Özel mesaj ayarları nerde bulamıyorum..biri bana açıklayabilir mi ? bakar kör oldum herhalde. Profilime aslında resim ekledim ama o da gözükmüyor sizlerin ki gibi.. daha çok kurcalamam lazım özellikler için bir ara tekrar bakacağım.
canlarım dinleniyorum ben , evde temizlik icin bayan var yapiyor bişiler bende yatıyorum, biraz once eczaneye gittim kan sulandırıcı iğnem icin saat 18:30 da gelecekmis gidip onları alacagım..
Karamelcim bende sen operasyona gitmeden ince dualarım seninle yazmıstım ama gormedin sanırım
Erverdim beni merak etmis , dun sirketten cıktım bir daha donmedim pc yi daha simdi actım o nedenle sizie yazamadım canım erverdim..
waters biliyormusun benim gogus hassasiyetim 2-3 gundur basladı ondan once yoktu..
kizlar hep tatlı tatlı uykum var
Erverdi cim seni açık görüyorum, ne yapıyorsun. Takip bugünde devam edecek mi yoksa pazartesi mi gideceksin yine ?
Erverdi'cim ben de şu özele gelen mesajları nasıl anlayabiliyoruz ona bakıyorum . Ziyaretçi mesajları var onları gördüm de özele gelen mesajları bulmaya çalışıyorum bana mesaj atmış olan olabilir ama açmayı ve cevap yazmayı keşfetmiş olmam lazım.
kızlar, alabamadan ses yok
hadı bakalım kımler hamış kalacakkkkkkkk..haberlerınızı beklıyorum
Erverdi hoşbulduk canım :) annelik çok güzel gidiyor, geceler uykusuz geçiyor ama idare edeceğim artık düzene girene kadar :) sen nasılsın arkadaşım?sevgili rüzgar deniz taze anne hoşgeldin.nasılsın?nasıl gidiyor annelik
Gukem, aramıza hoşgeldin canım. Bu kadar karamsar olma lütfen. Eğer topiğin geçmiş sayfalarını okursan her birimizin hikayesini göreceksin bu sayfalarda. Ben de buradaki diğer arkadaşlar gibi çok zor süreçlerden geçtim, çok mücadeleler verdim. Ama sonuçta zafer benim oldu ve bebeğimi kucağıma aldım sonunda. Yumurtaların kalitesini artırmak inan bizim elimizde. Benim de yumurtalarım kalitesizdi. Dört düşüğüm oldu ve kürtajla sonuçlandı hepsi. Fakat yapmış olduğum kürler inan yumurtalarımın kalitesini artırdı. Çok zor ve meşakkatli bir süreçti. Umudumu kaybettiğim günler oldu ama buradaki arkadaşlar ve anne olma inancım sayesinde bunu başardım. Lütfen sen de dirençli ol ve sakın umudunu kaybetme. Kürleri bir kaç kere yazdım ben bu topikte. Eğer araştırırsan bulabilirsin. Bulamazsan ben tekrar yazarım. Sana tekrar hoşgeldin diyorum ve karamsarlık ve umutsuzluktan uzak durmanı öneriyorum. Sigara konusunda yorum bile yapmıyorum arkadaşım, sen ne yapacağını zaten biliyorsun :)Hepinizin ilgisi için teşekkür ederim. ya bu sayfaları okudukça ben iyice karamsar oldum.benim folikül 7 lerde gözüküyormuş dediğinize göre de bu oldukça düşük.diğer taraftan fsh değerim 9.37 çıktı reglimin 2.günü.e2 hormonum ise 55 .eh günde bir paket sigara da içiyorum çok ümitsiz vakkayım yaa((
Canım, ne demek... sizleri merak ediyorum ve elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum. Anne oldum, benim işim bitti bu topikle diyemem çünkü sizlere umut olmak istiyorum canım. Güzel haberlerinizi almak beni mutlu ediyor. Gerçi eskisi gibi giremiyorum topiğe ama bir şekilde her birinizin haberlerini almaya çalışıyorum. Sen de sağol canım :)Rüzgar Deniz, güzel anne. Hoşgeldin, muhakkak okuyacağım doğum serüvenini. Aralarda gelip bizleri de yokluyorsun ya, sağolasın arkadaşım, gerçekten sağolasın.
Dediğim gibi sakın ümidini kaybetme... Anne olacağına inan :) Pozitif düşünce çok önemli.yaşam işte suanda da şarap içiyorum.çok yoğun bir hafta geçirdim.gebe kalamıyorum diye de kasıldım daha çok içmeye başladım bu sigarayı.çok iyi biliyorum herşeyi kötü etkilediğini ama kesemiyorum işte.ben zaten 7 aylık evliyim.evlenir evlenmez korunduğum halde hamile kalmışım nasıl olduysa( eşim korunuyordu)ancak sekizinci haftada kalp atışı duyulmadı kürtaj oldum 5 aydır korunmuyorum olmuyor.üzülüyorum işte.önceki yazışmaları okudum 7 foluküle az denmişti aslına bakarsan benim bir doktorum bile yok henüz kendimce gidip fsh ölçümü falan yaptırdım.diğer doktor folikülün az dedi.diğer bir doktor yumurta kaliten düşmüş tüp bebek yap zaman kaybetme demişti.diğer bir doktor klomen vermişti geçen ay olmadı.aslına bakarsan beni en çok yaralayan da bu yaşıma kadar 28 günde bir regli olurdum ve son dört aydır 32 günde bir oluyorum.bugün 30.gün belirtiler var ama ortada regli yok yani gene 32. gün olcak(
olumsuz tüp bebek denemene üzüldüm cidden.dediğin gibi ümit hiç bitmiyor yaşam devam ettiği sürece.başka çocuğun var mı? dediğim gibi ben bu kervana geç katılanlardanım:)
merhaba güzel arkadaşım :) teşekkürler, Rüzgar da seni öpüyor canım :)merhab güzel anne. rüzgar oğlumuzu öpüyorum opuyorumnanaktan
Çok geçmiş olsun hayatım, umarım şimdi iyisindir. Hadi bakalım senden de çok güzel haberler bekliyoruz inşallah :)Kızlar günaydın, şöyle bir ben yokken yazışmalarınıza bakmak istedim. Herkes haatırlamış merak etmiş ama Heradacığım sen resmen KK mesaisine kalmışsın çok ama çok teşekkür ederim.
