38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

İŞTE BU YAA MAŞALLAH İNAN OKADAR SEVİNDİMKİ İNŞALLAH DİĞER ARKADAŞLARDA HAMİLE KALIR,DA SEVİNCİM TAM OLUR canım inşallah 9 ay sonra kucağınada almayı nasip etsin.süper bir haber :lepi:

ne güzel bir haber bu, çok ama çok sevindim inşallah geriside gelecek göreceksin.

ümitsizlikle başlayacaksan olmaz, güzel güzel hayaller kurarak başla ve umudunu hiç kaybetme

hoşgeldin canım bence en azından topicte tarih olarak 4-5 ay öncelere giderek bir oku çok bilgi edinirsin. bazı topicler sürekli günaydın, ne yemek pişirdin vs ie ilerlerken bizde gerçekten güzel bilgiler var. mesela ben bir forumda 35-40 yaş üstü diye bir topic var bakayım dedim sürekli geyik o yüzden burayı okumanı tavsiye ederim.

ne güzel bir moral oldu hem sen , hem o hanım ; bu arada bende senden 5 ay büyüğüm :))

preseed çok mantıklı bende de son kürtajdan sonra kuruluk olmuştu demek o yüzden 3 denemede tutmadı ama ilk aşılamada tuttuydu

GUnaydın dunyanın en guzel en genc anneleri ve anne adayları, hepinize hayırlı saglıklı guzel haberlerle dolu bir gun diliyorum..

Bebegim icin ihlas suresini okuyan tum arkadaslarıma cok ama cok tesekkur ediyorum, Allah bize ettiginiz duaların milon katını size nasip etsin, kalplerinizdeki hayır dualarının hepsini kabul etsin..

Benim bebis dogsun hepinizin elini opturucem :) :) :)

günaydı esteryacığım, nasılsın durumlar nasıl , yarın doktora gidiyorsun değil mi ?

cnm cumartesi gidicem cunku esimle gitmek istiyorum o da saat 17 gibi doktorda olabilir , insallah guzel haberi onunla beraber almak istiyorum :) Aslında bu aksam gidecektik ama bu aksam zeytinburnu belediyesi kultur ve sanat merkezinde seb-i aruz gosterisi var oraya gideceim Allahın izniyle

preseed in sitesini inceledim deniz bulut'un dediği gibi 130 TL. ben bunu 7-8 ay önce görmüştüm ozaman 3 kutu 150 ye veriyorlardı şimdi aldı başını yürüdü. Valla altından fazla artmış.

Şaka bir tarafa babystart ovülasyon testi var 5 adet olanı 50 TL, mikroskopu denilen sürekli yapılan 120TL. sürekli yapılanı almak en mantıklısı.

Ancak ben yumurta tabiki yaptırıken bu babystartın 5 li testini aldım. Ultrasonda yumurta ve çatlaması gözükürken bende hiç çift çizgi çıkmadıydı. O yüzden inanmamıştım.

Waterscığım senin kullandığın ovülasyon testi hangisi ?

Herdacığım sen nasılsın canım, beklediğin ayda gerçekten bu testler işine yarayabilir boş geçirmemek lazım.
Ben zaten doğum kontrol hapına başladım bu da tüp için ilk adım gibi oluyor değil mi ? Yarında hayırlısıyla iyi haber alırsam cumartesi akşam eski arkadaşlarımla yemeğim var ve çok güzel geçer kafam rahat olur keyiften 2 kadeh de şarap içerim :)))

Son düzenleyen: Moderatör:

Hadi hayırlısı inşallah güzel görüntüleri ve o muhteşem melodiyi dinleyerek döneceksiniz evinize.

Aynı yakada olsaydık bende gelirdim. Ben hiç anadolu yakasında böyle bir etkinliğe rastlamadım.

