38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Herada'cım inşallah çok mutlu olurum . Hatırlarsın belki 7 aydır deniyoruz olmuyor diye yazmıştım ben hamile olduğumu öğrenince ( tabi kalp atışını duymak gerekir ) çok fazla sevineceğimi düşünüyordum evet sevindim de ama kısa sürdü ( gerçi ara ara hatırlayıp yine seviniyorum tabi ) ama aklımda sizler varsınız ve madem bu ikili bende işe yaradı neden onlarda da yaramasın diye bildiğim yaşadığım yaptığım herşeyi yazdım, tabi sizlerde gerekirse kürlerle ve Erverdi gibi takip klomen gibi şeylerle destekleyerek preseed i kullandığınızda bundan fayda göreceğinize ben çok inandım.

Dikkat edersen bekleme süresi boyunca bu kadar net ortaya bu durumu koymadım çünkü denediğim bu şeylerin önce olumlu sonuç vermesini bekledim yaptığım herşey teoride tamam gözüküyordu, kan testi de yanıltmadı. Sizlerde de güzel sonuçlar alacağız ve hamileler kervanına hep birlikte katılacağız..

Gukem'cim,

Aynı yollardan geçiyoruz. Benim de 1.5 sene önce aklıma düştü çocuk sahibi olmak, tamamen mantıkla aldığım bir karardı, iş işten geçince hiç olmazsa denemedim demem diye. Hayır çocuğum yok, haziran ayında aşılama denememde 8. haftanın sonunda kalbi durdu benim bebeğimin de, ondan sonra bir aşılama, bir sonu gelmeyen tüp denemesi. Diyeceğim yalnız değilsin, burada Waterss ve Esterya, taze hamilelerimiz, Allaha şükür ikinci bebeklerini bekliyorlar. Hülya hariç, yanlış bilmiyorsam geri kalan hepimiz ilk bebeklerimiz için mücadele ediyoruz. Geçtiğimiz Kasım ve Aralık ayında bu topic'e katılan arkadaşlarımızdan (kimisi doğal yoldan, kimisi tüple) bebeklerini kollarına alanlar oldu, bizler de onlara katılacağız inşallah. O yüzden gerçekten olman gereken bir grubu geldin, için rahat olsun, yalnız değilsin.

Waterss'çım, güzel kalpli arkadaşım. Dualarım seninle, bebişin sağlıkla, keyifle büyüyecek, inşallah çok rahat bir hamilelik geçireceksin. Şimdiden çok hayır dua almaya başladın, sağol tekrar tekrar. Güzel dileklerin için de çok sağol, inşallah, inşallah.

Son düzenleme:

benim boş gebeliğimin senin bebeğinin kalbi durmasının hepsinin özünde sanırım yaşla beraber yumurta kalitesinin düşük olması.umarım hepimizin gönlünce olur herşey...

Arkadaşlar, yanlış hatırlamıyorsam Karamel bu akşam Zeyntinburnunda Mevlana ile ilgili bir gösteriye gitti 20:00 da başlıyormuş , geç gelir herhalde.

canım yanlış hatırlıyorsun esterya gitmeyi planlıyordu o törene.karamelin buıgün histereskopisi vardı.ondan hiç okumadım.o büyük ihtimalle dinleniyordur şimdi

Ben de baktım geçmişe şimdi, evet Esterya gidecekmiş, günleri karıştırmadıysam dünmüş gösteri. ıyi olsun Karamel'imiz de varsın geç yazsın

Gukem'cim, evet arkadaşım, her ay bir şekilde uğraşalım ve inşallah kaliteli bir yumurtaya denk gelelim. Şarap konusuna gelince, aylardır ağzıma içki koymuyorum, bugün de yumurta toplama işlemi sonrası almam gereken antibiyotikleri bitirdim, şu preseed'ler gelmeden bir iki kırmızı kadeh de ben götürürüm ama o kadar. Ondan sonra yine umut etmeye devam edeceğiz çünkü

yumurta toplama işlemi ne demek ya ben bu tanımlara oldukça yabancıyım da preseed kullanmanı gerektirecek durumun var mı? ilacı spariş verdin mi?ben nerden başlayacağımı bilmiyorum aslına bakarsanız. bir arkadaşımın da aynı senin gibi 10.haftada kalbi durdu bebeğinin. ve geçen hafta öğrendiki kürtajda tüplerden biri tıkanmış.aslına bakarsan sanırım ben de ilk önce rahim filminden başlamalıyım olaya

gukemcim daha yeni geldin şurda ne oldu ki hemen karamsarlığa kapılıyorsun.geçmiş sayfaları bir oku bakalım.boşolduğun bir vakit.bak neler bulacaksın ne hikayeler.hem 7 folikül çokiyi.sigara konusuna girmiyorum bile.çünkü kokusundan bile nefret ederim.şimdiye kadar içen kime bir şey dediysem söylediğimi yalnız ben duydum. hoşçakal

enverdicim ilgin için çok teşekkür ederim.eşim de sigaradan nefret ediyor ben de içmemeliyim bile bile içiyorum işte.

Gukem'cim, bildiğim kadarıyla özetleyeyim ancak en güzeli topiği vaktin oldukça geçmişten başlayarak oku, gerçekten faydasını göreceksin.

