38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

kızlar ;tüpte verilen ilaçlar tamamen deneme yanılma yoluyla veriliyor.bunu bana en son tedavi gördüğüm dr söylemişti.bence bu bir itiraftı.benim açımdan iyi onun açısından benim gözümde kötü bir itiraf.. ancak işiniçok ciddi,ye alan bir yer olarak memorialigördüm.araştırdığım yerler arasında.kişiye göre tedavi...benim istediim de buydu.yani hepimiz burda çocuk sahibi olmaya çalışıyoruz.ama hepimizin tüp hikayesi farklı.hormon ,kan değerlerimiz farklı.ama genelde dr lar herkese aynı ilaçları veriyor.bence bu doğru değil.olmamalı.genetiğinde bozukluk olanlarbunun farkında olmadan defalarca tüp tedavisi gördürülüyor.onca ilaç o kadar hayal kırıklığı bir o kadar masraf.çok dikkatli olmak lazım çok.SEVGİLİ KARAMEL;atlatmışsın sonunda.geçmiş olsun.bir hafta sonra histerskopiyi yaptırıcak olman ne kadar güçlü olduğunu gödteriyor.tebrikler.bu da sana yakışır zaten.SSEVGİLİ HÜLYA;sanada gçmiş olsun.haftaya sonucun seni üzmez umarım.SEVGİLİ HERADA;aferin kız.beni utandırıyorsunuz önceki söylediklerimden sen ve karamel.maşallah.ne de dirençli gördüm seni.daha şimdiden yeni bitr tedaviden bahsediyorsun.öpüldün.SEVGİLİ WATERS;yarın büyük gün değil mi.Allah yüzünü güldürür umarım.inşallah bizimde tüm isteyenlerin.veee SEVGİLİ ESTERYA;herşey yolunda gitmiştir umarım.anladın sen.cumaya da minik kalp atışını görmen dileğiyle.cuma ya da pzt hiç farketmez görelim de di mi........bu arada yeni gelen arkadaşlar bir göründüler bir kaçtılar.denizatı dan haberi olan varsa söylesin....hoşçakalın sevgiyle kalın...............

Hepinize iyi geceler
tedavide olanlara hamile olanlara
ve benim gibi annelik için yeni bir mücadeleye dalacaklara
Hepimize Allah kolaylık versin.
Benim babam cuma hastaneye yatacak.Pazartesi günü ameliyatı var.Aşlece ona yoğunlaştık.Arada sizlere bir bakayım dedim.
Babacığım iyi olmadan kendimle ilgili yolda pozitif enerjim olmaz.
ınşallah sağlığına kavuşması için dualarım onunla ve tüm hasta olanlarla....

Son düzenleme:
bekliycez dedi cuma tekrar gidicem 7+0 olmus olacak belkide gitmem pztesi falan giderim ne bileyim icimden hicbisi gelmiyor

canım ya üzme kendini benim bildiğim 8 haftalıkken kalp sesi duyulur neden kötü düşünüyosun allah büyüktür inşallah bebeğin seninledir dualarımız seninle olsun

Merhaba arkadaşlar, ben de anne olmaya çalışıyorum. Yumurtalıklarımdan biri yok, 38 yaşındayım ve sigara gibi kötü bir alışkanlığım var. Doktorum hamile kalmak istediğimi öğrendiğinde bana SİZ HİÇ HAMİLE KALAMAYABİLİRSİNİZ; YUMURTALARINIZIN SAYISI VE KALİTESİ DÜŞÜK dedi!!! Sesi hala kulaklarımda. Ağlayarak eve döndüm. Sonra eşimle birlikte bir başka doktora gittik, adetin üzerinden tam 12. gün geçmişti. 5 tane yumurta gördü. Hamile kalma şansın %20, gelin doğrudan tüp bebek deneyelim, boşa vakit kaybetmeyelim dedi. Biz çeşitli sebeplerle birkaç ay ertelemeye karar verdik tüp bebek işini. Sadece multivitamin kullandım ve hayatımda ilk defa adetim 1 hafta gecikti. Ailemi boş yere sevindirmemek için kimseye söylemiyorum ama içimde de tutamıyorum. Paylaşmak ihtiyacı hissettim. Yarın hemen bir test alacağım. İnşallah hamileyimdir....

canımmm ne duruyorsun.keşke açık bir nöbetçi eczane baksaydın.hadi inşallah.haberini bekliyor olucam.
.

bulut2 babana geçmiş olsun.bir an önce başlarsın umarım tedavine.bizlerinde duaları bir burada

günaydın kızlar,

canım yumurta işine hiç bakmadık açıkcası benimde aklıma gelmedi çünkü öncelikli konum şu spazmdı.

