ben de ilkokul öğretmeniyim ve bu yıl birinci sınıf okutuyorum sesim kısık şuan :) çok tatlılar yaa birinci sınıflar. altı yıl sonra burdaki arkadaşların bebeklerini birinci sınıfta ben okutayım diyorum. ben de 38.5 ta evlendim:)))ve daha 7 aylık evliyim
inşallah bu ay hamilesindir. her hamilelikte blirtiler değişiyor ama benim göğüslerim genelde önceden değil adet günü veya geçince sızlamaya başlıyordu. bir de ben adetten önce aşırı kuruluk yaşarım hamile kalınca beyaz akıntı artıyordu. hep 1-2 gün önce çıkan sivilcem çıkmıyordu vs. kasık ağrısı hem adette hem hamilelikte oluyor karıştırıyorsun. valla ben sana çok or biliyorum ama öncelikle sigarayı bırak yumurta kalitesini çok bozuyor diyorum. tüp bile yapsan bırakman lazım. zaten bebek olsa bırakacaksın. şimdiden çalış lütfen. vücutta her adet döneminde gelen yumurtalar 84 gün önceden oluşmaya başlıyormuş yani sigarayı şimdi bıraksan 3 ay sonraki yumurtalar tam temiz olur. sonra da iyi bir doktorla takip mi aşılama mı tüp mü denenir konuşursun ama inşş gerek kalmaz.deniz bulut ilgin için teşekkür ederim... bana kısaca tüp bebek yaptır zaman kaybetme mi diyorsun?
çalıştım hayatım. 11-12-13-14. günler üstüste preseed ile. o kadar üstüste olmayacaktı ama arada eşim seyahate gidicem diyince sonra vazgeçince tam ayarlayamadım. olsun. spermelerde sorun olmayınca üstüste olmasının da çok zararı yokmuş. iş yumurta kaliteli olsun :Saruboceq: adet 29-31 aralık arası olurum. mucizem gerçekleşirse (benimki gerçekten mucize olacak) ilk sana söyleyeceğim yerimsenibenİyi yapıyorsun, zaten sağlık için gerekli herşeyden önce. Deniz Bulut'cum ne yaptın ödevlerine iyi çalıştın mı ? hayırlısı ile sınav sonuçlarını ne zaman alacağız , şu beklemediğimiz günü ne zaman ? ben senden daha heyecanlıyım. Pre-seed i iyice kullandın değil mi ?
basit bir işlem anlattım. okumuşsundur. adet 4-8. günler arası çektiriliyor. basit ağrısız. özellikle ecomar ve radyomarı tavsiye ederim.ben de kürtaj oldum ya bi sorun oluşturdumu diye çok endişeliyim aslına bakarsan rahim filmi bile çektirmedim daha
yukarıda sağda özel mesaj başlığına gireceksin. orada gelen arkadaşlık tekliflerini görüp kabul edebilirsin. oradan özel mesaj yollayıp alabilirsin de.sorun da bu ya teklifi nasıl kabul edeceğimi bile bilmiyorum
Evet Denizciğim büyüyor maşallah, ben bebeği yıkayanlardan sağda duranım, gri eşofmanlı olan :)rüzgar deniz maşallah oğlumuz büyüyor ha.eşin de pek gururlu belli. sen bebeği yıkayanlardan hangisisin ?
sağda gri eşofmanlı olan benim, yani bebeği tutamayan kaydirigubbakcemile3rüzgar deniz ben de merak ettim doğrusu ama karşıdaki sanırım dimi:))) rüzgar deniz in resminden bahsediyorum:)
evet ben de önce sağdaki diye düşündüm sonra dedim annesi ne de olsa yoksa bebeği tutan mı? ne kadar minik. artık tutabiliyor musun?Evet Denizciğim büyüyor maşallah, ben bebeği yıkayanlardan sağda duranım, gri eşofmanlı olan :)
sağda gri eşofmanlı olan benim, yani bebeği tutamayan kaydirigubbakcemile3
valla onunkini bilemem ama benimki benden 4 yaş küçük. ilk eşimde (bu 2.) benden 3 yaş küçüktü. ben gençleri beğeniyorum galiba. ya da gençler çok güzelim diye beni beğeniyor! :roflol:ay kusura bakma rüzgar deniz özür dileyerek söylüyorum haddim değil ama sanırım baba daha genç dimi?
valla yıkarken hala tutamıyorum Deniz'ciğim, cesaret edemiyorum yıkarken tutmaya, normalde tutabiliyorum ama suyun içinde elimden kayıp gidecek gibi geliyorevet ben de önce sağdaki diye düşündüm sonra dedim annesi ne de olsa yoksa bebeği tutan mı? ne kadar minik. artık tutabiliyor musun?
rica ederim ne demek, evet eşim benden 4 yaş küçük, normalde bende yaşımı göstermiyorum ama hamilelik ve yorgunluk yaşımı ortaya çıkardı sanırım :)ay kusura bakma rüzgar deniz özür dileyerek söylüyorum haddim değil ama sanırım baba daha genç dimi?
aaaa seninki de 4 yaş küçük? valla ben zengin oluruz diye kendimden ufak biriyle evlendim ama palavraymış kaydirigubbakcemile3valla onunkini bilemem ama benimki benden 4 yaş küçük. ilk eşimde (bu 2.) benden 3 yaş küçüktü. ben gençleri beğeniyorum galiba. ya da gençler çok güzelim diye beni beğeniyor! :roflol:
soğan suyu ile başlıyorsun küre, regl olduğunda başlayabilirsin, ben öyle başlamıştım, zaten sonrası kendiliğinden geliyor canım :)rüzgarın annesi valla kürlerini not ettim hepsini uygulayacağım teşekkür ederim. bu kürlere reglinin kaçıncı günü başlanır onu da söylersen çok memnun olurum?
valla küçüklerden çok çektim ben. bundan sonra 3. yü alırsam en az 10 yaş büyük olacak delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?