- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
hereda ben bu ÇıDER e baktım anladığım güzel bir dernek.ama şnu anlayamadım sadece tüp bebek ile mi ilgileniyorlar.ben örneğin ilk aşamada normal yolları denemek istiyorum da...
kızlar esteryadan bir haber varmı ?misafirim vardı hem de evde yoktum bir de teyzeme kaptırdım bilg....yazılanları okudum ama atladığım oldumu acaba.iyidir umarım.karamelden de hiç haber yok yaa.şöyle sadece kızlar iyiyim desin çıksaydı di mii.neyse güzeller teyzem başımda duruyor çıkıyorumhoşçakalııııııııııııınnn
Aaaa bak şimdi ya, niye idrar testi yapıyorsun ki canım benim. Hem dondurulmuşlarla denemedin mi sen, onlar 12 günden de geç sonuç vermiyor mu, 15. gün testi yapılıyor onlarda yanlış hatırlamıyorsam? Acele etmişsin be arkadaşım, moralini bozma, çok okuyoruz erken idrar testi yapan ve negatifi gören hamile olduğu halde. İçini ferah tut arkadaşım, birkaç gün daha sabır. Ben ilk tüpte 12. günü beklemiştim, vardır bir bildikleri doktorların yoksa niye işkence etsinler bana diye, gözünü seveyim henüz çok erken, sabır canım benim.
sevgili balance;niye erkenden test yapıp moralini bozuyorsun .hem de idrarda.normal sağlıklı kişiler bile hamileliğinden şüphelendikleri vakit adet günlerini 1 2 gün geçmesini bekliyorlar.dur azıcık sabır.çok istiyorsan bari 10uncu ya ya 11ici günü kanda baktır.ama bir gün bile çok önemli.en kesin sonuç beta hcg testi canım...sabır arkadaşım biraz daha sık dişini....
Valla ben direkt tüp bebek tedavilerine baktığım için yorum yapamayacağım ama mantıken onun da dahil olması lazım. Cumartesi günleri de belli bir saate kadar açık Çider galiba, Elif Hanım diye biriyle konuştum ben bu hafta, eminim yönledireceklerdir seni. Sadece şu var, yaşını tam hatırlamıyorum ama, eğer 40 civarı yaşlardaysan tüp bebek merkezleri genelde hemen tüp bebek tedavisine yönlendiriyorlar, sorun olsun ya da olmasın. Belki sana yardımcı olabilecek, muayenehanesi olan özel bir doktor konusunda yönlendirebilirler Çider'den seni. Bence yarın ara Çider'i.
Balance'çım,
O kadar iyi anlıyoruz ki seni. Ancak birşey itiraf edeyim, ne yaparsa yapsın insan, olumsuzluğa hazırlanmak mümkün değil. Sadece ne güzel ki hala umut edebileceğin günlerdesin, inşallah gününde yaptığın test çok güzel bir kan değeri müjdeleyecek sana. Lütfen moralini bozma, ya içinde sana tutunmaya çalışan bir minik varsa ya, yazık değil mi? Moralli olmalısın, daha dur, henüz çok erken. Elbette dualarımdasın arkadaşım, ben seninle geri sayımdayım, sadece sen oyunbozanlık yapmışsınHadi topla kendini lütfen, bu laflar seni kesmezse lütfen tarat site içinde erken test yaptığı için moral bozan ancak hamile kalmış nice bayan var bu sitede. Hatta birkaç kez aynı günkü idrar testinde ikinci çizgiyi göremeyen ancak kan testi sonucuna göre hamile çıkmış bayanların mesajlarını okumuştum. Vallahi bak. Lütfen, biraz moral, biraz umut, hadi arkadaşım.
evet salı canım. ama moralim bozuk bugün dayanamadım idrar testti yaptım birşey çıkmadı bugün 8. günüm son umudumda olmadımı ne olur bana dua edin mafoldumben
Balance'çım,
İçim elvermedi, sana bakayım dedim bir de. Ah güzelim ya, ağlama ne olursun, evet bu hormon yüklemesi adamı mahvediyor, çok hassas oluyor insan. Çok içtenlikle söylüyorum, yeminle, çok ama çok erken test yapmışsın. İnan bugün yaptığın testin hiçbir değeri yok.
