Hepinize iyi geceler
tedavide olanlara hamile olanlara
ve benim gibi annelik için yeni bir mücadeleye dalacaklara
Hepimize Allah kolaylık versin.
Benim babam cuma hastaneye yatacak.Pazartesi günü ameliyatı var.Aşlece ona yoğunlaştık.Arada sizlere bir bakayım dedim.
Babacığım iyi olmadan kendimle ilgili yol amlamay pozitif enerjim olmaz.
İnşallah sağlığına kavuşması için dualarım onunla ve tüm hasta olanlarla....
Selam kizlar,transfer iptal. Ne yapayım bunu da yasamak gerekiyormuş. Sizlerin güzel haberleriyle sevineceğim. Kendimizi dışarı attık, eve dönünce mesajlarınızı okur, sohbete katılırım. Sevgiler...
Hülya'cım bakalım inşallah hayırlısı..halen bir belirtim yok..kahverengi akıntımda yok hiç bir şey yok.
Oğlun nasıl düzeldi mi ? senin durmun nasıl gidiyor, siteye girince bir ara yazarsın. Herkesi takip etmeye çalışıyorum ama bazen yetişemediğim de oluyor, sen de aklımdasın özellikle oğlunun sağlığı inşallah iyi olmuştur diye dua ediyorum aklıma geldiğinde.
hülya sen ne aşamadasın şu an ne yapıyorsun?
hülya cım sağol canım ama benim ümidim yok yaş çok ilerledi preseed ne yapsın. istek ve uğraşma gücü de kalmadı :1no2: bir sonraki ay doktora kontrole gideceğim ama süpriz oldu ve 7 folikül gördü ve başlayalım dedi diyelim inan nasıl başlarım bilmiyorum çünkü hiç gücüm isteğim kalmadı. hatta olmaması gerekiyormuş demek bu başa çıkamayacağım birşey unutmam lazım bebek takıntısını diye düşünüyorum. ne yazdıysa o oluyor sonuçta. allah herkese gönlündekini versin. senin oğluna da acil şifalar versin. demek rahim ağzın o kadar dar. o zaman yeni tüp bebekte histeroskopi çekmiş dr ile devam etmek daha akıllıca herhalde en azından rahmini iyice gördüğü için embriyoları doğru yere bırakır
Selam kizlar,transfer iptal. Ne yapayım bunu da yasamak gerekiyormuş. Sizlerin güzel haberleriyle sevineceğim. Kendimizi dışarı attık, eve dönünce mesajlarınızı okur, sohbete katılırım. Sevgiler...
hulyacım banada dua et olur mu :kedi:
Hadi müjdeli haberi bugün alıcaz mı senden Waterss arkadaşım.Gün içnde seni takip edicem seni bugün.Bir arkadaş daha vardı galiba yeni aramıza katılan adeti geciken adını şimdi unuttum ama iki müjdeli haber bugün bize iyi moral olacak.
Oğlumu sormuşsun.Dün tahlillerimizi tekrarladık.Çünkü bir ay dolmuştu yarın da çapada kontrolümüz var.H.pylori antijenine rastlanmamış bu kez.Sanırım bu iyi haber ama biz yine de sevinemiyoruz.Çünkü bayramdan beri her pazartesi kusma ishalimiz oluyordu.Dün de bu pazartesiyi atlatıcaz mı acaba derken öğlen yemeğe geldiğimizde yine kusma başladı.İshal yoktu bereket onun için kısa sürdü.Akşamüzeri birşeyi kalmadı ama yine pazartesiyi bekliycez bakalım.Kan değerimiz de 0,6 değer yükselmiş.Tabiki çok az bir yükselme ama en azından düşmemiş bu bir ay içinde.Bakalım yarın dr'lar ne yorum yapacak onu bilmiyoruz tabi.
Merhabalar, ben aranıza yeni katıldım. 39 yaşındayım. evlendikten 8 sene sonra ilk tüp bebek denememizi yaptık ve şu an 6 yaşında bir kızım var. 2. tüp bebek denemesine başladım. 03 Aralık 2009 da transfer gerçekleşti. sonucu yarın alacağım. çok heyecanlıyım. sizinle paylaşmak istedim. Herkese sevgiler,yerimseniben
bulut2 babana geçmiş olsun.bir an önce başlarsın umarım tedavine.bizlerinde duaları bir burada
bulutcum 2007 yılında annem mide kanserinden babam cilt kanserinden ameliyat oldular. ana babanın hasta olmasının ne oldugunu cok iyi bilirim su an ikiside saglıklı Allahıma bin sukur, Allah senin babanada saglık sıhhat versin , Allah tum hastalara sifa bekleyenlere saglık sıhhat versin dualarını kabul etsin
İnşallah baban tez vakitte sağlığına kavuşur. Hepinize çok geçmiş olsun.
=deniz bulut;10472931allah acil şifalar versin. inşallah kolayca atlatıp sağlığına kavuşur.
Çok geçmiş olsun arkadaşım.Allah şifa versin.İnşallah en kısa zamanda baban iyileşir arkadaşım.
Merhabalar, ben aranıza yeni katıldım. 39 yaşındayım. evlendikten 8 sene sonra ilk tüp bebek denememizi yaptık ve şu an 6 yaşında bir kızım var. 2. tüp bebek denemesine başladım. 03 Aralık 2009 da transfer gerçekleşti. sonucu yarın alacağım. çok heyecanlıyım. sizinle paylaşmak istedim. Herkese sevgiler,yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?