38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Çok geçmiş olsun arkadaşım.Allah şifa versin.İnşallah en kısa zamanda baban iyileşir arkadaşım.

Selam kizlar,transfer iptal. Ne yapayım bunu da yasamak gerekiyormuş. Sizlerin güzel haberleriyle sevineceğim. Kendimizi dışarı attık, eve dönünce mesajlarınızı okur, sohbete katılırım. Sevgiler...

canım üzüldüm ama demek hayırlısı buymuş. dün senin de içine sinmemişti. erken iptal düşük olasılıklı bir yumurtayı transfer edip 12 gün iğneleri olup beklemekten ve sonra olmamasından iyidir. hele bir de tutup sonra kimyasal veya düşük olması yok mu (sen de yaşadın) büsbütün yıkıyor insanı. 1 ay bekleyeceğim demiştin ama bence acele etmeden rezerv kontrolü yaptır. eğer 7-8 foliküllük süpriz bir ayla karşılaşırsan neden kaçırasın ki? bir de tekrar diyorum başlayacağın zaman adet 18-20. günler arası memorial a git. önceki tedavilerini yumurta sayısını ilaçları falan da söylüyorsun. muayene ediyorlar ve o anki durumuna göre bir protokol öneriyorlar. bazen önde giden bir yumurta oluyor onu baskılamak için 21. gün cetrotide vs veriyorlar. yani görüş bir ne çıkar? eğer maddi olanağın varsa veya başka bir merkezde bu parayı harcayacaksan memorial derim ben. bence bizim gibi rezervi düşük zor hastalarda en başarılı merkez. olunca devlet hastanesinde de olur hikayesi var ona bakarsan doğal da olur ama yüzde kaç olasılık? zaten illa memorial başaracak diye birşey de yok. zaten onlar da olasılığın ne kadar düşük olduğunu söylüyor yani kimse gül bahçesi vadetmiyor. sadece daha iyiler.inşallah bir dahaki denemede harika rezervi ve altın yumurtaları yakalayacaksın :)

Son düzenleme:

Hadi müjdeli haberi bugün alıcaz mı senden Waterss arkadaşım.Gün içnde seni takip edicem seni bugün.Bir arkadaş daha vardı galiba yeni aramıza katılan adeti geciken adını şimdi unuttum ama iki müjdeli haber bugün bize iyi moral olacak.
Oğlumu sormuşsun.Dün tahlillerimizi tekrarladık.Çünkü bir ay dolmuştu yarın da çapada kontrolümüz var.H.pylori antijenine rastlanmamış bu kez.Sanırım bu iyi haber ama biz yine de sevinemiyoruz.Çünkü bayramdan beri her pazartesi kusma ishalimiz oluyordu.Dün de bu pazartesiyi atlatıcaz mı acaba derken öğlen yemeğe geldiğimizde yine kusma başladı.İshal yoktu bereket onun için kısa sürdü.Akşamüzeri birşeyi kalmadı ama yine pazartesiyi bekliycez bakalım.Kan değerimiz de 0,6 değer yükselmiş.Tabiki çok az bir yükselme ama en azından düşmemiş bu bir ay içinde.Bakalım yarın dr'lar ne yorum yapacak onu bilmiyoruz tabi.

hülya sen ne aşamadasın şu an ne yapıyorsun?

Arkadaşım ben bekliyorum şu anda.Geçen hafta perşembe günü histereskopi çekildi Beylikdüzü Medicana Selamn LAÇİN yaptı bu ay histereskopiyi.Rahimde yer yer kanamalı alanlar varmış.Onlardan şüphelenip parça almış patolojiye gönderdi.İltihabik bir durum olabilir dedi.Bu hafta sonuna doğru belli olacak sonuç.Bir de rahim ağzı gerçekten çok dar ve uzunmuş.Hep tarnsferi nasıl yapmıştık bir sorun olmuşmuydu idye sorup duruyor.O da kendinden emin değil bence.Geçen ay da Floransdaki dr'um çok şaşırmıştı.O da aynı soruyu sorup duruyordu.Çok şaşırıyorlar rahim ağzının darlığına.Hatta geçen ay Selman LAçin'e durumu anlattığımda o yanlış işlem yapmıştır diyordu.Bu ay kendi görünce o da hak verdi diğer dr'a.Bizi şaşırtıp duruyorlar işte.Ben de durumlar böyle.
Ben seni takip ediyorum.Kendini toparlamana umutlu olmana çok sevindim.İnşallah bu ay preesedle iyi sonuç alırsınız.

