Karamel'cim, inşallah iyi sonuçlanacak, bak göreceksin. Senin için gün boyu dua ediyor olucam.
Balance'çım, nasılsın, nasıl gidiyor geri sayım. Güzel haberlerini dört gözle bekliyorum canım.
Teşekkür edrim balance 'cım hayırlısı ile kalp atışlarını duyabilirsem o zaman hamileyim diyebileceğim aslında kendimi çok kaptırmak istemiyorum korkuyorum . Sen nasılsın , hangi aşamadasın yanlış hatırlamıyorsam tüp bebek tedavisindeydin , nasıl gidiyor senden de hayırlı haberleri alacağız inşallah. Hamile sayımız arttıkça mutlu olacağız hep birlikte.
ben bekleme aşamasındayım 10 aralık trasvrim oldu.aslında kendini kaptırmaman çok iyi geçen kimyasal gebeliğimde çok kaptırdım hüsrana uğradım şimdi pozitifi görsemde inanmam taki kalp atışını görene kadar her zaman kötüye hazırlıklı ol. inşallah hep iyi gider
sağol birtanem. inşallah hist. le başlayan merkez maceram çifter çifter sıpayla biter.
gülmezsen birşey söyleyeceğim, dün kendi kendime ya 2 tane olursa birde dondurulmuşlar olursa ne yaparım diye düşündüm. Çünkü imha et dersek ya etmezlerse diye düşündüm ama kardeşim 3-4 de fazla olur :)))))) Hayali bile komik oldu ama[/QUOTE
Elbette bunları düşüneceksin, düşünmemek tuhaf olur. Dondurulmuşlarla ilgili çok katı kurallar var diye biliyorum. Bir yerde okumuştum, allah korusun, çift evli olduğu müddetçe dondurulmuşları kullanabiliyorlar ve her iki kişinin de rızası gerekiyor. Biri ben istemiyorum dediği anda bile imha ediliyor. Onun için, donasyon merkezleri ile ilgili şüphelerde çok dile getirilen bir konu bu, hiç sanmıyorum senin rızan dışında birşey yapabileceklerine. İmha ettirmek istersen -kimbilir belki istemez çok çocuklu bir anne olursun, neden olmasın- bence senin gözünün önünde imha edilmesini istersin sen, azı arkadaşımı kurtarmaz :)
Karamel'cim, inşallah iyi sonuçlanacak, bak göreceksin. Senin için gün boyu dua ediyor olucam.
Balance'çım, nasılsın, nasıl gidiyor geri sayım. Güzel haberlerini dört gözle bekliyorum canım.
Deniz'cim, gözünü seveyim, bak daha önce de yazmıştın bu istatistiki bilgileri, ben de sana uzun uzun cevap vermiştim. Hayalperest olalım demiyorum ama takılma bu istatistiklere de bu kadar ne olursun. Sen de demedin mi 'kimse bize gül bahçesi vadetmiyor' diye. Bu olasılıklara rağmen devam etmeliyiz demiyor muyuz? Bana geçen hafta sen demiyor muydun, sayıya takılma mühim olan kalite diye. İki tüpte de bana tutunmaya çalışan iki yumurtam da en kaliteli olanlardı galiba, sayının önemi yok diyen de sendin. Ne olursun yapma böyle, imkansızı başaranlarınki mucize, gerçek başarı hikayeleri de zaten olumlu olma olasılığı yüksek tedavilerden değil, zoru başanlarınki. Haydi söz ver bana, bu istatistikleri okuma daha fazla. Memorial'a gidicem ya pazartesi, ne öğrenirsem, ne anlatırlarsa az yumurta ile bu yaşta ne yapılabilir diye, paylaşacağım sizlerle zaten. Bahsettiğin protokol benim bilmediğim ama kendi kendime düşündüğüm birşeydi, 3 kere tüp yapayım, 1-2 ne birikirse hepsini bir kerede koysunlar diye
Ne olur içini ferah tut, her ne kadar umutlu değilsen de şu an da bir deneme ayındasın unutma canım.
Heradacığım, ben uzun yıllar hapla korundum hep adetin birinci günü başladım. Bu seferde açılmanın yapıldığı gün doktor " ilk 3 gün önemli" hemen dr a git değince o günü birinci gün diye düşünüp başladım.
