deniz bulut yazdıklarınızdan hiç bişi anlamadım!:)
Kizlar sizden bisi rica edicem benim bebek icin 10 tane ihlas suresi okurmusunuz, destek olsun yavruma..
Ayrıca bugun oglumun dogum gunu :)
Kizlar sizden bisi rica edicem benim bebek icin 10 tane ihlas suresi okurmusunuz, destek olsun yavruma..
herada iyi olmana gerçekten çok sevindim.ne yapalım iptal olması 12 gün beklemekten iyidir. inşallah bir sonraki sefere. benim aklım karıştı şimdi. benim hiç iptalim olmamıştı. sen şimdi ne zaman adat olacaksın? yaklaşık 10-14 gün sonra mı? o adette başlamayı düşünüyor muydun? öyleyse memoriala haftaya gitmen lazım herhalde :uhm: ya da adet olup 17-20. günü arası gideceksin. valla çidere üye ol git memorial a en fazla 150 lira gider biz nerelere neler verdik değil mi? tabii doktorunu da bırakma ama bir de onların görüşünü al.
kızlar benim meret geldi.körolasıcadelikafadulden.yorum istemiyorum tamammı canlarım.ben çok iyiyim karnımın ağrısının dışında.3üncü günü takibe başlıyacağım.yani cuma günü.hepinizi seviyorum.sevgiyle kalın
erverdi canım sadece yumurta takibi mi yoksa aşılama mı yaptıracaksın?
canım geçen ay dr a söylemiştim adet olunca klomen kullanmak istediğimi bir kaç ay takip yaptırmak tüpe başlamadan önce yumurtalık faaliyetlerimi görmek istediğimi söylemiştim.dr önce bir bakalım kist oluşmuşmu sonra dedi.bende 3ncü günü takip niyetiyle gideceğim.her ay tek yumurta olduğu için aşılama istemiyorum ben.nedense hiç güvenmiyorum aşılamaya.negatiflerden olsa gerek.bir de eşimdede sayı azlığı var..klomenle birden fazla sağlıklı yumurtam olursa duruma göre bakacağım.
canım geçen ay dr a söylemiştim adet olunca klomen kullanmak istediğimi bir kaç ay takip yaptırmak tüpe başlamadan önce yumurtalık faaliyetlerimi görmek istediğimi söylemiştim.dr önce bir bakalım kist oluşmuşmu sonra dedi.bende 3ncü günü takip niyetiyle gideceğim.her ay tek yumurta olduğu için aşılama istemiyorum ben.nedense hiç güvenmiyorum aşılamaya.negatiflerden olsa gerek.bir de eşimdede sayı azlığı var..klomenle birden fazla sağlıklı yumurtam olursa duruma göre bakacağım.
Sağol arkadaşım. Gerçekten de negatif sonuçlanan bir aşılamaymış gibi hissediyorum, ne yapayım yani, ben üzerime düşeni yaptım, böyle oldu. 2 haftaya kadar adet olmam bekleniyor; Memorial'a haftaya pazartesi gideyim diyorum, sonra da kendi doktoruma. Eşimle dünkü sonucu almadan önce karar vermiştik; ne olursa olsun bir kere daha kendi doktorumla deneyelim diye.. Neticede yıllardır beni tanıyor, bu iptal ve denenen yol da yeni bir tedavi için fikir verir, sıfırdan başlamaktan iyidir diyorum ama dediğim gibi doktoruma da Memorial'a gittikten sonra gidicem, iyice bir düşünüp ona göre karar veririm. Hemen deneyebilecek kadar moralim iyi ama her ay kontrolde olup doktor hangi ay için 'tamam bu ay yapalım' derse, o ay denemeyi düşünüyorum açıkçası. Ben istediğim kadar acele edeyim, herşey olacağına varıyor gibi geliyor çünkü.
Erverdi'cim, takibinde bol şanslar ve kolaylıklar diliyorum.
