38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

biliyordum tebrikler inşşş değerin güzelce katlanacak ve hiçbir sorun çıkmayacak :lepi::teytey::dance:kaydirigubbakcemile2
ben de bu ay preseed deniyorum ama tamamen ümitsizim. 38-40 ve 42,5 arasında çok fark var. artık bende en son ve en çürük yumurtalar kalmış durumda. yani olursa artık mucize bebeklerden olacak.
erverdi eğer pressed alırsan türkiye de gereksiz çok pahalı 130 liraya çıkmış tek satıcı olduğu için. ben gitti gidiyordan buldum bir bayan yurtdışından getirtmiş hamile kalmış elindeki 3 kutuyu satıyordu. ben aldığımda 40 liraydı ama şimdi 78 lira olmuş yine de 130 liraya göre daha iyidir

Çok teşekkür ederim arkadaşım darısı başına inşallah. Sana bir şey söleyeyim kızımın yuvadan arkadaşının annesi 43 yaşında hamile kalmış ve 44 yaşında doğurmuş doğal yoola hamile kalmış, şimdi kızı 4.5 yaşında.

Canım bu preseed çok işine yarayacak ama lütfen ovülasyon testi ile kullan sen de senin gibi şu zamanlarda yumurtluyorum diye 6 ay dört döndüm evet 12. ve 13. günler yumurtladım bu ay ama son iki aydır böyle olmadığını anladım tesadüf bu ay normal günlerde yumurtladım.

Canım ovülasyon testini çift çizgi yakalayacağın üst üste 2 gün olacak işte o iki gün üst üste ödevini yap 3. gün muhtemelen tek çizgiyi göreceksin garanti olsun diye o 3. günü de değerlendir ve otur bekle. Al sana aşılama, ben iki çizgi olduğu günleri değerlendirdim ama sen çizlerden hemen sonraki 3. günü de değerlendir. Ben böyle yaparsanız senden ve Erverdi den ve yaparsa Hereda dan umutluyum ama dediğim gibi ovülasyon gününü tam onikiden vurman şansını çok arttırırsın %5 falan kalmaz ortada.

Preseed ile okuduğum yabancı sayfalarda ilk aydan hamile kalan çok olduğu gibi üst üste 3 ay kullanıpta gebe kalamzsanız doktorunuza gözüküp yardım alın diyor yani ilk üç ay hele ilk bir iki ay hamile kalma yüzdesi çok yüksek , ben de olumlu bir örnek değil miyim ?

Yaşımız gereği zaten vajinal kuruluk zaten var , yani bu engeli bununla aşacağına inanıyorum. Bu arada benim tam yaşım 40 yıl 6 ay oldu. Haziran 69 doğumluyum.

Sen den güzel haberler bekliyorum aman gözünü seveyim sıkı çalış..optüm..

waters merhaba benim de fsh değerim dokuz gebe kalamıyorum sizin sorun nedir?

Gukem cim , benim FSH değerim 7.79 idi Mayıs ayında sonra bir daha yaptırmadım. Benim sorunum vajinal kuruluk ve spermeler bu kurulukta 30 dk yaşayabiliyormuş , pre-seed kullanınca bu engeli aştım ve bir ve ovülasyonu tam yakalamak için ovülasyon testi kullandım.Bunların dışında her ay düzenli yumurtluyordum jinekolojik bir problemim yoktuç

Senin FSH biraz yükselmiş ama hale 10 un altında halen şansın var..deniz bulut a uzun uzun yazdım oraya da bakabilirsin, bir de preseed.com.tr dan bakabilirsin.

Umarım bebeğini en kısa zamanda kucağına alırsın.

HEYYY BEEEEE.CANIM YAA ÇOK SEVİNDİM.OH ŞÜKÜR BİRİMİZ GÜLSÜN DEMİŞTİM.İNŞALLAH GERİSİ DE GELİR.DUYGULANDIM İNAN.TEKRARA ÇOK ÇOK GÖZÜNAYDIN OLSUN ARKADAŞIM

teşekkür ederim bilgin için.sanırım gebesin.tebrik ederim(sayfaları inceleğim kadarıyla)ben yeni üye oldum bu siteye o yüzden yazışmalardan pek haberim yok:)))

burdayım canım burdayım merak edicek bişey yok .öğledensonra hava çok kapadı kitap okudum bende...çok iyi geldi.

merhabalar.39 yaşındayım.konyada oturuyorum.zaten geç evlenmiştim ve çocuğum olmadı.şimdi tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz.kısmetse ocak ayında beşlıyacağız.siteniz çok güzel.aynı durumda olan insanların yaşadıklarını paylaşmaları harika bi şey.yazışmalarınızın bir kısmını okudum ama yinede sormak isterim,tüp bebek tedavisi zor mu?birde bende dmd adı verilen kalıtsal hastalık var,taşıyıcı olup olmadığım belli değil.benim gibi genetik hastalığı olan arkadaşlar varsa onların takip ettiği yolu öğrenmek isterim.çünkü yaş ,itibarıyla zaten riskli durumdayım.bütün sitedeki arkadaşlara selam olsun.umarım herkes sağlıklı,hayırlı bebişine kavuşur....

