merhaba karamel........bu preseedle ve ovülasyonla içinizde hamile kalan varmı.......ve bunları nerden alıyorsunuz.........cevaplarsan sevinirim..........
merhaba waters;şu preesid işini düşünmeye başladım doğrusu.eğer kullanırsam benim ovulasyon testine ihtiyacım varmı ki?yarın takibe başlayacağım.zaten iy ya da kötü ne varsa görünür.öyle değil mi?canım yaa.biz zorla hamile kalıcaz he.senin benim iteklememle...neyse olsun da.bende araştırmaktan bütün tellerim atacak yakında.hani ilk bilgisayara sormuşlar ne var ne yok hesabı!!ocak şubat şu menopoza girmeden yumurtalar bitmeden olsun da....desteğin için sağol..ayrıca sevgili arkadaşım bu işin sıra ile olsaydı sıramı verirdim sözlerini hiç unutmuyorum..kalbimdesin..yarın da incire başlıyorum.hayırlısı.Canım yaa olacak Allah'ın izniyle bunu boş laf olsun diye de söylemiyorum. Dayanak noktam yummurta rezervinin olması, tüp olmadığı zamanlarda da yumurta takibi ya da ovülasyon testleri ile tam ovülasyon gününü tespit etmen bir de çok söyleyip durdum ama şu preseed i de yabana atma olur mu ? doktorlarda ovülasyon takibinde bu jeli kullanıyorlarmış, tabi sperm dostu bir jel kullanmazsa o dönemde nasıl olacak da spermelr orada yaşayacak değil mi ? Allah'ın izniyle ben sizi biraz daha zorlayarak bu işi tedavisiz başaracağız. Gülme sakın inan bana çok okudum şu son bir aydır evde bir dosyayı dolduracak kadar yazıcıdan çıkış aldım, eşim bayağı dalga geçti ama ben çok araştırırım kafama takınca . Ben inanıyorum ki önemli jinekolojik bir problem yoksa, tiroidler güzel çalışıyorsa ve iyi bir yumurtaya denk geliniyorsa biraz ittirme ile bu işin olacağını düşünüyorum. Hadi Ocak ayında neden olmasın ? :Saruboceq:
merhaba waters;şu preesid işini düşünmeye başladım doğrusu.eğer kullanırsam benim ovulasyon testine ihtiyacım varmı ki?yarın takibe başlayacağım.zaten iy ya da kötü ne varsa görünür.öyle değil mi?canım yaa.biz zorla hamile kalıcaz he.senin benim iteklememle...neyse olsun da.bende araştırmaktan bütün tellerim atacak yakında.hani ilk bilgisayara sormuşlar ne var ne yok hesabı!!ocak şubat şu menopoza girmeden yumurtalar bitmeden olsun da....desteğin için sağol..ayrıca sevgili arkadaşım bu işin sıra ile olsaydı sıramı verirdim sözlerini hiç unutmuyorum..kalbimdesin..yarın da incire başlıyorum.hayırlısı.
denizcim o konuda bir bilgim yok.sanki bana bir sonraki ayın rezervi o ay gelmeden belli olmazmış gibi geliyor..öyle olsa idiçünkü 15 16 yada 17 nci günlerde olan yumurtalar zaten o ayın yumurtaları..bir sonraki ancak adetle beli olur gibime geliyor.yarın dr a gideceğim inşallah unutmazsam sorarım..sende bende dr delisi olduk ya(mecazi anlamda söylüyorum)ben eşime diyorum yılbaşına bir bilet alacağım...(şu yaşıma kadar kendime bir bilet almış değilim,hep te karşıydım)eğer çıkarsa diyorummemorialda bir oda tutacağım.artık orada kalırım.sen arada lazım oldukça gelirsin!!!nasıl fikir ama..senin kociyi belli günlerde çağırman gibi di mikaydirigubbakcemile5kızlar birşeyi çok merak ediyorum bilen var mı? şimdi adet 2.-3. günü gidince o ayki rezerv gözüküyor. ama mesela 18. günden sonra gidilirse de yaklaşık olarak bir sonraki ayın rezervini görüyorlar. şimdi merak ettiğim bir sonraki ayın rezervi ne zamandan itibaren gözükür? ben adet olmadan önce konuşmak için başka bir doktora gitmek istiyorum da. adet olmadan gideyim ki adam yumurta var gel başla derse ne yapacağıma karar vereyim diye. yani haftaya cumartesi 22. gün uygundur herhalde de merak ettim :uhm:
Sevgili erverdi.Bu waterss arkadaşımız hepimizi heveslendirdi.Ben de bugün sipariş verdim preseedi.Haftaya elimde olacakmış.Senin de dediğin gibi boş durmak yok.Elimizden ne gelirse yapıcaz artık.
denizcim o konuda bir bilgim yok.sanki bana bir sonraki ayın rezervi o ay gelmeden belli olmazmış gibi geliyor..öyle olsa idiçünkü 15 16 yada 17 nci günlerde olan yumurtalar zaten o ayın yumurtaları..bir sonraki ancak adetle beli olur gibime geliyor.yarın dr a gideceğim inşallah unutmazsam sorarım..sende bende dr delisi olduk ya(mecazi anlamda söylüyorum)ben eşime diyorum yılbaşına bir bilet alacağım...(şu yaşıma kadar kendime bir bilet almış değilim,hep te karşıydım)eğer çıkarsa diyorummemorialda bir oda tutacağım.artık orada kalırım.sen arada lazım oldukça gelirsin!!!nasıl fikir ama..senin kociyi belli günlerde çağırman gibi di mikaydirigubbakcemile5
Sevgili erverdi.Bu waterss arkadaşımız hepimizi heveslendirdi.Ben de bugün sipariş verdim preseedi.Haftaya elimde olacakmış.Senin de dediğin gibi boş durmak yok.Elimizden ne gelirse yapıcaz artık.
inşallah dondurulmuş kaliteli yumurtalarınla bu sefer iş bitecek. devam da edecek a.smüjdeli haberi vereceksin allahın izniyle :Saruboceq:
merhaba waters;şu preesid işini düşünmeye başladım doğrusu.eğer kullanırsam benim ovulasyon testine ihtiyacım varmı ki?yarın takibe başlayacağım.zaten iy ya da kötü ne varsa görünür.öyle değil mi?canım yaa.biz zorla hamile kalıcaz he.senin benim iteklememle...neyse olsun da.bende araştırmaktan bütün tellerim atacak yakında.hani ilk bilgisayara sormuşlar ne var ne yok hesabı!!ocak şubat şu menopoza girmeden yumurtalar bitmeden olsun da....desteğin için sağol..ayrıca sevgili arkadaşım bu işin sıra ile olsaydı sıramı verirdim sözlerini hiç unutmuyorum..kalbimdesin..yarın da incire başlıyorum.hayırlısı.
kızlar....bu preseedı nerden sipariş veriyorsunuz.........
iyi akşamlar waters detaylı yazdığın için çok teşekkür ederi . canım şu an okuyorumbu prisiiid denen şey hani şey gibimi trnsferden sonra crinone diye bir jel veriyorlardı.içeri yerleştirip puflatıp sıkıyorduk. sanırım onu gibi birşey
waterscim.tek kullanımlık ..mı?birkaç tane mi var içinde .yani kaç denemelik
henüz daha ısmarlamadım şu an eşimde yanımda değil.onun da net bir fikrini almadımbugün 2nci günüm..yarın ısmarlarsam 10unucu güne kadar gelir mi?ayrıca hiç netten alışveriş yapmadım ben.ücret kapıdamı veriliyor.kurye mi getiriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?