bileyim icimden hicbisi gelmiyor

Esterya canim dur uzulme hemen. Insallah kalp atimi gelisir. Olmazsa da dunyanin sonu degil ne o oyle bosanmadan falan bahsediyorsun. Yapma canim boyle seyleri dusunmen icin cok erken. Bak benim de basimdan cok kotu seyler gecti ama yilmadim cok sukur simdi iyi gidiyor. Lutfen canim toparla kendini. Senin icin dua edicem.

Herada uzuldum canim ama dur bakalim belki bolunmeye devam eder ve o bebis olarak tutunur sana insallah. Lutfen moralini bozma. Olmadi bir daha denersin.

Deniz bulutcum canim, ben iyiyim. Bulantilarim gecti. Kan sonucumu bir turlu bulamadilar yani kaybetmisler. Gecen hafta yine gidip kan verdim bakalim. bugun yarin sonucun belli olmasi lazim. Amniyosentez gerekirse tabii yaptiricam ama riskim cok yuksek cikmazsa yaptirmayi dusunmuyorum acikcasi. Bakalim zaman ne gosterecek. Ufacik bir karin veya kasik agrimda cok korkuyorum yine bir sey olucak diye. Sonra gonlumu ferah tutup iyi seyler dusunmeye calisiyorum. Sizi haberdar ederim.
Seni yeniden istekli gormek beni mutlu ediyor. Insallah hepimiz anne oluruz.

dr.dan geldim, gene yapışıklık olmuş muayene masasında yapılan ağrılı ama basit bir işlemle açıldı. Gebelik sırasında kalan bir yumurta vardı iyice küçülmüş. Dr. bir adet gör geçer önemli değil dedi.

Tamam adet olmuşum, oradaki işlemde biriken kan aktı oda çok değildi doktora ısrarla adet olmuşum değil mi dedim evet dedi. Ama wc kağıdına bile gelen birşey yok.

Geçen sefer, bırakın pedi pantolana bile geçmişti.

Yarın öbür gün merkeze git dedi. Tamam dedim seçimim orası olmadığı için sadece tamamla kaldı.

Neyse doğum kontrol hapı aldım başladım en azından tüpçünün dediği olsun.

Ama bugün bu adet azlığını görünce, bütün hevesim kaçtı sadece kendimi oyalıyorum gibi geliyor. Bir terslik var ama ne ? Bilmiyorum tatsızım

Bugünde herkes bir tatsız oldu Allah sonumuzu hayır etsin.

Son düzenleyen: Moderatör:

Canım bulantılarının geçmesine çok sevindim. Gönlünü ferah tut bebiş büyüdü birşey olmaz ona

Karamel'cim

çok gecmis olsun arkadasım, miktar önemli olsa periyodunla ilgili, doktorun söylerdi, lütfen icini ferah tut, moralini bozma, inan hersey güzel gelişecek

Hulyacim çok gecmis olsun inşallah bir haftaya güzel çıkacak sonuc.

Esteryacim, sabır arkadasım inşallah bebisinle ilgili güzel haberler alacaksın, iyi istirahatler

roniyamcim, inşallah iyi gelecek sonuclar, sagliki keyifli hamilelik olsun insallah.

Hepiniz o kadar farklı ve iyisiniz ki..
kendi dertlerinizle ugrasırken bile bana destek olmaktan bir an vazgecmiyorsunuz, cok tesekkur ederim hepnize, tek adınızı saymama gerek yok zaten kac kisiyiz ki burda..
Heradam yarın olacak mı transfer?
Balance Allah nhakkında hayırlısını nasip etsin arkadasım
Erverdim guzel bebek en az senin kadar heyecanla bekliyorum Cuma yı
Karamelim tatlı kadın insallah cektigin sıkıntılar yakında mukafatlar olarak doner sana
Hulyacım Selman Bey ile benimde persembe randevum var ama sanırım gitmeyecegim.. haftaya pztesine falan aldıracagım, umarım gecirdigin operasyondan sonra cok guzel haberşer alırız senden
Roniyam biliyormusun benim midem hic ama hic bulanmadı belki bu da bir olumsuzluk belirtisi..
Denizbulutcum destegin icin cok tesekkur ederim

ıyiki varsınız diyorum ve baska diyecek bisi bulamıyorum

Sevindim preseedlerin gelmesine bir de alabilirsen ovülasyon testlerinden birini al derim aslında preseed + ovülasyon testi neredeyse eşittir aşılama gibi geliyor bana tabi biraz abartmış olabilirim ama tam olarak ne zaman ovülasyon olduğunu tespit edebilirsin . Hayırlı olsun, işe yararsa çok mutlu olacağım.

Bazen çözümü zor gibi görünen problemlerin aslında çok basit çözümleri vardır.Bu da belki olayı çözecek ve ben sebep olduğum için inanılmaz mutlu olacağım.:Saruboceq:

Bu arada az önce yemek yaptım ayakta durunca sanki biraz kasıklarımda hafif ağrı oldu ama kahverengi akıntı yok. Sivilcede yok ,beklemekten başka yolda yok.

canının yanmasına üzüldüm. neyse geçmiş bitmiş oldu. benim de adetim çok azdı bu sefer. zaten olağanüstü olan miktarı 40 ından sonra devamlı azaldı son kürtajdan sonra iyice azdı günde 1 ped kirlendi falan. sonra da ay boyunca lekelenmeler oldu. bence bunun da rezerv azalmasıyla ilgisi var yaşlanıyoruz ne yazık ki. peki dr sende bu ay hiç yumurta gördü mü onun için baktı mı? bende solda sadece 2 tane vardı ya merak ettim

canım ben geçmişte 3 ay ovulasyon testi ile denemiştim. 2 ay o çift çizgiyi görmüştüm diğer ay hiçbir değişiklik olmamıştı. 17. gün falan kontrol için gittiğimde de yumurtan çatlamış demişti. hatırladım benimki medismart tı kaliteli bir markaydı hatta evde 2-3 tane kalmış olmalı ama hiç yapacak heves yok. nasıl olsa çatlama günü yaklaşık 14. gün. 12-13-14. günler üstüste çalıssak olur. hatta 11-13-15 de yetebilir diyorum. olacağı varsa. preseed de ölmeden daha fazlasının ilerlemesini sağlıyorsa. aşılama da normale çok yakın zaten mucize getirmiyor. iş o altın yumurtayı yakalamakta. inşallah sen yakalamışsındır bu ay yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…