38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Merhaba kızlar,

Geçmişi okuyayım dedim ama o kadar almış başını gitmiş ki sayfalar otur kalk, otur kalk bir türlü okuyamadım. Umarım güzel haberler vardır. Biriniz bana özet geçerse sevinirim :)

Ben Cumartesi evime döndüm oğluşumla. Kendi düzenimi kurmaya çalışıyorum. Umarım yakında bunu becerebilirim. Bu arada her zaman aklımda ve dualarımdasınız.

İyiyim güzel anne,yorgun ama mutlu bir savaşçıyım.
İşin komiği cesurum da ikinciyi düşünecek kadar,hadi b ir de ikiz olursa benimki deli cesareti diyorum.
Amniyosenteze gerek yok bence de,gereksiz stres,kafayı yeme noktasına getirmişti beni o üç hafta.
Çoook sağlıklı bir bebeğin olacak,tadını çıkar ne güzel hamileliğinkaydirigubbakcemile3

Kızlar eve gelirken fortel in erken gebelik testini aldım yaptım. Sonuç Negatif. Hayal mayal ikinci çizgi var ama sonuç negatif olarak değerlendirilecek bir sonuç. Muhtemelen kimyasal gebelik oldu yine . Eylül de de reglimi bir gün geçince yapmıştım negatifti 6 gün sonra regli olmuştum, altı gün geçtikten sonra kan testi çıka çıka 13 çıkmıştı. Bu da ona benzer bir şey.ınşallah dış gebelik olmaz.Bu ay da kalitesiz bir yumurta yapacak bir şey yok. Ben zaten Herada nın son tüp denemesinden anladım.3 yumurta topladılar olmadı oysa benim bir yumurta şansım vardı olmaması çok normaldi böyle doğal yoldan uğraşmakla kaliteliye denk gelmek samanlıkta iğne aramak gibi bir şey.Kaliteliye denk geldin diyelim bu sefer sperm ile buluşturamazsan al bir başarısızlık daha.

Bu arada testi 3 saat 15 dk sıkışıklıkla çok az sıvı tüketerek yaptım. Normal gebelik testi değil ki , regliden bir hafta önce gebeliği öğrenebildiğin bir test aldım. Durum böyle kızlar..şimdi mısır patlattım onları yiyorum..

Bu arada göğüslerim sızlıyor bazen karnımın sol alt tarfı ağrıyor..bazen ağrımıyor.

Erverdi cim işallah senden güzel bir haber alırız Cuma veya sonrasında ki Cumartesi

Canim kararina cok sevindim. Hadi bakalim gonlunden ne geciyorsa o olur insallah.Ama ikiz zor olur ya. Bence beraya yakisikli bir erkek kardes gelsin.
Amniyoya gerek gormedim cunku benim ikinci bebegime otopsi yapilmisti ve herseyi normal olan bir kiz cocugu cikmisti. eger onda bir kromozom anomalisi ciksa hic dusunmeden yapardim. Ama simdi kan sonuclari ve USG iyi cikinca acikcasi bu bebisimi riske atmak istemiyorum. Amniyosentezde bebegin kalbinin durmasi benim Down sendromlu bebek dogurmamdan daha yuksek. O yuzden yaradana siginip boyle bir karar aldim. insallah Allahim yuzumu guldurur.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Rüzgar Deniz'cim,

Evinize döndüğünüz demek, harika. Bol keyifli günler diliyorum Rüzgar bebekle.

Bulut'çum,

Hoşgeldin, umarım test sonuçların bu kez yüzünü güldürecek. Bizleri de haberdar et lütfen.

Waterss sevgili arkadaşım,

Fortel bile olsa, regliniz geçmeden sabah ilk idrarınızla yapın derler testi, benden söylemesi. ınşallah tahmin ettiğin gibi değildir, güzel sonuçlar istiyoruz artık.

Yazdığım için de pişman oldum bir an, ah be arkadaşım onu ben yaşadım, sen değil. Niye öyle diyorsun, illa her ay kalitesiz yumurtaya denk gelecek değiliz ki, bak bana neler yazdım bugün, belki de karalar bağlamam gereken bir gün, inan 12-13 gün önce, tedaviye başlarkenden daha moralliyim. Ne olursun, bir ya da üç ya da on, zamanı gelince bebeklerimizin gelme vaktinin, gerçekten inanıyorum o ay bize kaliteli yumurtaların bahşolacağına. Ne olursun, seni istemeden de olsa üzmüş, umudunu törpülemiş olmayayım. Sevgiler.

Hayır Herada cığım sen ben üzmedim gerçekler ortada başarısız tüplerin ve benim gibi durumların altında yatan gerçek kalitesiz yumurta yani sen istediğin kadar sperm ve yumurtayı buluştur ama iş yumurtada bitiyor. Yazdığın hiç bir şey için pişman olma burası gerçekleri görme ve içimizi dökme , birbirimize destek olma ortamı tabi her şey yazılacak çizilecek, bugün siteye giren bir arkadaş da yazdı 11 yumurta toplanıyor galiba 6-7 tanesi transfer edilebilir deniyor ve bunlar dölleniyor ama 2 tanesi iyi kalite 2 tanesi orta yani 11 de 2, benim de bir yumurta sıfır kalite işte.