İnan biz birbirimizi anlayabiliriz. Gerçekten bu süreçleri yaşayanlar anlar birbirlerini, o yüzden çevremden kimse bilmiyor diye düşünme, bilseler de çok anlayabileceklerini, seninle aynı dili konuşabileceklerini sanmıyorum açıkçası, eğer aynı yollardan geçmemişlerse. Ben o yüzden kimseye anlatmıyorum, burada güzel bir paylaşım var, sen de katıl arkadaşım, daha yoğun ol bizlerle, bugün gukem'e de yazdım, gerçekten yalnız değilsin. Hadi unut artık şu manasız testi, senin test gününe daha var güzelim ya
EVET DOĞRU SÖYLÜYORSUNUZ. BEN SABIRSISIM OLUMSUZLUĞA KENDİMİ HAZIRLAYAYIM DEDİM AMA HAZIRLANMIYO SON ŞANSIM İÇİN KIZLAR NE OLUR DUA EDİN ARTIK BEN KALDIRAMIYACAĞIM TÜKENDİM.ÇOK YORULDUM ..inanın sizleri asla üzmek değil niyetim siz bana bakmayın sağolun
Balance'cım çok normal 8. günde negatif çıkması çok erken yapmışsın seni avutmak adına söylemiyorum. Ben bu konuda çok kaynak okudum yerleşme işlemii 7-10 günde tamamlanıyor doğal yolla ve 10. günden sonra beta hcg salgılamaya başlıyor bak ben regli günümde ovülasyondan 14 gün sonra yaptım idrar testini ikinci çizgiyi hayal mayal gördüm ve burda da sonucum negatif çıktı diye yazdım, aslında idrar testinde çok hafif bir çizgi de olsa poztitifmiş ( tabi bu ovülasyondan sonra i senin de transferden sonra yaptığın güne göre değişir ) daha sonra 15. gün gittim ve beta hcg nin 233 olduğunu gördüm benim 14. gün yaptığım test bile negatife yakınken senin ki çok normal.
Şimdi o testi hiç yapmamış gibi devam et ve Salı gününü bekleyelim. Moralini bozma gerçekler böyle..erken davranmışsın
sağolun canlarım benim, sen bu konunun uzmanı oldun artık, insan kendi kendinin doktoru olmalı derler. ama bunu doğru demişler sen başardın arkadaşım maşallah inşallahta sorunsuz bir gebelik yaşar bebeğini kucağına alırsın.evet ben delilik yaptım inşallah sonucu güzel olur şuan DUAYA İHTİYACIM VAR.SAĞOLUN BENİ YANLIZ BIRAKMIYORSUNUZ.İYİ GECELER :CüvCüv:
merhaba arkadaşım. benim yaşım 42,5. 39 yaşında hamile kalım aldırdım. 41 yaşında başardım alınması gerkti. bu sene fsh 9 ve folikül sayım 7 iken tüp bebek yaptım kimyasal gebelik oldu. 2 ay sonra kontrolde 10 folikül görüldü sevindim öyle gider sandım. 2 ay sonra eylülde 6 folikül ile tüp yaptırdım. hamile kaldım kromozom bozukluğundan kalbi durdu. aralık başında kürtaj sonrası ilk kontrolümde sadece 2 folikül vardı yani tüp bile yapılamayacak durumdaydı. bir sonraki ay daha çok çıksın diye dua ediyorum. durumumuz çok benzer. benim diyeceğim sigara yumurta bozukluğuna yol açıp menapozu da öne alıyormuş. ne yapacaksan yap ama acele et. 1 sene sonra o 7 folikülü bulamayabilirsin. benimkiler 8 ayda 2 ye indi. yaşım daha 39 deme. sigara ne yaık ki arayı kapatıyor. keşke bana da almandan gıcık süleyman tosun sen kendin hamile kalırsın diye beni 1 sene oyalamasadı ve gerçekleri söyleyip hemen tüp bebeğe yönlendirseydi 1,5 yıl önce. yani doktorların dediğine inan. sigarayı bırakmaya çalış. tüpteki başarıyı da önemli oranda azaltıyor ve acele et. iyi bir doktor bul. umut tüp bebek gibi ilaç dahil merkezlerden uzak dur.yaşam işte suanda da şarap içiyorum.