Cadıdan giremiyorum pek,girmeye çalışıyorum.
Yazılanları okuyamadım bu aralar,sende ne var ne yok.
Özledim seni kızzzzz...
Sanırım ben de önümüzdeki aylarda kardeş yapmak için kolları sıvayacağım Beraya..
Üç tane bebemiz çok üşümüş dolapta,alayım da ısıtayım az onları diyorum :)
Sevgili waterss, balance, erverdi
İnşallah ikiz anneleri olursunuz.Hadi testleriniz yüksek en idealinden çıksın İnşallah.:Saruboceq:
patikler hoşgeldin canım.
Dilarem sana da selamlar...
hadi hayırlısı canım 3 tanemi maşallah anasına sıkı tutunur inşallah...Cadıdan giremiyorum pek,girmeye çalışıyorum.
Yazılanları okuyamadım bu aralar,sende ne var ne yok.
Özledim seni kızzzzz...
Sanırım ben de önümüzdeki aylarda kardeş yapmak için kolları sıvayacağım Beraya..
Üç tane bebemiz çok üşümüş dolapta,alayım da ısıtayım az onları diyorum :)
Beş gün sonra halay mı çekiyoruz yani Balance :)
Zamanı geldi ben buna inanıyorum..
Kizlar bugunku kotu haberlerden sonra iyi bir haber vereyim size. Kan sonuclarim iyi cikti cok sukur. Ben de amniyosentez yaptirmamaya karar verdim. Insallah dogru bir karar almisimdir. Benim icin dua edin lutfen.
Umarim hepiniz bu asamalar gelirsiniz ve umarim hepimiz saglikli bebislerimizi kucagimiza aliriz
Balance canim senin icin cok dua ediyorum. Insallah bu defa olucak canim
Kizlar bugunku kotu haberlerden sonra iyi bir haber vereyim size. Kan sonuclarim iyi cikti cok sukur. Ben de amniyosentez yaptirmamaya karar verdim. Insallah dogru bir karar almisimdir. Benim icin dua edin lutfen.
Umarim hepiniz bu asamalar gelirsiniz ve umarim hepimiz saglikli bebislerimizi kucagimiza aliriz
patikler yarin guzel haber ver bize. bekliyoruz
Bende senden haber var mı diye girdim ama açıkcası bugün için girmez diyordum. Kendini toparlamış olmana çok sevindim.
Her zaman demiyormuyuz allah hakkımızda hayırlısını versin.
Karamel'cim, özellikle merkez ile ilgili görüş yazmadım, ta ki sen sorana kadar da gık etmem, zaten çok ama çok kısıtlı bir görüş bildireceğim diyeyim. Söylemedin sanırım başka bir merkeze gideceğini ancak bence söylemelisin. Özellikle de hamilelik takiplerini o merkeze değil de kendi doktoruna yaptırmayı düşünüyorsan. Aklını karıştırmayayım diyorum ama yine de söylemeden edemedim, kusuruma bakma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?