38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

teşekkür ederim enverdi verdiğin bilgi için...

Merhaba arkadaşlar, geçmişe tam bakamadım ama Waterss'ın haberini okudum ve çok mutlu oldum. Waterss tebrik ediyorum canım, inşallah herşey yolunda gidecek, dualarım seninle ve esterya ile. Tabii diğer arkadaşlarıma da dua ediyorum. Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah. Bu arada doğum hikayemi yazdım arkadaşlar, okumak isteyen olursa link : http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...in-tek-anlami-ruzgarima-kavustum-sonunda.html

Esterya'cım, daha öncede bir kaç kere sormuştum, kanaman olduğu zaman doktor progesteron hormonu içerikli bir ilaç veriyor ve bir hafta yatıyorsun. Benim iş yerinden arkadaşıma öyle olmuştu ve bebeğini sağlıkla doğurmuştu. Dr, hormon vermeden sadece istirahat mı veriyor ?

Son kontrolünden bugüne gelişme var toparlanmış canım bu aşamada tek yapabileceğin rapor alıp dinlenmen .

Şimdi çıkmam lazım umarım dondugumde karamelin mesajini okurum.

Deniz bulutcum, topigimizin 2. Preseed Galibi de sen olursun inşallah. Benimki kargoya verilmiş hülyanın ki de yola çıkmıştır herhalde.

karamelcim girmemişsin..iyimisin? inşallah iyisin.hadi iyi olduğunu söyle de haberini alalım

heradacım ben bgün dr a takibe başladım.3ncü günüm bugün.klomen verdi.bitince takibe devam

gukem cim canım cım bak herada vevap vermiş sana

gukemcim canımcım bak bende yazmışım lütfen öyle beni kimse görmüyor diye de düşünme canım.bize dün akşam öyle denk geldi.öyle karşılıklı herzaman denk gelmiyor.hem watersle konuştuğumuz konu hamile kalmak isteyen herkesi ilgilendiren bir konu.öyle bunlar kendi aralarında konuşuyor zannedip kendince vesveseye kapılma yavrucum.buradaki dertler ortak üzüntüler sevinçler herşey ortak.burda oluşan dostluk kendiliğinden oluşan birşey.kimse kimseyi çekipte konuşmuyor.gözden kaçtığını sandığın zamanlar emin ol ya bir arkadaşımızın trnsferi yada müdahalesi ya da takibi vardır.girememiş olabilir.sen sor istediğini sor bir bakalım ver selamını herşey kendiliğinden gelir.hoşçakal.

Hepinizin ilgisi için teşekkür ederim. ya bu sayfaları okudukça ben iyice karamsar oldum.benim folikül 7 lerde gözüküyormuş dediğinize göre de bu oldukça düşük.diğer taraftan fsh değerim 9.37 çıktı reglimin 2.günü.e2 hormonum ise 55 .eh günde bir paket sigara da içiyorum çok ümitsiz vakkayım yaa((

Karamel'cim, hadi canım, bir ses ver iki dakika.

Erverdi'cim, hayırlı olsun canım. Ben geçen sene kullanmıştım çok da hatırlamıyorum kaç günde bir doktora gidiyorduk diye, senin kontrolün ne zaman? Bak waterss'ın anlattıkları çok aklıma yattı, konuş eşinle olur mu şu preseed işini? Bu arada güzel kalpli arkadaşım benim, sağolasın, artık Gukem farketmiştir sanırım ona da mesajlarımız olduğunu, sorun kalmamıştır diye umuyorum. Öperim arkadaşım.

Gukem'cim, deli misin 7 folikül gayet iyi bir rakam. Fsh değerin de kötü değil, e2 hormonunun 60'ın altında olması isteniyor zaten, ah be arkadaşım, hepimiz aşağı yukarı aynı durumdayız. Belki okumuşsundur daha 5 gün önce fiyasko bir tüp tedavisi geçti başımdan, inan takmıyorum ona bile. Senin dert edecek hiçbir şeyin yok arkadaşım, bizim yaşlarda zorluyor tedavi ama olacağına da inanıyoruz. Hadi karamsarlığı bırak arkadaşım, bir de lütfen ukalalık ettiğimi düşünme, günde bir paketten fazla sigara içen (15 seneden fazla) biriydim ben de, bırakalı 1 sene oldu, hala soranlara 'yok şimdilik içmiyorum' diyorum, düşün, ne zor birşey olduğunu gayet iyi biliyorum vedalaşmanın. Ne olursun sigara konusunda güzel haberler ver bize. Gerçekten hem yumurta kalitesini hem de rezervini etkileyen birşey çünkü, sen de biliyorsun.

Rüzgar Deniz, güzel anne. Hoşgeldin, muhakkak okuyacağım doğum serüvenini. Aralarda gelip bizleri de yokluyorsun ya, sağolasın arkadaşım, gerçekten sağolasın.

Waterss, sevgili arkadaşım, ah canım ya, erverdi yazmıştı ya, yıllar önce Voltran vardı hani, biz de sayende preseed anneleri oluruz belki, belli mi olur? Sağol arkadaşım, bizler faydalanalım diye ne kadar çırpındığını görüyorum, sağolasın. Biz de bebeğinle ilgili güzel haberlerine sevinip, hamile kervanına katılacağız hayırlısıyla.

Alacağın olsun Karamel,

Eminim çok güzel sonuçlanmış olacak histereskopi, keyifle müjdeyi vereceksin de, hamile kalmadan doğuz doğurdum be güzelim, hadi ama...

Arkadaşlar, yanlış hatırlamıyorsam Karamel bu akşam Zeyntinburnunda Mevlana ile ilgili bir gösteriye gitti 20:00 da başlıyormuş , geç gelir herhalde.

Sağol Waterss'çım, ben Esterya gidecekti diye hatırlıyordum, yanlış hatırlıyormuşum demek ki. Eh o zaman rahatladım, aralarda girer bakarım ben de.

yaşam işte suanda da şarap içiyorum.çok yoğun bir hafta geçirdim.gebe kalamıyorum diye de kasıldım daha çok içmeye başladım bu sigarayı.çok iyi biliyorum herşeyi kötü etkilediğini ama kesemiyorum işte.ben zaten 7 aylık evliyim.evlenir evlenmez korunduğum halde hamile kalmışım nasıl olduysa( eşim korunuyordu)ancak sekizinci haftada kalp atışı duyulmadı kürtaj oldum 5 aydır korunmuyorum olmuyor.üzülüyorum işte.önceki yazışmaları okudum 7 foluküle az denmişti aslına bakarsan benim bir doktorum bile yok henüz kendimce gidip fsh ölçümü falan yaptırdım.diğer doktor folikülün az dedi.diğer bir doktor yumurta kaliten düşmüş tüp bebek yap zaman kaybetme demişti.diğer bir doktor klomen vermişti geçen ay olmadı.aslına bakarsan beni en çok yaralayan da bu yaşıma kadar 28 günde bir regli olurdum ve son dört aydır 32 günde bir oluyorum.bugün 30.gün belirtiler var ama ortada regli yok yani gene 32. gün olcak(
olumsuz tüp bebek denemene üzüldüm cidden.dediğin gibi ümit hiç bitmiyor yaşam devam ettiği sürece.başka çocuğun var mı? dediğim gibi ben bu kervana geç katılanlardanım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…