38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Esterya['cım /B], çok sevindim canım artık sıkıntı kuruntu yapmak yok her şey normal gidecek , bebeğinin gelişimi ile ilgili yazılar oku, sana vesvese verecek, kuruntu yapmana sebep olacak sayfalara girme. Güzel düşünelim güzel şeyler olsun.. Allah tamamına erdirsin .

Üzülme patikler..hikayeni bilmiyorum ama olacaktır, bu topikte geriye doğru 10 -15 sayfayı bir oku istersen sana faydalı birşeyler bulabilirsin diye düşünüyorum. Yılmak yok öyle değil mi ?

Evet dün biraz senin verdiğin bilgileri okudum ve çok faydalı şeyler gördüm. çalışınca zaman öyle çabuk geçiyorkiii...hepsini inceleyemedim. fırsatım oldukça bakacağım.
evet haklısın yılmak yok, bu arada seni tebrik edememiştim. çok ama çok sevindim adına. inşallah miniğini kucağına da alman nasip olsun...

Esterya arkadaşım çok sevindim.ınşallah bir daha sorun yaşamadan kucağına alıcaksın bebeğini tatlım.Dualarımız seninle canım.

waters,patikler kızlar günaydın size güzel bir haberim var söylüyorum.ESTERYANIN BEBEBĞİ NİN KALBİ PIT PIT ATIYOOOOOOOOOOORRRRRRRRRRRR

esterya gözün aydın. inşallah bundan sonra da sorunsuz devam eder ve çok güzel bir hamilelik geçirirsin :CüvCüv:

enjektöre bir ilaçmı dolduruyoruz o enjektörde hazır değilmi
hazır değil. iğne enjektörü gibi 6 tane aplikatör var. bir de bepanthene krem gibi bir krem kutusu ama krem gibi değil akışkan bir sıvı. aplikatör icindeki çubuğu 3 çizgisine kadar çekip kremi içine dolduruyorum. yalnız sıkmaya falan gerek kalmıyor. çok akışkan daha eğerken akmaya başlıyor. bir de içine hemen gitmiyor hava yapıp taşabiliyor boşa gitmesin diye yavaş ve dikkatli olmak lazım. bende ilk 2 seferde baya bir boşa gitti

üzüldüm. bu yaşlarda daha zor oluyor. ama bir sonraki sefer olmayacak demek değil. denemeye devam

hepinize günaydın çıtırlarım,

Karamel'cim Günaydınn..bugün histeroskopi randevun vardı biliyorum kolay bir işlem olur ve sonucu iyi çıkar, sen zaten tedbir olsun garanti olsun ne olduğunu bilelim diye çektiriyordun zaten aklımda kaldıysa.

waterss
canım çok teşekkür ederim, evet kontrol amaçlı istedimdi varsa birşey geç kalmayalım. Zaten geç kalacağımız kadar kaldık.

Preseed anlatımını okudum müthişsin emeğine sağlık. Sende kendine çok iyi , doktor haberlerini bekliyoruz

waters,patikler kızlar günaydın size güzel bir haberim var söylüyorum.ESTERYANIN BEBEBĞı NıN KALBı PIT PIT ATIYOOOOOOOOOOORRRRRRRRRRRR

ooo ne güzel bir haber bu, esterya dışında herkes emindi :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: kız zilli bir daha öyle strese falan girme üzme bebeciği.

Erverdi haber ulaştıran olarak, inşallah senin güzel haberlerinide ben veririm

Patikler, canım üzülmemek elde değil ama çalışmaya, emek vermeye devam edeceğiz çünkü yapacak başka birşey yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar herkese günaydın.Dün ben bahsetmiştimya histereskopi sonucunda rahimde iltihap varmış iğne ile hap verdi dr diye.Benim 3-4 aydır korkunç bel ve kasık ağrım vardı.Zaman zaman yazıyordum ama.Ben hep hormon yüklendi ondandır yoruldum herhalde diyordum am bu durum son zamanlarda çok artmıştı.Dün öğlen iğnemi vuruldum.Akşam ben deki ağrıları kesti.Hala inanamıyorum o kadar uzun süredir o ağrıları çekiyordum ki sanki yeniden doğmuş gibi hissediyorum kendimi.Bu arada son tüp denemesini de boşu boşuna yapmış olduk yani.Karamel arkadaşım sen histereskopi çektirerek gerçekten çok iyi yapıyorsun arkadaşım.Gerçi sen de inşallah sorun yoktur.

sağol canım yaaa... evet devam edeceğim inşallahhh..

canım öncelikle ağrılarının azalmasına çok sevindim. Bende hep onu düşündüm eğer rahimde bir sıkıntı varsa yumurtalar kaliteli olsa bile tutmaz, hayal kırıklığı yaşamak yerine yaptırayım bitsin. İnşallah seninde şu iltihap bittikten sonra herşey bambaşka olur ve hayallerine kavuşursun.