Hatta gebelik olduğu ay 3 yumurta vardı, diğerleri 23-24 mm iken o 16-17 falandı hamile kaldım o yumurta kaldı, bir tek o yumurta kiste dönmüş mü merak ettim doktor ultrasonu çıkarmıştı sordum hiç o bölgeye bakmadım rahim içine baktım dedi. Tekrar bir daha baktı küçülmüş dedi. Bu kadar yani.

Yumurta işine pek takılmadım, öncelikle rahim içi iyi çıksın, rahim kötüyse yumurta olsa neye yarar çünkü.

canım ya tabiki biz biriz artık, birimizin derdiyle üzülüp birimizin sevinciyle seviniyoruz ve senide çok seviyoruz

ay hadi inşallah arkadaşım

bulutcum 2007 yılında annem mide kanserinden babam cilt kanserinden ameliyat oldular. ana babanın hasta olmasının ne oldugunu cok iyi bilirim su an ikiside saglıklı Allahıma bin sukur, Allah senin babanada saglık sıhhat versin , Allah tum hastalara sifa bekleyenlere saglık sıhhat versin dualarını kabul etsin

ajiteannecim insallah hamilesindir, Allah hayırlısı ile saglıkla sıhhatle nasip etsin arkadasım..

Bu arada herkese gunaydın kızlar...

waterscim ve erverdicim ben bu ay sizden cok umutluyum..

İnşallah baban tez vakitte sağlığına kavuşur. Hepinize çok geçmiş olsun.

allah acil şifalar versin. inşallah kolayca atlatıp sağlığına kavuşur

inşallah neden olmasın? yaşın da uygun daha.

valla tavuk mu yumurtadan yumurta mı tavuktan gibi bu mesele yumurta olmadan rahim bir işe yaramıyor rahim sağlam olmayınca da yumurta :roflol:

waters sen yarın mı test yapacaksın inşallah gelmez adetin?
erverdi sana daha var mı ne zamana kadar bekleyeceksin?
herada inşallah yumurtası kaliteli gelişmiştir transferi olacaktır güzel haberlerle gelir

valla tavuk mu yumurtadan yumurta mı tavuktan gibi bu mesele yumurta olmadan rahim bir işe yaramıyor rahim sağlam olmayınca da yumurta :roflol:

aynen öyle valla, yerimseniben bu demek değilki yumurta hiç aklıma gelmiyor, tabiki hep aklımda ama öncelikle rahim içini merak ediyorum. O iyi olduktan sonra ilaç falan elbet bir iki yumurta bulunur.

Ha birde yumurta pazarları aklıma geliyor omlet olarak :dance::dance:

Selam kizlar,transfer iptal. Ne yapayım bunu da yasamak gerekiyormuş. Sizlerin güzel haberleriyle sevineceğim. Kendimizi dışarı attık, eve dönünce mesajlarınızı okur, sohbete katılırım. Sevgiler...

Selam kizlar,transfer iptal. Ne yapayım bunu da yasamak gerekiyormuş. Sizlerin güzel haberleriyle sevineceğim. Kendimizi dışarı attık, eve dönünce mesajlarınızı okur, sohbete katılırım. Sevgiler...

hadi ya (( şu anda seni teselli edemem, çünkü benim kalbim sıkıştı okuyunca.

ama şuna inan zaman herşeyin ilacı, bazı şeylerin üstesinden gelemesekte zaman bize yardımcı oluyor birtanem.

Sana iyi gelecek tek destek eşin, madem birliktesiniz eve dönüyorsunuz sana söyleyebileceğim en makul şey, eve gidince eşine sımsıkı sarıl enerjini at, gerisi boş. Ve ağlamak istiyorsan da ağla, güçlü olmayı bırak o daha çok yoruyor insanı.

Heradam teselli edecek bir kelime bulamıyorum, bogazıma bir yumruk tıkandı.. kalakaldım.. kısmet hayırlısı .. Allah buyuk..

Hereda arkadaşım inan ne diyeceğimi ben de bilmiyorum.Bu sonucu ben beklemiyordum ama yapılacak birşey yok tabi demekki daha zamanı gelmemiş.İnşallah 2010 daha iyi bir sene olacak bizim için.Akşam eşime diyordum 2009'u da bitirdik diye.İki tane biyokimyasal gebelikle sonuçlanan tüp bebek denemesi ile iki kez histereskopi denemesi yani sonuç olarak gebeliği yakalayamadık ama inşallah 2010 daha farklı olacak bizler için benim umudum bu tabiki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…