38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

ben de ilkokul öğretmeniyim ve bu yıl birinci sınıf okutuyorum sesim kısık şuan :) çok tatlılar yaa birinci sınıflar. altı yıl sonra burdaki arkadaşların bebeklerini birinci sınıfta ben okutayım diyorum. ben de 38.5 ta evlendim:)))ve daha 7 aylık evliyim

Soğan suyu kürü:
‘Polykistik over’e, erken menopoza ve miyomlara karşı:

ıki bardak klorsuz suyu (yaklaşık 250-300 ml) kaynatınız. Orta boy yemeklik kuru soğanın en dış açık kahverengi ince kabuğunu soyduktan sonra dörde veya altıya bölüp kaynamakta olan suyun içerisine atınız. Ağzı kapalı olarak beş dakika kaynattıktan sonra ocaktan indirip ılımaya bırakınız. Ilıyınca, süzülür ve ılık olarak bir su bardağı öğle yemeğinden on dakika önce içilir. Aynı şekilde akşam yemeğinden önce tekrar taze olarak hazırlanıp on dakika önce içilir. Bu küre onbeş gün devam edilir ve kür sonlandırılır.
Dikkat: Kırmızı veya mor soğan amaca uygun değildir. Uygulanacak olan soğan kürünün taze hazırlanması ve ılık olarak içilmesi şarttır. Soğuk olarak veya beklemiş haşlama suyu içilmemelidir.
Bu kürü uygulamaya başladığınızda 2. - 3. günden itibaren akıntılarınızın çözüldüğünü ve ne kadar fazlalaştığını hayretle göreceksiniz.

Bu kür adet düzensizliği ve polikistik over şikayeti olan olan bayanlar için de mükemmel bir çözümdür.Yumurtalıklardaki kisti tamamen ortadan kaldırmaktadır.

Prof. Dr. ıbrahim Saraçoğlu'dan Yumurta sayısı yeterli olmadığı için hamile kalamayan bayanlarda yumurta sayısını artırarak hamile kalınmasını kolaylaştıran kuru incir kürü:

Yarım litre (2,5 bardak) kaynayan klorsuz suyun içine onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ederek yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatın. Yirmi dakika dolduktan sonra ılıması için bekleyin. Ilıdıktan sonra süzün. Üçe ya da ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karnına için.

Bu kürün uygulama şekli:
Kuru incir kürü, iki kez yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığı zaman yedi gün ara verilir. Toplam uygulama süresi kırkiki gün olmalıdır.

Uygulama sürelerine yedi gün verilen aralar dahil edilmez. Her seferinde günlük olarak hazırlanması gerekmektedir.

Kuru incirleri ikiye kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave edin. Kuru incirlerin üzerlerinde beyaz pudrası varsa, önce soğuk su altında yıkadıktan sonra ilave edin.

Hareketli sperm sayısını ve kalitesini artırıcı ve de erkeklerdeki iktidarsızlığa karşı
Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6–7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız.

Hepsi de ıbrahim Saraçoğlu'ndan alıntıdır.

1. Sabah uyanır uyanmaz bal+çörek otu ve tarçını (1'er çay kaşığı) karıştırıp hap niyetine suyla içiyordum.
2. Öğlene doğru öğlen yemeğinden önce soğan suyu yapıp içiyordum.
3. Akşam yemeğinden önce tekrar soğan suyu yapıp içiyordum. (soğan suyu 15 gün sürdü sadece, sonra 21 günlük kuru incir kürü yaptım aynı, 21 gün bittikten sonra 7 gün soğan suyu içtim yine ve sonra yine 21 gün incir suyu kürüne devam ettim [edemedim gerçi hamile kaldığımı öğrendim])
4. Yemekten aşağı yukarı 1,5 saat sonra filan polen+arı sütü+bal (aktarlarda ya da kuru yemişçilerde bulabilirsiniz) karışımını birer kaşık hem eşime yediriyordum hem kendim yiyordum.
5. Bu arada akşamları eşime yemekten sonra E vitamini hapı içirirdim.
6. Yatmadan önce de keçi boynuzu suyu içiriyordum (3 ay içmesi gerekiyordu 2 - 2,5 ay içti ve hamile kaldığım için bıraktık)

ooo süper :) hiç moralini bozma, yaşın çok genç daha :) hiç zaman kaybetmeden kürlere başla o zaman :) tam tüp bebeğe karar verdiğimiz aşamada tüp bebeğe hazırlık olsun diye kürleri yapmaya başladım ve kendiliğinden hamile kaldım ve sıpam geldi çok şükür :) darısı isteyen herkesin başına inşallah

deniz bulut ilgin için teşekkür ederim... bana kısaca tüp bebek yaptır zaman kaybetme mi diyorsun?
inşallah bu ay hamilesindir. her hamilelikte blirtiler değişiyor ama benim göğüslerim genelde önceden değil adet günü veya geçince sızlamaya başlıyordu. bir de ben adetten önce aşırı kuruluk yaşarım hamile kalınca beyaz akıntı artıyordu. hep 1-2 gün önce çıkan sivilcem çıkmıyordu vs. kasık ağrısı hem adette hem hamilelikte oluyor karıştırıyorsun. valla ben sana çok or biliyorum ama öncelikle sigarayı bırak yumurta kalitesini çok bozuyor diyorum. tüp bile yapsan bırakman lazım. zaten bebek olsa bırakacaksın. şimdiden çalış lütfen. vücutta her adet döneminde gelen yumurtalar 84 gün önceden oluşmaya başlıyormuş yani sigarayı şimdi bıraksan 3 ay sonraki yumurtalar tam temiz olur. sonra da iyi bir doktorla takip mi aşılama mı tüp mü denenir konuşursun ama inşş gerek kalmaz.

