Kızlar selam,eskilerden kalma bir isimim ama genelde ara ara okuyorum yazılanları.
Herkese kolaylıklar diliyorum bu yolda..
allah acil şifalar versin. inşallah kolayca atlatıp sağlığına kavuşur
inşallah neden olmasın? yaşın da uygun daha.
valla tavuk mu yumurtadan yumurta mı tavuktan gibi bu mesele yumurta olmadan rahim bir işe yaramıyor rahim sağlam olmayınca da yumurta :roflol:
waters sen yarın mı test yapacaksın inşallah gelmez adetin?
erverdi sana daha var mı ne zamana kadar bekleyeceksin?
herada inşallah yumurtası kaliteli gelişmiştir transferi olacaktır güzel haberlerle gelir
Merhabalar, ben aranıza yeni katıldım. 39 yaşındayım. evlendikten 8 sene sonra ilk tüp bebek denememizi yaptık ve şu an 6 yaşında bir kızım var. 2. tüp bebek denemesine başladım. 03 Aralık 2009 da transfer gerçekleşti. sonucu yarın alacağım. çok heyecanlıyım. sizinle paylaşmak istedim. Herkese sevgiler,yerimsenibehoşgeldin patikler;umarım sonucun pozitif olur.bizede moral olur canım.hoşçakal.olmzsada ümitsizliğe kapılma biz buradayız iyi günde kötü günde.......hoşçakal
Kızlar selam,eskilerden kalma bir isimim ama genelde ara ara okuyorum yazılanları.
Merhabalar, ben aranıza yeni katıldım. 39 yaşındayım. evlendikten 8 sene sonra ilk tüp bebek denememizi yaptık ve şu an 6 yaşında bir kızım var. 2. tüp bebek denemesine başladım. 03 Aralık 2009 da transfer gerçekleşti. sonucu yarın alacağım. çok heyecanlıyım. sizinle paylaşmak istedim. Herkese sevgiler,yerimsenibehoşgeldin patikler;umarım sonucun pozitif olur.bizede moral olur canım.hoşçakal.olmzsada ümitsizliğe kapılma biz buradayız iyi günde kötü günde.......hoşçakal
desteğin için çok teşekkür ederim. sonuç pzitif de olsa negatif de olsa sizlerle yazışmaya devam edeceğim... dediğin gibi inşallah pozitif çıkar da herkese moral olur...süprizzzzz
Cadıdan giremiyorum pek,girmeye çalışıyorum.amanında amanın kim gelmiş nerdesin zilli özlettin valla teşekkür ederiz dileklerin için
Hadi bakalım,yarın sevinç rüzgarları essin burada umarım:Saruboceq:desteğin için çok teşekkür ederim. sonuç pzitif de olsa negatif de olsa sizlerle yazışmaya devam edeceğim... dediğin gibi inşallah pozitif çıkar da herkese moral olur...süprizzzzz
Hadi bakalım,yarın sevinç rüzgarları essin burada umarım:Saruboceq:
inşallah arkadaşım yaaa...hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?