Gençken Galata mevlevihanesinde izlemiştim unutamıyorum.

günaydın kızlar. herkese güzel bir gün diliyorum

hoşgeldin. tüp bebek maddi manevi zor bir tedavi. kontrole gitmek her kontrol yumurtalar büyüyor mu kaç tane büyüyor diye beklemek sonra kaliteli döllenecek mi diye beklemek sonra 12 gün umutla sonuç belemek sonra çıkarsa değerin artmasını beklemek vs çok yıpratıyor insanı. genetik hastalığın varsa pgt yaparak sağlam yumurtaları buluyorlar. doktorunla konuşursun bu konuyu. bir de önemli olan (en iyi adet 3. günü gözüküyor ama diğer günler de bir fikir vermek için bakılabilir) kaç adet folikülün olduğu. 9-10 taneyse çok iyi. 6-8 sınırda. 5 kötü. 5 altı zaten pek tüp bebek yapmıyorlar yani çok çok çok zor. fsh değerin kadar önemli bu da.

evet satmaya başlayınca uçurmuşlar fiyatı. kk deki yazıları okuyorum yazın 50 lira falanmış. abd de 15 usd olduğu düşünülürse! ama benim bulduğum gibi sahibinden.com da gitti gidiyorda bazen daha ucuza bulunabiliyor.

ben ovulasyon testi medismart ovulasyon testini kullanmıştım. kutusu 27 lira. 5-6 deneme kiti var. 2 ay yakalamıştım 1 ay yakalayamamıştım halbuki dr yumurta çatlamış demişti. demek idrarı falan yeterince tutmadım. o tükrükle bakılan miktoskopik olanları (50 lira civarıydı) geçen sene denemiştim hiçbir sonuç alamadım ve hemen bozuldu önermiyorum. ama daha pahalı ve farklı olanları olabilir onları bilmiyorum benimki basitti.

bu ay 9. gün normal 11-12-13. günler preseed ile ev ödevini yapıyorum. aslında günleri böyle planlamamıştım ama 14. gün benimki şehir dışındaymış böyle oldu. 15. gün de normal olur herhalde. evet biliyorum ümitli olmak lazım. hatta moralin hormonlara ve yumurtalara da faydası var ama dr yumurtalar bitiyor dediğinden beri pek bir ümidim kalmadı. zaten karamsar biriyim. ne yapalım genciz sağlıklıyız ucunda ölüm yok diyorum.

Son düzenleme:

biraz daha bekleyeceksin ama ne kadar geç gidersen o kadar iyi. erken gittim o nedenle mi duyamadım diye şüphen kalmaz ve inşallah duymayı garantilersin. ben inanıyorum miniğin kalp atışını duyacağına. bir de bir arkadaşım çok sever bu gösteriyi. saat kaçta diye sorabilir miyim ona söyleyeyim?

denizciğim niçin 5 ve altına yapılmıyor ? Diyelim 4 yumurta toplantı 4 ü döllendi ve sağlıklı bölünüyor, buna hayır 5 in altı oldu diyerek yok saymak olur mu ? Bu kişinin tercihi olmalı değil mi ?

doktorlar buna karar vermemeli, o parasını alacak işini son aşamaya kadar titizlikle yapacak. Geçen birini okuyordum 23 gibi yumurta toplanmış hiç döllenmemiş, herada da benzer örneği verdi oradayken birinden 10 toplanmış boş çıkmış. Bence not alıp dr la herşeyi konuşarak başlamak en iyisi

Canım yaa olacak Allah'ın izniyle bunu boş laf olsun diye de söylemiyorum. Dayanak noktam yummurta rezervinin olması, tüp olmadığı zamanlarda da yumurta takibi ya da ovülasyon testleri ile tam ovülasyon gününü tespit etmen bir de çok söyleyip durdum ama şu preseed i de yabana atma olur mu ? doktorlarda ovülasyon takibinde bu jeli kullanıyorlarmış, tabi sperm dostu bir jel kullanmazsa o dönemde nasıl olacak da spermelr orada yaşayacak değil mi ? Allah'ın izniyle ben sizi biraz daha zorlayarak bu işi tedavisiz başaracağız. Gülme sakın inan bana çok okudum şu son bir aydır evde bir dosyayı dolduracak kadar yazıcıdan çıkış aldım, eşim bayağı dalga geçti ama ben çok araştırırım kafama takınca . Ben inanıyorum ki önemli jinekolojik bir problem yoksa, tiroidler güzel çalışıyorsa ve iyi bir yumurtaya denk geliniyorsa biraz ittirme ile bu işin olacağını düşünüyorum. Hadi Ocak ayında neden olmasın ? :Saruboceq:

