- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
bekliycez dedi cuma tekrar gidicem 7+0 olmus olacak belkide gitmem pztesi falan giderim ne bileyim icimden hicbisi gelmiyor
Merhaba arkadaşlar, ben de anne olmaya çalışıyorum. Yumurtalıklarımdan biri yok, 38 yaşındayım ve sigara gibi kötü bir alışkanlığım var. Doktorum hamile kalmak istediğimi öğrendiğinde bana SİZ HİÇ HAMİLE KALAMAYABİLİRSİNİZ; YUMURTALARINIZIN SAYISI VE KALİTESİ DÜŞÜK dedi!!! Sesi hala kulaklarımda. Ağlayarak eve döndüm. Sonra eşimle birlikte bir başka doktora gittik, adetin üzerinden tam 12. gün geçmişti. 5 tane yumurta gördü. Hamile kalma şansın %20, gelin doğrudan tüp bebek deneyelim, boşa vakit kaybetmeyelim dedi. Biz çeşitli sebeplerle birkaç ay ertelemeye karar verdik tüp bebek işini. Sadece multivitamin kullandım ve hayatımda ilk defa adetim 1 hafta gecikti. Ailemi boş yere sevindirmemek için kimseye söylemiyorum ama içimde de tutamıyorum. Paylaşmak ihtiyacı hissettim. Yarın hemen bir test alacağım. İnşallah hamileyimdir....
canının yanmasına üzüldüm. neyse geçmiş bitmiş oldu. benim de adetim çok azdı bu sefer. zaten olağanüstü olan miktarı 40 ından sonra devamlı azaldı son kürtajdan sonra iyice azdı günde 1 ped kirlendi falan. sonra da ay boyunca lekelenmeler oldu. bence bunun da rezerv azalmasıyla ilgisi var yaşlanıyoruz ne yazık ki. peki dr sende bu ay hiç yumurta gördü mü onun için baktı mı? bende solda sadece 2 tane vardı ya merak ettim
günaydın karamel
Hepiniz o kadar farklı ve iyisiniz ki..
kendi dertlerinizle ugrasırken bile bana destek olmaktan bir an vazgecmiyorsunuz, cok tesekkur ederim hepnize, tek adınızı saymama gerek yok zaten kac kisiyiz ki burda..
Heradam yarın olacak mı transfer?
Balance Allah nhakkında hayırlısını nasip etsin arkadasım
Erverdim guzel bebek en az senin kadar heyecanla bekliyorum Cuma yı
Karamelim tatlı kadın insallah cektigin sıkıntılar yakında mukafatlar olarak doner sana
Hulyacım Selman Bey ile benimde persembe randevum var ama sanırım gitmeyecegim.. haftaya pztesine falan aldıracagım, umarım gecirdigin operasyondan sonra cok guzel haberşer alırız senden
Roniyam biliyormusun benim midem hic ama hic bulanmadı belki bu da bir olumsuzluk belirtisi..
Denizbulutcum destegin icin cok tesekkur ederim
ıyiki varsınız diyorum ve baska diyecek bisi bulamıyorum
Merhaba arkadaşlar, ben de anne olmaya çalışıyorum. Yumurtalıklarımdan biri yok, 38 yaşındayım ve sigara gibi kötü bir alışkanlığım var. Doktorum hamile kalmak istediğimi öğrendiğinde bana SİZ HİÇ HAMİLE KALAMAYABİLİRSİNİZ; YUMURTALARINIZIN SAYISI VE KALİTESİ DÜŞÜK dedi!!! Sesi hala kulaklarımda. Ağlayarak eve döndüm. Sonra eşimle birlikte bir başka doktora gittik, adetin üzerinden tam 12. gün geçmişti. 5 tane yumurta gördü. Hamile kalma şansın %20, gelin doğrudan tüp bebek deneyelim, boşa vakit kaybetmeyelim dedi. Biz çeşitli sebeplerle birkaç ay ertelemeye karar verdik tüp bebek işini. Sadece multivitamin kullandım ve hayatımda ilk defa adetim 1 hafta gecikti. Ailemi boş yere sevindirmemek için kimseye söylemiyorum ama içimde de tutamıyorum. Paylaşmak ihtiyacı hissettim. Yarın hemen bir test alacağım. İnşallah hamileyimdir....
