38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Dilosum canim seni coook ozledim. Berayi op benim icin.
Simdi doktorum aradi kan sonuclarim gayet iyiymis. Tek faktor yas dedi. Onun disinda hersey iyiymis. Ben de o zaman amniyo olmak istemiyorum dedim.
Hamileligim iyi gidiyor bulantilarim gecti. Bazen basagrim oluyor onun disinda iyiyim cok sukur.
Cok heyecanliyim bebegimi dusundukce icimi bir sicaklik kapliyor.
Dilerim bu topicteki herkes anne olur.
sen nasilsin canim

Kizlar bugunku kotu haberlerden sonra iyi bir haber vereyim size. Kan sonuclarim iyi cikti cok sukur. Ben de amniyosentez yaptirmamaya karar verdim. Insallah dogru bir karar almisimdir. Benim icin dua edin lutfen.
Umarim hepiniz bu asamalar gelirsiniz ve umarim hepimiz saglikli bebislerimizi kucagimiza aliriz
Balance canim senin icin cok dua ediyorum. Insallah bu defa olucak canim

hadi hayırlısı canım 3 tanemi maşallah anasına sıkı tutunur inşallah...
Beş gün sonra halay mı çekiyoruz yani Balance :)
Zamanı geldi ben buna inanıyorum..

inşallah halay çekeriz diğerini düşünemiyorum artık

canım çok sevindim inşallah bu sefer sonuna kadar sağlıkla devam edecek

oh çok şükür iyi olmasına sevindim allaha emanet olun canım.. sağol inşallah

everdi inşallah adetin hiç gelmezde o süslari asmak kısmet olur en çok sana sevineceğim inan. inşallah senin de güzel haberlerini bekliyorum opuyorumnanaktan

Sevgili roniyam
bu harika bir haber.ınşallah Allahım evladını sağlıkla eline versin.

Deniz bulut ve balance sizleri de online görüyorum.ESki sayfalarda sizlerede mesaj yazmıştım okursunuz.
BUgünden sonra ben babamın yanında olmak için sizlerden izin istiyorum.
Şımdlik hoşçakalın.ESki sayfaya bakmayı unutmayın.

süper bir haber bu. kararın hayırlı olsun en iyi sen bilirsin. dualarımız senle ve bebişle, minik sağlıkla sana gelecek annesi

Selam Arkadaşlar,

Biraz uzun olacak ama bugünlük affedin n'olur.

Hepinize, günümü ışıtan güzel mesajlarınız için çokkkk teşekkür ederim. Bu süreci sadece eşim ve arkadaş no.1'im biliyordu ama çok iyi biliyordum ki benim kocaman bir arkadaş grubum daha var; birbirimizi çok iyi anlıyoruz; dertlerimiz, müjdelerimiz bir.

Tuhaf bir şekilde belki de, iyi olduğumu söyleyerek içinizi rahatlatayım. Dün gece arkadaşım ve eşimle birlikte uzun uzun konuştuk, o kadar içten yüksek sesle dua ettim ki, şaşırdılar. Daha önce de yazdım ya, sonu gelmeyecekse, sağlıkla ve hayırlısıyla, gerçekten bugün bitsin, devamı gelmesin diye dua ettim. Allah gönlüme göre verdi diyeyim. Evet, sabah tekrar duyunca biraz zırladım ama 12 gün daha umut et, sonra negatif sonuçla tekrar yıkıl, olmazdı. Bunu negatif sonuçlanmış bir aşılama gibi düşünebilirim. Miktarı yüksek de olsa aynı ilaçlar, aynı muayene rutini, tek fark OPU ve sizlere yemin ediyorum bu tedavi sürecinin en hoşuma giden bölümü o, o yarım saatlik dünyadan kopuş, o uyku hali, deli demeyin, acayip hoşuma gidiyor. Dolayısıyla bu tüp denemesi gerçekten pek hırpalamadı beni.

Bugün biraz zırladım, sonra kendime geldim ve sonra üçlü grup, polenezköy ve şile'de, aynı Erverdi'nin yaşadığı gün gibi yedik, içtik, az önce de eve girdik. Eve girince de doktorum aradı, çok güzel bir konuşma yaptık. Daha önceki merkezi bir hafta kadar sonra arayıp herkese fırça çektiğim için (kimse beni aramamıştı, umurlarında değildi benim negatif sonucum), için için güvendiğim doktorum da beni aramazsa ya diyordum, korktuğum gibi çıkmadı şükür; haftaya konuşmak üzere muayenehanesine davet etti, canım ya.

