Rüzgar Deniz, güzel anne. Hoşgeldin, muhakkak okuyacağım doğum serüvenini. Aralarda gelip bizleri de yokluyorsun ya, sağolasın arkadaşım, gerçekten sağolasın.
Waterss, sevgili arkadaşım, ah canım ya, erverdi yazmıştı ya, yıllar önce Voltran vardı hani, biz de sayende preseed anneleri oluruz belki, belli mi olur? Sağol arkadaşım, bizler faydalanalım diye ne kadar çırpındığını görüyorum, sağolasın. Biz de bebeğinle ilgili güzel haberlerine sevinip, hamile kervanına katılacağız hayırlısıyla.
Gukem'cim,
Aynı yollardan geçiyoruz. Benim de 1.5 sene önce aklıma düştü çocuk sahibi olmak, tamamen mantıkla aldığım bir karardı, iş işten geçince hiç olmazsa denemedim demem diye. Hayır çocuğum yok, haziran ayında aşılama denememde 8. haftanın sonunda kalbi durdu benim bebeğimin de, ondan sonra bir aşılama, bir sonu gelmeyen tüp denemesi. Diyeceğim yalnız değilsin, burada Waterss ve Esterya, taze hamilelerimiz, Allaha şükür ikinci bebeklerini bekliyorlar. Yanlış bilmiyorsam geri kalan hepimiz ilk bebeklerimiz için mücadele ediyoruz. Geçtiğimiz Kasım ve Aralık ayında bu topic'e katılan arkadaşlarımızdan (kimisi doğal yoldan, kimisi tüple) bebeklerini kollarına alanlar oldu, bizler de onlara katılacağız inşallah. O yüzden gerçekten olman gereken bir grubu geldin, için rahat olsun, yalnız değilsin.
Waterss'çım, güzel kalpli arkadaşım. Dualarım seninle, bebişin sağlıkla, keyifle büyüyecek, inşallah çok rahat bir hamilelik geçireceksin. Şimdiden çok hayır dua almaya başladın, sağol tekrar tekrar. Güzel dileklerin için de çok sağol, inşallah, inşallah.
Arkadaşlar, yanlış hatırlamıyorsam Karamel bu akşam Zeyntinburnunda Mevlana ile ilgili bir gösteriye gitti 20:00 da başlıyormuş , geç gelir herhalde.
Gukem'cim, evet arkadaşım, her ay bir şekilde uğraşalım ve inşallah kaliteli bir yumurtaya denk gelelim. Şarap konusuna gelince, aylardır ağzıma içki koymuyorum, bugün de yumurta toplama işlemi sonrası almam gereken antibiyotikleri bitirdim, şu preseed'ler gelmeden bir iki kırmızı kadeh de ben götürürüm ama o kadar. Ondan sonra yine umut etmeye devam edeceğiz çünkü
Hepinizin ilgisi için teşekkür ederim. ya bu sayfaları okudukça ben iyice karamsar oldum.benim folikül 7 lerde gözüküyormuş dediğinize göre de bu oldukça düşük.diğer taraftan fsh değerim 9.37 çıktı reglimin 2.günü.e2 hormonum ise 55 .eh günde bir paket sigara da içiyorum çok ümitsiz vakkayım yaa((
gukemcim daha yeni geldin şurda ne oldu ki hemen karamsarlığa kapılıyorsun.geçmiş sayfaları bir oku bakalım.boşolduğun bir vakit.bak neler bulacaksın ne hikayeler.hem 7 folikül çokiyi.sigara konusuna girmiyorum bile.çünkü kokusundan bile nefret ederim.şimdiye kadar içen kime bir şey dediysem söylediğimi yalnız ben duydum. hoşçakal
canım yanlış hatırlıyorsun esterya gitmeyi planlıyordu o törene.karamelin buıgün histereskopisi vardı.ondan hiç okumadım.o büyük ihtimalle dinleniyordur şimdi
Gukem'cim, bildiğim kadarıyla özetleyeyim ancak en güzeli topiği vaktin oldukça geçmişten başlayarak oku, gerçekten faydasını göreceksin.
Bence kendine bir doktor bulmalısın, ne testi yapılması gerekiyorsa, film ya da histereskopi her ne ise seçtiğin o doktorunla karar verirsiniz bence. Bunun için de arkadaşımız Deniz Bulut'un bana önerdiğini ben de sana öneriyorum. Çider diye bir dernek var (çocuk istiyorum derneği) üye ol arkadaşım. Yanlış bilmiyorsam uzun yıllar çocuk sahibi olmak için uğraşan bir bayanın kurduğu, üyelerine bir sürü anlaşmalı kurumda ücretsiz ön muayene, tedavi ücretlerinde indirim sağlayan bir dernek. 1 sene için 150 lira veriyorsun, Çider senin doktor randevularını alıyor, diğerlerini bilmiyorum ama mesela Pazartesi Memorial'a gideceğim ve muayene olacağım, çider üyesi olduğum için herhangi bir muayene ücreti ödemeyeceğim, tedaviye de başlarsam 300 avroya yakın bir indirim var. Yaptırdığın testleri götürürsün, güzelce bir muayene olursun ve izlemeniz gereken yöntemleri, yaptırman gereken testleri söyler, tavsiye ederler sana.
Yumurta toplama tüp bebek tedavisinin bir aşaması, özetle ilaçla geliştirilen yumurtaları belli bir ebata ulaştığında (genelde 16-20 mm arası) hafif bir anestezi altında doktor alıyor ve döllenme için laboravutara gönderiliyor. Vücut içine yapılan bir müdahale olduğu için önlem olarak antibiyotik kullanıyorsun sonrasında. IVF ya da tüp bebek yazarsan google'a, - tedavi aşamalarıyla ilgili- ciddi merkezlerin sitelerinde gayet açıklayıcı bilgiler var, daha detaylı bilgileri onlardan almak mümkün.
Balance'çım, online görüyorum seni. Salı değil mi güzel büyük gün? Nasılsın, nasıl gidiyor?
evet salı canım. ama moralim bozuk bugün dayanamadım idrar testti yaptım birşey çıkmadı bugün 8. günüm son umudumda olmadımı ne olur bana dua edin mafoldumben
evet salı canım. ama moralim bozuk bugün dayanamadım idrar testti yaptım birşey çıkmadı bugün 8. günüm son umudumda olmadımı ne olur bana dua edin mafoldumben
hereda ben bu ÇİDER e baktım anladığım güzel bir dernek.ama şnu anlayamadım sadece tüp bebek ile mi ilgileniyorlar.ben örneğin ilk aşamada normal yolları denemek istiyorum da...valla çok heyecanlandım sizlerle tanıştığım için cidden çok şeyler öğrendim.teşekkür ediyorum...
yeni olumsuz bir tüp bebek denemesi olduğunu söyleyince tekrar tüp bebek denediğini düşünmemiştim işallah bu sefer dileklerin olur işallah arkadaşım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?