Benim hiç ağrım sızım yok, tek endişem her kürtajdan sonra olan rahim ağzı spazmının içlere ulaşmış olması, göreceğiz artık.

Aynı gün iyi yada kötü denir değil mi sonuçta görüntüleme işi.

Karamel arkadaşım yapışıklıklarda ağrı olmuyor zaten.Tabiki her kürtaj bir risk.Benim de 3 kürtajım var.Pperasyondan sonra kendine gelince dr sana açıklamyı yapacaktır canım.Herhangi bir yapışıklık varsa müdahaleyi yapacaktır zaten.Eğer miyop,polip varsa onalrdan parça alınıp patolojiye gönderiyorlar.Patoloji sonucu da bir hafta içinde çıkıyor zaten.Benim rahim ağzı çok dar olduğu için girmekte çok zorlanıyorlar.İşlem normalde 10-15 dk'lık ama benim yine uzun sürmüştü.Eşim bir saat aşağıda kaldın demişti.İnşallah seninki sorunsuz olur arkadaşım.öğlendi sanırım operasyonun.

Esterya'cım, gözün aydın canım. Sıkıntıları atlattın artık hayırlısıyla, hamileliğinin tadını çıkar canım.

Karamel'cim, bugün 2.30 için bol şanslar arkadaşım. Aklında kalacağına yaptırmış olacaksın ve eminim güzel sonuçlar müjdeleyeceksin bize. Umarım bizi de haberdar edebilirsin bugün.

Güzel taze hamilemiz, canım benim, ne de uzun uzun yazmışsın, sağolasın, daha jel elime gelmeden tam ne yapmam gerektiğini öğrendim sayende.

Hülyacım ağrılarının geçmesine çok sevindim. Çaresine bakılması ne güzel, inşallah ilk denemenle yüzün gülecek.

Patikler, sevgili arkadaşım, yılmadan devam edeceğiz, aynen dediğin gibi. ınşallah bir sonraki ay güzel haberlerini alırız.x

Erverdi'cim, sağol güzel mesajın için. Gerçekten eşim konusunda şanslı olduğumu hissediyorum. Gerçi onu bulana kadar biraz kurbağa öpmek zorunda kaldım ama

Son düzenleme:
evet hülyacığım öğlen 14,30 da işlem, heradacığım evden mutlaka bilgi vereceğim. öğlene kadar işeteyim zaten yani buralarda. Dualarınız için teşekkürler

Kızlar hepinize cok tesekkurler...
Dun yine yogun lekelenmem oldu bende dr a gittim , kesede bozulma yok ve zar zor kalp atısını gordu :)
olcum yaptı 5+5 dedi oysa 6+6 idi dun. Toparlar insallahdedi 25 aralık cmtesi tekrar gel bakalım dedi.

Buyur dime kızlar , dinleniyorum bol bol haftaya izin alıp yatıcam biraz.. Dualarınız icin cok tesekkur ederim iananı o masada hepinize tek tek dua ettim.

merhaba enverdi soğan kürü ve incir küründen bahsediliyor.bunlar hangi rahatsızlık için öneriliyor ve reglinin kaçıncı günü başlamak gerek?

Gukem'cim, ben geçen ay yapmıştım soğan kürünü ve periyodumun 3. günü başlamıştım. Yumurtalığımda bir kist vardı, doğum kontrol hapı vermişti doktorum o yüzden ama tedaviye destek olsun diye yapmıştım ve kontrole gittiğimde kistim yok olmuştu. Bu kürü 15 gün yapıyorsun.

İncir kürünü çok daha önce yaptım, onu da periyodumun 3. günü başladığımı hatırlıyorum, o da 21 gündü. Genelde önce soğan kürü yapın, sonra incir kürüne geçin deniyor. Soğan kürünü bir kere yapıyorsun, incir kürünü iki kere, her iki incir kürü arasında da 7 gün ara veriyorsun. İbrahim Saraçoğlu'nun sitesine de bak istersin, tam bilgiyi orada bulabilirsin.

Esterya'cım, elbette büyüyecek, hatta gününün önüne geçecek, bak gör. ıçini ferah tut ve içinde büyüyen bebişine güç ver. Hep dualarımızdasın, sen dinlen arkadaşım.

canım ilaçların iyi geldiğine sevindim.bak belki de hiç tüpe de gerek kalmaz.nasıl olsa daha önce 4 kere spontan hamile kalmışsın.ialaçlar birtince denemelere devam edin bir kaç ay..tüpsüz olsun..uğraştırmasın hoşçakal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…