Üzülme patikler..hikayeni bilmiyorum ama olacaktır, bu topikte geriye doğru 10 -15 sayfayı bir oku istersen sana faydalı birşeyler bulabilirsin diye düşünüyorum. Yılmak yok öyle değil mi ?
SÜPEEERR..ÇOK SEVİNDİM OH BE DÜNYA VARMIŞ..Kız kaç gündür , öldü öldü dirildi haklı olarak..
waters,patikler kızlar günaydın size güzel bir haberim var söylüyorum.ESTERYANIN BEBEBĞİ NİN KALBİ PIT PIT ATIYOOOOOOOOOOORRRRRRRRRRRR
hazır değil. iğne enjektörü gibi 6 tane aplikatör var. bir de bepanthene krem gibi bir krem kutusu ama krem gibi değil akışkan bir sıvı. aplikatör icindeki çubuğu 3 çizgisine kadar çekip kremi içine dolduruyorum. yalnız sıkmaya falan gerek kalmıyor. çok akışkan daha eğerken akmaya başlıyor. bir de içine hemen gitmiyor hava yapıp taşabiliyor boşa gitmesin diye yavaş ve dikkatli olmak lazım. bende ilk 2 seferde baya bir boşa gittienjektöre bir ilaçmı dolduruyoruz o enjektörde hazır değilmi
üzüldüm. bu yaşlarda daha zor oluyor. ama bir sonraki sefer olmayacak demek değil. denemeye devamarkadaşlar beni hatırlarsınız belki, iki gün önce yazmıştım. ayın 16 sında gebelik testi yaptıracağım diye. dün yaptırdım. ancak maalesef sonuç negatif. tabii çok üzüldüm ama herhalde vardır bunda bir hayır. çünkü rabbime hep hayırlı ise ver diye dua ettim. ama tabii tekrar denemekten vazgeçmeyeceğim. allah bana da, sizlere de, tüm isteyenlere hayırlıysa kısmet etsin inşallahhh mafoldumben
Karamel'cim Günaydınn..bugün histeroskopi randevun vardı biliyorum kolay bir işlem olur ve sonucu iyi çıkar, sen zaten tedbir olsun garanti olsun ne olduğunu bilelim diye çektiriyordun zaten aklımda kaldıysa.
waters,patikler kızlar günaydın size güzel bir haberim var söylüyorum.ESTERYANIN BEBEBĞı NıN KALBı PIT PIT ATIYOOOOOOOOOOORRRRRRRRRRRR
hazır değil. iğne enjektörü gibi 6 tane aplikatör var. bir de bepanthene krem gibi bir krem kutusu ama krem gibi değil akışkan bir sıvı. aplikatör icindeki çubuğu 3 çizgisine kadar çekip kremi içine dolduruyorum. yalnız sıkmaya falan gerek kalmıyor. çok akışkan daha eğerken akmaya başlıyor. bir de içine hemen gitmiyor hava yapıp taşabiliyor boşa gitmesin diye yavaş ve dikkatli olmak lazım. bende ilk 2 seferde baya bir boşa gitti
üzüldüm. bu yaşlarda daha zor oluyor. ama bir sonraki sefer olmayacak demek değil. denemeye devam
hepinize günaydın çıtırlarım,
Patikler, canım üzülmemek elde değil ama çalışmaya, emek vermeye devam edeceğiz çünkü yapacak başka birşey yok.
Arkadaşlar herkese günaydın.Dün ben bahsetmiştimya histereskopi sonucunda rahimde iltihap varmış iğne ile hap verdi dr diye.Benim 3-4 aydır korkunç bel ve kasık ağrım vardı.Zaman zaman yazıyordum ama.Ben hep hormon yüklendi ondandır yoruldum herhalde diyordum am bu durum son zamanlarda çok artmıştı.Dün öğlen iğnemi vuruldum.Akşam ben deki ağrıları kesti.Hala inanamıyorum o kadar uzun süredir o ağrıları çekiyordum ki sanki yeniden doğmuş gibi hissediyorum kendimi.Bu arada son tüp denemesini de boşu boşuna yapmış olduk yani.Karamel arkadaşım sen histereskopi çektirerek gerçekten çok iyi yapıyorsun arkadaşım.Gerçi sen de inşallah sorun yoktur.
canım öncelikle ağrılarının azalmasına çok sevindim. Bende hep onu düşündüm eğer rahimde bir sıkıntı varsa yumurtalar kaliteli olsa bile tutmaz, hayal kırıklığı yaşamak yerine yaptırayım bitsin. İnşallah seninde şu iltihap bittikten sonra herşey bambaşka olur ve hayallerine kavuşursun.
Benim hiç ağrım sızım yok, tek endişem her kürtajdan sonra olan rahim ağzı spazmının içlere ulaşmış olması, göreceğiz artık.
Aynı gün iyi yada kötü denir değil mi sonuçta görüntüleme işi.
[COLOR="magenta" .!.:waterss[/COLOR];10527166]Ne demek ben çok isteyerek paylaştım bilgilerimi ve deneyimlerimi amacımız doğru yolu bulup bilgilerimizi paylaşmak değil mi ? Güzel haberlerinizi aldıkça ben burada nasıl duracağım onu merak ediyorum.
Arkadaşlar herkese günaydın.Dün ben bahsetmiştimya histereskopi sonucunda rahimde iltihap varmış iğne ile hap verdi dr diye.Benim 3-4 aydır korkunç bel ve kasık ağrım vardı.Zaman zaman yazıyordum ama.Ben hep hormon yüklendi ondandır yoruldum herhalde diyordum am bu durum son zamanlarda çok artmıştı.Dün öğlen iğnemi vuruldum.Akşam ben deki ağrıları kesti.Hala inanamıyorum o kadar uzun süredir o ağrıları çekiyordum ki sanki yeniden doğmuş gibi hissediyorum kendimi.Bu arada son tüp denemesini de boşu boşuna yapmış olduk yani.Karamel arkadaşım sen histereskopi çektirerek gerçekten çok iyi yapıyorsun arkadaşım.Gerçi sen de inşallah sorun yoktur.
merhaba enverdi soğan kürü ve incir küründen bahsediliyor.bunlar hangi rahatsızlık için öneriliyor ve reglinin kaçıncı günü başlamak gerek?
karamelim dualarım seninle guzelim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?