38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

merhaba karamel........bu preseedle ve ovülasyonla içinizde hamile kalan varmı.......ve bunları nerden alıyorsunuz.........cevaplarsan sevinirim..........

merhaba, ben almadım

şu anda bir arkadaşımız var preseed ve ovülasyonla hamile kalan.

3- 5 sayfa önceleri okursan kapsamlı bilgi var bu konuda.

merhaba waters;şu preesid işini düşünmeye başladım doğrusu.eğer kullanırsam benim ovulasyon testine ihtiyacım varmı ki?yarın takibe başlayacağım.zaten iy ya da kötü ne varsa görünür.öyle değil mi?canım yaa.biz zorla hamile kalıcaz he.senin benim iteklememle...neyse olsun da.bende araştırmaktan bütün tellerim atacak yakında.hani ilk bilgisayara sormuşlar ne var ne yok hesabı!!ocak şubat şu menopoza girmeden yumurtalar bitmeden olsun da....desteğin için sağol..ayrıca sevgili arkadaşım bu işin sıra ile olsaydı sıramı verirdim sözlerini hiç unutmuyorum..kalbimdesin..yarın da incire başlıyorum.hayırlısı.

Sevgili erverdi.Bu waterss arkadaşımız hepimizi heveslendirdi.Ben de bugün sipariş verdim preseedi.Haftaya elimde olacakmış.Senin de dediğin gibi boş durmak yok.Elimizden ne gelirse yapıcaz artık.

denizcim o konuda bir bilgim yok.sanki bana bir sonraki ayın rezervi o ay gelmeden belli olmazmış gibi geliyor..öyle olsa idiçünkü 15 16 yada 17 nci günlerde olan yumurtalar zaten o ayın yumurtaları..bir sonraki ancak adetle beli olur gibime geliyor.yarın dr a gideceğim inşallah unutmazsam sorarım..sende bende dr delisi olduk ya(mecazi anlamda söylüyorum)ben eşime diyorum yılbaşına bir bilet alacağım...(şu yaşıma kadar kendime bir bilet almış değilim,hep te karşıydım)eğer çıkarsa diyorummemorialda bir oda tutacağım.artık orada kalırım.sen arada lazım oldukça gelirsin!!!nasıl fikir ama..senin kociyi belli günlerde çağırman gibi di mikaydirigubbakcemile5

Sevgili erverdi.Bu waterss arkadaşımız hepimizi heveslendirdi.Ben de bugün sipariş verdim preseedi.Haftaya elimde olacakmış.Senin de dediğin gibi boş durmak yok.Elimizden ne gelirse yapıcaz artık.

sevgili hülya bende şimdi tuttuğum notları yazıyordum.haklısın bu arkadaş ille bizi de doğurtacak.hadi bakalım hayırlısı...inşallah ona yetişiriz.ben incirede başlıyorum..bu arada canım sonuçlarını almışsın.iltihabın varmış ilacını almışsın nasıl olsa.yakın zamanda iyileşirsin umarım.sana ve oğluna da şifa diliyorum..oğlunun kan değeri de şaşırtıcıymış.ne desmki dr bile şaşırmış kalmış.normal seviyeye döner inşallah.bak yazarken ezanda okunuyor..kız esterya;innnnşallah bebişinin o yanıp sönen minik ışığını pırpır eden kalbini görürsün.bak ezan sati duyduğum gibi söyledim.allah hepimizin gönlüne göre versin.amşn.

canım bu oda fikrini çok tuttum kaydirigubbakcemile5kocişe gelince çağırdıkça alıştı şimdi çıkmıyor. neyse geçmiş ay kadar üstüme varmıyor. varsa da evi var gider. gidecek bir evi olması ona daha iyi geliyor daha az üstüme varıyor.
yumurta olayına gelince en net adet 2.-3. gün gözüküyor da o ayki rezerv sanırım sonra içlerinden biri büyüyor 14. güne doğru ve diğerleri ölüyor herhalde çünkü geçen 19. gün memorial a gittiğimde 5 yumurta vardı ve biri önden gidiyordu onu baskılamak için 21. gün bir protokol başlattılar. yani belli günden sonra çok net olmasa da bir sonraki ayın rezervi görülüyor. ay yakında tüp bebek uzmanı çıkacam :roflol:

herada ile karamelde bugün iyi kaynatmışlar.heradacım.ne mutlu sana ne kadar şanslısın maşallah diyeyim sevginize sevgiline..bunlar bu zamanda çok önemli değerler...karamelde dr dan iyi haberle döner umarım.karamelcim sanada allahtan kolaylıklar diliyorum.şurda daha ne olduki önce kürtajın sonra adet olman için o müdahale şimdi de histereskopi.allah yardımcın olsun arkadaşım.inşallah emeklerimizin sonucunu alırız.hayırlısı ile.sevgili balancezaman azalıyor.müjdeli haber yola çıkmıştır umarım..

