38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

kızlar siz görüşmelere tek mi gidiyorsunuz eşlerle mi ? Ben ilkine havaya girsin diye götürdüm dışarıda bekle dedim doktor bu iki kişilik bir uğraş dedi odaya çağırdı, ben sevmem öyle şeyleri (dip dibe yani) hadi yarın narkoz var dönüşte araba kullanamayabilirim , narkozsuz şeylerde götürmesem olur değil mi ?

inşallah dondurulmuş kaliteli yumurtalarınla bu sefer iş bitecek. devam da edecek a.smüjdeli haberi vereceksin allahın izniyle :Saruboceq:

cnm benım nasılsın sana yazmıştım bana cvp vermedın benımde bugun transferımm 20cı gunum tek dondurulmuş embrıyonumla kalıtesı 4 mış nasıl sence ıyımı kalıtesı? sen nelker yaptın tekrar ne zaman başlıyorsun? bana dua edın ne olur allah hepımıze sabır versın..

Karamel'cim, inşallah iyi sonuçlanacak, bak göreceksin. Senin için gün boyu dua ediyor olucam.

Balance'çım, nasılsın, nasıl gidiyor geri sayım. Güzel haberlerini dört gözle bekliyorum canım.

sağol canım o güzel haberleri hepimiz birgün tek tek vericez.....beklemek çok zor bugün 7. günüm 22 salıya test günüm allah hepimizin kucaklarını çifter çiffter doldursun

Hülya'cım, Deniz Bulut demişti, gittigidiyor.com'dan aldım canım. Normalde 130 lira, ben o siteden 78 lira'ya aldım (deniz bir iki hafta önce daha da ucuza almıştı galiba), üzerine bir de kurye ücreti ödeyeceğim. Waterss uzun uzun anlatınca ben ikna oldum açıkçası, çünkü tedaviye ara verdiğimiz aylarda da kendimiz deniyoruz ve azıcık da olsa şansımızı arttırır diye preseed çok mantıklı geldi. Bir de ovulasyon testi almamız lazım, denemenin ne sakıncası var?

ben nedense her dr a gidisimde esim yanımda olsun istemiyorum, bazıları boyle tahlile gitse kocasını yanında goturuyor ben sevmiyorum nedense gidip kendim hallediyom pasalar gibi

Karamel'cim, genelde yalnız olmayı tercih ediyorum. Sadece ilk tüp fiyaskosundan sonra kendi doktoruma gittiğimde -feci depresyondaydım- bana eşlik etti, görüşmeyi beraber yaptık o da sorularını sordu. Benim isteğim üzerine gelmiyor doktora ama itiraf edeyim, her doktordan çıkışta kapıda bekler buldum onu, canım benim yine de geliyor işte.

Memorial'a gitmemi mesela, istemiyor, doktorumuzla deneyelim yine diyor ama eminim seninle geleyim mi diye soracak bu görüşmeyi onaylamasa da.

Narkoz günü elbette eşinle ol, diğerlerine gelmese de olur, sen nasıl rahat edeceksen.

İlayda'cım, hayırlı olsun, inşallah güzel haberi de verirsin bizlere.

ilk görüşmede herkes eşiyle gidiyor yanındaysa girmesi daha iyi tabi. benimki ilk tüpte bir tek opuya ve transfere geldi. ikincide bazı kontrollere girdi. ama histeroskopiye de geldi. narkoz alacaksın yanında biri olsun zaten. kontrollere gelmese de olur.

görmedim. ya da unuttum? transferinin 20. günü mü? o zaman sonucu aldın mı? valla kürtaj sonrası ilk adet sadece 2 folikül vardı. bir sonraki adette de yeterli folikül olmazsa artık bakmaya gerek yok ded doktorum. allah herkese gönlündekini versin.

yani hayırlısıyla salı günü belli olacak, hadi inşallah canım
salıya kadar çatlamazsam günler geçmek bilmiyor.. inşallh siz doğal yolla kalırsınız
inşallah dondurulmuş kaliteli yumurtalarınla bu sefer iş bitecek. devam da edecek a.smüjdeli haberi vereceksin allahın izniyle :Saruboceq:

inşallah arkadaşımya karamele dediğim gibi siz inşallah doğal yolla kalırsınız bak diğer arkadaş bunu başardı neden olmasın gün doğmadan neler doğar umutsuz yaşanmaz allahtanda umut kesilmezmiş..

Gitti gidiyor da ben de baktım.O fiyata yanında 5 tane ovülasyon testi 5 tane de gebelik testi hediyesi var ovülasyon testini de kullanırsın işte arkadaşım.

evet kızlar bende yalnız olmayı tercih ediyorum demek benzeşiyoruz, götürdüklerimizde mecburiyetten

herada , benimki o kadar ince değil , gelme desem gelmez kapıda da beklemez.

ama durr ya hakkını yemeyeyim bir kere geldi , ben gelmeyecek biliyordum şaşırtmıştı beni. Oda şu kese bozulduğu zamandı

Hülya'cım, bir gebe kalayım, o beş testin beşini de aynı anda kullanmayan ne olsun

Hem waterss hem de deniz bulut ovulasyon testi için kalitenin öneminden bahsettiler hep. Dolayısıyla, preseed'le ne gelecek bilmiyorum, gönlüme sinen bir markanın testini de alıcam, niyet şimdilik öyle yani. Sen ne yapmayı düşünüyorsun?

Evet evet, hakkını yeme, bak gelmiş işte. Geçenlerde Erverdi'ye yazmıştım galiba, niyeyse hep benim derdimmiş gibi geliyor, halbuki sorun neyse ikimize ait, ikimizin hayatı söz konusu olan. Böyle düşündükçe, paylaşıyorum diye bir ferahlıyorum ama genelde bakış açısı kayıyor, dert benim, ben hallederime dönüyor. Doğru, benzeşiyoruz, her yere eşiyle giden tiplere çok gıcığım, işte o tiplerden çıkıyor 'bu hafta sonu bizimki bizi yemeğe götürdü, anneme götürdü' filan diyenler. Of çok gıcık, çok...

Ben de sipariş vermeyi düşünüyorum ama gelene kadar bizim tehlikeli günler geçicek.Zaten histereskopiden sonra 1 hafta cinsel ilişki yasaktı.Bu ay bizim için boş gececek yani.

Hülya'cım, olsun arkadaşım, biz hazırlığımızı yapalım, üzerimize düşeni yapalım, gerisi Allah'a kalmış. Histereskopiden sonra doğal yollardan hamile kalan bir sürü kişinin mesajlarını okumuştum, tedavi bitiminde inşallah yüzün güler.

valla bizde sorun bana ait, ona olsa da olur olmasa da çünkü onun var , dolayısıyla biz benim için uğraşıyoruz.

hehehe ctesi o evde oturacak ben arkadaşlarla içmeye gideceğim :))))))))) bizde de böyle valla

Hereda canım çok teşekkür ederim dileklerin için.ınşallah sen de memorial hastanesinden iyi sonuçlar alırsın.Siz en azından ıstanbul içnde oturduğunuz için hastane seçimini daha rahat yapabilirsiniz.Aslında ben de memoriali beğeniyorum ama eşme bir söyleyeyim dedim yakın yere koymuyor.O olacaksa her yerde olur diyor ama ben de fsh testini yaptırmaya bile korkuyorum.Mart ayında denediğimde 7 yumurta toplanmıştı.Kasımda 4 tane toplandı.rezervler azalıyor gittikçe.Bu arada soğan,incir ve bal-çörekotu-tarçın karışımını falan deniycem tabi.

benimkide aynen öyle diyor " olacaksa her yerde olur"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…