38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Karamel'cim, güzel haberlerini bekliyoruz, hadi ama.

Deniz Bulut'çum, evet canım kızdırmasan iyi edersin Çıkmadık candan ümit kesilmez derler. Dur bakalım bu haftaya sen de ben de doktor randevularıyla giriyoruz, güzel haberler veririz umarım.
ve İnşallah canım ya, bu ayı ve yılı balance'ın ve senin güzel haberlerinizle kapatalım. Ocağa kalabalığız inşallah, karamel var, hülya ve ben (iki preseed'çi), belki güzel sürprizler yapacak arkadaşlarımız olur. İnşallah.

Yaşasın Karemel'cim online. Merakla bekliyorum valla ama gitmiş galiba, neyse müsait olunca yazar.

Son düzenleme:
Kızlar günaydın, şöyle bir ben yokken yazışmalarınıza bakmak istedim. Herkes haatırlamış merak etmiş ama Heradacığım sen resmen KK mesaisine kalmışsın çok ama çok teşekkür ederim.

Neyse uzatmayayım. Dün önce doktora yaşadıklarımı anlattım. O bana yakışıklık yoktur siz kramp sancı olunca siz acele edip doktora gitmişsinizdir oda kanülle açmıştır yoksa yapışıklı öyle basit canlı canlı açılabilecekbirşey değil dedi. (ama yanıldı)

Önce detaylı ultrasona girdim, (hani gebelikte yapılan detaylı ultrasona) orada görüntü alınamayan alanlar oldu. Ben hemen kist varmı diye sordum (sanırım kiste taktım) kist yokmuş, yumurtlamışımda. ılk kez adet 5.gün gittim doktora bir sürü gözle görülür yumurta vardı.

Sonra histeroskopiye geçtik, damardan narkoz verildi biraz oksijen verdiler. O arada doktorumun eşide girdi (oda jinekolog) aslında eşi olduğunu sadace resimlerden biliyorum bizzat tanışmadık tanımam etmem ama koluma ilaç yapıldı, oksijeni doktorum eşi tutarken ben dönüp kadına " iyiki geldiniz çok mutlu oldum" dedim. Niye dedim hala anlamadım belki 2. bir doktor bana güven verdi.

Histeroskopi sırasında ağrı ile uyandım hasta uyandı biraz daha ilaç dediler herhalde yapıldı bir müddet sonra yine sancı ile kıvranmaya başladım doktor artık ilaç vermem idaret et bitti zaten temizliyorum falan dedi. Ağrı kesici fitil koydu, bacağımdan antibiyotik yaptı, damardan tekrar ağrı kesici verdi ve seyret dedi.

Rahimin içi vıcık vıcık bir alan ilk kürtajdan hasar kalmış, sanki ortada septum oluşmuş. Onların hepsini yakmış, kesmiş temizlemiş (temizlenmiş halinide gösterdi) muhtemel (tabi bir olasılık) bebekler ortadaki perdeli alana tutundularsa bir süre sonra orada damar olmadığı için beslenememişler ve kaybetmişim. Ama normal gebelik kaybıda olabilir.

ıçeri balon koydu kesilen alanlar yapışmasın diye pazartesi akşamı ben balonun ipini içeriden çekip keseceğim içerisindeki su akacak ve balon çıkacak yapamazsam salı doktor çıkaracak.

Odaya geçtiğimde nasıl bir ağrı, üşüme ben böyle birşey hatırlamıyorum kıvrandım resmen kürtaj sonra hiçbirşey ağrım bile olmazdı.

Ama bu gebeliğe engel değil doğum kontrol hapım bitince gideceğim ya yaklaşık 20 gün sonra olmazsa bir adet dönemi sonra başlanacak. En fazla bir ay farkeder dedi.

Şunuda söylemem lazım dedi, sizin yumurtalıklarınız iyi 3 kere hamile kaldınız yine olabilir dedi. Bende istemiyorum dedim. Şu anda bile 7-8 yumurta gözükmüş bir doktor olarak şu durumda olmaması için bir neden görmüyorum dedi. Bunu böyle söylemek doğru değil ama umutsuz bir durumunuz yok ilk denemede olur gibi geliyor dedi.

Benim adam atladı " siz aracısınız Allah verirse olacak" diye :) Aslında doğruda söylüyor.

Canlarım, akşam geldim hemen yattım bütün gün aç olmama rağmen 2 lokma zor yedim. Babamıza sen gir kızlara yaz dedim, beni bulaştırma dedi.

Şuanda bunları , balonum ve ben birlikte yazıyoruz. Hepinizi canlarımsınız çok teşekkürler

imla ve anlam hatları affola.

merat ettiğimiz birşey varsa yazarım ilk aklıma gelen bunlar evet süper güzel değil ama rahim işe yaramazda çıkmadı.

bu işleme histeroskopi ile şinesi açılması diyorlar. yapışan alanların temizlenmesiymiş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Karamel'cim, çok geçmiş olsun canım benim, bayağı birşey atlatmışsın ama bravo arkadaşım, ne güzel kafana koydun ve aklında kalan birşeyi yaparak içini rahatlatmış oldun. Doktorun da çok titiz çalışmış galiba, yazdıklarından çok ama çok emin ellerde olduğun hissine kapıldım.

Maşallah arkadaşıma, ne güzel bir sürü yumurta. Çok eminim zaten ilk denemeyle hamile kalacağına (şu doğum kontrol hapı olmasa bu işlem sonrası doğal yoldan gebe kalanlar çok oluyor, onla bile olur ama biliyorum Minik Karamel'lere bir an önce kavuşmak istiyorsun), sağlıkla hayırlısıyla. Doktorun da demiş zaten. Çok zorlu biryey atlatmışsın ne olur güzelce dinlen (senden haber aldık ya, içim rahat). ıyi hafta sonları arkadaşım, tekrar tekrar geçmiş olsun.