Bence kendine bir doktor bulmalısın, ne testi yapılması gerekiyorsa, film ya da histereskopi her ne ise seçtiğin o doktorunla karar verirsiniz bence. Bunun için de arkadaşımız Deniz Bulut'un bana önerdiğini ben de sana öneriyorum. Çider diye bir dernek var (çocuk istiyorum derneği) üye ol arkadaşım. Yanlış bilmiyorsam uzun yıllar çocuk sahibi olmak için uğraşan bir bayanın kurduğu, üyelerine bir sürü anlaşmalı kurumda ücretsiz ön muayene, tedavi ücretlerinde indirim sağlayan bir dernek. 1 sene için 150 lira veriyorsun, Çider senin doktor randevularını alıyor, diğerlerini bilmiyorum ama mesela Pazartesi Memorial'a gideceğim ve muayene olacağım, çider üyesi olduğum için herhangi bir muayene ücreti ödemeyeceğim, tedaviye de başlarsam 300 avroya yakın bir indirim var. Yaptırdığın testleri götürürsün, güzelce bir muayene olursun ve izlemeniz gereken yöntemleri, yaptırman gereken testleri söyler, tavsiye ederler sana.

Yumurta toplama tüp bebek tedavisinin bir aşaması, özetle ilaçla geliştirilen yumurtaları belli bir ebata ulaştığında (genelde 16-20 mm arası) hafif bir anestezi altında doktor alıyor ve döllenme için laboravutara gönderiliyor. Vücut içine yapılan bir müdahale olduğu için önlem olarak antibiyotik kullanıyorsun sonrasında. IVF ya da tüp bebek yazarsan google'a, - tedavi aşamalarıyla ilgili- ciddi merkezlerin sitelerinde gayet açıklayıcı bilgiler var, daha detaylı bilgileri onlardan almak mümkün.

enverdicim ilgin için teşekkür ederim.sigara konusunda haklısın bir eğitimciye hele hiç yakışmıyor ama kendime laf geçiremiyorum. eşim de nefret ediyor.senin durumun nedir?

canım yanlış hatırlıyorsun esterya gitmeyi planlıyordu o törene.karamelin buıgün histereskopisi vardı.ondan hiç okumadım.o büyük ihtimalle dinleniyordur şimdi

Doğru haklısın yanlış hatırlıyorum o zaman. Dinlensin kendini toplasın yarın yazar. Aslında Esterya 'da dinlenmeli dün hafif kanaması olmuş ya yine gitmeyip dinlense iyi olur aslında bu kanama işi ciddidir.

valla çok heyecanlandım sizlerle tanıştığım için cidden çok şeyler öğrendim.teşekkür ediyorum...
yeni olumsuz bir tüp bebek denemesi olduğunu söyleyince tekrar tüp bebek denediğini düşünmemiştim işallah bu sefer dileklerin olur işallah arkadaşım.

Waterss'çım gitmemiştir herhalde Esterya da. Dinlenmeyi düşünüyordu çünkü. Ben biraz daha buradayım, belki kısacık da olsa uğrar Karamel. ıyidir, birşey yoktur diye teselli ediyorum kendimi de, bilgisayarı kapatmaya elim gitmiyor

Gukem'cim, bu benim nisan ayından sonraki ikinci negatif tüp denemem. ılkini yaptırırken olmazsa bunun sonu yok, bir daha denemeyiz demiştik Görüyorsun, ruhum elverdiğince, gücüm yettiğince deneyeceğim, son yumurtama kadar. Bu konuda hiç de yalnız değilim, buradaki herkes savaşçı ınşallah hepimizin dilekleri gerçek olur arkadaşım, inşallah, hayırlısıyla.

evet salı canım. ama moralim bozuk bugün dayanamadım idrar testti yaptım birşey çıkmadı bugün 8. günüm son umudumda olmadımı ne olur bana dua edin mafoldumben

Aaaa bak şimdi ya, niye idrar testi yapıyorsun ki canım benim. Hem dondurulmuşlarla denemedin mi sen, onlar 12 günden de geç sonuç vermiyor mu, 15. gün testi yapılıyor onlarda yanlış hatırlamıyorsam? Acele etmişsin be arkadaşım, moralini bozma, çok okuyoruz erken idrar testi yapan ve negatifi gören hamile olduğu halde. ıçini ferah tut arkadaşım, birkaç gün daha sabır. Ben ilk tüpte 12. günü beklemiştim, vardır bir bildikleri doktorların yoksa niye işkence etsinler bana diye, gözünü seveyim henüz çok erken, sabır canım benim.

Son düzenleme:
evet salı canım. ama moralim bozuk bugün dayanamadım idrar testti yaptım birşey çıkmadı bugün 8. günüm son umudumda olmadımı ne olur bana dua edin mafoldumben

sevgili balance;niye erkenden test yapıp moralini bozuyorsun .hem de idrarda.normal sağlıklı kişiler bile hamileliğinden şüphelendikleri vakit adet günlerini 1 2 gün geçmesini bekliyorlar.dur azıcık sabır.çok istiyorsan bari 10uncu ya ya 11ici günü kanda baktır.ama bir gün bile çok önemli.en kesin sonuç beta hcg testi canım...sabır arkadaşım biraz daha sık dişini....

hereda ben bu ÇİDER e baktım anladığım güzel bir dernek.ama şnu anlayamadım sadece tüp bebek ile mi ilgileniyorlar.ben örneğin ilk aşamada normal yolları denemek istiyorum da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…