canım ilaçların iyi geldiğine sevindim.bak belki de hiç tüpe de gerek kalmaz.nasıl olsa daha önce 4 kere spontan hamile kalmışsın.ialaçlar birtince denemelere devam edin bir kaç ay..tüpsüz olsun..uğraştırmasın hoşçakal
Karamel'cim,
Birazdan çıkmam lazım ve ben döndüğümde doktora gitmiş olacaksın. Dualarım seninle, güzel haberler getireceksin, inancım tam buna. Lütfen rahat ol, güzel şeyler düşün.
Esterya'cım, gözün aydın canım. Sıkıntıları atlattın artık hayırlısıyla, hamileliğinin tadını çıkar canım.
Karamel'cim, bugün 2.30 için bol şanslar arkadaşım. Aklında kalacağına yaptırmış olacaksın ve eminim güzel sonuçlar müjdeleyeceksin bize. Umarım bizi de haberdar edebilirsin bugün.
Güzel taze hamilemiz, canım benim, ne de uzun uzun yazmışsın, sağolasın, daha jel elime gelmeden tam ne yapmam gerektiğini öğrendim sayende.
Hülyacım ağrılarının geçmesine çok sevindim. Çaresine bakılması ne güzel, inşallah ilk denemenle yüzün gülecek.
Patikler, sevgili arkadaşım, yılmadan devam edeceğiz, aynen dediğin gibi. İnşallah bir sonraki ay güzel haberlerini alırız.x
Erverdi'cim, sağol güzel mesajın için. Gerçekten eşim konusunda şanslı olduğumu hissediyorum. Gerçi onu bulana kadar biraz kurbağa öpmek zorunda kaldım ama
Canım çok sağolll. inşallah dediğin gibi olur. ama tabi 1 ay sonra olması mümkün değil. çünkü çok pahalııı
bize sıra gelmiyor siz kendi aranızda bi ekip kurmuşsunuz zaten
canım ya bende kaçırmışım kusura bakma, iş yerinde rahat okuyamıyorum gelen giden.
ben normal deniyorsun sanmıştım
inşallah sende tüp hazırlanırken hamile kalanlardan olursun.
hepinize günaydın çıtırlarım,
waterss canım çok teşekkür ederim, evet kontrol amaçlı istedimdi varsa birşey geç kalmayalım. Zaten geç kalacağımız kadar kaldık.
Preseed anlatımını okudum müthişsin emeğine sağlık. Sende kendine çok iyi , doktor haberlerini bekliyoruz
ooo ne güzel bir haber bu, esterya dışında herkes emindi :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: kız zilli bir daha öyle strese falan girme üzme bebeciği.
Erverdi haber ulaştıran olarak, inşallah senin güzel haberlerinide ben veririm
Patikler, canım üzülmemek elde değil ama çalışmaya, emek vermeye devam edeceğiz çünkü yapacak başka birşey yok.
Karamel'cim doktordan randevu alınca sonucunu söylerim, son regli tarihinden en erken 10gün sonra gitmek lazımmış ben de ya 25 Aralık ya da 28 Aralık'ta randevu almayı planlıyorum.
Bugün kendi kendime bir daha kan testi yaptırmamaya karar verdim, sonuçta bir kez yaptırdım pozitifi aldım artık bundan sonra insede, çıksada benim elimde olan bir şey yok , sadece dua edeceğim ve günü gelince doktora gidip sonucu göreceğim biraz rahat davranmak, rahat olmak istiyorum stres yapmak istemiyorum.
Güzel hamile, güzel karar vermişsin, doğal yollardan hamile kaldın ve çok güzel bir değerle başladı hamileliğin, maşallah, maşallah. Dualarımız seninle ve içinde yaşam bulan miniciğinle. Gelişmelerden haberimiz olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?