- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
bende o uzayan salgı var hala.dr a da sormuştum.doğru olduğunu yumurtlama olduğunun işareti olduğunu söylemişti..birde benim adet bittiğii gibi çok belim ağrıyor kopucak gibi neredeyse.ve de ellerimde döküntüler olur parmaklarım şişer.bunuda söylemiştim.bunlarında ona işaret olduğunu söylemişti.bu yönde.benden yana bir sorun yok o zaman.takiptede göreceğiz inşallah yumurtatyı............amam waters yalnız bırakma beni şu preesiit konusunda tamammı
enjektöre bir ilaçmı dolduruyoruz o enjektörde hazır değilmi
gitigidiyor.com dan diye yazmış arkadaşlar.orada uygun oluyormuş
merhaba enverdi soğan kürü ve incir küründen bahsediliyor.bunlar hangi rahatsızlık için öneriliyor ve reglinin kaçıncı günü başlamak gerek?
arkadaşlar beni hatırlarsınız belki, iki gün önce yazmıştım. ayın 16 sında gebelik testi yaptıracağım diye. dün yaptırdım. ancak maalesef sonuç negatif. tabii çok üzüldüm ama herhalde vardır bunda bir hayır. çünkü rabbime hep hayırlı ise ver diye dua ettim. ama tabii tekrar denemekten vazgeçmeyeceğim. allah bana da, sizlere de, tüm isteyenlere hayırlıysa kısmet etsin inşallahhh mafoldumben
erverdi teşekkür ederim.......acaba bu presedın yan etkisi oluyormu.........
arkadaşlar beni hatırlarsınız belki, iki gün önce yazmıştım. ayın 16 sında gebelik testi yaptıracağım diye. dün yaptırdım. ancak maalesef sonuç negatif. tabii çok üzüldüm ama herhalde vardır bunda bir hayır. çünkü rabbime hep hayırlı ise ver diye dua ettim. ama tabii tekrar denemekten vazgeçmeyeceğim. allah bana da, sizlere de, tüm isteyenlere hayırlıysa kısmet etsin inşallahhh mafoldumben
hatırladım canım seni.sonuç ne olrsa olsun gel demiştim.hoşgeldin.canın sağolsun.ben hersabah vakti hepmize dua ediyorum.bırakmak yok.devam
waters,patikler kızlar günaydın size güzel bir haberim var söylüyorum.ESTERYANIN BEBEBĞİ NİN KALBİ PIT PIT ATIYOOOOOOOOOOORRRRRRRRRRRR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?