Teşekkür edrim balance 'cım hayırlısı ile kalp atışlarını duyabilirsem o zaman hamileyim diyebileceğim aslında kendimi çok kaptırmak istemiyorum korkuyorum . Sen nasılsın , hangi aşamadasın yanlış hatırlamıyorsam tüp bebek tedavisindeydin , nasıl gidiyor senden de hayırlı haberleri alacağız inşallah. Hamile sayımız arttıkça mutlu olacağız hep birlikte.

ne güzel bir haber bu, çok ama çok sevindim inşallah geriside gelecek göreceksin.

ümitsizlikle başlayacaksan olmaz, güzel güzel hayaller kurarak başla ve umudunu hiç kaybetme

Karamel 'cim teşekkür ederim darısı başına arkadaşım burada hep beraberiz ve bilgilerimizİ , tecrübelerimizi paylaşarak Allah'ın da izniyle güzel günlere birlikte çıkacağız. Dün attığın mesajdaki ünlülerden ne eksiğimiz var öyle değil mi ? Burdaki herkes azimli önemli olan da bu. Sen yapılan son müdahale den dolayı canını hiç sıkma doktor olabilecek engelleri kaldırıyor ne güzel bence, hayırlısı ile tedavine de başlayınca güzel sonuçlar gelecek, yanlış hatırlamıyorsam ben çok önceleri yazılanlara yetişemedim ama kolay hamile kalabiliyordun normalde yanlış hatırlamıyorsam, şimdi güçlü bir destek ile bunu başaracağız. Bir de yumurta kalitesini arttıran kürlerden bahsedilmişti bir yerlerde o konuyu hiç araştırdın mı ? belki tedavin süresince daha da faydası olur?

Waterss günaydın arkadaşım.Ben dün yoktum.Geçmişi okumaya çalışıyorum.Sende haberler iyi sanırım.

Hülya'cım şimdilik olumlu ama doktor kontrolünden sonra netleşir, sen ne durumdasın seyrek görüşebiliyoruz. Yazarsan sevinirim. Umarım önümüzdeki pazartesini ( oğlun için ) iyi atlatırsınız.

Senin ünlülerden sonra bu da bizim için olumlu bir öernek diye yazdım, yine bizim bir akrabamız 39 yaşında bir bayanla evlenmişti , o bayan 40 ve 42 yaşlarında normal yoldan iki çocuk sahibi oldu bu da bir örnek. Benim doktorum her zaman bana şunu söyledi yaşa çok takılma ama belli konuları standardize etmek ve belli normlara oturtmak için yapılan istatistikler ve bir grup dünya sağlık kuruluşundaki doktorların koyduğu kriterler bunlar der, biz geçen Mayıs ayından beri korunmuyorduk, Ağustos'ta telefon açıp olmuyor bu böyle ne yapacağım bana bir yol gösterin dedim o da bana panik yapmamı ve bir yıl beklememi olmazsa gelmemi söyledi, gerçi bu dokto beni 5 senedir biliyor. Diyeceğim şu ki tabiki bir takım yüzdeler ve gerçekler var işte yumurtanın kalitesi gibi, her ay hamile kalma yüzdesi şu gibi falan ama unutmayalım burda bir gurup insanız ve hepimiz belli bir bilgiye sahibiz ve paylaşıyoruz, elimizn altında internet , doktora gidebiliyoruz o nedenle yüzdelere çok takılmamaya çalışalım. Şu anda benim de garantim yok..bekleyeceğiz ve Allah'a sığınacağız. Morallerimizi yüksek tutalım ..

haklısın canım, bu benim gittiğim doktorda (tüp) bu yaştada olsan her ay %10 şansın var bu demekki 10 ayda hamile kalırsın işte yaş faktörü burada çıkıyor ve senin 10 ay denemene fırsat vermiyor 4-5 ay sonra hoppp dur bitti diyor. Biz işte size ne zaman hopp bitti deneyeceği bilmediğimiz için tüp yapacağız dedi. Bu kadar basitti. . Keşke 10 ay denemek için şansı olsa herkesin demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…