38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

deniz bulutcuğum, ne güzel valla darısı başıma, dünde doktor bana sakın strese girip yeme kilo alma dedi. Beni hiç sorma (( evde bant var şöyle her akşam 20-25 dk yürüsem ne güzel olacak

Karamel'cim doktorlar ne derlerse desinler araştırıp arkalarından dolaşıyorum bende , tamam onlar doktor bu işe senelerini vermişler ama artık karşılarında koyun gibi değil de bilinçli hastalar var bunu anlamaları lazım.

karamel senin problemin ne idi ki neden yapışmış rahim? rahim filminde bu anlaşılmıyor mu?

problemim bence az adet görmem idi, belirtileri okuyunca bunu yapışıklık olabileceği teşhisini koydum kendi kendime. Tabiki rahim filminden de anlaşılıyor ama eğer yapışıklık varsa 2. müdahale gerekiyor. Ben çok emin olduğumdan (kısmide olsa yapışıklık olması) o yüzden kendi tercihimde histeroskopi

İyi yapıyorsun, zaten sağlık için gerekli herşeyden önce. Deniz Bulut'cum ne yaptın ödevlerine iyi çalıştın mı ? hayırlısı ile sınav sonuçlarını ne zaman alacağız , şu beklemediğimiz günü ne zaman ? ben senden daha heyecanlıyım. Pre-seed i iyice kullandın değil mi ?

ben de kürtaj oldum ya bi sorun oluşturdumu diye çok endişeliyim aslına bakarsan rahim filmi bile çektirmedim daha

adetlerinde azalma olmadıysa çok sorun etme bence, yinede sen bilirsin istersen rahim filmi çektirebilirsin, deniz bulut yukarıda yazdı o bilgilerden faydalanabilirsin.

azalma yokta 28 günden 32 günde bir regli olmnaya başladım .örneğin bugün 31. gün yarın bekliyorum.hamilemiyim diye kuşkulanmıyorum bile nede olsa olmıycak diye:)

waters merhaba gebelik belirtilerinde neler var?

Gukem'cim bazen göğüslerimde sızlama ve dolgunluk hissi oluyor gün içinde bazen normale dönüyor hassasiyeti, kasıklarımda arasıra rahatsız etmeyen kasılmalar, o da arasıra her zaman değil bir de beyaz fizyolojik akıntı sürekli nemli, bazen ıslak olabiliyorum. Başka bir şey yok. Yani uyku, yorgunluk, mide bulantısı gibi belirtiler ilkinde de olmamıştı. Darısı başına. Bu arada ben 40 yaşındayım, normal yolla gebe kaldım.

Erverdi'cim ben de şu özele gelen mesajları nasıl anlayabiliyoruz ona bakıyorum . Ziyaretçi mesajları var onları gördüm de özele gelen mesajları bulmaya çalışıyorum bana mesaj atmış olan olabilir ama açmayı ve cevap yazmayı keşfetmiş olmam lazım.

waters benim de bugün 31.gün göğüslerim acayip şiş ve ara sıra kasıklarımda ani hareketlerde dediğin gibi kasılma var.bazen de göbek deliğimde ağrı oluyor ve normal beyaz akıntı.ümit etmek istemiyorum bu ay öyle karar vermiştim yarın regli bekliyorum acaba diyorum içimden ama olmazsa hayal kırıklığı yaşamıycam

Özel mesaj ayarları nerde bulamıyorum..biri bana açıklayabilir mi ? bakar kör oldum herhalde. Profilime aslında resim ekledim ama o da gözükmüyor sizlerin ki gibi.. daha çok kurcalamam lazım özellikler için bir ara tekrar bakacağım.

İnşallah olur neden olmasın ? İdrar testi falan yapma negatif çıkabilir daha çok moral bozuyor, bekeleyeceksin o zaman yarını ve yarından sonrayı eğer olmazsa Kızılay'a git sana en yakın olan 26 TL gibi bir fiyata kan testi yapıyorlar, en kesin sonucu o veriyor. Hayırlısı iyi bir haber alabilirz sendede.

geçen ay üç defa idrar testi yaptım.evet bu ay yapmıycam .yarında olmazsa pazartesi gidip yaptıracağım.işallah hayırlısı olur. eğer gebe kalmazsam iyi bir doktor bulup adım adım herşeyi baştan izleyeceğim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…