Lütfen üzülme sen olur mu ?

iyi akşamlar waters;silikte olsa ikinci çizginin olması iyi değilmi.hamilelik yoksasadece tek çizgi olur .negatifte ben öyle biliyorum.pozitiflerdede çizginin biri tam pembe olmuyor ilk pencere gibi.sen en iyiyimi beta hcg yaptır da rahat edelim emin olalım derim.yine de tabiii ki sen bilirsin arkadaşım

Çok erken bir dönemde yapsaydım o silik hayal çizgi umut olabilirdi Erverdi de bu erken gebelik testi yani hassas, çıkması lazımdı, yarın olsun da bir bakayım kan testi yapacak mıyım ama anlattığım tablo değişmez hiç zannetmem.Yaptırırsam zaten yazarım size.

kızlar amiyosentez nedir neden yapılır

Amniyosentez, bebekte down sendromu ve başka kromazomal bozukluklar var mı diye karna iğne batırılarak bebeğin bulunduğu keseden amniyo sıvı çekilerek ( bebeğin idrarla karışık suyu ) yapılır sonuç 2 haftada alınır. Öncelikle 2 li ve 3 lü test ( şimdi 4 lü test olmuş ) yapılır, olasılık hesabı sonucu doktor yapalım veya gerek yok der. Ben yaptırmıştım. Olasılık testlerim iyi çıkmıştı ama olasılık testi olduğu için güvenemedim bastırınca doktor yaptı çünü anne isterse yapmak zorundalar. İşi bilen kişi yaparsa düşük riski uçağa bindiğinde uçağın düşme riski kadar az bir ihtimal.

güzel anne iyi olmana çok sevindim. inşallah oğluşunla biran önce düzenini kurar güle güle büyütürsün kaydirigubbakcemile3

waters açıklmış 35 yaş üstü tavsiye ediliyor 2 li ve 3 lü testler iyi çıksa bile. 16.-20. haftalar arası yapılıyor. down sendromu gibi genetik hastalıkları bulmak için

canım bence hamilesin. :teytey:birinde okumuştum erken gebelik testi yazdığına bakma hamile olduğu halde adete 2 gün kala falan çıkmamış. tüpte de diğer idrar testlerine göre daha önce sonuç vermiyor. yani inşallah birkaç güne adet olmazsan kan testini yaptırırsın tam seviniriz. kaydirigubbakcemile5acaba preseed işe mi yaradı dersin ?yerimseniben sen bizlere bakma canım hem ben 39 ve 41 yaşında normal yolla 2 kere hamile kaldım. bozan salak ben oldum. olunca oluyor yani. :smiley-cool:

herada iyi olmana gerçekten çok sevindim.ne yapalım iptal olması 12 gün beklemekten iyidir. inşallah bir sonraki sefere. benim aklım karıştı şimdi. benim hiç iptalim olmamıştı. sen şimdi ne zaman adat olacaksın? yaklaşık 10-14 gün sonra mı? o adette başlamayı düşünüyor muydun? öyleyse memoriala haftaya gitmen lazım herhalde :uhm: ya da adet olup 17-20. günü arası gideceksin. valla çidere üye ol git memorial a en fazla 150 lira gider biz nerelere neler verdik değil mi? tabii doktorunu da bırakma ama bir de onların görüşünü al.

amniyosentezde karından çok ince bir iğne ile girilerek ultrasondan bakılarak bebeğin suyundan alınıyor. kromozom analizi yapılıyor. bazı trizomi değerlerine bakılıyor. yani down sendromu, turner sendromu ve 1-2 şeye daha bakılıyor. 16.hadtadan sonra yapılıyor. 1/200 amniyosentez sonrası düşük riski var. çok iyi deneyimli bir doktora yaptımak lazım. nerden su alacağını ayarlayamıyabiliyorlar yada dikkatli olundmadığından sonrasında iltihap kapılabiliyor. ben mart ayında yaptırdım. hemde benimki erken amniyosentezdi herkes yapmaz normal zamanında yapılandan daha riskli. 13.hft da yapıldı ama yapan doktor çok iyiydi. hissetmedim bile. amniyosenetz sonrası işe dönüp devam ettim.

aslında bu 3lü 2li testler yerine bence direk amniyosentez yaptırılmalı. çünkü o test sonuçları sadece ihtimali veriyor, risk yüksek çıkıyor ama bebek sağlam doğuyor yada tam tersi testler iyi çıkıyor ama bebekte sorun oluyor. ama amniyosenetzde doğruluk oranı %99,9.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…