Bu sanırım ilk kez acı biber yedikten biraz sonra alınan ikinci bir biber lokması gibiydi, can yaktı ama ilki gibi değil. Aralarda üzülebilirim ama yol uzun ya da kısa, yola çıktım bir kere, geri dönemem.

Karamel'cim, bak yukarıda yazdım, benim için üzme kendini. Sen nasılsın? Regli normal gelişiyor mu, histeroskopi için ne zaman gidiyorsun?

Esterya'cım, kanamanın kesilmesine çok sevindim. Cumartesi gününü iple çekicem, güzel haberler vereceksin bize, emin ol, bak ne güzel göğüslerin de acımaya başlamış. Haydi arkadaşım, hamileliğin hayırlı uğurlu olsun, dualarım seninle.

Bulut'çum, babana acil şifalar diliyorum, sana da yüksek moral ve kolaylıklar. Ne olur güzel haberleri bizle de paylaş.

Ajiteanne, hoşgeldin arkadaşım. Güzel haberlerini bekliyoruz, senle mutlu olalım, haydi.

Hülya'cım, oğlunun değerlerindeki düzelmeye çok mutlu oldum. ınşallah gün be gün daha iyiye gidecek. Test sonuçların da inşallah güzel gelecek. Haklısın arkadaşım, 2009'u pek sevmedik, inşallah 2010 hepimizin yılı olacak.

Deniz Bulut'çum, detaylı mesajın için çok teşekkür ederim. Memorial'a gideceğim, tavsiyene uyacağım. Yarın Çider'e üyelik konusunu halletmeliyim. Bu durumda benim ayın 18-20'si arası gitmem lazım değil mi, neticede artık ilaç kullanmıyorum. Bir de kürleri sen biliyorsun, Dilkalman da tavsiye etmiş, kür için regli olmayı mı beklemeliyim? Ne dersin, ne dersiniz kızlar?
Ben gerçekten böyle bir günde hala umutluyum, seninle benzer yollardan geçiyoruz, ne olursun, en çok ihtiyacın olan şeyi, umudu esirgeme kendinden. ınan 7 folikül dendiği zaman, enerjini içinde hissedeceksin. Öyle bir ayı es geçme lüksümüz yok ki arkadaşım, inşallah korktuğun gibi çıkmayacak ve yakın zamanda foliküller için müjdeli haber yazacaksın bu foruma.

Waterss'çım, senin için dua ediyorum bol, bol. Müjdeli haber alacağız inşallah, yarın gün boyu kontrol edeceğim topiğimizi.

Balance'çım, yolu yarılıyorsun hayırlısıyla. Hiç aklına kötü birşey getirme, bu sefer olacak, inan.

Dilkalman'cım, sağol arkadaşım desteğin için. Bugünkü ruh halimi o kadar iyi anlatıyor ki yazdığın ata sözü. Sağol desteğin için güzel hamile. Soruyorum cevap vermiyorsun, cinsiyeti ne bebişinin? Allah hayırlı, sağlıklı, keyifli bir doğum nasip etsin güzel arkadaşıma.

Patikler, yarın iki güzel haberden biri de senden gelecek inşallah. Duayla bekliyoruz.

Erverdi'cim, güzel ve detaylı mesajın için çok sağol. Bu tedaviler esnasında, eşimi çok hırpaladığımı hissediyorum, görüyorum, canım benim, gık demiyor. Bazen sanki o yenilgi, o acı sadece benimmiş gibi geliyor ama hayır tabii ki, dert ikimizin, bizim hayatımızın. O yüzden bugün sevgilime de iyi geldi, beni mutlu gördükçe yüzü ışıdı canımın, ben de uslu kız oldum, ona çok iyi davrandım, davranmaya devam ediyorum

Biz seninle geri sayımdayız, inşallah müjdeni alacağız bu hafta, inancını sakın yitirme güzelim.

Roniyam'cım, sağol arkadaşım. Bol keyifli, sağlıklı bir hamilelik diliyorum sana. Test sonuçlarını bizle de paylaş olur mu güzel hamile?

