Arkadaşlar sonucu aldım, 233 çıkmış. Dün yaptığım ( 28. gün ovülasyonun 15. günü) çok silik çizgi den 16 saat sonra çıkan kan değeri bu ama hamileyim demem için değerin artması sonrada kalp atışlarını beklemek var sırada. Tabi düşebilir de.
Arkadaşlar bir kere daha söylüyorum preseed denen şu sperm dostu lubricant 'ı yabana atmayın ne olur, örneğin benim durumumda ister olumlu ister olumsuz sonuçlansın preseed görevini yerine getirdi. Tabi ovilasyon testi ile de ovülasyon zamanımı tespit edip şansımı arttırdım. Tedavide olmayan arkadaşlar, yumurta takibi yaptıranlar veya ovülasyon testi kullananlara seslenmek istiyorum bu lubricant 'ı denemenizde fayda var.
Daha öncede yazmıştım çok komplike olarak düşündüğümüz problemlerin aslında çok basit çözümleri olabilir .
Arkadaşlar sonucu aldım, 233 çıkmış. Dün yaptığım ( 28. gün ovülasyonun 15. günü) çok silik çizgi den 16 saat sonra çıkan kan değeri bu ama hamileyim demem için değerin artması sonrada kalp atışlarını beklemek var sırada. Tabi düşebilir de.
Arkadaşlar bir kere daha söylüyorum preseed denen şu sperm dostu lubricant 'ı yabana atmayın ne olur, örneğin benim durumumda ister olumlu ister olumsuz sonuçlansın preseed görevini yerine getirdi. Tabi ovilasyon testi ile de ovülasyon zamanımı tespit edip şansımı arttırdım. Tedavide olmayan arkadaşlar, yumurta takibi yaptıranlar veya ovülasyon testi kullananlara seslenmek istiyorum bu lubricant 'ı denemenizde fayda var.
Daha öncede yazmıştım çok komplike olarak düşündüğümüz problemlerin aslında çok basit çözümleri olabilir .
biliyordum tebrikler inşşş değerin güzelce katlanacak ve hiçbir sorun çıkmayacak :lepi::teytey::dance:kaydirigubbakcemile2
ben de bu ay preseed deniyorum ama tamamen ümitsizim. 38-40 ve 42,5 arasında çok fark var. artık bende en son ve en çürük yumurtalar kalmış durumda. yani olursa artık mucize bebeklerden olacak.
erverdi eğer pressed alırsan türkiye de gereksiz çok pahalı 130 liraya çıkmış tek satıcı olduğu için. ben gitti gidiyordan buldum bir bayan yurtdışından getirtmiş hamile kalmış elindeki 3 kutuyu satıyordu. ben aldığımda 40 liraydı ama şimdi 78 lira olmuş yine de 130 liraya göre daha iyidir
merhabalar.39 yaşındayım.konyada oturuyorum.zaten geç evlenmiştim ve çocuğum olmadı.şimdi tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz.kısmetse ocak ayında beşlıyacağız.siteniz çok güzel.aynı durumda olan insanların yaşadıklarını paylaşmaları harika bi şey.yazışmalarınızın bir kısmını okudum ama yinede sormak isterim,tüp bebek tedavisi zor mu?birde bende dmd adı verilen kalıtsal hastalık var,taşıyıcı olup olmadığım belli değil.benim gibi genetik hastalığı olan arkadaşlar varsa onların takip ettiği yolu öğrenmek isterim.çünkü yaş ,itibarıyla zaten riskli durumdayım.bütün sitedeki arkadaşlara selam olsun.umarım herkes sağlıklı,hayırlı bebişine kavuşur....
Çok teşekkür ederim arkadaşım darısı başına inşallah. Sana bir şey söleyeyim kızımın yuvadan arkadaşının annesi 43 yaşında hamile kalmış ve 44 yaşında doğurmuş doğal yoola hamile kalmış, şimdi kızı 4.5 yaşında.
Canım bu preseed çok işine yarayacak ama lütfen ovülasyon testi ile kullan sen de senin gibi şu zamanlarda yumurtluyorum diye 6 ay dört döndüm evet 12. ve 13. günler yumurtladım bu ay ama son iki aydır böyle olmadığını anladım tesadüf bu ay normal günlerde yumurtladım.