inşallah dondurulmuş kaliteli yumurtalarınla bu sefer iş bitecek. devam da edecek a.smüjdeli haberi vereceksin allahın izniyle :Saruboceq:

cnm benım nasılsın sana yazmıştım bana cvp vermedın benımde bugun transferımm 20cı gunum tek dondurulmuş embrıyonumla kalıtesı 4 mış nasıl sence ıyımı kalıtesı? sen nelker yaptın tekrar ne zaman başlıyorsun? bana dua edın ne olur allah hepımıze sabır versın..

Erverdi'cim eğer USG ile yumurta takibi yaptıracaksan ovülasyon testine gerek yok ancak yumurta takibinde probun ucuna sürdükleri je sperm dostu jeldir ama yine bir sor ne kullandıklarını. Tedbir olsun diye preseed ini yanında götürebilirsin ben hiç bir şeyi şansa bırakmak istemiyorum açıkçası çok titiz bir çalışma yapacağız hep birlikte benim yaptığım gibi yumurta ile spermleri buluşturacağız inşallah.

Doktor çatlatma iğnesi vuracaksa vursun , ilişki saati veriyormuş versin. İlişkiden önce içindeki enjektörü sonuna kadar doldurduğun preseed derinlere bir yere fitil yapıyormuş gibi enjekte et, ben bir de tam o noktada bir kere daha enjekte ettim garanti olsun diye, dışarı çıkan fazlasını peçete ile alıyorsun. Şimdi içerde spermler onları koruyan ve yaşatan nehir gibi bir ortamın içerisinde yüzüyor olacaklar ( doğal yolla bu tabi mümkün hani gençken şefaf uzayan akıntımız oldurdu ya işte o rtamı sağlıyor bu açıkçası ben de doğal yolla artık öyle çektikçe uzayan bir akıntı olmuyordu neyse ) ve rahim ağzına gelecekler ordaki saçaklarda jel içerisinde yüzüyor olacaklar ve spermler çok rahat rahim ağzından içeri oradan da fallop tüplerine gelecek , bizde ya USG takibi ya da ovülasyon testi kullandığımızdan yumurtanın orada olduğunu biliyoruz ya işte ikisini sağ salim buluşturuyoruz. Gerisi bizim yumurtanın kalitesine ve sperme kalmış. İşlem aynı bu şekilde yürüyor.

Bunun sonucunda olabilecek olasılıklar;

1- Yumurtanın kabuğu sert ise döllenme kapasitesi düşük ise döllenme gerçekleşmeyecek
2- Yumurta kalitesiz ise döllenme olacak beta hcg artacak bölünme devam ederken bir yerde sonlanacak ( kimyasal gebelik ) ama bu korkunç bir şey değil bir sonraki ovülasyon günleri kayıyor (işte ben bu yüzden zaman kaybettim iki ay ) o nedenle ovülasyon testini 8. günden ne bileyim çift çizgiyi yakalayana kadar yapıyoruz.
3- Döllenme gerçekleşiyor ve rahim iç tabakasına yerleşiyor ( 7-10 gün sonra beta hgch salgılanmaya başlar )

başka olasılıklar olabilir ama şu anda aklıma ilk gelenler bunlar.

Ovülasyon testi kullanacak arkadaşlara bir hatırlatma yapmak istiyorum;

Her ne kadar ovülasyon tarihinizi tahmin etseniz ya da bilseniz de bence adetin 8. günü başlayalım ve çift çizgiyi yakalayana kadar devam edelim

Burda demek istediği T ( test çizgisi ) C ( Kontrol ) çizgsine yakın tonda ama ondan biraz soluk da olsa bu nest pozitiftir o akşam değerlenedirilir

Ertesi gün bir daha çift çizgiyi yakalamayanlar olursa ve negatif olursa panik yok o akşam da ödev yapılır ve olay orda biter