hülya cım sağol canım ama benim ümidim yok yaş çok ilerledi preseed ne yapsın. istek ve uğraşma gücü de kalmadı :1no2: bir sonraki ay doktora kontrole gideceğim ama süpriz oldu ve 7 folikül gördü ve başlayalım dedi diyelim inan nasıl başlarım bilmiyorum çünkü hiç gücüm isteğim kalmadı. hatta olmaması gerekiyormuş demek bu başa çıkamayacağım birşey unutmam lazım bebek takıntısını diye düşünüyorum. ne yazdıysa o oluyor sonuçta. allah herkese gönlündekini versin. senin oğluna da acil şifalar versin. demek rahim ağzın o kadar dar. o zaman yeni tüp bebekte histeroskopi çekmiş dr ile devam etmek daha akıllıca herhalde en azından rahmini iyice gördüğü için embriyoları doğru yere bırakır

Zaman ne gösterir hiç belli olmaz arkadaşım ya.Neden o kadar olumsuz düşünüyorsun.Gerçi bebekler de hep beklenmeyen zamanda gelmiyor mu?2010'un neler getireceğini kimse bilemez canım.Tabi ki senin yaşdıkların az değil.Daha zamana ihtiyacın var bence.
Şu anda ben de tüp düşünmüyorum.Biraz bitkisel tedavileri deniyeyim diyorum.En azından kış çıkana kadar.Birkaç ay sonra yine düşünebilirim ama ne bileyim şu sonucu da bir alayım da bakıcaz önümüze artık.

Balance arkadaşım günaydın canım.Durumlar nasıl.Transferin hayırlı olsun.ınşallah bu kez bebeğine kavuşursun arkadaşım.Dualarım seninle.

Selam kizlar,transfer iptal. Ne yapayım bunu da yasamak gerekiyormuş. Sizlerin güzel haberleriyle sevineceğim. Kendimizi dışarı attık, eve dönünce mesajlarınızı okur, sohbete katılırım. Sevgiler...

canım çok üzüldüm diyecek birşey bulamıyorum. 12 gün stres olacağına baştan olmaması daha iyi eğer benimde negatif çıkarsa 12 günüme yanarım herşeyde vardır,bir hayır canım bu seneyi ben hiç sevmedim inşallah 2010 hepimize uğur getirsin

En azından ishali durmuş, kusması da geçer , H.pylori antijene rastlanmamış olması da iyi bence iyileşecek inşallah, tekrar geçmiş olsun.

Halen regli olmadım belirti yok dünkü gibi devam yarın veya bir sonra ki gün test yapmayı düşünüyorum bugün erken olmaz mı ? Belki erken gebelik testi bulursam eve giderken onu alıp yaparım bugün o hassas olduğundan sonuç verebilir.

*Herada çok geçmiş olsun kardeşim.Ben de 2 kez iptal yaşamıştım çok iyi bilirim şu anda nasıl olduğunu.En kısa sürede toparlanmanı diliyorum.

*Ajiteanne inşallah test sonucun hamile çıkarsın da.Bizlere de moral olur.Çünki hepimiz bu yolda çok hırpalandık.

Arkadaşlar Merhaba,

Ben de yeni geldim, dünkü üst üste aldığımız haberler beni de üzdü..tabiki dünyanın sonu değil ama işin içinde olan bizler bu piskolojinin bizi yıprattığını biliyoruz.

Herada'cım, üzülme demek bir şey ifade etmiyor ne diyeceğimi bilemiyorum şu anı üzerinden atlat tekrar kaldığın yerden devam edeceğiz evvel Allah..durmak yok yola devam.

Karamel'cim, sen de çok zor bir geçirmişsin biraz can yakıcı bir operasyon olduğunu anladım geçmiş olsun, bu durumda şimdi regli olmuşsun demek iyi. Canım bir de sen kürtaj geçirdin belki ondan bu yapışıklık olmuş olabilir ama zaten bu kontroller her şey yolunda gitsin diye yapılıyor yılma ne olur ..

Bulut2, babana çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum
.
Ajiteanne, bir hafta gecikme insanı umutlandırıyor inşallah hamilesindir, bize haber verirsin.