Canım ovülasyon testini çift çizgi yakalayacağın üst üste 2 gün olacak işte o iki gün üst üste ödevini yap 3. gün muhtemelen tek çizgiyi göreceksin garanti olsun diye o 3. günü de değerlendir ve otur bekle. Al sana aşılama, ben iki çizgi olduğu günleri değerlendirdim ama sen çizlerden hemen sonraki 3. günü de değerlendir. Ben böyle yaparsanız senden ve Erverdi den ve yaparsa Hereda dan umutluyum ama dediğim gibi ovülasyon gününü tam onikiden vurman şansını çok arttırırsın %5 falan kalmaz ortada.
Preseed ile okuduğum yabancı sayfalarda ilk aydan hamile kalan çok olduğu gibi üst üste 3 ay kullanıpta gebe kalamzsanız doktorunuza gözüküp yardım alın diyor yani ilk üç ay hele ilk bir iki ay hamile kalma yüzdesi çok yüksek , ben de olumlu bir örnek değil miyim ?
Yaşımız gereği zaten vajinal kuruluk zaten var , yani bu engeli bununla aşacağına inanıyorum. Bu arada benim tam yaşım 40 yıl 6 ay oldu. Haziran 69 doğumluyum.
Sen den güzel haberler bekliyorum aman gözünü seveyim sıkı çalış..optüm..
cnm cumartesi gidicem cunku esimle gitmek istiyorum o da saat 17 gibi doktorda olabilir , insallah guzel haberi onunla beraber almak istiyorum :) Aslında bu aksam gidecektik ama bu aksam zeytinburnu belediyesi kultur ve sanat merkezinde seb-i aruz gosterisi var oraya gideceim Allahın izniyle
hoşgeldin. tüp bebek maddi manevi zor bir tedavi. kontrole gitmek her kontrol yumurtalar büyüyor mu kaç tane büyüyor diye beklemek sonra kaliteli döllenecek mi diye beklemek sonra 12 gün umutla sonuç belemek sonra çıkarsa değerin artmasını beklemek vs çok yıpratıyor insanı. genetik hastalığın varsa pgt yaparak sağlam yumurtaları buluyorlar. doktorunla konuşursun bu konuyu. bir de önemli olan (en iyi adet 3. günü gözüküyor ama diğer günler de bir fikir vermek için bakılabilir) kaç adet folikülün olduğu. 9-10 taneyse çok iyi. 6-8 sınırda. 5 kötü. 5 altı zaten pek tüp bebek yapmıyorlar yani çok çok çok zor. fsh değerin kadar önemli bu da.merhabalar.39 yaşındayım.konyada oturuyorum.zaten geç evlenmiştim ve çocuğum olmadı.şimdi tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz.kısmetse ocak ayında beşlıyacağız.siteniz çok güzel.aynı durumda olan insanların yaşadıklarını paylaşmaları harika bi şey.yazışmalarınızın bir kısmını okudum ama yinede sormak isterim,tüp bebek tedavisi zor mu?birde bende dmd adı verilen kalıtsal hastalık var,taşıyıcı olup olmadığım belli değil.benim gibi genetik hastalığı olan arkadaşlar varsa onların takip ettiği yolu öğrenmek isterim.çünkü yaş ,itibarıyla zaten riskli durumdayım.bütün sitedeki arkadaşlara selam olsun.umarım herkes sağlıklı,hayırlı bebişine kavuşur....
evet satmaya başlayınca uçurmuşlar fiyatı. kk deki yazıları okuyorum yazın 50 lira falanmış. abd de 15 usd olduğu düşünülürse! ama benim bulduğum gibi sahibinden.com da gitti gidiyorda bazen daha ucuza bulunabiliyor.preseed in sitesini inceledim deniz bulut'un dediği gibi 130 TL. ben bunu 7-8 ay önce görmüştüm ozaman 3 kutu 150 ye veriyorlardı şimdi aldı başını yürüdü. Valla altından fazla artmış.
Şaka bir tarafa babystart ovülasyon testi var 5 adet olanı 50 TL, mikroskopu denilen sürekli yapılan 120TL. sürekli yapılanı almak en mantıklısı.
Ancak ben yumurta tabiki yaptırıken bu babystartın 5 li testini aldım. Ultrasonda yumurta ve çatlaması gözükürken bende hiç çift çizgi çıkmadıydı. O yüzden inanmamıştım.
Waterscığım senin kullandığın ovülasyon testi hangisi ?
Herdacığım sen nasılsın canım, beklediğin ayda gerçekten bu testler işine yarayabilir boş geçirmemek lazım.
