38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

birde belli yaş üstünde olunca yani 35, 2li ve 3lü test yaş faktörüde orana girdiğinden %80 olumsuz çıkıyor. zaten doktorlar 35 yaş üstüne direk amniyosenetz öneriyor.

kızlar benim meret geldi.körolasıcadelikafadulden.yorum istemiyorum tamammı canlarım.ben çok iyiyim karnımın ağrısının dışında.3üncü günü takibe başlıyacağım.yani cuma günü.hepinizi seviyorum.sevgiyle kalın

Kizlar sizden bisi rica edicem benim bebek icin 10 tane ihlas suresi okurmusunuz, destek olsun yavruma..
Ayrıca bugun oglumun dogum gunu :)

Kizlar sizden bisi rica edicem benim bebek icin 10 tane ihlas suresi okurmusunuz, destek olsun yavruma..

canım, oğluşunun doğumgünü kutlu olsun nice sağlıklı yıllar dilerim delikanlıya.

ihlas suresini hemen okuyorum canım / okudum

Sağol arkadaşım. Gerçekten de negatif sonuçlanan bir aşılamaymış gibi hissediyorum, ne yapayım yani, ben üzerime düşeni yaptım, böyle oldu. 2 haftaya kadar adet olmam bekleniyor; Memorial'a haftaya pazartesi gideyim diyorum, sonra da kendi doktoruma. Eşimle dünkü sonucu almadan önce karar vermiştik; ne olursa olsun bir kere daha kendi doktorumla deneyelim diye.. Neticede yıllardır beni tanıyor, bu iptal ve denenen yol da yeni bir tedavi için fikir verir, sıfırdan başlamaktan iyidir diyorum ama dediğim gibi doktoruma da Memorial'a gittikten sonra gidicem, iyice bir düşünüp ona göre karar veririm. Hemen deneyebilecek kadar moralim iyi ama her ay kontrolde olup doktor hangi ay için 'tamam bu ay yapalım' derse, o ay denemeyi düşünüyorum açıkçası. Ben istediğim kadar acele edeyim, herşey olacağına varıyor gibi geliyor çünkü.

Erverdi'cim, takibinde bol şanslar ve kolaylıklar diliyorum.

ıhlas'ı okudum canım, güzel haberlerini bekliyor ve hep dua ediyor olacağız zaten, merak etme. Oğlunun da doğum günü kutlu olsun, güzel, mutlu ve uzun bir hayat diliyorum ona. Ona can verdiğin için de sana kocaman bir tebrik, bravo arkadaşım, güzel anne.

Waterss'çım, nasılsın, güzel haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla.

erverdi canım sadece yumurta takibi mi yoksa aşılama mı yaptıracaksın?

canım geçen ay dr a söylemiştim adet olunca klomen kullanmak istediğimi bir kaç ay takip yaptırmak tüpe başlamadan önce yumurtalık faaliyetlerimi görmek istediğimi söylemiştim.dr önce bir bakalım kist oluşmuşmu sonra dedi.bende 3ncü günü takip niyetiyle gideceğim.her ay tek yumurta olduğu için aşılama istemiyorum ben.nedense hiç güvenmiyorum aşılamaya.negatiflerden olsa gerek.bir de eşimdede sayı azlığı var..klomenle birden fazla sağlıklı yumurtam olursa duruma göre bakacağım.

sevgili esterya bu sabah zaten hepimize etmiştim duamı.ama istediğin duayı bende okuyacağım.inşallah Allah kabul eder.hoşçakal

canım akıl vermek gibi olmasın ama aşılama zaten erkekte hareket, sayı azlığı varsa yapılan birşey. Dolayısıyla senin klomenle güzel gelişecek yumurtan için aşılama en doğrusu olabilir. Çünkü zaten aşılamayı 1 veya 2 yumurta için yapıyorlar karar genede senin.

Şöyle de birşey var bir aşılama nerden baksan klomenle 500-600 u buluyor 3-4 aşılama yerine bir tüpte olur.

Neyse yorum yapmayın demişsin ama duramadım kusura bakma erverdiciğim

Erverdi cim eşinde sperm azlığı varsa pre-seed bunun için birebir uygun. Sonuçta o dönemdeki vajinal sıvın ne kadar da olsa pre-seed gibi çok faza olmayacağından zaten az sayıda olan spermler rahime ulaşamaz kuruluk varsa da 30 dk içinde ölüyorlar.

Ben halen regli olmadım yani kimyasal gebelik oluşmuşsa da ki öyle zannediyorum sperm ile yumurta buluşmuş demektir, ancak bölünme durmuş ve/veya rahi içine tutunurken problem olmuş olabilir. Benim bu durumum da pre-seed görevini yerine getirdi diye düşünüyorum, zaten sperm azlığında da doktorlar tarafından yurtdışında kullanımının önerildiğini okumuştum.

esteryacım .okudum.dedimki.bu okuduğumuz dualar bebeğinin bekçisi olsun dedim canım.AMıN.

hadi hayrlısı canım RABBİM YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN BOL SAĞLIKLI YUMURTA VE SAĞLIKLI BEBİŞLER VERSİN. HAKKINDAN HANGİSİ HAYIRLIYSA O OLSUN CANIM .

Bu sitedeki pozitif İdrar testi örneklerine baktım 13. veya 14. gün hayal mayal çizgiler vardı sonrasında pozitif olan ama hiç umutlanmak istemiyorum , sonuç negatife yakın da olsa nedense beynim pozitif görmek istiyor bazem ama biliyorum ki negatif. Kan testi için beklesem mi yaptırsam mı ? kısaca ne yapacağımı bilmiyorum. Duygularım çok değişken kan testi yaptırırsam hemen yazarım zaten sizlere. Bir yandan da işin yoğunluğu var o nedenle net kararlar veremiyorum.

canım oğlunun doğum günü kutlu olsun. nice yıllara. bebeğin için dua ettim ama ihlası bilmediğim için okuyamadım diğer dualar da olur herhalde :)

canım ben klomenle 3 ay denedimdi 2 şer yumurta gelişti. ancak sonra tekrar denediğimde 1-2 küçük yumurta çatlamamış ve kist yapmış yani bence mutlaka dr kontrolünde dene ve mümkünse çatlatma iğnesi yazdır. kist yapıp zaman kaybettirmesin

senin adet gününü geçti mi? eğer senin dediğin gibi kimyasal olsa zaten 2-3 gün içinde kanama başlaması gerekir. bence başlamazsa cumartesiye falan en geç kan testini yaptır derim. inşallah sen yanılıyorsundur ben haklıyımdır. neden olmasın ki ? alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…