merhaba gukem.incir kürü yumurtaların sayısının artması ve kaliteli olması için soğan kürü de fsh ı yüksek olanların düşmesi için kulanılıyor.soğanı denemedim fsh ım normal değerlerde benim.ama inciri 2 ay denemiştim.sonuç alamamıştım ama yumurtalıklarımda bayağı ağrı ve sivilce yapmıştı yüzümde.sanırım çalıştırmıştı yumurtaları bende.ben 3üncü günü başlayıp 22 gün devam ediyordum bazen unutup fazladanda içtiğim oldu.ben hergün 8 inciri ikiye bölüp kaynattım aç karnına yarısını diğer yarısını akşam içtim..böyle canım.
Kızlar hepinize cok tesekkurler...
Dun yine yogun lekelenmem oldu bende dr a gittim , kesede bozulma yok ve zar zor kalp atısını gordu :)
olcum yaptı 5+5 dedi oysa 6+6 idi dun. Toparlar insallahdedi 25 aralık cmtesi tekrar gel bakalım dedi.
Buyur dime kızlar , dinleniyorum bol bol haftaya izin alıp yatıcam biraz.. Dualarınız icin cok tesekkur ederim iananı o masada hepinize tek tek dua ettim.
Kızlar hepinize cok tesekkurler...
Dun yine yogun lekelenmem oldu bende dr a gittim , kesede bozulma yok ve zar zor kalp atısını gordu :)
olcum yaptı 5+5 dedi oysa 6+6 idi dun. Toparlar insallahdedi 25 aralık cmtesi tekrar gel bakalım dedi.
Buyur dime kızlar , dinleniyorum bol bol haftaya izin alıp yatıcam biraz.. Dualarınız icin cok tesekkur ederim iananı o masada hepinize tek tek dua ettim.
Gukem'cim, ben geçen ay yapmıştım soğan kürünü ve periyodumun 3. günü başlamıştım. Yumurtalığımda bir kist vardı, doğum kontrol hapı vermişti doktorum o yüzden ama tedaviye destek olsun diye yapmıştım ve kontrole gittiğimde kistim yok olmuştu. Bu kürü 15 gün yapıyorsun.
İncir kürünü çok daha önce yaptım, onu da periyodumun 3. günü başladığımı hatırlıyorum, o da 21 gündü. Genelde önce soğan kürü yapın, sonra incir kürüne geçin deniyor. Soğan kürünü bir kere yapıyorsun, incir kürünü iki kere, her iki incir kürü arasında da 7 gün ara veriyorsun. İbrahim Saraçoğlu'nun sitesine de bak istersin, tam bilgiyi orada bulabilirsin.
merhaba gukem.incir kürü yumurtaların sayısının artması ve kaliteli olması için soğan kürü de fsh ı yüksek olanların düşmesi için kulanılıyor.soğanı denemedim fsh ım normal değerlerde benim.ama inciri 2 ay denemiştim.sonuç alamamıştım ama yumurtalıklarımda bayağı ağrı ve sivilce yapmıştı yüzümde.sanırım çalıştırmıştı yumurtaları bende.ben 3üncü günü başlayıp 22 gün devam ediyordum bazen unutup fazladanda içtiğim oldu.ben hergün 8 inciri ikiye bölüp kaynattım aç karnına yarısını diğer yarısını akşam içtim..böyle canım.
yaşam işte suanda da şarap içiyorum.çok yoğun bir hafta geçirdim.gebe kalamıyorum diye de kasıldım daha çok içmeye başladım bu sigarayı.çok iyi biliyorum herşeyi kötü etkilediğini ama kesemiyorum işte.ben zaten 7 aylık evliyim.evlenir evlenmez korunduğum halde hamile kalmışım nasıl olduysa( eşim korunuyordu)ancak sekizinci haftada kalp atışı duyulmadı kürtaj oldum 5 aydır korunmuyorum olmuyor.üzülüyorum işte.önceki yazışmaları okudum 7 foluküle az denmişti aslına bakarsan benim bir doktorum bile yok henüz kendimce gidip fsh ölçümü falan yaptırdım.diğer doktor folikülün az dedi.diğer bir doktor yumurta kaliten düşmüş tüp bebek yap zaman kaybetme demişti.diğer bir doktor klomen vermişti geçen ay olmadı.aslına bakarsan beni en çok yaralayan da bu yaşıma kadar 28 günde bir regli olurdum ve son dört aydır 32 günde bir oluyorum.bugün 30.gün belirtiler var ama ortada regli yok yani gene 32. gün olcakKaramel'cim, hadi canım, bir ses ver iki dakika.
.
Gukem'cim, deli misin 7 folikül gayet iyi bir rakam. Fsh değerin de kötü değil, e2 hormonunun 60'ın altında olması isteniyor zaten, ah be arkadaşım, hepimiz aşağı yukarı aynı durumdayız. Belki okumuşsundur daha 5 gün önce fiyasko bir tüp tedavisi geçti başımdan, inan takmıyorum ona bile. Senin dert edecek hiçbir şeyin yok arkadaşım, bizim yaşlarda zorluyor tedavi ama olacağına da inanıyoruz. Hadi karamsarlığı bırak arkadaşım, bir de lütfen ukalalık ettiğimi düşünme, günde bir paketten fazla sigara içen (15 seneden fazla) biriydim ben de, bırakalı 1 sene oldu, hala soranlara 'yok şimdilik içmiyorum' diyorum, düşün, ne zor birşey olduğunu gayet iyi biliyorum vedalaşmanın. Ne olursun sigara konusunda güzel haberler ver bize. Gerçekten hem yumurta kalitesini hem de rezervini etkileyen birşey çünkü, sen de biliyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?