Neyse uzatmayayım. Dün önce doktora yaşadıklarımı anlattım. O bana yakışıklık yoktur siz kramp sancı olunca siz acele edip doktora gitmişsinizdir oda kanülle açmıştır yoksa yapışıklı öyle basit canlı canlı açılabilecekbirşey değil dedi. (ama yanıldı)
Önce detaylı ultrasona girdim, (hani gebelikte yapılan detaylı ultrasona) orada görüntü alınamayan alanlar oldu. Ben hemen kist varmı diye sordum (sanırım kiste taktım) kist yokmuş, yumurtlamışımda. İlk kez adet 5.gün gittim doktora bir sürü gözle görülür yumurta vardı.
Sonra histeroskopiye geçtik, damardan narkoz verildi biraz oksijen verdiler. O arada doktorumun eşide girdi (oda jinekolog) aslında eşi olduğunu sadace resimlerden biliyorum bizzat tanışmadık tanımam etmem ama koluma ilaç yapıldı, oksijeni doktorum eşi tutarken ben dönüp kadına " iyiki geldiniz çok mutlu oldum" dedim. Niye dedim hala anlamadım belki 2. bir doktor bana güven verdi.
Histeroskopi sırasında ağrı ile uyandım hasta uyandı biraz daha ilaç dediler herhalde yapıldı bir müddet sonra yine sancı ile kıvranmaya başladım doktor artık ilaç vermem idaret et bitti zaten temizliyorum falan dedi. Ağrı kesici fitil koydu, bacağımdan antibiyotik yaptı, damardan tekrar ağrı kesici verdi ve seyret dedi.
Rahimin içi vıcık vıcık bir alan ilk kürtajdan hasar kalmış, sanki ortada septum oluşmuş. Onların hepsini yakmış, kesmiş temizlemiş (temizlenmiş halinide gösterdi) muhtemel (tabi bir olasılık) bebekler ortadaki perdeli alana tutundularsa bir süre sonra orada damar olmadığı için beslenememişler ve kaybetmişim. Ama normal gebelik kaybıda olabilir.
İçeri balon koydu kesilen alanlar yapışmasın diye pazartesi akşamı ben balonun ipini içeriden çekip keseceğim içerisindeki su akacak ve balon çıkacak yapamazsam salı doktor çıkaracak.
Odaya geçtiğimde nasıl bir ağrı, üşüme ben böyle birşey hatırlamıyorum kıvrandım resmen kürtaj sonra hiçbirşey ağrım bile olmazdı.
Ama bu gebeliğe engel değil doğum kontrol hapım bitince gideceğim ya yaklaşık 20 gün sonra olmazsa bir adet dönemi sonra başlanacak. En fazla bir ay farkeder dedi.
Şunuda söylemem lazım dedi, sizin yumurtalıklarınız iyi 3 kere hamile kaldınız yine olabilir dedi. Bende istemiyorum dedim. Şu anda bile 7-8 yumurta gözükmüş bir doktor olarak şu durumda olmaması için bir neden görmüyorum dedi. Bunu böyle söylemek doğru değil ama umutsuz bir durumunuz yok ilk denemede olur gibi geliyor dedi.
Benim adam atladı " siz aracısınız Allah verirse olacak" diye :) Aslında doğruda söylüyor.
Canlarım, akşam geldim hemen yattım bütün gün aç olmama rağmen 2 lokma zor yedim. Babamıza sen gir kızlara yaz dedim, beni bulaştırma dedi.
Şuanda bunları , balonum ve ben birlikte yazıyoruz. Hepinizi canlarımsınız çok teşekkürler
Erverdi cim seni açık görüyorum, ne yapıyorsun. Takip bugünde devam edecek mi yoksa pazartesi mi gideceksin yine ?
çok teşekkür ederim canım :) amiiiiiinnnnn... ben de çok geç evlendim, 39 yaşındaydım evlendiğimde şimdi 42'yi bitirdim bu ay :) kürleri tabii yazarım sana :) kürleri yaparken sana faydası olacağına inan lütfen, ben böyle başardım :)rüzgar deniz açıklamaların için teşekkür ederim.:))) bebeğin var demek çok sevindim.umarım çok akıllı olur ve bahtı da açık olur.benim bi kızım olsa 20 yaşında kocaya vereceğim çocuk derdi olmasın diye:)ama ben bin sayfayı tek tek okuyamma ki((( kürler konusunda beni aydınlatırsan çok memnun olurum.:) yaş kaç bu arada?
sadece listemdeki arkadaşlarım görebiliyor, sana teklifi yollarım, kabul ettiğinde albümü görebilirsin :) burcum yay bu arada, ben ingilizce öğretmeniyim canım... öğretmen şıkkını yeni eklemişler listeyerüzgar deniz albümüne bakmak istedim ama bulamadımburcun ikizler mi ? ayrıca ben de öğretmenim meslektaşız sanırım:))) ben öğretmen seçeneğini göremediğim için en yakın olan öğretim görevlisi şıkkını işaretledim değiştirmek istiyorum da bulamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?