38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

canlarım dinleniyorum ben , evde temizlik icin bayan var yapiyor bişiler bende yatıyorum, biraz once eczaneye gittim kan sulandırıcı iğnem icin saat 18:30 da gelecekmis gidip onları alacagım..
Karamelcim bende sen operasyona gitmeden ince dualarım seninle yazmıstım ama gormedin sanırım
Erverdim beni merak etmis , dun sirketten cıktım bir daha donmedim pc yi daha simdi actım o nedenle sizie yazamadım canım erverdim..

waters biliyormusun benim gogus hassasiyetim 2-3 gundur basladı ondan once yoktu..

kizlar hep tatlı tatlı uykum var

kullanıcı paneline gel, solda minik minik bir sürü şey var orada mesajlarımı listele var orayı tıklarsın

görmem önemli değil, öyle olduğunu biliyorum canım :))))

ama gördüm 961, sayfanın en başına bak :)

Son düzenleyen: Moderatör:
ooooooooooooo deniz karayurta gelmiş.hoşgelmişsin taze anne...nasılsın bebeğinle..iyimisiniz

kıoz ondabirşey yok.zaten BİLDİRİLERİNİZ diye yazıyor.üstüne tıkla.paraladım kendimi yahuuuu.tıkla da gör karşında beni.zaten arada giriyorum teyzoştan.bir de bakıyorum daha cevap yok:sm_confused:

sevgili rüzgar deniz taze anne hoşgeldin.nasılsın?nasıl gidiyor annelik
Erverdi hoşbulduk canım :) annelik çok güzel gidiyor, geceler uykusuz geçiyor ama idare edeceğim artık düzene girene kadar :) sen nasılsın arkadaşım?
Gukem, aramıza hoşgeldin canım. Bu kadar karamsar olma lütfen. Eğer topiğin geçmiş sayfalarını okursan her birimizin hikayesini göreceksin bu sayfalarda. Ben de buradaki diğer arkadaşlar gibi çok zor süreçlerden geçtim, çok mücadeleler verdim. Ama sonuçta zafer benim oldu ve bebeğimi kucağıma aldım sonunda. Yumurtaların kalitesini artırmak inan bizim elimizde. Benim de yumurtalarım kalitesizdi. Dört düşüğüm oldu ve kürtajla sonuçlandı hepsi. Fakat yapmış olduğum kürler inan yumurtalarımın kalitesini artırdı. Çok zor ve meşakkatli bir süreçti. Umudumu kaybettiğim günler oldu ama buradaki arkadaşlar ve anne olma inancım sayesinde bunu başardım. Lütfen sen de dirençli ol ve sakın umudunu kaybetme. Kürleri bir kaç kere yazdım ben bu topikte. Eğer araştırırsan bulabilirsin. Bulamazsan ben tekrar yazarım. Sana tekrar hoşgeldin diyorum ve karamsarlık ve umutsuzluktan uzak durmanı öneriyorum. Sigara konusunda yorum bile yapmıyorum arkadaşım, sen ne yapacağını zaten biliyorsun :)
Rüzgar Deniz, güzel anne. Hoşgeldin, muhakkak okuyacağım doğum serüvenini. Aralarda gelip bizleri de yokluyorsun ya, sağolasın arkadaşım, gerçekten sağolasın.
Canım, ne demek... sizleri merak ediyorum ve elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum. Anne oldum, benim işim bitti bu topikle diyemem çünkü sizlere umut olmak istiyorum canım. Güzel haberlerinizi almak beni mutlu ediyor. Gerçi eskisi gibi giremiyorum topiğe ama bir şekilde her birinizin haberlerini almaya çalışıyorum. Sen de sağol canım :)
Dediğim gibi sakın ümidini kaybetme... Anne olacağına inan :) Pozitif düşünce çok önemli.
merhab güzel anne. rüzgar oğlumuzu öpüyorum opuyorumnanaktan
merhaba güzel arkadaşım :) teşekkürler, Rüzgar da seni öpüyor canım :)
Çok geçmiş olsun hayatım, umarım şimdi iyisindir. Hadi bakalım senden de çok güzel haberler bekliyoruz inşallah :)

Kızlar bu arada albüme yeni resimler ekledim eğer bakmak isterseniz :)

Erverdi cim seni açık görüyorum, ne yapıyorsun. Takip bugünde devam edecek mi yoksa pazartesi mi gideceksin yine ?

canım misafirim vardı.ara ara girdim baktım..yok bugün takip yok.5 günlük ilacım var klomen.o bitince 2 gün sonra gel dedi dr.ama ben 1 gün sonra gitmek istediğimi söyledim.dr da çok gitgel olmasın dedi.bende olsun ben gelirim dedim.çarşamba ilaç bitecek.cuma belki de duramaz perşembe giderim.kist oluşmamış geçen aydan, temizdi.bana kalsa neredeyse hiç evde durmayacağım yaaa .... işte böyle.bu aydan birşey çıkmazsa bir dahaya e2 ile fsh ımı birlikte aynı gün içinde yapılmış olarak istedi...hoşçakal.. artık şu mesaj ayarlarını öğrensen be güzelimmmm.yazdıklarım havada kaldı.preeeseed işi de kaldı

rüzgar deniz açıklamaların için teşekkür ederim.:))) bebeğin var demek çok sevindim.umarım çok akıllı olur ve bahtı da açık olur.benim bi kızım olsa 20 yaşında kocaya vereceğim çocuk derdi olmasın diye:)ama ben bin sayfayı tek tek okuyamma ki((( kürler konusunda beni aydınlatırsan çok memnun olurum.:) yaş kaç bu arada?

rüzgar deniz albümüne bakmak istedim ama bulamadım burcun ikizler mi ? ayrıca ben de öğretmenim meslektaşız sanırım:))) ben öğretmen seçeneğini göremediğim için en yakın olan öğretim görevlisi şıkkını işaretledim değiştirmek istiyorum da bulamıyorum

rüzgar denizcim ben merak edip bakmıştım resimlerine..maşalah büyütmüşsün bile..çok şükür iyiyiz.halaaa yola devam

ben de iyiyim teşekkür ederim.eşim annesine gitti ben de bütün gün temizlik yaptım şimdi de yemek yiyorum bir taraftan:)) regli günüm yarın gelmez belki diye ümit ederken acayip belim ağrımaya başladı yarın gelcek belli oldu üzüldüm

çok teşekkür ederim canım :) amiiiiiinnnnn... ben de çok geç evlendim, 39 yaşındaydım evlendiğimde şimdi 42'yi bitirdim bu ay :) kürleri tabii yazarım sana :) kürleri yaparken sana faydası olacağına inan lütfen, ben böyle başardım :)
sadece listemdeki arkadaşlarım görebiliyor, sana teklifi yollarım, kabul ettiğinde albümü görebilirsin :) burcum yay bu arada, ben ingilizce öğretmeniyim canım... öğretmen şıkkını yeni eklemişler listeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…