38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

kızlar esteryadan bir haber varmı ?misafirim vardı hem de evde yoktum bir de teyzeme kaptırdım bilg....yazılanları okudum ama atladığım oldumu acaba.iyidir umarım.karamelden de hiç haber yok yaa.şöyle sadece kızlar iyiyim desin çıksaydı di mii.neyse güzeller teyzem başımda duruyor çıkıyorumhoşçakalııııııııııııınnn

hereda ben bu ÇıDER e baktım anladığım güzel bir dernek.ama şnu anlayamadım sadece tüp bebek ile mi ilgileniyorlar.ben örneğin ilk aşamada normal yolları denemek istiyorum da...

Valla ben direkt tüp bebek tedavilerine baktığım için yorum yapamayacağım ama mantıken onun da dahil olması lazım. Cumartesi günleri de belli bir saate kadar açık Çider galiba, Elif Hanım diye biriyle konuştum ben bu hafta, eminim yönledireceklerdir seni. Sadece şu var, yaşını tam hatırlamıyorum ama, eğer 40 civarı yaşlardaysan tüp bebek merkezleri genelde hemen tüp bebek tedavisine yönlendiriyorlar, sorun olsun ya da olmasın. Belki sana yardımcı olabilecek, muayenehanesi olan özel bir doktor konusunda (normal yollardan denemen için) yönlendirebilirler Çider'den seni. Bence yarın ara Çider'i.

Son düzenleme:

Hayır canım ya, ikisinden de haber yok, ben de Karamel uğrar diye kapatamıyorum bilgisayarı vallahi. ınşallah her ikisi de iyidir, iyi olsunlar geç yazsınlar di mi

Son düzenleme:

EVET DOĞRU SÖYLÜYORSUNUZ. BEN SABIRSISIM OLUMSUZLUĞA KENDİMİ HAZIRLAYAYIM DEDİM AMA HAZIRLANMIYO SON ŞANSIM İÇİN KIZLAR NE OLUR DUA EDİN ARTIK BEN KALDIRAMIYACAĞIM TÜKENDİM.ÇOK YORULDUM ..inanın sizleri asla üzmek değil niyetim siz bana bakmayın sağolun

tamam teşekkür ederim.yarın arayacağım önerin için teşekkür ederim 1 ekimde 39 a girdim:)

Balance'çım,

O kadar iyi anlıyoruz ki seni. Ancak birşey itiraf edeyim, ne yaparsa yapsın insan, olumsuzluğa hazırlanmak mümkün değil. Sadece ne güzel ki hala umut edebileceğin günlerdesin, inşallah gününde yaptığın test çok güzel bir kan değeri müjdeleyecek sana. Lütfen moralini bozma, ya içinde sana tutunmaya çalışan bir minik varsa ya, yazık değil mi? Moralli olmalısın, daha dur, henüz çok erken. Elbette dualarımdasın arkadaşım, ben seninle geri sayımdayım, sadece sen oyunbozanlık yapmışsın Hadi topla kendini lütfen, bu laflar seni kesmezse lütfen tarat site içinde erken test yaptığı için moral bozan ancak hamile kalmış nice bayan var bu sitede. Hatta birkaç kez aynı günkü idrar testinde ikinci çizgiyi göremeyen ancak kan testi sonucuna göre hamile çıkmış bayanların mesajlarını okumuştum. Vallahi bak. Lütfen, biraz moral, biraz umut, hadi arkadaşım.

