38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Heradacım tekrar tekrar çok geçmiş olsun.Benimde 2 kez ipatil olmuştu çok iyi anlıyorum.
Allah güç versin.

Çok teşekkür ederim erverdicim bu ay ınşallah sen de anne olursun

Esteryacım çok teşekkürler.Senin de anne babacığın ağır hastalıklar geçirmiş.ınşallah şimdi iyilerdir.Ve ınşallah bu ay annelik müjdesini alırsan da onlara da moral olur bu güzel haber.

Sağolasın karamelcim:ınşallah canım Çok teşekkür ederim.Sen pgt li tüp bebeğe ne zaman başlayacaksın?

Sağolasın denizbulutçum.Sen ne yaptın?2 yumurtacağın 1 i bari yumoşa dönüşse ınşallah.

Hülyacım çok teşekkürler.Senin de evladın hastaymış acil şifalar diliyorum kardeşim.

Anne olarak Allah yardımcın olsun.

**waters sana da çok teşekkür ediyorum.Senin de herşey gönlünce olsun.

Ben Cumadan itibaren bir süre yokum.Babamın yanında refakatçi kalacağım.Sonrasında bir süre onların evde kalarak destek olmam lazım.

Hepinize sevgiler.ınşallah ben dönene kadar burada herkes hamile kalır.
Desteğinize teşekkür ederim.Teşekkür ederim.teşekkür ederim.
Şimdilik hoşçakalın....kaydirigubbakcemile3a.s

Herada canim cok uzuldum. Ama senin de dedigin gibi 12 gun sonra negatif cikmasindansa simdi olmamasi daha iyi. Insallah bir dahaki sefere.

Kızlar selam,eskilerden kalma bir isimim ama genelde ara ara okuyorum yazılanları.
Herkese kolaylıklar diliyorum bu yolda..

WATERS bari sen bize güzel haber verirsin inan okadar ihtiyacımız varki iyi habere....................PATİKLER hoşgeldin trasverin hayırlı olsun inşallah yarın güzel haberle dönersin

denizkarayurt taze anne hoşgeldin.nasılsın?bebiş nasıl.önceki selamlarım geldimi sana?hoşçakal

waters hızlı hızlı okurken yanlış anlamışım daha regl olmamışsın harf sürçmüş bende yanlış anlamışım canım.oh iyi o zaman.keşke bugün beta hcg yaptırsaydın yaa.şimdi belli olurdu.olsun geç olsun yeterki olsun

erverdicim inşallah süslerini yakın zamanda asarsın ....canım gönlü güzel arkadaşım inşallah bizleri sevindirirsin allaha emanet olun adet olmayınnnn ..]]

amanında amanın kim gelmiş nerdesin zilli özlettin valla teşekkür ederiz dileklerin için
Cadıdan giremiyorum pek,girmeye çalışıyorum.
Yazılanları okuyamadım bu aralar,sende ne var ne yok.
Özledim seni kızzzzz...
Sanırım ben de önümüzdeki aylarda kardeş yapmak için kolları sıvayacağım Beraya..
Üç tane bebemiz çok üşümüş dolapta,alayım da ısıtayım az onları diyorum :)

Sevgili waterss, balance, erverdi

ınşallah ikiz anneleri olursunuz.Hadi testleriniz yüksek en idealinden çıksın ınşallah.:Saruboceq:

patikler hoşgeldin canım.

Dilarem sana da selamlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…