Ama ikinci günde çift çizgi yakalanırsa ( ben de öyle oldu ) T çizgisi C çizgisinden daha koyu iise ( bende öyle oldu ) artık bu noktada LH hormonu pik yapmış durumda o akşam preseed i 2 enjeksiyon yaparak itina ile değerlendirilir. ( Bir de yüzünde bu dönemde sivilce çıkan arkadaşlar o pik yaptığı gün kodaman sivilcelerini görecekler, benim öyle oldu ) taip eden zamanda sivilceler sönmeye başlar işte LH hormonu inişe geçmiştir ve inişe geçtiği zaman ovülasyon gerçekleşir, yumurta folikülden çıkar ve yayılır fallop tüpü içerisine düşen yumurta 6 saat sonra fertilizasyona hazır hale gelir eeee..bizde zaten spermleri oraya göndrmiştik ve karşılaşırlar.

Sivilce sönmeye başladığında iyice söndüğünde ovülasyon testi negatif verecektir aslında ovülasyon bitmiştir ve zaten sperm varsa içerde döllenme başlamıştır, teoride aslında negatif aldığın gün ödev yapmanız agerek yok ( ben yapmadım ) ama yok içim rahat etmiyor diyorsanız yapın. Ondan sonra oturup bekleyeceğiz.

Erverdi'cim çok hızlı yazdım uslubum da ya da yazım da hata varsa affola tüm deneyimimi aktardım ve sanırım sen, hülya , herada, deniz bulut ( yani tedavide olmayan arkadaşlar deneyecekler ) ben çok umutluyum hepinizden sizden daha büyük bir heyecanla sonuçlarını bekliyor olacağım. Anca beraber kanca beraber değil mi ? Tedavide olan arkadaşlarda zamanı geldikçe bize güzel haberlerini verecekler.

Walla dediğim gibi ben bu ay çok kafayı kırdım bu konu üzerine ve yukarı da yazdıklarımı harfiyen uyguladım, kimyasal gebelik de olsa , herşey yolunda da devam etse teori doğrulandı yani yumurta ile sperm buluştu vereliniortak biz her ay bundan emin olarak beklersek o %5, %10 denen şanslarımızı yükeltiriz. Ayyy ben çok yazdım ama umarım faydalı olacak.

Hepiniz öpüldünüz..Seviglerr..opuyorumnanaktan

Burada en önemli nokta

iyi akşamlar waters detaylı yazdığın için çok teşekkür ederi . canım şu an okuyorumbu prisiiid denen şey hani şey gibimi trnsferden sonra crinone diye bir jel veriyorlardı.içeri yerleştirip puflatıp sıkıyorduk. sanırım onu gibi birşey

Arkadaşlar, az önce Erverdi'ye yazdığım açıklamalarda LH hormonu yükselmesi ve azalmasını yazmıştım aşağıdaki grafik LH pikini ve dikey kesikli çizgi ovülasyon sürecini gösteriyor burada dikey çizgi piki bir noktada kesiyor gözüküyor ama bu bir süreç ( şu sivilcelerimizin sönmeye başladığı zaman aralığına tekabül ediyor ) , x ekseni zamanı gösteriyor.

henüz daha ısmarlamadım şu an eşimde yanımda değil.onun da net bir fikrini almadımbugün 2nci günüm..yarın ısmarlarsam 10unucu güne kadar gelir mi?ayrıca hiç netten alışveriş yapmadım ben.ücret kapıdamı veriliyor.kurye mi getiriyor.

Bilmiyorum o işlemi ama benziyor sanki

waterscim.tek kullanımlık ..mı?birkaç tane mi var içinde .yani kaç denemelik

İçinde 6 adet enjektöre benzeyen aplikatör çıkıyor, tüpün kapağını açtıktan sonra aplikatörü vidalar gibi takıyorsun tüpün arkasından biraz sıkarak aplikatörün dolmasına yardımcı oluyorsun, işin bitince aplikatörü yıkayıp tekrar kullanabilirsin zaten 6 adet var. Bir tüp 2 ay gidiyormuş ben ilk ayda hamile kalınca gerisi kaldı. Hem de dediğim gibi 2 enjeksiyn yaptım her seferinde.

Renksiz su renginde bir jel.

Benim hiç vaktim yoktu dar zamanda aldım o nedenle eczaneden aldım, alan arkadaşlar bilirler ancak gelen testlerin son kullanma tarihlerine bakın yakın ya da geçmiş olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…