38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

bende o uzayan salgı var hala.dr a da sormuştum.doğru olduğunu yumurtlama olduğunun işareti olduğunu söylemişti..birde benim adet bittiğii gibi çok belim ağrıyor kopucak gibi neredeyse.ve de ellerimde döküntüler olur parmaklarım şişer.bunuda söylemiştim.bunlarında ona işaret olduğunu söylemişti.bu yönde.benden yana bir sorun yok o zaman.takiptede göreceğiz inşallah yumurtatyı............amam waters yalnız bırakma beni şu preesiit konusunda tamammı

Ne demek ben çok isteyerek paylaştım bilgilerimi ve deneyimlerimi amacımız doğru yolu bulup bilgilerimizi paylaşmak değil mi ? Güzel haberlerinizi aldıkça ben burada nasıl duracağım onu merak ediyorum.

Yanlız bırakmam tabi uygulaması zor bir şey değil göreceksin, eşinin hayır diyeceği bir durum yok ona da anlatırsın.

enjektöre bir ilaçmı dolduruyoruz o enjektörde hazır değilmi

Hayır enjektör denilen aplikatörün üzerinde 1, 2, 3 diye yazan numaralar var, diş macunu gibi tüpün içerisindeki jeli bu bu aplikatöre alıyorsun , jel gelsin resimlerini göreceksin zaten be de yardımcı olurum , ilk seferde ben biraz taşırmışım o nedenle tüğü yavaş yavaş sık zaten sonra enjektör gibi çekeceğinden kendi gelecek 3 çizgisine kadar doldur sonra derinlere bir yere enjekte edeceksin.

merhaba enverdi evet ben dün keşfettim bu sayfayı çok yararlı bilgiler öğrendim.bugün hatta okulda gebe kalamayan bir arkadaşla paylaştım:) hem siz hangi ara bunca mesajlaştınız ben daha bu saatte ancak vakit bulabildim siteye girmeye:)

merhaba enverdi soğan kürü ve incir küründen bahsediliyor.bunlar hangi rahatsızlık için öneriliyor ve reglinin kaçıncı günü başlamak gerek?

arkadaşlar beni hatırlarsınız belki, iki gün önce yazmıştım. ayın 16 sında gebelik testi yaptıracağım diye. dün yaptırdım. ancak maalesef sonuç negatif. tabii çok üzüldüm ama herhalde vardır bunda bir hayır. çünkü rabbime hep hayırlı ise ver diye dua ettim. ama tabii tekrar denemekten vazgeçmeyeceğim. allah bana da, sizlere de, tüm isteyenlere hayırlıysa kısmet etsin inşallahhh mafoldumben

merhaba enverdi soğan kürü ve incir küründen bahsediliyor.bunlar hangi rahatsızlık için öneriliyor ve reglinin kaçıncı günü başlamak gerek?

merhaba gukem.incir kürü yumurtaların sayısının artması ve kaliteli olması için soğan kürü de fsh ı yüksek olanların düşmesi için kulanılıyor.soğanı denemedim fsh ım normal değerlerde benim.ama inciri 2 ay denemiştim.sonuç alamamıştım ama yumurtalıklarımda bayağı ağrı ve sivilce yapmıştı yüzümde.sanırım çalıştırmıştı yumurtaları bende.ben 3üncü günü başlayıp 22 gün devam ediyordum bazen unutup fazladanda içtiğim oldu.ben hergün 8 inciri ikiye bölüp kaynattım aç karnına yarısını diğer yarısını akşam içtim..böyle canım.

hatırladım canım seni.sonuç ne olrsa olsun gel demiştim.hoşgeldin.canın sağolsun.ben hersabah vakti hepmize dua ediyorum.bırakmak yok.devam

Karamel'cim Günaydınn..bugün histeroskopi randevun vardı biliyorum kolay bir işlem olur ve sonucu iyi çıkar, sen zaten tedbir olsun garanti olsun ne olduğunu bilelim diye çektiriyordun zaten aklımda kaldıysa.

waters,patikler kızlar günaydın size güzel bir haberim var söylüyorum.ESTERYANIN BEBEBĞı NıN KALBı PIT PIT ATIYOOOOOOOOOOORRRRRRRRRRRR

Üzülme patikler..hikayeni bilmiyorum ama olacaktır, bu topikte geriye doğru 10 -15 sayfayı bir oku istersen sana faydalı birşeyler bulabilirsin diye düşünüyorum. Yılmak yok öyle değil mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…