- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
hadi hayrlısı canım RABBİM YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN BOL SAĞLIKLI YUMURTA VE SAĞLIKLI BEBİŞLER VERSİN. HAKKINDAN HANGİSİ HAYIRLIYSA O OLSUN CANIM .
canım oğlunun doğum günü kutlu olsun. nice yıllara. bebeğin için dua ettim ama ihlası bilmediğim için okuyamadım diğer dualar da olur herhalde :)
canım ben klomenle 3 ay denedimdi 2 şer yumurta gelişti. ancak sonra tekrar denediğimde 1-2 küçük yumurta çatlamamış ve kist yapmış yani bence mutlaka dr kontrolünde dene ve mümkünse çatlatma iğnesi yazdır. kist yapıp zaman kaybettirmesin
senin adet gününü geçti mi? eğer senin dediğin gibi kimyasal olsa zaten 2-3 gün içinde kanama başlaması gerekir. bence başlamazsa cumartesiye falan en geç kan testini yaptır derim. inşallah sen yanılıyorsundur ben haklıyımdır. neden olmasın ki ? alkisalkisalkis
Adet günüm 15 Aralık tı ( 28. gün ) ovülasyon 1 Aralık' ta olmuştu.Kan testi bugün yaptırdım sonucu akşama alacağım. Bu gün ovülasyondan sonraki 16. günüm.
valla ben inşallah güzel bir pozitif bekliyorum çok ümitliyim senden a.sAdet günüm 15 Aralık tı ( 28. gün ) ovülasyon 1 Aralık' ta olmuştu.Kan testi bugün yaptırdım sonucu akşama alacağım. Bu gün ovülasyondan sonraki 16. günüm.
tamam o zaman. birkaç ay dene bakalım boş durmaktansa. inşallah işe yarar :Saruboceq:denizcim dr çatlatma iğnesini yazıyor zaten.bu ilk gidişimde yazdı daha o akşam oldum ben pregnl iyani tamamen dr un kontrolünde olacak takibim.
bana da dr çatlatma iğnesini vurulduktan sonra 15 gün içinde adet olmazsan gel demişti.senin bugün 16 imiş ovülasyonun.adet olmadığına göre.hadi sana sevinelim.sonra da sırada balance var
Elverdi'cim bugün bende internetten okudum çok açık çizgi olması bile pozitif sayılıyormuş ama işte aması var. Çok açık çizgi bir de kimyasal gebelik olabilir dedirtiyor. Ben Eylül üm 21 inde adet olmam gerekiyordu 27 sinde oldum o zaman adetim 2 günü geçtikten sonra yapmıştım ikinci çizgi yoktu hiç galiba ya da dün kü gördüğüm gibi mi hatırlamıyorum. Bu akşam eve giderken öğlen vediğim kan testi sonucunu alacağım o zaman akı karası belli olur.
Yeni Trend 40 yaş anneliği
40 yaşın artık yeni 20'ler olarak kabul edildiği günümüzde, yeni trend geç annelik. 40'ından sonra anne olan ünlüler, bu sayede yıllara da meydan okuyor
Tıp dünyasında orta yaştan sonra anne olmanın riskleri tartışılırken, başta Hollywood ünlüleri olmak üzere magazin basınına yansıyan televizyon yıldızları, artık 35'inden sonra anne olmayı tercih ediyorlar. Eskiden kadınlar belli bir yaştan sonra doğurganlığın azalacağını ve kuşak farkının ortaya çıkacağını düşünür, bu yüzden de erken yaşta evlenip, çocuk yaparlardı. 'Çocuğumla aramda fazla yaş farkı olmasın' görüşü herkes tarafından benimsenmişti. Ancak son yıllarda bu görüşte büyük bir değişiklik oldu ve artık kadınlar 30'dan sonra, hatta 40'lı yaşlarda hamile kalmaya başladı. Ve bu görüş zamanla herkes tarafından kabul edildi.