Erverdi'cim sen ne durumdasın ? 18 Aralık'a az kaldı. ınşallah o gün veya sonrasında güzel haberler alacağız.

Balance'cım sen nasılsın ? 2010 inşallah güzel bir yıl olur hepimiz için.

Deniz Bulut cum senin pre-seed ler gelmiştir bugün artık.

Merhabalar, ben aranıza yeni katıldım. 39 yaşındayım. evlendikten 8 sene sonra ilk tüp bebek denememizi yaptık ve şu an 6 yaşında bir kızım var. 2. tüp bebek denemesine başladım. 03 Aralık 2009 da transfer gerçekleşti. sonucu yarın alacağım. çok heyecanlıyım. sizinle paylaşmak istedim. Herkese sevgiler,yerimseniben

Esterya'cım, sen nasılsın ? dinleniyorsun herhalde. Cuma git istersen dünden Cuma'ya 5 gün geçmiş olacak haftasonu merak içinde kalmazsın. Belki doktor pazartesi de çağırır. Cuma 7+0 mı oluyor ? Üzme kendini bebek içerde kendini toparlıyordur, o nedenle merak da kalmamak için istersen gidebilirsin. Kanaman ne durumda azaldı mı ?

waterscim kanamam hiç kalmadı cnm, bide bugun sanki cok hafifcene goguslerim acıyor gibi :) belki cmtesi giderim dr a 7+1 olmus olurum birazcık daha toparlanmıs olur belki bebis :)
işe başladım cnm calısıyorum ama fazla hareket etmiyorum iyiyim böyle :)
ben asıl senden guzel haberler bekliyorum cnm

aramıza hoşgeldin inşallah güzel haberler verirsin.

bulut2 babana geçmiş olsun.bir an önce başlarsın umarım tedavine.bizlerinde duaları bir burada

Çok teşekkür ederim erverdicim bu ay İnşallah sen de anne olursun

Esteryacım çok teşekkürler.Senin de anne babacığın ağır hastalıklar geçirmiş.İnşallah şimdi iyilerdir.Ve İnşallah bu ay annelik müjdesini alırsan da onlara da moral olur bu güzel haber.

İnşallah baban tez vakitte sağlığına kavuşur. Hepinize çok geçmiş olsun.

Sağolasın karamelcim:İnşallah canım Çok teşekkür ederim.Sen pgt li tüp bebeğe ne zaman başlayacaksın?

=deniz bulut;10472931allah acil şifalar versin. inşallah kolayca atlatıp sağlığına kavuşur.

Sağolasın denizbulutçum.Sen ne yaptın?2 yumurtacağın 1 i bari yumoşa dönüşse İnşallah.

Çok geçmiş olsun arkadaşım.Allah şifa versin.İnşallah en kısa zamanda baban iyileşir arkadaşım.

Hülyacım çok teşekkürler.Senin de evladın hastaymış acil şifalar diliyorum kardeşim.

Anne olarak Allah yardımcın olsun.

**waters sana da çok teşekkür ediyorum.Senin de herşey gönlünce olsun.

Ben Cumadan itibaren bir süre yokum.Babamın yanında refakatçi kalacağım.Sonrasında bir süre onların evde kalarak destek olmam lazım.

Hepinize sevgiler.İnşallah ben dönene kadar burada herkes hamile kalır.
Desteğinize teşekkür ederim.Teşekkür ederim.teşekkür ederim.
Şimdilik hoşçakalın....kaydirigubbakcemile3a.s.

Son düzenleme:

Hoşgeldin patikler..yarın o zaman güzel haberi bekliyoruz. Tüp bebek tedavisi gören ya da görecek arkadaşlar var benim tüp bebek durumum yok yani eşim istemediğinden doğal yolla deniyoruz. Sen de bizimle tüp bebek deneyimini paylaşırsan iyi olur diye düşündüm olumlu örnekler önemli şeyler katabilir bizlere. Mesela nerede yaptırdın ?, tahlil sonuçların nasıl çıktı, kaç yumurta toplandı kaçı transfer edilmeye aday oldu vb.. gibi bilgim çok kısıtlı o nedenle çok soramadım senin için uygun sa tabi paylaşırsan seviniriz. Tekrar hoşgeldin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…