38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Herada canım bana bebeğin cinsiyetini sormuşsun...Sıpam cinsiyetini göstermemekte kararlı o yüzden ben de bilmiyorum.(Doktorum birazda garantici net görmeden söylemiyor)..hoş kız yada erkekten çok tek duam sağlıklı olsun,hayırlı olsun,uzun ömürlü olsun..Tabii bu duayı sadece kendime değil hepimize ediyorum...

sıpa o sıpa :) eğer hamile kalabilirsem biz cinsiyetini öğrenmeyeceğiz , benim adamda iki cinstende var ona farketmiyor, benim hiç yok bana da farketmiyor :dance:

canlarım,

waterss, deniz bulut , erverdi tek tek teşekkürler hepinize

canım canının acımasına çok üzüldüm ama geçmiş bitmiş oldu. benimki hiç acımamıştı. zaten tüm histeroskopi baygındım sonrası da hiç ağrım sızım olmamıştı. yapışıklık da balon koymayı gerektirmiyecek kadar azdı. neyse şimdi için rahat başlayacaksın inşallah. anlamıyorum neden doktorlar birkaç düşüğü, kürtajı olan birine kendileri önermezler. ve asıl anlamadığım isteyenler de var ama tüm doktorlar tüp bebeğe başlamadan özellikle geçmişte kürtajı olanlardan (aslında olsun olmasın herkesten) en azından bir rahim filmi istemezler? kendi rahim filmimi de ilk gıcık doktorumdan ben kendim istemiştim. orada çıkıyor zaten yapışıklık var mı yok mu. kendi kendimizin doktoru olmak zorunda mıyız?
bir sürü yumurtan da varmış ne güzel. zaten kendin de hamile kalıyordun. bence bu işi hemen tek seferde başaracaksın. belki bakarsın 1 kız 1 erkek ikiz gelir böylece senin de hem kızın hem oğlun olur kaydirigubbakcemile5allah mı söyletti acaba ? hihoyyyt

Canım, güzel hamile. Nasılsın? Elbette cinsiyetin bir önemi yok, sağlıkla gelsinler de Testlerinin güzel çıkmasına da sevindim, keyifli bir hamilelik diliyorum canım.

Deniz Bulut'çum, Karamel'cim, doğru ya, rahim filmi, histereskopi filan, önlem olarak yapılması gereken birşey. Bu durumda bu haftaki doktor randevularında bunu da sorayım. Benim rahim filmim bile yok (sanki transfer aşamasına gelebiliyorum da , hay ben yani. Doğru diyorsunuz kızlar, ben de yazayım bunu bir kenara.

Herada kesinlikle yaptır birtanem, illa kürtaj değil basit bir enfeksiyon bile rahimde yapışıklık yapıyormuş, insanlar bunu bilmeden çocuğum olmuyor diyor. Aslında çocuk şikayetiyle başvuran herkese kürtaj yada düşük olsun olmasın rahim içi görüntülenme istenmeli.

Aslında ilk kürtajdan sonra şikayetlerim varken yapılsa belki kalbi atan bebeğim yaşayacaktı, tabiki kısmet değilmiş.

ben şöyle bir strateji izledim. rahim filmi (aneztezili) 500 idi, histeroskopi 900 (sadece tanı) dedimki eğer rahim filminde problem olursa + birde histeroskopi çektireceğim. O yüzden direk hist. çektireyim varsa problem müdahale edilir , gerçektende öyle oldu. Ben 1200 TL verdim (iş operatife döndü diye) ama tek sıkıntıda bitti çünkü HSG de müdahale yok sadece görüntü.

Birde bende doğuştan kalp kapakçık problemi var 3 tane olmalıyken aort odacığı bende 2 tane ama şikayetim yok, problemde yok. Sadece her operasyondan sonra antibiyotik uygulanmalı. Kendi doktorum bunu biliyor ancak kürtajda ben uyardım antibiotik verdi. Bu doktorum (tüpçü) notlarında vardı direk kendi size antiyotik uygulayacağım dedi. Buda her ayrıntıyı takip ettiğini gösteriyor.

Güldüğüm noktada kanama öncesi gittiğinde USG görüntün nasıldı dedi tarif ettim tamam dedi. Yani oda anladı dr olduğumuzu :))))

Son düzenleyen: Moderatör:
karamelcim çok geçmiş olsun canım.şimdi okudum.teyzem gazete almaya gitti de giriverdim merak ettim.canım yaa....okurken çok içim acıdı.....çok çok geçmiş olsun.neyse atlattın artık biti giti(tabiiki de sen dersin sen bana sor nasıl bitti diye) hele o balonu hiç düşünemiyorum bile.canımcım sen çok güçlüsün.gücünü bizden esirgeme olur mu?.güzel günler yakında inşallah....hoşçakal.

inşallah canım hep beraber inşallah. daha ev süsleyip göbek tokuşturacağız.:dance::dance:

güzel dileklerin için çok sağol.

dün doktor, araya gebelik girmeseydi hemen başlayacaktık dedi. eşimde o zaman boşa gitmeyecek miydi bakın rahim problemliymiş değince olur mu her tüp öncesi mutlaka HSG ve hist. yaparız dedi. Ama atlıyorlar mı bizden mi bekliyorlar bilmiyorum.

aman heradaaaa sanki ben 2 kere rahim filmi çektirdim de ne olduikisi de temizdi.ama benimde transferim iptal oldu...herşey nasip kızsmet ben buna inanıyorum

kızlar hoşçakalın......bir ara yine uğrarım.esteryadan haberi olan varmı dün hiç girmemiş.merak ettim de

canım ben yine de önce rahim filmi diyorum. çünkü anestezi almıyorsun (rontgene de isteyenler var ama çok gereksiz) ucuz, ağrısız , çok çok kısa ve hemen o ay ara vermeden denemeye devam edebiliyorsun. ben 2 kere çektirdim. ilki jinemedde 2. ecomarda. ikisi de ağrıızdı. ama özellikle şişli ecomarı tavsiye ederim. çok kısa. hiç ağrı yok. doktorla konuşarak bir yandan sen de sıvının geçişini seyrederek çektiriyorsun. ücreti de 250-300 lira civarıydı. radyomarda çektirenler de çok memnundu. bence herkes tüpe başlamadan en azından rahim filmi çektirmeli. neden boş yere zaman kaybedeceksin ki? üstüne o kadar stres gözyaşı ve para.

aman heradaaaa sanki ben 2 kere rahim filmi çektirdim de ne olduikisi de temizdi.ama benimde transferim iptal oldu...herşey nasip kızsmet ben buna inanıyorum

evet canım herşey nasip kısmet meselesi. ben 2 yıldır yırtınıyorum ne oldu? koca ve dr yüzünden de bir dolu vakit kaybettim ve üstüne yumurtalar bitti :gitme:

neyse kızlar bir de iyi haber. 1 sene önce çok kilo almıştım ya. 2. tüpe başlarken ancak 69 a inebilmiştim. sonra ilaçlarla 73,5 çıkmıştım. kürtaj sonrası bu sabah 70,5 olmuşum. hem de çok sıkmadan. tatlıyı ve hamur işlerini kestim mümkün olduğunca. keşke aralığı 69 kapatabilsem. sonra yavaş yavaş veririm. bari çocuk işleri olmayacaksa zayif ve zarif bir genç hanım olark devam edeyim yerimseniben

tabiki kısmet, biz elimizden geleni yapalım takdir allahın, kısmetsiz hiçbir şey olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…