YAŞ FARKI KALKTI
Teknolojinin ilerlemesi, daha önceleri büyük bir sorun olan kuşak farkının azalmasını sağlıyor. Bu sayede geç anne-baba olmuş yeni nesil aileler, çocuklarının dünyalarından çok da uzak kalmıyorlar; onlarla rahatlıkla iletişim kurabiliyorlar. Tıbbın ilerlemesi de birçok sağlık sorununun çözülmesine ve yaşam süresinin uzamasına yardımcı olduğu için, önceki zamanlarda yaşlılık sınıfına girebilecek olan 40'lı yaşlar, şimdilerde yeni yeni orta yaş olarak algılanıyor, hatta kadının en olgun ve en güzel dönemi olarak düşünülüyor. Tüm bunlara yeni nesil kadın profilinin iş hayatının her alanında bulunması, kariyerlerine çok önem vermesi, kendi ayakları üzerinde durmak istemesi de eklenince, çocuk doğurmanın 40 yaşlara kadar gelmesi kaçınılmaz bir sonuç oluyor. Bu görüşü benimseyenler, böylece hem hayatlarını ertelemek zorunda kalmıyor, hem de çocuk sahibi oluyorlar. 'Çocuk da yaparım kariyer de' mottosu gerçekleşmiş oluyor. Geç yaşta anne olmayı tercih edenler arasında, her kadının gıptayla baktığı 40'lı yaşlarında anne olan Madonna başta geliyor. 50'sine ulaşan Madonna, 'çocuğumla çok yaş farkım olursa...' diye endişe eden anne profilini, sahip olduğu enerjiyle yerle bir ediyor. Susan Sarandon, Nicole Kidman ve Julianne Moore gibi isimler de bu akıma kapıla diğer ünlüler arasında... devamı
http://www.sabah.com.tr/Gunaydin/Saglik/2009/12/07/yeni_trend_gec_annelik
Peki Karmel cim bu ünlüler nasıl 40 lı yaşlarda kolay gebe kalabiliyorlar tedavi ile de olsa.. bizim burda aylardır , hatta yıllardır göbeğimiz çatlıyor değil mi ama sırlarını bize de söylesinler.
Teşekkürler hayatım :)Rüzgar Deniz'cim,
Evinize döndüğünüz demek, harika. Bol keyifli günler diliyorum Rüzgar bebekle.
Bulut'çum,
Hoşgeldin, umarım test sonuçların bu kez yüzünü güldürecek. Bizleri de haberdar et lütfen.
Oğlunun doğum gününü kutluyorum canım, nice mutlu senelere :) ben de dua ettim hayatım, Allah kabul etsin inşallah :)Kizlar sizden bisi rica edicem benim bebek icin 10 tane ihlas suresi okurmusunuz, destek olsun yavruma..
Ayrıca bugun oglumun dogum gunu :)
hayırlısı olsun canım, inşallah çok güzel bir haber verirsin bizlere, heyecanla bekliyor olacağım :)Kızlar öğlen arası Kızılay'a gittim beta hcg için kan verdim akşam 16:30 dan sonra alın dediler. Denizbulut söylemişti dün aslında idrar testine o kadar vereceğine git yaptır diye ama iş çıkışı trafik çok sıkışıktı ben de idrar testi alıp yapmıştım. Regli günüm ( 28.gün ) dündü ( 15 Aralık )
Sonucu alınca yazarım akşama .
Arkadaşlar sonucu aldım, 233 çıkmış. Dün yaptığım ( 28. gün ovülasyonun 15. günü) çok silik çizgi den 16 saat sonra çıkan kan değeri bu ama hamileyim demem için değerin artması sonrada kalp atışlarını beklemek var sırada. Tabi düşebilir de.
Arkadaşlar bir kere daha söylüyorum preseed denen şu sperm dostu lubricant 'ı yabana atmayın ne olur, örneğin benim durumumda ister olumlu ister olumsuz sonuçlansın preseed görevini yerine getirdi. Tabi ovilasyon testi ile de ovülasyon zamanımı tespit edip şansımı arttırdım. Tedavide olmayan arkadaşlar, yumurta takibi yaptıranlar veya ovülasyon testi kullananlara seslenmek istiyorum bu lubricant 'ı denemenizde fayda var.
Daha öncede yazmıştım çok komplike olarak düşündüğümüz problemlerin aslında çok basit çözümleri olabilir .
Waters canimmmm cok sevindim Allah hayirlisi ile saglikla sihhatle kucaginaalmayi nasip etsin ayyyy 2010 bizim topigin yili olacakkkk :)Allahim sukurler olsunnn, degerin kat kat katlansinnn ayyy ben cok ama cokkk sevindimmm :) :)
Erverdi nerelerdesin ??? Merak ediyorum senii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?