çok yoğun bir hafta geçirdim.gebe kalamıyorum diye de kasıldım daha çok içmeye başladım bu sigarayı.çok iyi biliyorum herşeyi kötü etkilediğini ama kesemiyorum işte.ben zaten 7 aylık evliyim.evlenir evlenmez korunduğum halde hamile kalmışım nasıl olduysa( eşim korunuyordu)ancak sekizinci haftada kalp atışı duyulmadı kürtaj oldum 5 aydır korunmuyorum olmuyor.üzülüyorum işte.önceki yazışmaları okudum 7 foluküle az denmişti aslına bakarsan benim bir doktorum bile yok henüz kendimce gidip fsh ölçümü falan yaptırdım.diğer doktor folikülün az dedi.diğer bir doktor yumurta kaliten düşmüş tüp bebek yap zaman kaybetme demişti.diğer bir doktor klomen vermişti geçen ay olmadı.aslına bakarsan beni en çok yaralayan da bu yaşıma kadar 28 günde bir regli olurdum ve son dört aydır 32 günde bir oluyorum.bugün 30.gün belirtiler var ama ortada regli yok yani gene 32. gün olcak(
olumsuz tüp bebek denemene üzüldüm cidden.dediğin gibi ümit hiç bitmiyor yaşam devam ettiği sürece.başka çocuğun var mı? dediğim gibi ben bu kervana geç katılanlardanım:)
merhab güzel anne. rüzgar oğlumuzu öpüyorum opuyorumnanaktanMerhaba arkadaşlar, geçmişe tam bakamadım ama Waterss'ın haberini okudum ve çok mutlu oldum. Waterss tebrik ediyorum canım, inşallah herşey yolunda gidecek, dualarım seninle ve esterya ile. Tabii diğer arkadaşlarıma da dua ediyorum. Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah. Bu arada doğum hikayemi yazdım arkadaşlar, okumak isteyen olursa link : http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...in-tek-anlami-ruzgarima-kavustum-sonunda.html
valla kızdırmamak için kötü bir şey demiyorum. inşallah diyeyim. sonraki ayda sıra sende o zaman kaydirigubbakcemile3Şimdi çıkmam lazım umarım dondugumde karamelin mesajini okurum.
Deniz bulutcum, topigimizin 2. Preseed Galibi de sen olursun inşallah. Benimki kargoya verilmiş hülyanın ki de yola çıkmıştır herhalde.
canım birkaç kere okudum yazdıklarını biraz ağladım sakın düşünme benmi üzdüm diye HAYIR....tüp bebek yoluna çıktığımı kimse bilmiyo ben paylaşacak kimseyi bulamıyorum ailemin haberi yok sizlerdende benimle ilgili yazıları okuyunca duygusallaşıyorum zaten hormonlar tavan yapmış yani derdimi anlayacak kişi benim derdimden kişi olsunki beni anlasın ben gece gece saçmalıyorum galiba allah inşallah burdaki herkezin yüzünü güldürsün sağol arkadaşım :kedi:
Ne demek ben çok isteyerek paylaştım bilgilerimi ve deneyimlerimi amacımız doğru yolu bulup bilgilerimizi paylaşmak değil mi ? Güzel haberlerinizi aldıkça ben burada nasıl duracağım onu merak ediyorum.[/güzel haberlerimizi alırsan durmazsın güzelim kutlarız........preesiitle ilgili yazdıklarını tekrar okuyordum da........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?