İhlas'ı okudum canım, güzel haberlerini bekliyor ve hep dua ediyor olacağız zaten, merak etme. Oğlunun da doğum günü kutlu olsun, güzel, mutlu ve uzun bir hayat diliyorum ona. Ona can verdiğin için de sana kocaman bir tebrik, bravo arkadaşım, güzel anne.
Waterss'çım, nasılsın, güzel haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla.
canım akıl vermek gibi olmasın ama aşılama zaten erkekte hareket, sayı azlığı varsa yapılan birşey. Dolayısıyla senin klomenle güzel gelişecek yumurtan için aşılama en doğrusu olabilir. Çünkü zaten aşılamayı 1 veya 2 yumurta için yapıyorlar karar genede senin.
Şöyle de birşey var bir aşılama nerden baksan klomenle 500-600 u buluyor 3-4 aşılama yerine bir tüpte olur.
Neyse yorum yapmayın demişsin ama duramadım kusura bakma erverdiciğim[/Qyok karamelcim yok.niye kusurabakıyiiim.ben sünnetçimiyimdelikafaduldenyorum kelimesini yanlış kullanmışım.sadece.böyle zamanlarda söylenenecek herşey anlamsız oluyor o anlar için.çünkü gerçek aynaya bakınca kendini görmen kadar ortadayken..akıl vermeye gelince yavrucum burada hepimiz birşeylerimizi paylaşıyoruz.birbirimizden hep yeni şeyler öğreniyoruzbenim tüpte yapacağım masrafım şöyle arkadaşım:memorilada olacak tedavi bu:1900 euro +650euro(ko kültür,anestezili)+ilaçlar.bu benim için çok yüksek bir meblağ.bilinmeyen infertilite olduğunu 40 a kadar denememi 40 ı geçirmememi söylemişlerdi.şu an böyle bir tedaviye hazırlıklı değilim maddi açıdan.bende boş durmak ta istemiyorum.doğrusu 3 4 aşılamaya harcayacağım para beni tüpten daha da uzaklaştırır.gerçeğim böyle..tamam arkadaşım kimseye en ufak bir kırgınlığım yok hepinizi seviyorum.
canım ben klomenle 3 ay denedimdi 2 şer yumurta gelişti. ancak sonra tekrar denediğimde 1-2 küçük yumurta çatlamamış ve kist yapmış yani bence mutlaka dr kontrolünde dene ve mümkünse çatlatma iğnesi yazdır. kist yapıp zaman kaybettirmesincanım geçen ay dr a söylemiştim adet olunca klomen kullanmak istediğimi bir kaç ay takip yaptırmak tüpe başlamadan önce yumurtalık faaliyetlerimi görmek istediğimi söylemiştim.dr önce bir bakalım kist oluşmuşmu sonra dedi.bende 3ncü günü takip niyetiyle gideceğim.her ay tek yumurta olduğu için aşılama istemiyorum ben.nedense hiç güvenmiyorum aşılamaya.negatiflerden olsa gerek.bir de eşimdede sayı azlığı var..klomenle birden fazla sağlıklı yumurtam olursa duruma göre bakacağım.
senin adet gününü geçti mi? eğer senin dediğin gibi kimyasal olsa zaten 2-3 gün içinde kanama başlaması gerekir. bence başlamazsa cumartesiye falan en geç kan testini yaptır derim. inşallah sen yanılıyorsundur ben haklıyımdır. neden olmasın ki ? alkisalkisalkisBu sitedeki pozitif İdrar testi örneklerine baktım 13. veya 14. gün hayal mayal çizgiler vardı sonrasında pozitif olan ama hiç umutlanmak istemiyorum , sonuç negatife yakın da olsa nedense beynim pozitif görmek istiyor bazem ama biliyorum ki negatif. Kan testi için beklesem mi yaptırsam mı ? kısaca ne yapacağımı bilmiyorum. Duygularım çok değişken kan testi yaptırırsam hemen yazarım zaten sizlere. Bir yandan da işin yoğunluğu var o nedenle net kararlar veremiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?