Ben çıkmak durumundayım arkadaşlar, iyi bakın kendinize. Sabah ilk işim topiğe girip karamel'den bir mesaj gelip gelmediğine bakmak olacak. ınşallah yılı güzel haberlerle kapatırız.

canım birkaç kere okudum yazdıklarını biraz ağladım sakın düşünme benmi üzdüm diye HAYIR....tüp bebek yoluna çıktığımı kimse bilmiyo ben paylaşacak kimseyi bulamıyorum ailemin haberi yok sizlerdende benimle ilgili yazıları okuyunca duygusallaşıyorum zaten hormonlar tavan yapmış yani derdimi anlayacak kişi benim derdimden kişi olsunki beni anlasın ben gece gece saçmalıyorum galiba allah inşallah burdaki herkezin yüzünü güldürsün sağol arkadaşım :kedi:

Balance'çım,

ıçim elvermedi, sana bakayım dedim bir de. Ah güzelim ya, ağlama ne olursun, evet bu hormon yüklemesi adamı mahvediyor, çok hassas oluyor insan. Çok içtenlikle söylüyorum, yeminle, çok ama çok erken test yapmışsın. ınan bugün yaptığın testin hiçbir değeri yok.

ınan biz birbirimizi anlayabiliriz. Gerçekten bu süreçleri yaşayanlar anlar birbirlerini, o yüzden çevremden kimse bilmiyor diye düşünme, bilseler de çok anlayabileceklerini, seninle aynı dili konuşabileceklerini sanmıyorum açıkçası, eğer aynı yollardan geçmemişlerse. Ben o yüzden kimseye anlatmıyorum, burada güzel bir paylaşım var, sen de katıl arkadaşım, daha yoğun ol bizlerle, bugün gukem'e de yazdım, gerçekten yalnız değilsin. Hadi unut artık şu manasız testi, senin test gününe daha var güzelim ya

evet salı canım. ama moralim bozuk bugün dayanamadım idrar testti yaptım birşey çıkmadı bugün 8. günüm son umudumda olmadımı ne olur bana dua edin mafoldumben

Balance'cım çok normal 8. günde negatif çıkması çok erken yapmışsın seni avutmak adına söylemiyorum. Ben bu konuda çok kaynak okudum yerleşme işlemii 7-10 günde tamamlanıyor doğal yolla ve 10. günden sonra beta hcg salgılamaya başlıyor bak ben regli günümde ovülasyondan 14 gün sonra yaptım idrar testini ikinci çizgiyi hayal mayal gördüm ve burda da sonucum negatif çıktı diye yazdım, aslında idrar testinde çok hafif bir çizgi de olsa poztitifmiş ( tabi bu ovülasyondan sonra i senin de transferden sonra yaptığın güne göre değişir ) daha sonra 15. gün gittim ve beta hcg nin 233 olduğunu gördüm benim 14. gün yaptığım test bile negatife yakınken senin ki çok normal.

Şimdi o testi hiç yapmamış gibi devam et ve Salı gününü bekleyelim. Moralini bozma gerçekler böyle..erken davranmışsın

bende sana iyi geceler diyim dedim ama yazını gördüm.dediğin gibi çevre bilsede birşey değişmez çünkü bizi anlamaz.canım sağolun yanlız olmadığımı sizinle konuştuğumda anlıyorum çok teşekkür arkadaşımm

Canım çok dertlenmişsin sıkma kendini ,az önce yazdım bugün yaptığın o testi unut . Bak ben sözüm ona beklen regliden bir hafta önce sonuç veren fortel in erken gebelik testini yaptım ama fasa fiso ki o gün 14. günümdü. Sonuç iyi olacak, dua et Allah'ım duyar, ediyorsundur gerçi dua ederek ruhsal olarak kendini rahatlat, Allah'a sığın zaten öyle yapmıyormuyuz . Lütfen git güzelce uyu inan ban gerçekten çok erken yapmışsın içini ferah tut , söz ver..

sağolun canlarım benim, sen bu konunun uzmanı oldun artık, insan kendi kendinin doktoru olmalı derler. ama bunu doğru demişler sen başardın arkadaşım maşallah inşallahta sorunsuz bir gebelik yaşar bebeğini kucağına alırsın.evet ben delilik yaptım inşallah sonucu güzel olur şuan DUAYA İHTİYACIM VAR.SAĞOLUN BENİ YANLIZ BIRAKMIYORSUNUZ.İYİ GECELER :CüvCüv:

