güzel dileklerin için çok sağol.
dün doktor, araya gebelik girmeseydi hemen başlayacaktık dedi. eşimde o zaman boşa gitmeyecek miydi bakın rahim problemliymiş değince olur mu her tüp öncesi mutlaka HSG ve hist. yaparız dedi. Ama atlıyorlar mı bizden mi bekliyorlar bilmiyorum.
karamel senin problemin ne idi ki neden yapışmış rahim? rahim filminde bu anlaşılmıyor mu?
neyse kızlar bir de iyi haber. 1 sene önce çok kilo almıştım ya. 2. tüpe başlarken ancak 69 a inebilmiştim. sonra ilaçlarla 73,5 çıkmıştım. kürtaj sonrası bu sabah 70,5 olmuşum. hem de çok sıkmadan. tatlıyı ve hamur işlerini kestim mümkün olduğunca. keşke aralığı 69 kapatabilsem. sonra yavaş yavaş veririm. bari çocuk işleri olmayacaksa zayif ve zarif bir genç hanım olark devam edeyim yerimseniben
valla bravo karemel kendi teşhisini kendin koyabilmen ne ala..
ben de kürtaj oldum ya bi sorun oluşturdumu diye çok endişeliyim aslına bakarsan rahim filmi bile çektirmedim daha
waters merhaba gebelik belirtilerinde neler var?
waters benim de bugün 31.gün göğüslerim acayip şiş ve ara sıra kasıklarımda ani hareketlerde dediğin gibi kasılma var.bazen de göbek deliğimde ağrı oluyor ve normal beyaz akıntı.ümit etmek istemiyorum bu ay öyle karar vermiştim yarın regli bekliyorum acaba diyorum içimden ama olmazsa hayal kırıklığı yaşamıycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?