çalıştım hayatım. 11-12-13-14. günler üstüste preseed ile. o kadar üstüste olmayacaktı ama arada eşim seyahate gidicem diyince sonra vazgeçince tam ayarlayamadım. olsun. spermelerde sorun olmayınca üstüste olmasının da çok zararı yokmuş. iş yumurta kaliteli olsun :Saruboceq: adet 29-31 aralık arası olurum. mucizem gerçekleşirse (benimki gerçekten mucize olacak) ilk sana söyleyeceğim yerimseniben

ben de kürtaj oldum ya bi sorun oluşturdumu diye çok endişeliyim aslına bakarsan rahim filmi bile çektirmedim daha
basit bir işlem anlattım. okumuşsundur. adet 4-8. günler arası çektiriliyor. basit ağrısız. özellikle ecomar ve radyomarı tavsiye ederim.
el-muallim i sormuşsun çocuğun var mı diye. 15 yaşında bir oğlu var tedaviyle olan. sonra 3 sene önce tedaviyle ikizlere hamile kalıp kaybediyor. sonraki seneler 2 deneme negatif ve bu sene tüp ile üçüzlere hamile kaldı 40 yaşında. kızları erken doğdu şu anda galiba 15 günlükler ve hastanedeler.

sorun da bu ya teklifi nasıl kabul edeceğimi bile bilmiyorum
yukarıda sağda özel mesaj başlığına gireceksin. orada gelen arkadaşlık tekliflerini görüp kabul edebilirsin. oradan özel mesaj yollayıp alabilirsin de.

rüzgar deniz maşallah oğlumuz büyüyor ha. eşin de pek gururlu belli. sen bebeği yıkayanlardan hangisisin ?

rüzgar deniz okudum son mesajını haklısın arkadaşım sigarayı sonlandırmam lazım. ayrıca resimlere bakmayı becerebildim. yeni öğreniyorum da siteyi.teşekkür ederim

rüzgar deniz maşallah oğlumuz büyüyor ha. eşin de pek gururlu belli. sen bebeği yıkayanlardan hangisisin ?
Evet Denizciğim büyüyor maşallah, ben bebeği yıkayanlardan sağda duranım, gri eşofmanlı olan :)
rüzgar deniz ben de merak ettim doğrusu ama karşıdaki sanırım dimi:))) rüzgar deniz in resminden bahsediyorum:)
sağda gri eşofmanlı olan benim, yani bebeği tutamayan kaydirigubbakcemile3

Evet Denizciğim büyüyor maşallah, ben bebeği yıkayanlardan sağda duranım, gri eşofmanlı olan :)

sağda gri eşofmanlı olan benim, yani bebeği tutamayan kaydirigubbakcemile3
evet ben de önce sağdaki diye düşündüm sonra dedim annesi ne de olsa yoksa bebeği tutan mı? ne kadar minik. artık tutabiliyor musun?

ay kusura bakma rüzgar deniz özür dileyerek söylüyorum haddim değil ama sanırım baba daha genç dimi?
valla onunkini bilemem ama benimki benden 4 yaş küçük. ilk eşimde (bu 2.) benden 3 yaş küçüktü. ben gençleri beğeniyorum galiba. ya da gençler çok güzelim diye beni beğeniyor! :roflol:

rüzgarın annesi valla kürlerini not ettim hepsini uygulayacağım teşekkür ederim. bu kürlere reglinin kaçıncı günü başlanır onu da söylersen çok memnun olurum?

alemsin denizciğim çok güldürdün beni :)))) eminim güzelsindir.benim de ilk nişanlım benden beş yaş büyüktü şimdi eşim de dört yaş büyük:)))

evet ben de önce sağdaki diye düşündüm sonra dedim annesi ne de olsa yoksa bebeği tutan mı? ne kadar minik. artık tutabiliyor musun?
valla yıkarken hala tutamıyorum Deniz'ciğim, cesaret edemiyorum yıkarken tutmaya, normalde tutabiliyorum ama suyun içinde elimden kayıp gidecek gibi geliyor
ay kusura bakma rüzgar deniz özür dileyerek söylüyorum haddim değil ama sanırım baba daha genç dimi?
rica ederim ne demek, evet eşim benden 4 yaş küçük, normalde bende yaşımı göstermiyorum ama hamilelik ve yorgunluk yaşımı ortaya çıkardı sanırım :)
valla onunkini bilemem ama benimki benden 4 yaş küçük. ilk eşimde (bu 2.) benden 3 yaş küçüktü. ben gençleri beğeniyorum galiba. ya da gençler çok güzelim diye beni beğeniyor! :roflol:
aaaa seninki de 4 yaş küçük? valla ben zengin oluruz diye kendimden ufak biriyle evlendim ama palavraymış kaydirigubbakcemile3
rüzgarın annesi valla kürlerini not ettim hepsini uygulayacağım teşekkür ederim. bu kürlere reglinin kaçıncı günü başlanır onu da söylersen çok memnun olurum?
soğan suyu ile başlıyorsun küre, regl olduğunda başlayabilirsin, ben öyle başlamıştım, zaten sonrası kendiliğinden geliyor canım :)

valla küçüklerden çok çektim ben. bundan sonra 3. yü alırsam en az 10 yaş büyük olacak delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…