Bu arada bu balonu hiç duymamıştım hiç, rahatsızlık vermiyordur umarım

spiral T olduğu için okadar açık tutamazmış, doktor eski usülden bulsam hemen alacağım dedi gerçektende adını aldığı gibi spiral şeklinde olan.

Balon ilkkez çok ağrı yaptı ama şimdi hissetmiyorum ama malum yerde düğümleniş, dürülüp bükülmüş ucu rahatsızlık veiryor tampon varmış gibi. 3 günden fazla durursa enfeksiyon yaparmış. birde balonun içi su dolu haliyle mesaneye baskı yapıyor sürekli tuvalet isteği oluyor ama olan birşey yok.

Mesaneye baskı... Hımmm... Hamileliğe hazırlık işte, kaç ay böyle geçecek kimbilir.

Çok sevindim tedavinde çok büyük bir adım atmış oldun. Ben de kaçayım o zaman, yeğenlerim gelecek onlara hazırlık yapmam lazım. Bugün bizim mutfakta güzel yeğenlerimle bayağı bir mesaimiz var.

Hepinizi öpüyorum kızlar, iyi hafta sonları, fırsat oldukça aralarda giricem.

OOO süper, peynir börek varsa menüde benim içinde ye :)))))

Canım benim ne yapmışsın sen, 8 gün daha ne ki 12. gün bile idrarda çıkmaz ki boşuna mı kan testi diyorlar.

Boşuna kendine stres yapma, çok zor beklemek ama yapacak birşey yok, keyifli şeyler yap, romatik komedi film izle, sinemaya git, arkadaşlarınla buluş.

Karamel'cim, görmesi bambaşkaymış, bayağı ciddi bir müdahale var gönderdiğin örnekte. Hiç rahim içi görmemiştim, paylaşman iyi oldu ama çok zorlanarak seyrettiğimi itiraf edeyim. Bayağı bir operasyon bu ya. Çok geçmiş olsun arkadaşım, geride kaldı çok şükür.

Hülya'cım, sen de atlattın bunu, Deniz Bulut'çum sen de. Gerçekten çok ama çok geçmiş olsun kızlar.

Karamel çok geçmiş olsun, dün gece ben de 23:00 ı geçiyordu yattım, biraz yazıştık hem de sen bir şeyler yazr mısın diye de sessiz bir bekleyiş vardı aramızda.

İyi ki yaptırmışsın histeroskopiyi, şimdi artık içerisini çok iyi biliyorsun doktor da öyle ama galiba tüpü aynı yere yaptırmyacaktın yanlış hatırlamıyorsam. Kürtajın yapılış şekline göre rahime hasar verebileceğini duymuştum.

Çok geçmiş olsun, bu artık bebeğine giden yolda son engeldi canım, bak rahmin için de kist falan a yok, yapışıklık problemi de çözüldü, 20 gün sonra gittiğinde rahim de toparlanmış olur, olmazssa da dediğin gibi bir periyod sonra olur.

Çok uzak da değil bir müddet sonra bu yazıları bebeğin ve sen yazacaksınız inşallah Allah bu çabalarımızı görüyor ve bu yolda bir şeyleri bize vesile ediyor, dualarım seninle de aynı zaman da bugün dinlenirsin kendine iyi bak .

heradacım ben bgün dr a takibe başladım.3ncü günüm bugün.klomen verdi.bitince takibe devam

hadi bakalım fıstıkcığım, klomen bana hep iyi geldi 2 de 2 yaptımdı inşallah sana da iyi gelir ama gerisi de gelir inşallah.

canım benim biliyorum geç saate kadar beklediğinizi, ne güzel birşey bu, sesini duymadığım, dokunmadığım, görmediğim arkadaşlarım benim için endişeleniyor.

yok birtanem histeroskopiyi yapan doktor, tüp bebeğide yapacak. Bende alanı gördünüz iyi bir yere mi koyacaksınız dedim. O şansa kalmış diyor biz sıvı ile enjekte ediyoruz tüpe bile girip dış gebelik yapıyor ama biz enjektörü hasarsız alanlara doğru tutacağız dedi. Ama birkaç güne toparlanırmış. Endemetrium kalınlığı falan iyiymiş, hasarsızmış. Benim isteğim buydu tüp yapacak doktorun rahim içini görmesi.

Balon ve ben, bebek ve ben :)))))))))))) çok sağol

Son düzenleyen: Moderatör:

günaydın arkadaşlar....karamel şimdi görebildim,geçmiş olsun arkadaşım....Allah bundan sonra böyle dert vermesin,rahminle ilgili seni ilgilendiren tek olay bebeğin olsun inşallah....

Ağlattın beni karamel...sanki bir an benim canım acıdı gibi oldum....bütün dualarım size arkadaşlarım...Ben hamile kalabildim..ınşallah siz de kalacaksınız..

Balance arkadaşım ben 10.günümde idrar tahlili yaptım,benim de negatifti..Sana hak veriyorum gerçekten beklemesi zor ama erken yapıpta moralini bozma...Moral çok önemli çünkü...Ama şimdi 18 haftalık hamileyim,2'li,3'lü testlerimizi bile yaptık..(amniyosentez yaptırmayacağım,o yüzden 3'lü testi yaptırdım)...12.gün kan değerim bile 33,6 çıkmıştı...nerelerden geldim,senin niye olmasın??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…