Ağlattın beni karamel...sanki bir an benim canım acıdı gibi oldum....bütün dualarım size arkadaşlarım...Ben hamile kalabildim..İnşallah siz de kalacaksınız..
Herada canım bana bebeğin cinsiyetini sormuşsun...Sıpam cinsiyetini göstermemekte kararlı o yüzden ben de bilmiyorum.(Doktorum birazda garantici net görmeden söylemiyor)..hoş kız yada erkekten çok tek duam sağlıklı olsun,hayırlı olsun,uzun ömürlü olsun..Tabii bu duayı sadece kendime değil hepimize ediyorum...
canlarım,
waterss, deniz bulut , erverdi tek tek teşekkürler hepinize
Herada canım bana bebeğin cinsiyetini sormuşsun...Sıpam cinsiyetini göstermemekte kararlı o yüzden ben de bilmiyorum.(Doktorum birazda garantici net görmeden söylemiyor)..hoş kız yada erkekten çok tek duam sağlıklı olsun,hayırlı olsun,uzun ömürlü olsun..Tabii bu duayı sadece kendime değil hepimize ediyorum...
Deniz Bulut'çum, Karamel'cim, doğru ya, rahim filmi, histereskopi filan, önlem olarak yapılması gereken birşey. Bu durumda bu haftaki doktor randevularında bunu da sorayım. Benim rahim filmim bile yok (sanki transfer aşamasına gelebiliyorum da, hay ben yani. Doğru diyorsunuz kızlar, ben de yazayım bunu bir kenara.
karamelcim çok geçmiş olsun canım.şimdi okudum.teyzem gazete almaya gitti de giriverdim merak ettim.canım yaa....okurken çok içim acıdı.....çok çok geçmiş olsun.neyse atlattın artık biti giti(tabiiki de sen dersin sen bana sor nasıl bitti diye) hele o balonu hiç düşünemiyorum bile.canımcım sen çok güçlüsün.gücünü bizden esirgeme olur mu?.güzel günler yakında inşallah....hoşçakal.
canım canının acımasına çok üzüldüm ama geçmiş bitmiş oldu. benimki hiç acımamıştı. zaten tüm histeroskopi baygındım sonrası da hiç ağrım sızım olmamıştı. yapışıklık da balon koymayı gerektirmiyecek kadar azdı. neyse şimdi için rahat başlayacaksın inşallah. anlamıyorum neden doktorlar birkaç düşüğü, kürtajı olan birine kendileri önermezler. ve asıl anlamadığım isteyenler de var ama tüm doktorlar tüp bebeğe başlamadan özellikle geçmişte kürtajı olanlardan (aslında olsun olmasın herkesten) en azından bir rahim filmi istemezler? kendi rahim filmimi de ilk gıcık doktorumdan ben kendim istemiştim. orada çıkıyor zaten yapışıklık var mı yok mu. kendi kendimizin doktoru olmak zorunda mıyız?
bir sürü yumurtan da varmış ne güzel. zaten kendin de hamile kalıyordun. bence bu işi hemen tek seferde başaracaksın. belki bakarsın 1 kız 1 erkek ikiz gelir böylece senin de hem kızın hem oğlun olur kaydirigubbakcemile5allah mı söyletti acaba ? hihoyyyt
Deniz Bulut'çum, Karamel'cim, doğru ya, rahim filmi, histereskopi filan, önlem olarak yapılması gereken birşey. Bu durumda bu haftaki doktor randevularında bunu da sorayım. Benim rahim filmim bile yok (sanki transfer aşamasına gelebiliyorum da, hay ben yani. Doğru diyorsunuz kızlar, ben de yazayım bunu bir kenara.
aman heradaaaa sanki ben 2 kere rahim filmi çektirdim de ne olduikisi de temizdi.ama benimde transferim iptal oldu...herşey nasip kızsmet ben buna inanıyorum
aman heradaaaa sanki ben 2 kere rahim filmi çektirdim de ne olduikisi de temizdi.ama benimde transferim iptal oldu...herşey nasip kızsmet ben buna inanıyorum
karamel çok geçmiş olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?