38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya


Sağolasın erverdi arkadaşım.ben de senin gibi düşünüyorum.belki tüpe gerek kalmaz.Zaten kışı geçirmeyi düşünüyorum.Havalar ısınmadan tüp denemem.Bir de maddiyat da izin vermiyor birkaç ay çünkü.Kısmet artık tabi.Ben oğluma hamile kalmadan önce de birkaç kez aşılama yaptırmıştım.Hiçbiri tutmadı.Sonra kendiliğinden geldi oğlum tam da ben tüp bebeğe hazırlanırken.
Senin kontrolün bugünmüydü canım.
 
Karamel'cim,

Birazdan çıkmam lazım ve ben döndüğümde doktora gitmiş olacaksın. Dualarım seninle, güzel haberler getireceksin, inancım tam buna. Lütfen rahat ol, güzel şeyler düşün.
 
Karamel'cim,

Birazdan çıkmam lazım ve ben döndüğümde doktora gitmiş olacaksın. Dualarım seninle, güzel haberler getireceksin, inancım tam buna. Lütfen rahat ol, güzel şeyler düşün.


tamam birtanem sağolasın, inşallah eve dönünce görüşürüz. Sen ve tüm arkadaşlarla
 
Patikler, sevgili arkadaşım, yılmadan devam edeceğiz, aynen dediğin gibi. İnşallah bir sonraki ay güzel haberlerini alırız.x

Canım çok sağolll. inşallah dediğin gibi olur. ama tabi 1 ay sonra olması mümkün değil. çünkü çok pahalııızemuszemus
 


Canım çok sağolll. inşallah dediğin gibi olur. ama tabi 1 ay sonra olması mümkün değil. çünkü çok pahalııı
 
Canım çok sağolll. inşallah dediğin gibi olur. ama tabi 1 ay sonra olması mümkün değil. çünkü çok pahalııı

canım ya bende kaçırmışım kusura bakma, iş yerinde rahat okuyamıyorum gelen giden.

ben normal deniyorsun sanmıştım

inşallah sende tüp hazırlanırken hamile kalanlardan olursun.
 
canım ya bende kaçırmışım kusura bakma, iş yerinde rahat okuyamıyorum gelen giden.

ben normal deniyorsun sanmıştım

inşallah sende tüp hazırlanırken hamile kalanlardan olursun.

Aynen ben de öyle yoğunumki... her kafadan bir ses çıkıyor :) İnşallah dediğin gibi olur... ben de senin için bugün bol şanslar diliyorummm...:Saruboceq:
 
sevgili karamel hadi işin rast gitsin bu gün misafirim var unuttum sanma hayırlı haberle gelirsin inşallah.akşamüzeri bakarım sonucuna
 

Karamel'cim doktordan randevu alınca sonucunu söylerim, son regli tarihinden en erken 10gün sonra gitmek lazımmış ben de ya 25 Aralık ya da 28 Aralık'ta randevu almayı planlıyorum.

Bugün kendi kendime bir daha kan testi yaptırmamaya karar verdim, sonuçta bir kez yaptırdım pozitifi aldım artık bundan sonra insede, çıksada benim elimde olan bir şey yok , sadece dua edeceğim ve günü gelince doktora gidip sonucu göreceğim biraz rahat davranmak, rahat olmak istiyorum stres yapmak istemiyorum.
 
bize sıra gelmiyor siz kendi aranızda bi ekip kurmuşsunuz zaten

Aşkolsun Gukem, herkes birbirine mesaj atıyor, fikir veriyor, görüş alıyor. Haksızlık etmişsin be arkadaşım. Bu arada keşke bu yazıyı yazmadan sana bir önceki sayfada verdiğim cevabı okusaydın, bana değil ama erverdi'ye sorduğun birşeyi bildiğim kadarıyla yanıtlamaya çalışmıştım. Gir sen de sohbete, senin de görüşlerine, katılımına ihtiyaç var burada, hadi arkadaşım.
 

Güzel hamile, güzel karar vermişsin, doğal yollardan hamile kaldın ve çok güzel bir değerle başladı hamileliğin, maşallah, maşallah. Dualarımız seninle ve içinde yaşam bulan miniciğinle. Gelişmelerden haberimiz olsun canım.
 
Karamel'cim,

Dua ediyorum sana bol bol, iyi geçecek inşallah, süper haberlerle döneceksin. Sık sık kontrol edeceğim burayı, müjdeni görmek için.
 


Canım sağol, evet böyle bir karar verdim.Şimdi bu alandaki yoğunluğumu size ayırmak istiyorum tedavi de olmayan arkadaşlara. Eğer ben bir şeyden fayda gördüysem çevremede anlatır onlarında faydalanmasını isterim bu benim yapım. Ben zaman kaybettiysem karşımdakinin kaybetmesini istmem hepinizi seviyorum.. Son bir aydır yani bu siteye ve topiğe girdiğimden ortam sanal ama beri her biri gerçek yeni arkadaşlarım oldu . Güzel günler bizimle olacak biliyorum.
 
bize sıra gelmiyor siz kendi aranızda bi ekip kurmuşsunuz zaten

Gukem cim normalde böyle olmuyor dün akşam biraz hararetli olarak bir konu üzerinde yazıştık , senin de geçen gün sorduklarını cevapladım. Böyle düşünmene üzüldüm. Sonra ben de yeniyim bu topik de en çok bir ay olmuştur, sen de sorularını sor, bildiklerini paylaş cevap mutlaka gelecektir. Takip ettikçe tanıyacaksın bir grup arkadaş tüp bebek tedavisinde onlar kendi konuları üzerinde yazışmalar yapıyorlar, derken bir kısmımız doğal yoldan napabilirz i konuşup sonra yine aynı konularda birleşiyoruz.

Karamel'in dediği gibi diğer topiklerin çoğunda olan geyik muhabbeti burda pek olmaz tabi hal hatır sorarız ama hep amaçlarımız üzerine odaklanırız, bilgilerimizi paylaşırız, lütfen kendini kötü hissetme arkadaşım.
 
waterscim ilgin için teşekkür ederim ben bi kaç sayfa önce üst üste bişiler sormuştum herkes es geçip kendi arasında sohbet edince alındım hepsi bu:)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…