Ben zaten doğum kontrol hapına başladım bu da tüp için ilk adım gibi oluyor değil mi ? Yarında hayırlısıyla iyi haber alırsam cumartesi akşam eski arkadaşlarımla yemeğim var ve çok güzel geçer kafam rahat olur keyiften 2 kadeh de şarap içerim :)))
cnm cumartesi gidicem cunku esimle gitmek istiyorum o da saat 17 gibi doktorda olabilir , insallah guzel haberi onunla beraber almak istiyorum :) Aslında bu aksam gidecektik ama bu aksam zeytinburnu belediyesi kultur ve sanat merkezinde seb-i aruz gosterisi var oraya gideceim Allahın izniyle
günaydın kızlar. herkese güzel bir gün diliyorum
bir de önemli olan (en iyi adet 3. günü gözüküyor ama diğer günler de bir fikir vermek için bakılabilir) kaç adet folikülün olduğu. 9-10 taneyse çok iyi. 6-8 sınırda. 5 kötü. 5 altı zaten pek tüp bebek yapmıyorlar yani çok çok çok zor. fsh değerin kadar önemli bu da.
ah be yavrucum bizde istiyoruz ama ...ama işte.nasip kısmet.benim olmayınca üzülüyorum ama birimizde olunca da en az o kadar da seviniyorum.ben eski zamanlarda birşey yazmıştım okumuşmuydun bilmiyorum.panda çubuğu sana çıktı.tadını çıkar keyifle ye.
İŞTE BU YAA MAŞALLAH İNAN OKADAR SEVİNDİMKİ İNŞALLAH DİĞER ARKADAŞLARDA HAMİLE KALIR,DA SEVİNCİM TAM OLUR canım inşallah 9 ay sonra kucağınada almayı nasip etsin.süper bir haber :lepi:
Waterss günaydın arkadaşım.Ben dün yoktum.Geçmişi okumaya çalışıyorum.Sende haberler iyi sanırım.
ne güzel bir haber bu, çok ama çok sevindim inşallah geriside gelecek göreceksin.
ümitsizlikle başlayacaksan olmaz, güzel güzel hayaller kurarak başla ve umudunu hiç kaybetme
Waterss günaydın arkadaşım.Ben dün yoktum.Geçmişi okumaya çalışıyorum.Sende haberler iyi sanırım.
hoşgeldin canım bence en azından topicte tarih olarak 4-5 ay öncelere giderek bir oku çok bilgi edinirsin. bazı topicler sürekli günaydın, ne yemek pişirdin vs ie ilerlerken bizde gerçekten güzel bilgiler var. mesela ben bir forumda 35-40 yaş üstü diye bir topic var bakayım dedim sürekli geyik o yüzden burayı okumanı tavsiye ederim.
ne güzel bir moral oldu hem sen , hem o hanım ; bu arada bende senden 5 ay büyüğüm :))
preseed çok mantıklı bende de son kürtajdan sonra kuruluk olmuştu demek o yüzden 3 denemede tutmadı ama ilk aşılamada tuttuydu
Senin ünlülerden sonra bu da bizim için olumlu bir öernek diye yazdım, yine bizim bir akrabamız 39 yaşında bir bayanla evlenmişti , o bayan 40 ve 42 yaşlarında normal yoldan iki çocuk sahibi oldu bu da bir örnek. Benim doktorum her zaman bana şunu söyledi yaşa çok takılma ama belli konuları standardize etmek ve belli normlara oturtmak için yapılan istatistikler ve bir grup dünya sağlık kuruluşundaki doktorların koyduğu kriterler bunlar der, biz geçen Mayıs ayından beri korunmuyorduk, Ağustos'ta telefon açıp olmuyor bu böyle ne yapacağım bana bir yol gösterin dedim o da bana panik yapmamı ve bir yıl beklememi olmazsa gelmemi söyledi, gerçi bu dokto beni 5 senedir biliyor. Diyeceğim şu ki tabiki bir takım yüzdeler ve gerçekler var işte yumurtanın kalitesi gibi, her ay hamile kalma yüzdesi şu gibi falan ama unutmayalım burda bir gurup insanız ve hepimiz belli bir bilgiye sahibiz ve paylaşıyoruz, elimizn altında internet , doktora gidebiliyoruz o nedenle yüzdelere çok takılmamaya çalışalım. Şu anda benim de garantim yok..bekleyeceğiz ve Allah'a sığınacağız. Morallerimizi yüksek tutalım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?