Arkadaşlar sonucu aldım, 233 çıkmış. Dün yaptığım ( 28. gün ovülasyonun 15. günü) çok silik çizgi den 16 saat sonra çıkan kan değeri bu ama hamileyim demem için değerin artması sonrada kalp atışlarını beklemek var sırada. Tabi düşebilir de.
Arkadaşlar bir kere daha söylüyorum preseed denen şu sperm dostu lubricant 'ı yabana atmayın ne olur, örneğin benim durumumda ister olumlu ister olumsuz sonuçlansın preseed görevini yerine getirdi. Tabi ovilasyon testi ile de ovülasyon zamanımı tespit edip şansımı arttırdım. Tedavide olmayan arkadaşlar, yumurta takibi yaptıranlar veya ovülasyon testi kullananlara seslenmek istiyorum bu lubricant 'ı denemenizde fayda var.
Daha öncede yazmıştım çok komplike olarak düşündüğümüz problemlerin aslında çok basit çözümleri olabilir .
biliyordum tebrikler inşşş değerin güzelce katlanacak ve hiçbir sorun çıkmayacak :lepi::teytey::dance:kaydirigubbakcemile2
ben de bu ay preseed deniyorum ama tamamen ümitsizim. 38-40 ve 42,5 arasında çok fark var. artık bende en son ve en çürük yumurtalar kalmış durumda. yani olursa artık mucize bebeklerden olacak.
erverdi eğer pressed alırsan türkiye de gereksiz çok pahalı 130 liraya çıkmış tek satıcı olduğu için. ben gitti gidiyordan buldum bir bayan yurtdışından getirtmiş hamile kalmış elindeki 3 kutuyu satıyordu. ben aldığımda 40 liraydı ama şimdi 78 lira olmuş yine de 130 liraya göre daha iyidir
waters merhaba benim de fsh değerim dokuz gebe kalamıyorum sizin sorun nedir?
HEYYY BEEEEE.CANIM YAA ÇOK SEVİNDİM.OH ŞÜKÜR BİRİMİZ GÜLSÜN DEMİŞTİM.İNŞALLAH GERİSİ DE GELİR.DUYGULANDIM İNAN.TEKRARA ÇOK ÇOK GÖZÜNAYDIN OLSUN ARKADAŞIMArkadaşlar sonucu aldım, 233 çıkmış. Dün yaptığım ( 28. gün ovülasyonun 15. günü) çok silik çizgi den 16 saat sonra çıkan kan değeri bu ama hamileyim demem için değerin artması sonrada kalp atışlarını beklemek var sırada. Tabi düşebilir de.
Arkadaşlar bir kere daha söylüyorum preseed denen şu sperm dostu lubricant 'ı yabana atmayın ne olur, örneğin benim durumumda ister olumlu ister olumsuz sonuçlansın preseed görevini yerine getirdi. Tabi ovilasyon testi ile de ovülasyon zamanımı tespit edip şansımı arttırdım. Tedavide olmayan arkadaşlar, yumurta takibi yaptıranlar veya ovülasyon testi kullananlara seslenmek istiyorum bu lubricant 'ı denemenizde fayda var.
Daha öncede yazmıştım çok komplike olarak düşündüğümüz problemlerin aslında çok basit çözümleri olabilir .
Waters canimmmm cok sevindim Allah hayirlisi ile saglikla sihhatle kucaginaalmayi nasip etsin ayyyy 2010 bizim topigin yili olacakkkk :)Allahim sukurler olsunnn, degerin kat kat katlansinnn ayyy ben cok ama cokkk sevindimmm :) :)
Erverdi nerelerdesin ??? Merak ediyorum senii
HEYYY BEEEEE.CANIM YAA ÇOK SEVİNDİM.OH ŞÜKÜR BİRİMİZ GÜLSÜN DEMİŞTİM.İNŞALLAH GERİSİ DE GELİR.DUYGULANDIM İNAN.TEKRARA ÇOK ÇOK GÖZÜNAYDIN OLSUN ARKADAŞIM
teşekkür ederim bilgin için.sanırım gebesin.tebrik ederim(sayfaları inceleğim kadarıyla)ben yeni üye oldum bu siteye o yüzden yazışmalardan pek haberim yok:)))
waters tekrar tebrik ederim çok yeniymiş:) ben de böyle bir anı iple çekiyorum:) tüp bebek falan değil değil mi normal yoldan? kaç yıldır çaba gösteriyorsunuz?
Ahhhh.Canımm benim duygulu arkadaşım.. sevindim ama tek başına olmaz sevinçlerimizi katlamak için önümüzdeki ay güzel sonuçları senden ve diğer arkadaşlardan alırsam benim bayramım o zaman olacak.. o kadar çok istiyorum ki..olacak inşallah ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?