Canım evde varsa güzel bir rezene yap kendine onu iç sinirlerine iyi gelir, yapabilirsen üzerine sıcak ( ama çok sıcak olmasın ) bir banyo yap sinirlerini yatıştır ve hep Allah'a sığın sana gerçekleri yazdın rahat et ve güzel bir uyku çek lütfen. hadi yapabilirsen dediklerimi yap ..iyi geceler.

merhaba arkadaşım. benim yaşım 42,5. 39 yaşında hamile kalım aldırdım. 41 yaşında başardım alınması gerkti. bu sene fsh 9 ve folikül sayım 7 iken tüp bebek yaptım kimyasal gebelik oldu. 2 ay sonra kontrolde 10 folikül görüldü sevindim öyle gider sandım. 2 ay sonra eylülde 6 folikül ile tüp yaptırdım. hamile kaldım kromozom bozukluğundan kalbi durdu. aralık başında kürtaj sonrası ilk kontrolümde sadece 2 folikül vardı yani tüp bile yapılamayacak durumdaydı. bir sonraki ay daha çok çıksın diye dua ediyorum. durumumuz çok benzer. benim diyeceğim sigara yumurta bozukluğuna yol açıp menapozu da öne alıyormuş. ne yapacaksan yap ama acele et. 1 sene sonra o 7 folikülü bulamayabilirsin. benimkiler 8 ayda 2 ye indi. yaşım daha 39 deme. sigara ne yaık ki arayı kapatıyor. keşke bana da almandan gıcık süleyman tosun sen kendin hamile kalırsın diye beni 1 sene oyalamasadı ve gerçekleri söyleyip hemen tüp bebeğe yönlendirseydi 1,5 yıl önce. yani doktorların dediğine inan. sigarayı bırakmaya çalış. tüpteki başarıyı da önemli oranda azaltıyor ve acele et. iyi bir doktor bul. umut tüp bebek gibi ilaç dahil merkezlerden uzak dur.

merhab güzel anne. rüzgar oğlumuzu öpüyorum opuyorumnanaktan

Şimdi çıkmam lazım umarım dondugumde karamelin mesajini okurum.

Deniz bulutcum, topigimizin 2. Preseed Galibi de sen olursun inşallah. Benimki kargoya verilmiş hülyanın ki de yola çıkmıştır herhalde.
valla kızdırmamak için kötü bir şey demiyorum. inşallah diyeyim. sonraki ayda sıra sende o zaman kaydirigubbakcemile3

balance diğer başlıkta da dedim 8. gün idrar testi için çok erken.aynı hatayı ben de yaptım. hamileydim halbuki. kalbi durdu ayrı. yarın falan da lütfen tekrar etme. en azından 10. günü bekle kan testi yaptır daha doğru sonuç verir. yaşadım ne kadar zor biliyorum. az daha sabır.

karamel inşallah histeroskopin güzel geçmiştir :1hug:

canımcım paylaşacak kimseyi bulamıyorum deme.bizler buradayız.kimselere söylemediklerimizi burada anlatıyoruz.hiç tanımadığımız yüzünü görmediğimiz kimbilir kaç kilometre uzağımızda olanbizler burada kenetlendik.tek yürek olduk yavrucum.çok yakınında olup anlatamadığın birinden daha yakınız.lütfen yalnız hissetme.senin yanındayız.iyi günde kötü günde...umarım bundan sonra senin hep iyi günlerinde oluruz..........inşallah.iyigeceler balance iyi geceler ilk arkadaşım

Balance canim dur hemen uzulmek icin cok erken. Yapma boyle. Sen de biliyorsun 8. gun pozitif cikmayabilir. Benim 2. denemem de bir gun once yaptigim idrar testi bile negatifti ama ertesi gun kanda pozitif cikmisti. Belki gec implante olmustur.
Lutfen sali gununu bekle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…