Hepinize iyi geceler
tedavide olanlara hamile olanlara
ve benim gibi annelik için yeni bir mücadeleye dalacaklara
Hepimize Allah kolaylık versin.
Benim babam cuma hastaneye yatacak.Pazartesi günü ameliyatı var.Aşlece ona yoğunlaştık.Arada sizlere bir bakayım dedim.
Babacığım iyi olmadan kendimle ilgili yol amlamay pozitif enerjim olmaz.
İnşallah sağlığına kavuşması için dualarım onunla ve tüm hasta olanlarla....
allah acil şifalar versin. inşallah kolayca atlatıp sağlığına kavuşurHepinize iyi geceler
tedavide olanlara hamile olanlara
ve benim gibi annelik için yeni bir mücadeleye dalacaklara
Hepimize Allah kolaylık versin.
Benim babam cuma hastaneye yatacak.Pazartesi günü ameliyatı var.Aşlece ona yoğunlaştık.Arada sizlere bir bakayım dedim.
Babacığım iyi olmadan kendimle ilgili yol amlamay pozitif enerjim olmaz.
İnşallah sağlığına kavuşması için dualarım onunla ve tüm hasta olanlarla....
inşallah neden olmasın? yaşın da uygun daha.Merhaba arkadaşlar, ben de anne olmaya çalışıyorum. Yumurtalıklarımdan biri yok, 38 yaşındayım ve sigara gibi kötü bir alışkanlığım var. Doktorum hamile kalmak istediğimi öğrendiğinde bana SİZ HİÇ HAMİLE KALAMAYABİLİRSİNİZ; YUMURTALARINIZIN SAYISI VE KALİTESİ DÜŞÜK dedi!!! Sesi hala kulaklarımda. Ağlayarak eve döndüm. Sonra eşimle birlikte bir başka doktora gittik, adetin üzerinden tam 12. gün geçmişti. 5 tane yumurta gördü. Hamile kalma şansın %20, gelin doğrudan tüp bebek deneyelim, boşa vakit kaybetmeyelim dedi. Biz çeşitli sebeplerle birkaç ay ertelemeye karar verdik tüp bebek işini. Sadece multivitamin kullandım ve hayatımda ilk defa adetim 1 hafta gecikti. Ailemi boş yere sevindirmemek için kimseye söylemiyorum ama içimde de tutamıyorum. Paylaşmak ihtiyacı hissettim. Yarın hemen bir test alacağım. İnşallah hamileyimdir....
valla tavuk mu yumurtadan yumurta mı tavuktan gibi bu mesele yumurta olmadan rahim bir işe yaramıyor rahim sağlam olmayınca da yumurta :roflol:günaydın kızlar,
canım yumurta işine hiç bakmadık açıkcası benimde aklıma gelmedi çünkü öncelikli konum şu spazmdı.
Hatta gebelik olduğu ay 3 yumurta vardı, diğerleri 23-24 mm iken o 16-17 falandı hamile kaldım o yumurta kaldı, bir tek o yumurta kiste dönmüş mü merak ettim doktor ultrasonu çıkarmıştı sordum hiç o bölgeye bakmadım rahim içine baktım dedi. Tekrar bir daha baktı küçülmüş dedi. Bu kadar yani.
Yumurta işine pek takılmadım, öncelikle rahim içi iyi çıksın, rahim kötüyse yumurta olsa neye yarar çünkü.
valla tavuk mu yumurtadan yumurta mı tavuktan gibi bu mesele yumurta olmadan rahim bir işe yaramıyor rahim sağlam olmayınca da yumurta :roflol:
Selam kizlar,transfer iptal. Ne yapayım bunu da yasamak gerekiyormuş. Sizlerin güzel haberleriyle sevineceğim. Kendimizi dışarı attık, eve dönünce mesajlarınızı okur, sohbete katılırım. Sevgiler...
Selam kizlar,transfer iptal. Ne yapayım bunu da yasamak gerekiyormuş. Sizlerin güzel haberleriyle sevineceğim. Kendimizi dışarı attık, eve dönünce mesajlarınızı okur, sohbete katılırım. Sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?