Hoşgeldin Dilarem, topiğe yeni girdiğim dönemlerden hatırlıyorum seni. Çok sevindim kızına kardeş getirmek için kolları sıvamana. Seni burada görmek güzel.

Son düzenleme:
Roniyam'cım,

Gözün aydın, çokkkkkk sevindim test sonuçlarının güzel gelmesine. Keyifli bir hamilelik diliyorum arkadaşım. Süper bir haber bu.

Bende senden haber var mı diye girdim ama açıkcası bugün için girmez diyordum. Kendini toparlamış olmana çok sevindim.

Her zaman demiyormuyuz allah hakkımızda hayırlısını versin.

Bende senden haber var mı diye girdim ama açıkcası bugün için girmez diyordum. Kendini toparlamış olmana çok sevindim.

Her zaman demiyormuyuz allah hakkımızda hayırlısını versin.

Canım benim, sağolasın. Bu tedavi boyunca hayırlısıysa olsun demiştim zaten (normalde hayırlı değilse bile hayırlı kıl, tez zamanda olsun gibi, tam benim gibi bir prematüre doğmuş hatuna yaraşır dua ederdim , ne yapalım zamanı değilmiş demek ki.

Sen kendinle ilgili haber ver ama, merak ediyorum

herada, bakalım tekrar git doktora bir etraflıca konuş, belki protokol değiştirirler ve faydalı olur.
Beni sormuşun dünkü müdahale ile rahimde biriken kan boşaldı. Cuma içinde histeroskopi randevusu aldım.

Kendi doktoruma moralimin bozuk olduğunu yapışıklığı dert ettiğimi, ama açılma işleminde az kan geldiğini yazıca, kanama miktarı önemli değil dedi. (bunu diyen 2. doktor) ancak rahim duvarında kısmi yapışıklık olabilir diye düşünsemde alet çok rahat geçti dedi. Bilemiyorum kısmet artık. O yüzden fazla bekleyemedim biran önce randevu aldım.

moralinizi bozacak bir durum yok kanama miktarı önemli değil siz daha yeni hamile kaldınız kısmi rahim duvarı yapışıklığı olabilir ama alet rahat geçti , bence siz tüp bebek merkezine gidin Nuri bey bir görsün bugün olmazsa yarın (bahsettiği yer senin gittiğin yer)

demiş aynen kopyaladım

Aklında kalmasın Karamel'cim, iyi yapmışsın. Cuma kaçta randevun? Güzel haberler almanı canı gönülden diliyorum ve inan öyle olacak.

3. bir doktor görüşü olsun, benim doktorum da hem normal zamanlar için hem kürtaj sonrası ilk kanama için miktarın hiç önemli olmadığını söylemişti. ıçin rahat olsun canım benim.

Karamel'cim, özellikle merkez ile ilgili görüş yazmadım, ta ki sen sorana kadar da gık etmem, zaten çok ama çok kısıtlı bir görüş bildireceğim diyeyim. Söylemedin sanırım başka bir merkeze gideceğini ancak bence söylemelisin. Özellikle de hamilelik takiplerini o merkeze değil de kendi doktoruna yaptırmayı düşünüyorsan. Aklını karıştırmayayım diyorum ama yine de söylemeden edemedim, kusuruma bakma.

canım benim görüşlerini kısıtlı değil vaktin olduğunda noktasına kadar bilmek isterim, özelden yada maille yollayabilirsin. (arkadaşlar böyle dememin nedeni üye olmayan herkesin okuyabildiği bir forum olduğu , herada da isim belirteceği için bilinsin istemeyebilir)

ınşallah o günleri görürsem takiplerimi kendi doktorum yapacak zaten kendi onlar takip yapmıyor dedi.

Bir şekilde söylemeliyim, bebek diye 3,5 atan bana gittin değilmi aramadın beni değince ne diyeceğimi şaşırdım. Yok önce bu adeti bekledim aklım bunda falan dedim. Dün yine git herşeyi anlat zaten nuri bey beni arar bende anlatırım banada bilgi ver dedi.

Off arada kaldım, akşam adamım tüpçü , tüpçüdür kafanı karıştırma Selim Bey çok iyi bir doktor dedi. Aslında bir sürü yer dolaşmak istemiyor Türkçesi bu. fisfisfis

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…