HEYYY BEEEEE.CANIM YAA ÇOK SEVİNDİM.OH ŞÜKÜR BİRİMİZ GÜLSÜN DEMİŞTİM.İNŞALLAH GERİSİ DE GELİR.DUYGULANDIM İNAN.TEKRARA ÇOK ÇOK GÖZÜNAYDIN OLSUN ARKADAŞIM

Ahhhh.Canımm benim duygulu arkadaşım.. sevindim ama tek başına olmaz sevinçlerimizi katlamak için önümüzdeki ay güzel sonuçları senden ve diğer arkadaşlardan alırsam benim bayramım o zaman olacak.. o kadar çok istiyorum ki..olacak inşallah ..

teşekkür ederim bilgin için.sanırım gebesin.tebrik ederim(sayfaları inceleğim kadarıyla)ben yeni üye oldum bu siteye o yüzden yazışmalardan pek haberim yok:)))

Bugün kan testi ile öğrendim Gukem teşekkür ederim, sormak istediğin bir şey olursa bildiğim konularda yardımcı olmaktan memnun olurum ?

waters tekrar tebrik ederim çok yeniymiş:) ben de böyle bir anı iple çekiyorum:) tüp bebek falan değil değil mi normal yoldan? kaç yıldır çaba gösteriyorsunuz?

waters tekrar tebrik ederim çok yeniymiş:) ben de böyle bir anı iple çekiyorum:) tüp bebek falan değil değil mi normal yoldan? kaç yıldır çaba gösteriyorsunuz?

Normal yoldan oldu canım , 7. denememiz de oldu, 7 aydır olmuyordu çok uzun sürmedi, benim daha önce 35 yaşında kaldığım hamilelikten bir kızım var.

Ama umutsuzluğa kapılma, son sayfaları geriden giderek biraz okuyabilirsen bu ay nasıl hamile kalşdığım hakkında fikir edinebilirsin çok yazdım çünkü ama kısaca söyleyeyim ovülasyon testi + sperm dostu olan preseed denilen bir lubricant kullandım, vajinal kuruluğum vardı ve sanırım olumlu sonucu aldım. Darısı başına.

vajinal kuruluk sorunum yok benim aslına bakarsanız hiç sorunum yok fsh değeri sorun sanırım bir ölçtüm 8 sonra bir ölçümde de 9 çıktı artık sorun o mu bilmiyorum. yaşım 39 martta evlendim hemen gebe kalmışım ama boş gebelik oldu 6 aydır korunmuyorum birtürlü olmuyor işte.çok üzülüyorum...

waters ovalüsyon testi nedir?nerede yaptırıyordın?ben yumurta takibi yaptırdım bir kez ama her seferinde vajinal muayeneyle takip edildi ovalüsyon testi bu mu?

Ovülasyon testlerini evde kendin yapıyorsun, google dan ovülasyon testi diye aratırsan pek çok bilgiye ulaşabilirsin, ne zaman yapmaya başlaman gerektiğinden nasıl yapman gerektiğine kadar. 4 saat sıkışık idrarını tutarak sıvı tüketmeden ya da çok az tüketerek bir plastik temiz bardağa alıp test çubuğunu 20 sn kadar daldırıp bir masanın üzerine bırakıyorsun 5-10 dk . arası çift çizgiyi yakalarsan o akşamı değerlenditiyorsun genelde 2 gün üst üste çift çizgi çıkıyor 3. gün tek çizgi o çift çizgi olan günkeri ve 3. günü değerlendirmen yeterli.

ah be yavrucum bizde istiyoruz ama ...ama işte.nasip kısmet.benim olmayınca üzülüyorum ama birimizde olunca da en az o kadar da seviniyorum.ben eski zamanlarda birşey yazmıştım okumuşmuydun bilmiyorum.panda çubuğu sana çıktı.tadını çıkar keyifle ye.

gukem annax hoşgeldiniz kızlar.hayırlı tedaviler olsun.annax;tüp bebek tedavisi .çok sabır isteyen bir tedavi canım.eğer bu bebeği gerçekten istiyorsan güçlü olmak zorundasın bunu kuralı bu.başka yolu yok.hastalığın hakkında bir bilgim yok.bende kan pıhtılaşması genetik hastalık var ama bu hamile kalmamamengel değil.sadece hamile kalırsam bir gün,bunun için extradan iğne olmam gerekiyor.gukem waters seni ne güzel aydınlatmış.hoşçakalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…