waterscim kanamam hiç kalmadı cnm, bide bugun sanki cok hafifcene goguslerim acıyor gibi :) belki cmtesi giderim dr a 7+1 olmus olurum birazcık daha toparlanmıs olur belki bebis :)
işe başladım cnm calısıyorum ama fazla hareket etmiyorum iyiyim böyle :)
ben asıl senden guzel haberler bekliyorum cnm
Hadi müjdeli haberi bugün alıcaz mı senden Waterss arkadaşım.Gün içnde seni takip edicem seni bugün.Bir arkadaş daha vardı galiba yeni aramıza katılan adeti geciken adını şimdi unuttum ama iki müjdeli haber bugün bize iyi moral olacak.
Oğlumu sormuşsun.Dün tahlillerimizi tekrarladık.Çünkü bir ay dolmuştu yarın da çapada kontrolümüz var.H.pylori antijenine rastlanmamış bu kez.Sanırım bu iyi haber ama biz yine de sevinemiyoruz.Çünkü bayramdan beri her pazartesi kusma ishalimiz oluyordu.Dün de bu pazartesiyi atlatıcaz mı acaba derken öğlen yemeğe geldiğimizde yine kusma başladı.İshal yoktu bereket onun için kısa sürdü.Akşamüzeri birşeyi kalmadı ama yine pazartesiyi bekliycez bakalım.Kan değerimiz de 0,6 değer yükselmiş.Tabiki çok az bir yükselme ama en azından düşmemiş bu bir ay içinde.Bakalım yarın dr'lar ne yorum yapacak onu bilmiyoruz tabi.
Karamel arkadaşım sana da geçmiş olsun canım.Ben senin başına geleni ilk defa duyuyorum.Çünkü benim de 3 tane kürtajım var.Histereskopiyi ne zaman yapacaklar.İnşallah bir sorun yoktur.Tüp bebek de sorunsuz olarak tutunur rahime arkadaşım.
Arkadaşlar beni sorarsanız reglim başlamdı halen, kahverengi akıntı da yok, sivilce de yok, göğüslerime arada bir sağlı sollu ağrı giriyor sabahtan beri en fazla 3-4 kere böyle oldu. Bir de çok hafif kasık ağrısı ama hafif.. Bu günün geçmesi lazım test yapmam için yarın ya da öbür gün yapacağım normalde ama bu erken gebelik testi çıkışta bulup alabilirsem aslında eve gidip yapmak da istiyorum, erken geblik testleri normal gecikme sonrası testlere göre daha hassastır öyle değil mi ? Gerçi köşebaşı eczanelerde bulunmaz bir AVM eczanesinden alabilirim.
Hoşgeldin patikler..yarın o zaman güzel haberi bekliyoruz. Tüp bebek tedavisi gören ya da görecek arkadaşlar var benim tüp bebek durumum yok yani eşim istemediğinden doğal yolla deniyoruz. Sen de bizimle tüp bebek deneyimini paylaşırsan iyi olur diye düşündüm olumlu örnekler önemli şeyler katabilir bizlere. Mesela nerede yaptırdın ?, tahlil sonuçların nasıl çıktı, kaç yumurta toplandı kaçı transfer edilmeye aday oldu vb.. gibi bilgim çok kısıtlı o nedenle çok soramadım senin için uygun sa tabi paylaşırsan seviniriz. Tekrar hoşgeldin.
aramıza hoşgeldin inşallah güzel haberler verirsin.
inşallah güzel haberleri verirsin ama onlar eğer pahalı ise bence uğraşma direk kan testi yaptır
Hoşgeldin patikler..yarın o zaman güzel haberi bekliyoruz. Tüp bebek tedavisi gören ya da görecek arkadaşlar var benim tüp bebek durumum yok yani eşim istemediğinden doğal yolla deniyoruz. Sen de bizimle tüp bebek deneyimini paylaşırsan iyi olur diye düşündüm olumlu örnekler önemli şeyler katabilir bizlere. Mesela nerede yaptırdın ?, tahlil sonuçların nasıl çıktı, kaç yumurta toplandı kaçı transfer edilmeye aday oldu vb.. gibi bilgim çok kısıtlı o nedenle çok soramadım senin için uygun sa tabi paylaşırsan seviniriz. Tekrar hoşgeldin.
Pahalıysa almam zaten , günü bir geçsin hele bir de alırım akşam regli olurum elimde patlar neme lazım. Bu kadar bekledim biraz daha bekleyeyim.
Hoşbulduk...
Tabiiki paylaşırım ne demek... ilk tüp bebek denemem Kadıköy Şifa Hastanesinde olmuştu. Önemli olan dr tabii biliyorsun. dr.'um Aytuğ Kolonkaya idi. tabii o zaman yaşım 33 idi ve 11 yumurtada 7 tanesi döllenmişti ve 4 tane transfer etmişt. bir tanesi tuttu. Şimdi ise yine Aytuğ Bey'e gidiyorum. ondan asla vazgeçmem. Şu an Medical Park Göztepe'de. şu an yaşım 39 olduğu için 6 tane yumurta toplandı 4 tanesi döllendi. Ancak iki tanesi iyi kalitede diğer iki tanesi ise normal kaliteteydi. dördünü de transfer etti. yarın kısmetse sonucu alacağım. Umarım yaşın olumsuz bir etkisi olmaz...yerimseniben
hayırlı olsun inşallah fazla bekletmez hemen gelir a.sHoşbulduk...
Tabiiki paylaşırım ne demek... ilk tüp bebek denemem Kadıköy Şifa Hastanesinde olmuştu. Önemli olan dr tabii biliyorsun. dr.'um Aytuğ Kolonkaya idi. tabii o zaman yaşım 33 idi ve 11 yumurtada 7 tanesi döllenmişti ve 4 tane transfer etmişt. bir tanesi tuttu. Şimdi ise yine Aytuğ Bey'e gidiyorum. ondan asla vazgeçmem. Şu an Medical Park Göztepe'de. şu an yaşım 39 olduğu için 6 tane yumurta toplandı 4 tanesi döllendi. Ancak iki tanesi iyi kalitede diğer iki tanesi ise normal kaliteteydi. dördünü de transfer etti. yarın kısmetse sonucu alacağım. Umarım yaşın olumsuz bir etkisi olmaz...yerimseniben
Paylaşımın için teşekkür ederim. Bu son yapılan demen dee olumsuz gözükmüyor iki tane iyi kalitede yumurta çok iyi bence, hayırlısı olsun . Bu arada ücretler ne mertebede + ilaçlar mı ? İlaçları biz mi alıyoruz yoksa hastane mi veriyor ?. Çok teşekkürler, iyi haberler bekliyoruz.
hayırlı olsun inşallah fazla bekletmez hemen gelir a.s
Rüzgardeniz arkadaşım nasılsın.Bebek nasıl?
Selam kizlar,transfer iptal. Ne yapayım bunu da yasamak gerekiyormuş. Sizlerin güzel haberleriyle sevineceğim. Kendimizi dışarı attık, eve dönünce mesajlarınızı okur, sohbete katılırım. Sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?