Yarın doktor 14,30 da sabah birşey atıştırırım 4-5 saat açlık yetiyormuş aneztezi için. Kürtajı öğrendikte bu biraz heyecan yapmama neden oldu. Sonucu önemli bir konu olunca haliyle stres oluyor.
Yumurtalıklarımda sabahtan beri bir sızı var. Bende önemsemiyorum çalışın yavrular diyorum :))))))))
inşallah dondurulmuş kaliteli yumurtalarınla bu sefer iş bitecek. devam da edecek a.smüjdeli haberi vereceksin allahın izniyle :Saruboceq:ben bekleme aşamasındayım 10 aralık trasvrim oldu.aslında kendini kaptırmaman çok iyi geçen kimyasal gebeliğimde çok kaptırdım hüsrana uğradım şimdi pozitifi görsemde inanmam taki kalp atışını görene kadar her zaman kötüye hazırlıklı ol. inşallah hep iyi gider
yaaa keşke ferah tutabilsem içimi :sm_confused: aman kısmet işte. acaba 3. kere memorial a gitsem mi? 2 kere gidip başlamadım olur mu diyorum ama geçenlerde bir hemşire aradı bize gelmişsiniz ne oldu yeni bir tedavi düşünmüyor musunuz diye. salı günü izinli olacağım gitsem mi? 18. gün olacak. öbür ayın stoğu gözükür artık. sağ yumurtalığımda hiç folikül yoktu ama varmış gibi çok ağrıdı bütün ay acaba olacak mı? off yaaaa. valla bu işleri bırakıp rahat etmeli delikafadulden
inşallah ikiz olur sonra dondurulmuşlar mı bir ikiz daha yaparsın sonra sana ne olur bilemiyorum tabii yerimseniben
Bence git arkadaşım, niye gitmeyesin ki? Bravo diyorum, takip de yapıyorlar demek ki...Neticede orası senin çok beğendiğin bir yerdi -benim de en büyük referansım sensin bu konuda- fikir almanın ne zararı var? Çider üyesisin de, ücret de ödemeyeceksin, ne olmuş yani 3-4 kere gitmişsen? Al randevunu bence. Hadi, arka arkaya Memorial yolları taştan
Hülya'cım, acil şifalar diliyorum sana. İltihap neticede ilaçla kolaylıkla tedavi edilebilecek birşey, tedavini engelleyecek, zorlu aşamalara gerek kalmadı çok şükür. Oğlun nasıl, soruyorum aralarda ama gösteremedim mesajı sana galibaİnşallah önümüzdeki günlerde bir sürü güzel haberini okuyacağız buradan
salıya randevu aldım. ama hale hanım ne yazık ki öğleden sonra etilerdeymiş ve orada bu tip randevu almıyormuş güvenç bey e aldım. onu da tavsiye etmişlerdi. iyi doktordur ama pozitiflik anlayış vs yönünden hale hn çok iyiydi. ne yapalım en fazla kötü haberi bir de ondan alırım. bu arada çider üyeliği devam ettiği için yine birşey ödemeyecekmişim. sen hangi doktora randevu aldın?
herada canım fortel in yanında medismart ovülasyon kitini de düşünebilirsin. bana bir dr önermişti. fortelden daha ucuz.o da 2 kere sonuç vermişti bende. 1 kere vermemişti ama belki hata bendendir.
Çok teşekkür ederim arkadaşım.İnşallah tabi sorun sadece iltihaptır.Çözümü kolay.Zaten iğnemi oldum öğle arası hapı da aldım.Oğlumu sorduğunu gördüm aslında da ne cevap yazacağım onu bilemiyorum.Dün kontroldeydik işte çapada gastro bölümünde.Dr sizin çocuğunuzun durumu ilginç diyor o da açıklayamıyor.Dosyayı invceledi inceledi ağzını yamultup durdu.Sorularımıza da tam cevap veremiyor ilginç diyor işte.Oğlumun genel durumu şu anda iyi ama iyi demeye korkuyorum çünkü hemen yamulabiliyor.Size açıklayabileceğim bir gelişme yok yani.Dr'a soruyorum bir ayda 0,6 değer kanın yükselmesi düşük değil mi diyorum düşük diyor o da neden deyince açıklayamıyor.Bizi hiç tatmin etmiyor yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?